Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

akishellas3

Well-Known Member
ναι κ το ευχομαι Γιαννη διοτι κ αυτοι κ εγω θελουμε αποτελεσματα ,καλο θα τους κ θα μας κανει
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
να τους ρωτησεις για τα διασπαρτα μοσχευματα...να κανεις παραπονα διοτι δεν δικαιολογειται η τοποθετηση τους στις περιοχες αυτες...

το ειπα κ μου ειπε οτι υπηρχαν κενα που αν κανω ζουμ στις φωτο θα τα δουμε... δεν τα εβαλε ετσι....
 
Τελευταία επεξεργασία:

LARIOSO

Active Member
Καλημερα παιδια αγχωθηκα διοτι απλα οταν τα επερνα κοντα δεν ηταν τοσο αραιο σε αυτο το σημειο ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ,το ξερω το μαλλι ,να μου πειτε πισω απο την κορυφη που εια προβλημα η σε καποια σημεια στα πλαγια ναι το ηξερα αλλα ενδιαμεσα hairline και κορυφης κ σε κοντο μαλλι δεν ηταν αραιο . Μπορει οντως λογο μινιξ να εχουν φυγει τριχες κ να γεμισει ,θα δειξει .
Χτες παρεπιμπτοντως με πηραν απο την κλινικη απο μονοι τους για το πως παω κ να κανονισω να με δουν και την δευτερα θα παω να με δουν :D ,βλεπω ενδιαφερον γι την κατασταση μου κ αυτο με χαροποιει ,για να δουμε .
Μπα τηλέφωνο ε .....σ εμένα που πέρασαν 2,5 μήνες ούτε τηλ ούτε μην πως γίνετε αυτό κάνουν επιλογή περιστατικών γιατί γίνεται αυτό άραγε?
 

LARIOSO

Active Member
Δίκιο έχεις jonh απλά να ξέρουν αφού διαβάζουν εδώ μέσα ότι είναι κι άλλα περιστατικά τους εδώ και άλλα εκτός φόρουμ και όλοι ανχωνομαστε για την εξέλιξη μας άλλος το δείχνει περισσότερο και άλλος λιγότερο το ότι όμως δεν με έχουν πάρει ούτε ένα τηλ από την μέρα της επεμβασης δεν τους τιμά ιδιαίτερα να τα λέμε κι αυτά για να διορθωνονται γιατί πριν τη μμ μου με επερναν περισσότερες φορές και από τη γυναίκα μου.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ξερω οτι ειναι ενοχλητικοι ειδικα η dhi που πριν την μεταμοσχευση σε ταραζουν στα τηλεφωνα.
Εγω που εκανα hdc ποτε κανεις δεν με ενοχλησε πριν κανω μεταμοσχευση αλλα και ποτε κανεις δεν με ενοχλησε μετα την μεταμοσχευση μου...Καποιες κλινικες κρατανε μια στανταρ πολιτικη,τωρα εδω ελλαδα βλεπεις εσυ στεναχωρεθηκες λιγο που σε γραψαν αντιθετος με τον akishellas που εδειξαν ενδιαφερον.
Το μονο ανχος πρεπει να ειναι το τελικο αποτελεσμα αν κατι δε παει καλα τους ενοχλεις εσυ.
Αν θες να σου λυθει η απορια απο κατι παλι τους ενοχλεις και δεν νομιζω να σε κλεισουν το τηλεφωνο οποτε μην ανχωνεσαι γιαυτο.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αμφιβάλετε ότι διαβάζουν και παρακολουθούν σε 24ωρη βάση τα νήματα που τους αφορούν? Το φόρουμ είναι η Νο.1 πηγή διαφήμισης (ή δυσφήμισης) για κάθε κλινική και ειδικά για την δική τους που είναι νέα, έχει την ανάγκη προβολής και απευθύνεται σε κοινό που είναι ακριβώς το target group στο οποίο στοχεύουν. Άρα δεν είναι τυχαίο το τηλέφωνο στον Άκη όταν προέκυψε υποψία "στραβής".
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Το διαβαζουν ολοι.
Εγω παλιοτερα ειχα ρωτησει και το φιο**ρη και με ειπε οτι το διαβαζει.
Τωρα δεν ξερω αν συνεχιζουν και δεν βαρεθηκαν.
Με ειχε ρωτησει κιολας ποιος ειμαι εδω μεσα δηλαδη ποιο ειναι το nickname μου.
 

akishellas3

Well-Known Member
μπορει δεν αμφιβαλω παντως θυμαμαι που μου ειχαν πει πως στο διμηνο πανω θα γινοταν επισκεψη για να δουν την πορεια ου ,καλυτερα ετσι διοτι θα μου εξηγησουν καποια πραγματα εκει που δειχνω να αμφιβαλω σε οτι μου ειπαν διοτι τα βλεπω πιο αραια κ καποια κενα στην hairline .
 

akishellas3

Well-Known Member
και παιδια δεν ειναι μονο το φορουμ εγω δουλευω καπου οπου κ συναναστρεφομαι με πολυ κοσμο κ εννοειεται οτι τους λεω ακομα ειναι νωρις ας δουμε αποτελεσματα ,για να δουμε θα παω την δευτερα .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Με 2500grafts περιπου 5000τριχες σε συγκριση με το προβλημα μου που δεν το θεωρω ειδιαιτερα μεγαλο εκτος της hairline(δειτε φωτο με μαλι αρχικα),λογικα θα πρεπει να γινει καλη δουλεια .
 

akishellas3

Well-Known Member
Είτε μιλάς για shock loss , είτε για τραυματισμό η fina ΔΕΝ βοηθάει...

Περισότερο δουλειά θα σου κάνει το Liposomal Atp Spay:
Προβολή συνημμένου 10246
ή το Acell


Προβολή συνημμένου 10247

Όλα τα άλλα ΜΥΘΟΣ είναι !

Σος αυτο τι ειναι που το βρισκω ? βοηθαει οντως σε περιπτωση shock loss?
 

LARIOSO

Active Member
Ακη πιστεύω πως πάω καλά εχει αρχίσει η φυτρωση αν και λιγο νωρις απο αυτα που εχω δει στα νηματα των αλλων παιδιων ,τι να πω όλοι το ίδιο ευχομαστε πιστεύω ,να έχουμε καλό αποτέλεσμα.Εδώ είμαστε και πιστεύω να μαστε να δούμε τι θα γίνει.
 

akishellas3

Well-Known Member
Καλησπερα παιδιά πήγα από την κλινική δεν βλέπουν κάνα shockloss βέβαια κ εγω τους είπα δεν ήταν έτσι το μαλλί στο ενδιάμεσο διότι είναι πολύ αραιο κ εκεί δεν είχα πρόβλημα, μου είπαν πως είναι πολύ νωρίς φυσικά κ ότι στους δύο μήνες θα πέφτει το μαλλί κ πως η μινοξ βοηθά στο shockloss, βασικά όντως είναι νωρίς αλλά προβληματιζομαι πως το μαλλί δεν ήταν αραιο στο ενδιάμεσο βέβαια θα δείξει όταν μακρινει κ αλλο(εν ΟΛΙΓΗΣ θα το αφήσω να μακρινει ώστε να βγουν τουλάχιστον τα προηγούμενα κ να συγκρίνω καλυτερα) κ ελπίζω να μην είναι έτσι. Ανεβάζω φώτο.
 

Συνημμένα

  • P_20160409_124533_1_p.jpg
    P_20160409_124533_1_p.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 363
  • P_20160409_124517_1_p.jpg
    P_20160409_124517_1_p.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 391
  • P_20160409_124546_p.jpg
    P_20160409_124546_p.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 383
  • P_20160409_124445_1_p.jpg
    P_20160409_124445_1_p.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 399
  • P_20160409_124445_1_p.jpg
    P_20160409_124445_1_p.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 390
Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε φιλε ΑKIS για την δοτρια τι σου ειπαν? Ειναι οργωμενη για τα καλα ουτε ενα σχολιο?
ολα καλα τα ειδαν εκει πισω?Ποιος στο κανε αυτο το πραμα μου λες?Ποιο ονομα απο κει μεσα μπας και γλυτωσουν αλλοι.
 

akishellas3

Well-Known Member
Eτσι φτιαξε με κ εσυ ρε Γιαννη . Τι να πω δεν ξερω...δεν υπαρχει περιπτωση να φτιαξει? τοσα μοσχευματα οποτε ελπιζω να γινει δουλεια.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Στον πρωτο μηνα εισαι ειπες? Και σε πηραν 2500 grafts μονο.δηλαδη στα 3500 τι θα γινοταν?
Το θεμα δεν ειναι να σου ριξουμε την ψυχολογια το θεμα ειναι να δουμε και τι φταιει,και εσυ ο ιδιος το αναγνωριζεις οτι ειναι οργομενη,μεγαλα παιδια ειμαστε δεν υπαρχει λογος να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
Ας περιμενουμε ενα μηνακι ακομη να δουμε τι θα γινει.
Οκ να φυτρωσουν τα αλλα μπροστα και δεσουν με τα υπολοιπα και εισαι κομπλε για τα πανω τοτε με λιγο μακρι μαλλι τα πισω δεν θα φενονται ετσι.Εαν ομως ησουν σα και μενα που χρειαζομαι καιλη μεταμοσχευση εκει θα υπηρχε μεγαλυτερο θεμα.
 

akishellas3

Well-Known Member
1 μηνα κ 7 μερες κ μου ειπαν μεχρι τους 2 μηνες θα πεφτουν,δε κρυβομαι,απλα περιμενω,ποτε αρχιζει να γινεται κανονικο regrowth σε ολα τα μαλια κ ειδεικα στα μεταμοσχευμενα.
 
Μπλουζα