akishellas3
Well-Known Member
ναι κ το ευχομαι Γιαννη διοτι κ αυτοι κ εγω θελουμε αποτελεσματα ,καλο θα τους κ θα μας κανει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
να τους ρωτησεις για τα διασπαρτα μοσχευματα...να κανεις παραπονα διοτι δεν δικαιολογειται η τοποθετηση τους στις περιοχες αυτες...
Μπα τηλέφωνο ε .....σ εμένα που πέρασαν 2,5 μήνες ούτε τηλ ούτε μην πως γίνετε αυτό κάνουν επιλογή περιστατικών γιατί γίνεται αυτό άραγε?Καλημερα παιδια αγχωθηκα διοτι απλα οταν τα επερνα κοντα δεν ηταν τοσο αραιο σε αυτο το σημειο ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ,το ξερω το μαλλι ,να μου πειτε πισω απο την κορυφη που εια προβλημα η σε καποια σημεια στα πλαγια ναι το ηξερα αλλα ενδιαμεσα hairline και κορυφης κ σε κοντο μαλλι δεν ηταν αραιο . Μπορει οντως λογο μινιξ να εχουν φυγει τριχες κ να γεμισει ,θα δειξει .
Χτες παρεπιμπτοντως με πηραν απο την κλινικη απο μονοι τους για το πως παω κ να κανονισω να με δουν και την δευτερα θα παω να με δουν,βλεπω ενδιαφερον γι την κατασταση μου κ αυτο με χαροποιει ,για να δουμε .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είτε μιλάς για shock loss , είτε για τραυματισμό η fina ΔΕΝ βοηθάει...
Περισότερο δουλειά θα σου κάνει το Liposomal Atp Spay:
Προβολή συνημμένου 10246
ή το Acell
Προβολή συνημμένου 10247
Όλα τα άλλα ΜΥΘΟΣ είναι !
Ακη πιστεύω πως πάω καλά εχει αρχίσει η φυτρωση αν και λιγο νωρις απο αυτα που εχω δει στα νηματα των αλλων παιδιων ,τι να πω όλοι το ίδιο ευχομαστε πιστεύω ,να έχουμε καλό αποτέλεσμα.Εδώ είμαστε και πιστεύω να μαστε να δούμε τι θα γίνει.Larioso εσυ πως πας?