Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
όσο για το θέμα να πάρεις την κορτιζόνη κτλ που λες Άκη εννοείται να την πάρεις γι αυτές τις μέρες.εσύ θα το μετανιώσεις αν δεν την πάρεις..είπαμε,ότι λενεοι οδηγίες..απλά ότι τρως γι αυτές τις μέρες και για αυτήν την εβδομάδα θα έλεγα θα πρέπει να είναι εντελώς αναλατο..

akishellas3

Well-Known Member
Θα πάρω αέρατε άλλωστε πρώτη μέρα κ βράδυ, ναι για να μην ορίστε είναι παιδιά απλά την φοβάμαι, έφαγα καλά κ θα πάρω τώρα. Για τα πίσω μάλια ας με διαφωτίσει κάποιος.

aeratos28

Just aeratos
επίσης κάτι άλλο που ξενέρωσα διότι δεν ξέρω,οπότε θέλω έμπειρους μου πήραν 2500χιλιαδες grafts από πίσω αυτά δεν ξανά βγαίνουν; δηλαδή θα ναι αραιά από πίσω; μου παν πως μόλις μακρυνει λίγο το μάλιστα δεν θα φαίνεται ισχύει;

αφού σου τα πήραν πως θα ξαναβγούν ρε Άκη??τις ρίζες σου πήραν,δεν σε κούρεψαν και θα ξανά μεγαλώσουν.εννοείται ότι δεν θα ξαναβγούν..κενά έμειναν εκεί από όπου σου πήραν τα grafts..το αν θα φαίνεται ή όχι αυτό θα φανεί εν καιρό φιλέ Άκη..εύχομαι να μην φαίνεται τίποτα πάντως.!;)

akishellas3

Well-Known Member
αφού σου τα πήραν πως θα ξαναβγούν ρε Άκη??τις ρίζες σου πήραν,δεν σε κούρεψαν και θα ξανά μεγαλώσουν.εννοείται ότι δεν θα ξαναβγούν..κενά έμειναν εκεί από όπου σου πήραν τα grafts..το αν θα φαίνεται ή όχι αυτό θα φανεί εν καιρό φιλέ Άκη..εύχομαι να μην φαίνεται τίποτα πάντως.!;)

Αμάν αμάν 2500 grafts αμάν αμαν

akishellas3

Well-Known Member
ποιος την έκανε την επέμβαση Άκη?ωραία hairline σου έφτιαξαν.

ΜΕ συνεννόηση με το βε.ρη έγινε η hairline κ η μεταμόσχευση δύο κοπέλες η μία βοηθάγε την άλλη που έβγαζε κ έβαζε τα μοσχευματα, άψογες κυριολεκτικά από τις 10 περίπου το πρωί ως τις 8 το βράδυ περίπου, ευγεναστατες κ κοινωνικότατες κανένα παράπονο ελπίζω να είναι ανάλογος κ το αποτελεσμα

akishellas3

Well-Known Member
Απλά 2500grafts πρέπει να ταν πολλά τελικά από τι κατάλαβα κ φοβάμαι μη φαίνεται κενό πίσω θα ξενερωσω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
καλα αμα εισαι τυχερος και βγουν ολλα εχει να γινει εκει πανω του κουτρουλη ο γαμος...ειδικα μπροστα..
ησουν ο καταληλος υποψηφιος για μμ....
καλη τυχη

akishellas3

Well-Known Member
Με πονάει λίγο βασικά η δοτρια, ήπια πριν λίγο το medrol κ ρίχνω κάθε μισή ώρα όρο, είμαι χαρούμενος μακάρι να πάνε όλα καλά.

akishellas3

Well-Known Member
Ποσειδώνα πιστεύω θα πάει καλά μπροστά κ πάνω διότι κάποια στιγμή η κοπέλα μάλλον έβγαλα λίγο περισσότερα χε χε απλά πίσω ψιλό ΑΝΥΣΗΧΕΙς τώρα διότι σκέφτομαι αν με 2500grafts κάλυψε αυτό, αυτό περίπου το μέγεθος θα λείπει κ από πίσω κ... ΑΝΥΣΗΧΕΙς για αυτό τώρα όπως ειπα

dimitris50423

Well-Known Member
να τα παρεις τα χαπια που σου ειπαν.. και εγω ειχα παρει οπως λες για 3 μερες πρωι βραδυ.. γιατι τα φοβασαι? 3 μερες ειναι οχι 1 μηνας. Ακη εισαι καιρο μελος στο φορουμ. για τη δοτρια θα εχεις δει πως ειναι οσοι εχουμε κανει μμ..

Δημητρης38

Active Member
2500 grafts σου κοστισαν 3200 ευρω ?
Πολυ καλη τιμη πιστευω... ειδικα εαν εχεις και μεγαλα ποσοστα φυτρωσης.

Ποσα grafts σου βαλανε μπροστα και ποσα στο crown φιλε ?

EKTOR

Member
Αν και φαινοταν ευκολη η περιπτωση σου πιστευω ειναι αρκετα δυσκολη γιατι επρεπε να ζωγραφισεις πανω σε ηδη καλο πινακα ,ελπιζω να τα πας καλα φιλε μου ,ακολουθησε τις οδηγιες και αν θες πες μας το ονομα του γιατρου που σε ανελαβε..

imouthis

Active Member
Σου εύχομαι καλή επιτυχία συνονόματε!
Θέλω να πιστεύω ότι έχει γίνει καλή δουλειά.
Νομίζω ότι θα κλείσω ραντεβού με τον Β.....η τον Σεπτέμβρη από τώρα γιατί μετά το καλοκαίρι δεν θα έχει χρόνο.... :)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αkishellas καλη επιτυχια αδερφε μην ανχωνεσαι τωρα με την δοτρια σου.
Αντε να μας ενημερωνεις μην μας ξεχνας να δουμε τι γινεται με βεκρη επιτελους.
Και οταν πηγαινεται βεκρη να απαιτειται,να λετε διαβαζετε το φορουμ για να γινει καλυτερος σε καποια αρνητικα θεματακια που εχει ακομη και να ανεβει level μπας και σωθουν και τα φτωχα φαλακρα ελληνακια.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα