Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

poseidonas77

Well-Known Member
πισω στο βερτεξ δοκιμασες μινοξ??
συμφωνω απολυτα με τον hope ...
διαβασμαααααααααααα
ολλο το θεμα με τις μμ και εαν εχεις χρονο
κοιτα και σε ξενα φορουμ ...να δεις πολλες μμ να σχηματισεις αποψη....
και σε κανα χρονο αποφασιζεις για μμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Παιδιά θα πάω να πάρω μια γνώμη κ αν προχωρήσω θα είναι προς το καλοκαίρι διότι μόνο τότε θα μπορέσω να πάρω άδεια κ από τη δουλειά, καλά να μάστε. Όταν έπερνα φινά μπορώ να πω ότι εκτός ότι είχε πυκνωση το πάνω μέρος κ η hairline έκανε επανέκφυση βάζοντας ρεγκαιν μόνο τοπικά με δύο κρέμες που έβαζα τότε(fungoral η μία κ βιταμίνη Α η άλλη μου φαίνεται κ ποιο έπειτα ρολερ κ) κ στις αρχές μου κοκινιζαν το κουτελο μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός, έπειτα έπερνα μόνο φινά κ διατηρούσε τα πάντα κ αυτό 0,5mg ανά μέρα μέχρι που την σταμάτησα κ επανήλθα.
Hope αν μπεις στο προφίλ μου παλαιότερα είχα ανεβάσει την θεραπεία μουμου κ φώτο, θα καταλάβεις. Δεν θέλω άλλες θεραπείες δεν έχω κουράγιο, πλέον δεν ξέρω τι με έχει πιάσει δεν θέλω να κάνω τίποτα.

akishellas3

Well-Known Member
Πάντα έβαζα τοπικά μινοξ κ ειχα πάρει από το εξωτερικό ένα καλό μείγμα που έκανε δουλειά μινοξ 15% αν δεν κάνω λάθος μαζί με ψευδαργυρο η δεν θυμάμαι τι που είναι για να μην πέφτει τα Μάλια. Πάντα έβαζα σταγόνες κ τις απλώνα στα σημεία.

akishellas3

Well-Known Member
Απλά φοβάμαι την πρώτη φορά με στεναχωρια που είχα περάσει είχαν αρχίσει να αραιωνουν τα μάλια πλάγια κτλ έπειτα ψιλό επανήλθαν όχι όπως στην αρχή φυσικά απλά ξαναγίνε πιο χοντρή η τρίχα. Ελπίζω να μη ξαναγίνει.

akishellas3

Well-Known Member
Επίσης η τρίχα μου πολλές φορές γίνεται ακόμα πιο μαύρη, όταν λουζομουν με botadern κάπως έτσι λεγόταν κ πήγαινα δουλειά μου λέγανε... Βάφεις τα μαλλιά...αυτο για ένα σχόλιο στις αρχές για το χρώμα των μαλλιών μου. Μινοξ το ξαναλέω έχω να χρησιμοποιήσω χρόνια όπως κ φινά.

akishellas3

Well-Known Member
Κληρονομικοτητα τώρα... Λοιπόν ο πατέρας μου πυκνό κατσαρό μαλλιμαλλί η μάνα μου αρχαίο όχι ότι φαίνεται, ο πατέρας του πατέρα μου μαλλί φουλ κ ο πατέρας της μάνας μου καραφλα:D

Hope

Active Member
Ο πατέρας της μαμάς συνήθως κάνει την ζημιά :confused:
Μην κάνεις τίποτα από θεραπείες αν δεν έχεις διάθεση. Απλά διάβασε και άσε τον χρόνο να δουλέψει υπερ σου

poseidonas77

Well-Known Member
τα ιδια και εγω απο τον πατερα της μανας μου πηρα...
εγω διαφωνω με το φιλο hope....οι θεραπειες ειναι σημαντικες..ειδικα εαν προοριζεται ο φιλος για μεγαλο norwood...

akishellas3

Well-Known Member
αν ηταν για μεγαλο Norwood παιδια θα μου χαν πεσει λογικα,οταν αρχισα την θεραπεια το 2009-2010 ειχε σταθεροποιηθει οπως κ επισης επειτα απο 4-5 χρονια που ειχα σταματησει τα παντα θα ειχανε φυγει ηδη κ με το παραπανω .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν πας για μεγάλο NW, σε αυτή την ηλικία με τέτοιο μαλλί και με τριχόπτωση που ξεκίνησε κοντά στα 30 και όχι επιθετικά οι πιθανότητες είναι υπέρ σου.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ron.jpg

Τέτοιου είδους δουλειά θέλεις. Η δικιά σου περίπτωση είναι αισθητά χειρότερη από αυτή γιατί θέλεις πύκνωση και στο τσουλούφι και προφανώς έχεις μεγαλύτερη υποχώρηση από αυτόν. Χονδρική εκτίμησή μου είναι γύρω στα 2500graft για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με καλές πυκνότητες.

akishellas3

Well-Known Member
cvial δηλαδη δεν θα κατεναι αλλο η hairline θα μεινει μεχρι εκει που ειναι το τσουλουφι μου ? θελω ενα δαχτυλο πιο κατω απο το τσουλουφι κ γεμισμα οπως στην φωτο που ανεβασες . Στον δημητρη που ηταν πολυ περισσοτερο απο τι σε μενα του εφτιαξε την hairline μια χαρα .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό μπορει να γίνει αλλα πρεπει να γίνει αξιολόγηση δοτριας, νεανικής hairline, δεν μπορει να απαντηθεί τόσο απλα χωρίς να γίνει σχεδιασμός, στον Δημητρη δεν υπήρχε hairline, διάβασε λίγο το νήμα μου εκει που δείχνω τον σχεδιασμό της δίκης μου για να καταλάβεις περισσότερα και τα ξαναλέμε...

Sent from my iPhone using Tapatalk

dimitris50423

Well-Known Member
Εγω πιστευω οτι εχεις δυνατοτητες για ενα πολυ καλο αποτελεσμα. Επισης θα φανει τι πυκνοτητες μπορει να πιασει ο γιατρος γιατι ολα τα μοσχευματα θα στα στριμωξει μπροστα. Εχω ξαναπει στο δικο μ θεμα οτι αυτος που ειδα και με εκανε να επιλεξω την κλινικη του β** ειχε προβλημα μονο κροταφους. Περιπου οπως εσυ. Το αποτελεσμα που ειδα ηταν πολυ καλο. Για τη δοτρια cvial νομιζω οτι φαινεται απι τις φωτο οτι ειναι υπεραρκετη και θα του μεινουν και μοσχευματα σε περιπτωση που χρειαστει στο μελλον

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγω πάλι πιστεύω οτι η περιπτωση σου ειναι κατάλληλη για κλινικές που μπορούν να υποστηρίξουν καλές πυκνότητες στην hairline για να φτάσουν την πυκνότητα που εχεις στο τσουλουφι, και επίσης στο τσουλουφι εμπειρία στις πύκνωσεις για αποφυγή σοκλος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

piros75

Well-Known Member
Εγώ φίλε akishellas3 έχω περίπου το ίδιο θέμα με εσένα μπροστά και σαφώς εγώ έχω μεγαλύτερο πίσω. Θα προχωρήσω μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου σε μμ στην DHI για να καλύψω πρώτα το μπροστά μέρος και στη συνέχεια μετά από κάποιους μήνες θα επανέλθω για το πίσω και για κάποια αύξηση της πυκνότητας μπροστά. Η τιμή που μου δόθηκε είναι 2.500 ευρώ για την πρώτη και 1.800 για τη δευτερη. Θα σου πρότεινα αυτό που λέει και ο Hope κοίταξε, διάβασε κάνε τις επισκέψεις σου και την έρευνα αγοράς (δες το νήμα μου για κάποιες πρώτες δικές μου απόψεις από σχεδόν όλους τους γιατρούς και κλινικές που παίζουν στην Ελλάδα και τις οποίες επισκέφτηκα) και αφού τα κάνεις όλα αυτά, τότε παίρνεις την καλύτερη απόφαση για εσένα. Αν θες την προσωπική μου άποψη, για Ελλάδα και εφόσον δεν θέλεις Στριπ, δύο λύσεις υπάρχουν: η μία είναι η DHI και η άλλη ο Βεκρής και οι δύο έχουν τα υπέρ και τα κατά. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή βλέπω ότι ο Akis έχει απαιτήσεις (κατέβασμα hairline, κλπ) εγώ θα πρότεινα Ακη να θέσεις πρώτα τον πήχυ (μέτρια ή ψηλά) αφού διαβάσεις και καταλάβεις μερικά πράγματα για το τι συναπάγεται αυτό και μετά να αποφασίσεις αν θα το κάνεις Ελλάδα ή έξω. Μέχρι στιγμής η Ελλάδα κρατάει τον πήχυ σε μέτρια επίπεδα (στις περισσότερες περιπτώσεις). Σε κάποιους μήνες θα ξέρουμε αν ο Β. τον έχει ανεβάσει πιο πάνω.

poseidonas77

Well-Known Member
Ακη μην κατεβασεις hearline..οσο περισοτερο απομακρυνεσε απο τα μαμα μαλια τοσο ποιο αραιο αποτελεσμα θα εχεις...και αν θα προχωρησει η αραιωση θα θες μετα περισοτερα μοσχευματα να διορθωσεις την κατασταση..

Μπλουζα