Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kos1987 είπε:Που?
Καλοοοο![]()
προχωρα αφοβαvayero είπε:ισχύουν όσα έχουν αρχικά ειπωθεί για συνδυασμό minox-airol-daktador x 10 μέρες, για την αποτελεσματικότητα & ασφάλεια, προχωρώ στην έναρξη εφαρμογής? έχω χάσει την μπάλα, με τα τελευταία ποστ
THANASIS ATHANASIOY είπε:πολυ σεντινγκ η airol φιλοι μου...βρεχει τριχεσ λεμε...4 μερα και ριχνειιι
ετσι κανει,δεν περναει απαρατηρητη απο κανεναν οργανισμο.THANASIS ATHANASIOY είπε:πολυ σεντινγκ η airol φιλοι μου...βρεχει τριχεσ λεμε...4 μερα και ριχνειιι
το ξερω οτι δινει regrowth αλλα θα σου κανει ζημια,να την διακοψεις και να δοκιμασεις airol με μινοξιδιλη.show_palmettos είπε:καπαμαρου....πως μπορω να παρω μπεταμεθαζονε...προτεινε μου ενα διαλυμα...αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε ή θα βαζω μονο dnc-n μεχρι να τελειωσει κ μετα θα αρχισω τη μινοξιδιλη τη σκετη της ds laboratories (uph λεγεται)
τωρα αν υπαρχει καποιο φτηνο σκευασμα με μπεταμεθαζονη μεσα..πες ποιο ειναι...γιατι δινει οφελη μεγαλα στο regrowth ειλικρινα !
δεν ριχνεις τιποτα στο μπουκαλι,μειωνει το σμηγμα αλλα θα παρει 1 με 2 μηνες μεχρι να ξεκινησει η ατροφια σμηγματογονων αδενων στο δερμα.show_palmettos είπε:Δηλαδη ριχνω στο μπουκαλι uhp....κρεμα αιρολ...κ θα εχω μεγαλυτερο regrowth χωρις παρενεργειες?
επισης να σε ρωτησω...το σμηγμα το μειωνει η αιρολ ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
με φτιαξες τωρα.....3 σε 1 κ χωρις ξοδεματα...regrowth..αντι-dht κ αντι-σμηγμα.....kapamarou είπε:δεν ριχνεις τιποτα στο μπουκαλι,μειωνει το σμηγμα αλλα θα παρει 1 με 2 μηνες μεχρι να ξεκινησει η ατροφια σμηγματογονων αδενων στο δερμα.
τον εχω ξαναγραψει τον τροπο εφαρμογης το κανω copy
αν ειναι μονο για κροταφους,βαζεις το σωληναριο στο δερμα και πιεζοντας το ελαφρα,τραβας μια ασπρη γραμμη κατα μηκος,χωρις να ξεχειλιζει.
αν ειναι για ολο το κεφαλι (nw5-6)κανεις το ιδιο με το σωληναριο να ακουμπαει στο δερμα και τραβας γραμμες κατα μηκος με 1cm στο περιπου αποσταση μεταξυ τους,μετα ριχνεις την μινοξιδιλη κανεις μασαζ και θα πανε παντου και οι 2 ουσιες.
ακου τον καπα και δεν θα χασεις.
μινοξιδιλη μια 5% του εμποριου οποια θελεις.
μια εφαρμογη την ημερα απογευματινες η βραδυνες ωρες
δεν κοστιζει τιποτα σχεδον,εγω μετα τον πρωτο μηνα εφαρμογης airol το δερμα μου γινεται παντακαθαρο για εκθεση,και βγαζω μικρα σπυρακια μολις την διακοπτω,προφανως αυτο γινεται λογο διαταραχης του σμηγματοςshow_palmettos είπε:με φτιαξες τωρα.....3 σε 1 κ χωρις ξοδεματα...regrowth..αντι-dht κ αντι-σμηγμα.....
airol...και απο πανω Minox.....ποοο..αυτα ειναι !
με 6 φορες την μερα μινοξιδιλη 5% δεν ειδα regrowth στους κροταφους και με μια εφαρμογη μινοξ airol ειδα regrowth στους κροταφουςshow_palmettos είπε:νταξει δε μπορω να πω οτι το θεμα με το σμηγμα ειναι δευτερευουσης σημασιας...με ενδιαφερει κυριως ομως να μου πεις αν με χρηση αιρολ-μινοξ ειδες regrowth περισσοτερο απο οτι με χρηση απλης μινοξιδιλης
γιατι εσυ τωρα βαζεις σκινορεν κ οχι αιρολ ????????????kapamarou είπε:με 6 φορες την μερα μινοξιδιλη 5% δεν ειδα regrowth στους κροταφους και με μια εφαρμογη μινοξ airol ειδα regrowth στους κροταφους
απο αυτην ειναι.ξεκινησε να σου κανει ζημια στο δερμαεβαζα αλατονερο....αλατι μεσα στο νερο...το βαζα στο προσωπο...κ ειχαν εξαφανιστει ολα τα σπυρακια ....κ με την μπεταμεθαζονη πηγα παλι πισω...βγηκαν νεα σπυρια στο προσωπο..λογικα απο τη χρηση της κωλοPropiogenta θα ειναι....
καλα την εκανες 8)τωρα θα τελειωσω το μπουκαλι dnc-n...την προπιογκεντα δεν την ξαναβαζω την εστειλα στα τσακιδια.....
δεν προκειτε να σου κανει σπυρακια,αυτην η κρεμα βγηκε για να διωχνει τα σπυρακια 8)μετα το dnc-n..θα παρω οπωςδηποτε αιρολ και μινοξ.....ελπιζω επειδη η αιρολ ειναι για να σβηνει τα σπυρια προσωπου...αν τη βαζω στο κεφαλι να μη μου δημιουργησει νεα σπυρια στο προσωπο οπως μου κανε η μπεταμεθαζονη διπροπιονειτ
στην ελλαδα ζουμε... 8)η αιρολ δινεται χωρις συνταγογραφηση ?
καλυτερα χωρις roaccutan ειναι βαρυ φαρμακομακαρι να μπορουσα να επαιρνα χαπια ισοτρετινοινης αλλα δε μου τα γραφουνε οι δερματολογοι..παρα μονο δινουν μονο κρεμες...εμενα πριν αρχισω το αλατονερο (δικη μου φοβερη λυση) μου κανε καλο το γαλακτωμα της acne hermal αλλα καταργησανε το γαλακτωμα κ αφησαν μονο την acne hermal σε υγρη μορφη...καμμια αλλη κρεμα δε με βοηθουσε στο προσωπο..παρα μονο το γαλακτωμα της acne hermal
κ τωρα που θα βαλω την αιρολ στο κεφαλι κ οχι στο προσωπο.....λογω της τριχοπτωσης που εχω...ελπιζω να με βοηθησει σε συνδυασμο με τη μινοξιδιλη..κι ευτυχως που εβγαλε κ το beautipath το πακετο 3 μηνων της κανονικης μινοξιδιλης σε ικανοποιητικη τιμη
δοκιμαζω σκινορεν και astressin b τωραγιατι εσυ τωρα βαζεις σκινορεν κ οχι αιρολ ????????????
οσο θα εβλεπαν και με την υγρη μινοξαλλοι βλεπουνε regrowth και με τον αφρο μινοξιδιλης....
εχει μια υποδεεστερη μορφη της τρετινοινης,ρετινοληεπισης το dualgen που μου χες προτεινει εχει μεσα το συστατικο της αιρολ ?