airol

vayero

Member
Απ: airol

ισχύουν όσα έχουν αρχικά ειπωθεί για συνδυασμό minox-airol-daktador x 10 μέρες, για την αποτελεσματικότητα & ασφάλεια, προχωρώ στην έναρξη εφαρμογής? έχω χάσει την μπάλα, με τα τελευταία ποστ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

vayero είπε:
ισχύουν όσα έχουν αρχικά ειπωθεί για συνδυασμό minox-airol-daktador x 10 μέρες, για την αποτελεσματικότητα & ασφάλεια, προχωρώ στην έναρξη εφαρμογής? έχω χάσει την μπάλα, με τα τελευταία ποστ
προχωρα αφοβα ;)
δεν ειναι ολες οι κορτιζονες το ιδιο παρολο που εχουν τα ιδια αποτελεσματα στην αλωπεκια.
καποιες ειναι 10 φορες δυνατοτερες απο αλλες

kapa

Μέλος του προσωπικού

THANASIS ATHANASIOY είπε:
πολυ σεντινγκ η airol φιλοι μου...βρεχει τριχεσ λεμε...4 μερα και ριχνειιι
ετσι κανει,δεν περναει απαρατηρητη απο κανεναν οργανισμο.
η θα σου δωσει regrowth η κατηφορα.
εννοειτε ταυτοχρονα με μινοξιδιλη.
και κατηφορα να δεις μην τρομαξεις,διακοπτεις την airol,συνεχιζεις την μινοξιδιλη και επανερχεσαι

τη συνδυαζω με μινοξιδιλη..την ποια βαζω απο 1 σεπτεμβριου...4 μερεσ βαζω την ερολ...βεβαια για καμια 10 μερεσ απ 10 ιανουαριου μεχρι 25 περιπου εβαζα με διακοπεσ σπιρο αλλα την διεκοψα γιατι ειδα κατι δυσκολιεσ στην αναπνοη...δε ξερω μηπωσ συνδυαστικα εχω αυτη την πτωση

show_palmettos

New Member

καπαμαρου....πως μπορω να παρω μπεταμεθαζονε...προτεινε μου ενα διαλυμα...αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε ή θα βαζω μονο dnc-n μεχρι να τελειωσει κ μετα θα αρχισω τη μινοξιδιλη τη σκετη της ds laboratories (uph λεγεται)
τωρα αν υπαρχει καποιο φτηνο σκευασμα με μπεταμεθαζονη μεσα..πες ποιο ειναι...γιατι δινει οφελη μεγαλα στο regrowth ειλικρινα !

kapa

Μέλος του προσωπικού

show_palmettos είπε:
καπαμαρου....πως μπορω να παρω μπεταμεθαζονε...προτεινε μου ενα διαλυμα...αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε ή θα βαζω μονο dnc-n μεχρι να τελειωσει κ μετα θα αρχισω τη μινοξιδιλη τη σκετη της ds laboratories (uph λεγεται)
τωρα αν υπαρχει καποιο φτηνο σκευασμα με μπεταμεθαζονη μεσα..πες ποιο ειναι...γιατι δινει οφελη μεγαλα στο regrowth ειλικρινα !
το ξερω οτι δινει regrowth αλλα θα σου κανει ζημια,να την διακοψεις και να δοκιμασεις airol με μινοξιδιλη.
αν σε ποιασει η airol θα συνεχιστει το regrowht.
οι βαριες κορτιζονες σαν και αυτην σε πολλους ειναι επικινδυνες και εσενα σου εμφανισε ολες τις παρενεργειες.
ακομα και το αποτελεσμα στο μαλλι θα ειναι να σου φυγουν ολα μιας και απο οτι βλεπω ξεκινησε να σου κανει ζημια στο δερμα.
το εχεις υποψιν οτι οι κορτιζονες λεπτενουν την επιδερμιδα και αν γινει αυτο απο ενα σημειο και μετα θα φυγουν ολα οτι και να κανεις? :chinscratch

show_palmettos

New Member

Δηλαδη ριχνω στο μπουκαλι uhp....κρεμα αιρολ...κ θα εχω μεγαλυτερο regrowth χωρις παρενεργειες?
επισης να σε ρωτησω...το σμηγμα το μειωνει η αιρολ ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

show_palmettos είπε:
Δηλαδη ριχνω στο μπουκαλι uhp....κρεμα αιρολ...κ θα εχω μεγαλυτερο regrowth χωρις παρενεργειες?
επισης να σε ρωτησω...το σμηγμα το μειωνει η αιρολ ?
δεν ριχνεις τιποτα στο μπουκαλι,μειωνει το σμηγμα αλλα θα παρει 1 με 2 μηνες μεχρι να ξεκινησει η ατροφια σμηγματογονων αδενων στο δερμα.
τον εχω ξαναγραψει τον τροπο εφαρμογης το κανω copy
αν ειναι μονο για κροταφους,βαζεις το σωληναριο στο δερμα και πιεζοντας το ελαφρα,τραβας μια ασπρη γραμμη κατα μηκος,χωρις να ξεχειλιζει.
αν ειναι για ολο το κεφαλι (nw5-6)κανεις το ιδιο με το σωληναριο να ακουμπαει στο δερμα και τραβας γραμμες κατα μηκος με 1cm στο περιπου αποσταση μεταξυ τους,μετα ριχνεις την μινοξιδιλη κανεις μασαζ και θα πανε παντου και οι 2 ουσιες.
ακου τον καπα και δεν θα χασεις. ;)
μινοξιδιλη μια 5% του εμποριου οποια θελεις.
μια εφαρμογη την ημερα απογευματινες η βραδυνες ωρες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

show_palmettos

New Member

kapamarou είπε:
δεν ριχνεις τιποτα στο μπουκαλι,μειωνει το σμηγμα αλλα θα παρει 1 με 2 μηνες μεχρι να ξεκινησει η ατροφια σμηγματογονων αδενων στο δερμα.
τον εχω ξαναγραψει τον τροπο εφαρμογης το κανω copy
αν ειναι μονο για κροταφους,βαζεις το σωληναριο στο δερμα και πιεζοντας το ελαφρα,τραβας μια ασπρη γραμμη κατα μηκος,χωρις να ξεχειλιζει.
αν ειναι για ολο το κεφαλι (nw5-6)κανεις το ιδιο με το σωληναριο να ακουμπαει στο δερμα και τραβας γραμμες κατα μηκος με 1cm στο περιπου αποσταση μεταξυ τους,μετα ριχνεις την μινοξιδιλη κανεις μασαζ και θα πανε παντου και οι 2 ουσιες.
ακου τον καπα και δεν θα χασεις. ;)
μινοξιδιλη μια 5% του εμποριου οποια θελεις.
μια εφαρμογη την ημερα απογευματινες η βραδυνες ωρες
με φτιαξες τωρα.....3 σε 1 κ χωρις ξοδεματα...regrowth..αντι-dht κ αντι-σμηγμα.....
airol...και απο πανω Minox.....ποοο..αυτα ειναι !

kapa

Μέλος του προσωπικού

show_palmettos είπε:
με φτιαξες τωρα.....3 σε 1 κ χωρις ξοδεματα...regrowth..αντι-dht κ αντι-σμηγμα.....
airol...και απο πανω Minox.....ποοο..αυτα ειναι !
δεν κοστιζει τιποτα σχεδον,εγω μετα τον πρωτο μηνα εφαρμογης airol το δερμα μου γινεται παντακαθαρο για εκθεση,και βγαζω μικρα σπυρακια μολις την διακοπτω,προφανως αυτο γινεται λογο διαταραχης του σμηγματος

show_palmettos

New Member

νταξει δε μπορω να πω οτι το θεμα με το σμηγμα ειναι δευτερευουσης σημασιας...με ενδιαφερει κυριως ομως να μου πεις αν με χρηση αιρολ-μινοξ ειδες regrowth περισσοτερο απο οτι με χρηση απλης μινοξιδιλης

kapa

Μέλος του προσωπικού

show_palmettos είπε:
νταξει δε μπορω να πω οτι το θεμα με το σμηγμα ειναι δευτερευουσης σημασιας...με ενδιαφερει κυριως ομως να μου πεις αν με χρηση αιρολ-μινοξ ειδες regrowth περισσοτερο απο οτι με χρηση απλης μινοξιδιλης
με 6 φορες την μερα μινοξιδιλη 5% δεν ειδα regrowth στους κροταφους και με μια εφαρμογη μινοξ airol ειδα regrowth στους κροταφους

show_palmettos

New Member

εβαζα αλατονερο....αλατι μεσα στο νερο...το βαζα στο προσωπο...κ ειχαν εξαφανιστει ολα τα σπυρακια ....κ με την μπεταμεθαζονη πηγα παλι πισω...βγηκαν νεα σπυρια στο προσωπο..λογικα απο τη χρηση της κωλοPropiogenta θα ειναι....
τωρα θα τελειωσω το μπουκαλι dnc-n...την προπιογκεντα δεν την ξαναβαζω την εστειλα στα τσακιδια.....
μετα το dnc-n..θα παρω οπωςδηποτε αιρολ και μινοξ.....ελπιζω επειδη η αιρολ ειναι για να σβηνει τα σπυρια προσωπου...αν τη βαζω στο κεφαλι να μη μου δημιουργησει νεα σπυρια στο προσωπο οπως μου κανε η μπεταμεθαζονη διπροπιονειτ
η αιρολ δινεται χωρις συνταγογραφηση ?
μακαρι να μπορουσα να επαιρνα χαπια ισοτρετινοινης αλλα δε μου τα γραφουνε οι δερματολογοι..παρα μονο δινουν μονο κρεμες...εμενα πριν αρχισω το αλατονερο (δικη μου φοβερη λυση) μου κανε καλο το γαλακτωμα της acne hermal αλλα καταργησανε το γαλακτωμα κ αφησαν μονο την acne hermal σε υγρη μορφη...καμμια αλλη κρεμα δε με βοηθουσε στο προσωπο..παρα μονο το γαλακτωμα της acne hermal
κ τωρα που θα βαλω την αιρολ στο κεφαλι κ οχι στο προσωπο.....λογω της τριχοπτωσης που εχω...ελπιζω να με βοηθησει σε συνδυασμο με τη μινοξιδιλη..κι ευτυχως που εβγαλε κ το beautipath το πακετο 3 μηνων της κανονικης μινοξιδιλης σε ικανοποιητικη τιμη

show_palmettos

New Member

kapamarou είπε:
με 6 φορες την μερα μινοξιδιλη 5% δεν ειδα regrowth στους κροταφους και με μια εφαρμογη μινοξ airol ειδα regrowth στους κροταφους
γιατι εσυ τωρα βαζεις σκινορεν κ οχι αιρολ ????????????
αλλοι βλεπουνε regrowth και με τον αφρο μινοξιδιλης....
επισης το dualgen που μου χες προτεινει εχει μεσα το συστατικο της αιρολ ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

εβαζα αλατονερο....αλατι μεσα στο νερο...το βαζα στο προσωπο...κ ειχαν εξαφανιστει ολα τα σπυρακια ....κ με την μπεταμεθαζονη πηγα παλι πισω...βγηκαν νεα σπυρια στο προσωπο..λογικα απο τη χρηση της κωλοPropiogenta θα ειναι....
απο αυτην ειναι.ξεκινησε να σου κανει ζημια στο δερμα
τωρα θα τελειωσω το μπουκαλι dnc-n...την προπιογκεντα δεν την ξαναβαζω την εστειλα στα τσακιδια.....
καλα την εκανες 8)
μετα το dnc-n..θα παρω οπωςδηποτε αιρολ και μινοξ.....ελπιζω επειδη η αιρολ ειναι για να σβηνει τα σπυρια προσωπου...αν τη βαζω στο κεφαλι να μη μου δημιουργησει νεα σπυρια στο προσωπο οπως μου κανε η μπεταμεθαζονη διπροπιονειτ
δεν προκειτε να σου κανει σπυρακια,αυτην η κρεμα βγηκε για να διωχνει τα σπυρακια 8)
η αιρολ δινεται χωρις συνταγογραφηση ?
στην ελλαδα ζουμε... 8)
μακαρι να μπορουσα να επαιρνα χαπια ισοτρετινοινης αλλα δε μου τα γραφουνε οι δερματολογοι..παρα μονο δινουν μονο κρεμες...εμενα πριν αρχισω το αλατονερο (δικη μου φοβερη λυση) μου κανε καλο το γαλακτωμα της acne hermal αλλα καταργησανε το γαλακτωμα κ αφησαν μονο την acne hermal σε υγρη μορφη...καμμια αλλη κρεμα δε με βοηθουσε στο προσωπο..παρα μονο το γαλακτωμα της acne hermal
κ τωρα που θα βαλω την αιρολ στο κεφαλι κ οχι στο προσωπο.....λογω της τριχοπτωσης που εχω...ελπιζω να με βοηθησει σε συνδυασμο με τη μινοξιδιλη..κι ευτυχως που εβγαλε κ το beautipath το πακετο 3 μηνων της κανονικης μινοξιδιλης σε ικανοποιητικη τιμη
καλυτερα χωρις roaccutan ειναι βαρυ φαρμακο

kapa

Μέλος του προσωπικού

γιατι εσυ τωρα βαζεις σκινορεν κ οχι αιρολ ????????????
δοκιμαζω σκινορεν και astressin b τωρα
αλλοι βλεπουνε regrowth και με τον αφρο μινοξιδιλης....
οσο θα εβλεπαν και με την υγρη μινοξ
επισης το dualgen που μου χες προτεινει εχει μεσα το συστατικο της αιρολ ?
εχει μια υποδεεστερη μορφη της τρετινοινης,ρετινολη

danceworld_2001

Well-Known Member

Εγώ δυστυχώς ήμουν απο τις ατυχείς περιπτώσεις που η airol μου έκανε κακό παρά καλό. Έβαζα απο αρχές Σεπτεμβρίου 2011 ως σχεδόν τα Χριστούγεννα, όχι μόνο δεν βελτιώθηκα, χειροτέρευσα προφανώς απο shed το οποίο προέκυψε όμως στο τέταρτο μήνα. Σήμερα μετά απο 1μιση μήνα διακοπής και αραίωση που παραλίγο να με βάλει στο χειρουργείο πριν την ώρα μου, βλέπω πως με την θεραπεία της υπογραφής μου που δεν την λες καν δυνατή (kirkland 5% 4 φορές την βδομάδα απο 9 ψεκασιές μόνο βράδυ και το κλασσικό προσκαράκι) έχω αρχίσει να φουντώνω και ανακτώ σε πολύ σύντομο χρονικό τα χαμένα. Για να δούμε...

Μπλουζα