Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:Kapa κάποια στιγμή πρεπει να φτιάξεις ένα θέμα που να λες τι (σου) κανουν όοοοολες οι ουσίες που δοκίμασες... Γιατί είναι δύσκολο ρε αδερφέ να σε κυνηγάμε σε όλα τα threads...
Υπαρχει το kapamarix :grandpa:kos1987 είπε:Πω πω θα γεμισει πολλες σελιδες...
ειναι αναστρεψιμη η κατηφορα,γι αυτο επιμενω ολοι να την δοκιμασουνdanceworld_2001 είπε:Εγώ δυστυχώς ήμουν απο τις ατυχείς περιπτώσεις που η airol μου έκανε κακό παρά καλό. Έβαζα απο αρχές Σεπτεμβρίου 2011 ως σχεδόν τα Χριστούγεννα, όχι μόνο δεν βελτιώθηκα, χειροτέρευσα προφανώς απο shed το οποίο προέκυψε όμως στο τέταρτο μήνα. Σήμερα μετά απο 1μιση μήνα διακοπής και αραίωση που παραλίγο να με βάλει στο χειρουργείο πριν την ώρα μου, βλέπω πως με την θεραπεία της υπογραφής μου που δεν την λες καν δυνατή (kirkland 5% 4 φορές την βδομάδα απο 9 ψεκασιές μόνο βράδυ και το κλασσικό προσκαράκι) έχω αρχίσει να φουντώνω και ανακτώ σε πολύ σύντομο χρονικό τα χαμένα. Για να δούμε...
εχω δοκιμασει πολλα που δεν χωρανε ολα στην υπογραφη μου,τα εχω δοκιμασει και ολα 6 η και 10 φορες την μερα,τα growth πανταsomari είπε:Kapa κάποια στιγμή πρεπει να φτιάξεις ένα θέμα που να λες τι (σου) κανουν όοοοολες οι ουσίες που δοκίμασες... Γιατί είναι δύσκολο ρε αδερφέ να σε κυνηγάμε σε όλα τα threads...
τωρα ειναι αργαΠω πω θα γεμισει πολλες σελιδες...
το θεμα kapamarix δεν θα εχει τελειομω απο φωτος,το site για μενα ειναι ενα ημερολογιο-ατζεντα-σημειωματαριο και απο φωτογραφιες αλλα και απο οτιδηποτε εχει ειπωθει ;DΥπαρχει το kapamarix :grandpa:
τους ξεπερασαμε :14m:αυτοι δοκιμαζουν σε ποντικια και εμεις σε ανθρωπινα κεφαλια,στα δικα μας.THANASIS ATHANASIOY είπε:καπα τι λεσ δεν ανοιγουμε καμια κλινικη ολοι μαζι?δοκιμασμενεσ λυσεισ εχουμε...πειραματοζωα ειμαστε...τι αλλο θελουμε?
μηπωσ οι ντιαιφαισαικορδεραι ειναι καλυτεροι? :grandpa:
εγω το ειπα,το σχημα δινει μπουκλεςvayero είπε:ξεκίνησα χθες βράδυ εφαρμογή τοπική daktador-airol-minox
μέχρι τώρα το μόνο που είδα είναι ότι γυρίζει μπουκλες τα μαλλιά. σκέφτομαι να δοκιμάσω και revivogen αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλό να το κάνω και φυσικά η μεγάλη μου απορία είναι αν θα μου αντιστρέψει τα αποτελέσματα δεδομένου ότι μετά απο ένα ή δυο μήνες χρήσης προκαλεί τρίτο πτώση απο την άλλη όμως θέλω σταδιακά να μείωση αν όχι να διακοψω minox μελλοντικά, τι λέτε;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν θα τα χασεις,θα ελεγα συνεχισε μινοξ με airol μονο μια φορα βραδυ και το πρωι οποια αλλη λοσιον θες,αν σε ποιασει η τρετινοιν η επανεκφυση θα συνεχιζεται με ποιο αργους ρυθμους,αν δεις οτι σε παιρνει κατηφορα κοβεις την airol,βαζεις daktodor με μινοξ για μια εβδομαδα και θα ξανα βγουν κλοτσιδον.αν βάλω μετά το δεκαήμερο revivo λες εκεί που (μακάρι) μπορεί να ΠΑΡΩ κάτι να τα χάσω με αυτο;
δεν την δοκιμασα,αν δεν σε δυσκολευει στην κατασκευη ξεκινησε τηνη λοσιόν του fenni; καλύτερη απο revivo
το καλυτερο ειναι,εχει τα ποιο σιγουρα αποτελεσματα,τα υπολοιπα ειναι για πειραματα λογο το οτι δρουν διαφορετικα στον καθεναdanceworld_2001 είπε:Για μένα τέρμα οι πειραματισμοί, μινοξ και προσκάρ και τίποτα άλλο, simpler is better.
μια χαρα βαζεις απο ποσοτητα,εμενα μου βγαζει 12 μερες περιπου αλλα κανω και καταχρησειςκαλησπερα..πωσ υπολογιζουμε την ποσοτητα τησ airol που βαζουμε καθημερινα?την χρησιμοποιω 10 μερεσ κ οπωσ βλεπω τα 20 γραμμαριατου σωληναριου θα κρατησουν ενα μηνα...
δεν απαντω γιατι εγω παιρνω φακελακια :-X http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2642.45.htmlεπισησ οσοι ειδαν κ επανεκφυση μετα απο ποσο καιρο ειδαν?
Kap, εσυ που εχεις master στην αιρολ, μπορεις να μου πεις αν εχω δικιο σε αυτο που ειπα?kapamarou είπε:το καλυτερο ειναι,εχει τα ποιο σιγουρα αποτελεσματα,τα υπολοιπα ειναι για πειραματα λογο το οτι δρουν διαφορετικα στον καθενα
Η tretinoin βοηθαει την εισχωρηση ουσιων στα κατωτερα στρωματα της επιδερμιδας λογω της κερατολυτικης της δρασης? Δηλαδη μπορουμε να δουμε και αλλες ουσιες που μπορει να εχουν επισης κερατολυτικες ιδιότητες??
Lab_hair είπε:Kap, εσυ που εχεις master στην αιρολ, μπορεις να μου πεις αν εχω δικιο σε αυτο που ειπα?