3746741, dr. rahal, fue, 2000 grafts, 23/11/2013

weznem

Well-Known Member
Soralteno είπε:
weznem είπε:
κοντοζυγωνει η ωρα της αλλαγης στα μαλλια!!
καλη επιτυχια και μην αγχωνεσαι να σκεφτεσαι ομορφα πως θα εισαι μετα..πλερωνεις που πλερωνεις αδρά,απολαυσετο ρε γαμωτο!! :)
τελευταια βλεπω τους κροταφους λιγο πιο ανοιχτους και ολο σκεφτομαι μια μ/μ να κλεισω αυτα τα ρημαδια θα με αλλαζε πολυ.. no mοney no honey ομως..(στρογγυλευει πολυ το κεφαλι μου και το λιγο ανοιγμα στους κροταφους δεν με κολακευει καθολου σε αντιθεση με αλλα κεφαλια που δεν δειχνει ασχημο)
ειπα λιγο τον πονο μου ελπιζω να μην σε πειραζει :)

Ναι ρε π*** μου, όντως, αυτοί οι κρόταφοι είναι μεγάλη πληγή. Σου αλλάζουν δραματικά το σχήμα αν φύγουν, και συνήθως είναι μόνο η αρχή.
ναι ισχυει,βεβαια παιζει μεγαλο ρολο το σχημα του κεφαλιου,σε ενα οβαλ η στρογγυλο προσωπο το ανοιγμα των κροταφων κανει το προσωπο ακομα πιο στρογγυλο, ενω ενα κεφαλι πιο ορθογωνιο η αν θελεις που αρχιζουν να στογγυλευουν οι γωνιες του απο το υψος των φρυδιων και πιο πανω δεν το <<Χαλαει>> πολυ το θεμα εμφανιση..επισης εχω λιγο μεγαλυτερο κουτελο οποτε διχως μαλλια μεγαλωνει και αλλο... παιζουν ρολο ολα αυτα..το να σου πηγαινει η ραφλα ειναι ενα τζοκερ.. :blush:
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member
Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια!
Ελπιζω να πανε ολα καλα!

Θα σας ενημερωσω με την επιστροφη μου αναλυτικα για ολες τις λεπτομερειες!
 

Faderberg

Member
Φίλε καλή τυχη και από εμένα. Αν θυμηθεις κανε του μια ερωτηση για το ρομποτ. Που βρισκεται με αυτη την ιστορια, σε ποσα χρονια το βλεπει να ειναι προτιμοτερο απο το χερι; Σε ποιες περιπτωσεις το συστηνει; Αν μπορει ας σου δειξει κανενα αποτελεσμα απο το ρομποτ.
 

no_hair

New Member
Καλη επιτυχια, επιτελους θα δουμε και φημισμενη δουλεια στο φορουμ! Καλά αποτελέσματα!
 

Panos1982

Well-Known Member
ειναι Καναδα τωρα...δε ξερω αν ειναι σε φαση να μας γραψει κι αν μπορει αλλα κι εγω περιμενω εντυπωσεις μιας και ειναι ο επομενος προορισμος μου :)
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
υπομονη παιδια μολις γυρισει το παληκαρι θα ασχοληθει γιατι και το ταξιδι ηταν και κουραστικο...
 
Να ευχηθούμε στο φίλο καλή δύναμη για τη συνέχεια, αρκετή υπομονή, όσοι έχουν κάνει κάτι παρόμοιο γνωρίζουν ότι ο χρόνος κυλάει αργά, ακόμη κι ο ύπνος είναι δύσκολος τις πρώτες νύχτες.

Καλή επιστροφή!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Ανυπομονώ να σε δω και από κοντά ξανά 3746741 είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που είχες στο μυαλό σου.... καλή επιστροφή, καλή ανάρρωση και τα άλλα εν καιρώ.
 

kostas1984

New Member
Παιδια τι εγινε με την εξέλιξη αυτού του θέματος?Μάθαμε πως πξγε η συγκεκριμένη μμ στον Rahal?
 

Flosk

Well-Known Member
Το περιεργο παντως ειναι πως αυτοι που εξαφανιζονται ειναι κυριως αυτοι που επιλεγουν να κανουν μμ σε κλινικες που θα θελαμε να δουμε δουλειες τους κ´ δεν εχουμε αλλα περιστατικα στο φορουμ μας. Κανα-δυο που εχουν κανει και δεν εξαφανιστηκαν δεν ανεβαζουν φωτο για να μην θεωρηθει διαφημιση ή δεν λενε το ονομα του γιατρου. Παντα ομως μενουμε με την απορια για τις δουλειες σε Τουρκια, Βελγιο, Καναδα απο γνωστους γιατρους. Κριμα παντως..


Μολις θυμηθηκα και εναν βλαχο που μας ειχε ζαλισει 2-3 μηνες με την μμ του και που υποσχοταν πως θα ανεβασει φωτο και θα ειναι τυπικος αλλα την εκανε αβαβα και αυτος. Στην Ελλαδα ομως απο δουλεια της D*I. Απλα το θυμηθηκα και εκνευριστηκα με τον τυπο, οχι την κλινικη φυσικα, γιατι μας ζαλιζε τον ερωτα με ηλιθιες ερωτησεις (για να παρει εκπτωση προφανως λογω διαφημισης) και μετα γεια σας.. Αυτος με εχει εκνευρισει και πιο πολυ απο ολους στο φορουμ :)
 

3746741

Member
Eνημερωση μολις ολοκληρωσω 12-14 μηνες.

Δεν υπαρχει κανενας λογος να βαλω φωτο σημερα με το καινουριο graft που εσκασε στις 12:23 το μεσημερι.
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Εντάξει, τα λέμε αρχές του 2015. Εύχομαι τα καλύτερα
 

Bouklas

Well-Known Member
Σεβαστή η άποψη σου, όμως έχουν περάσει 8 μήνες! Μια διαφορα (για να μην πω το 90% της μεταμόσχευσης) σίγουρα την έχεις.
 
Μπλουζα