Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
aeratos28 είπε:Αυτο το κακό να εξαφανίζονται όλοι..ανεβασε ρε φιλε καμια φωτο...καθαρη όμως όπως ζητάνε όλοι..να δουμε και εμείς το αποτέλεσμα επιτέλους..μην το πάρεις στραβά..ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λεω
zotrix είπε:Προσέξτε ότι η σκιά στη πρώτη φώτο που έχει στην πρώτη σελίδα πέφτει ακριβώς πάνω στη hairline του! Ετυχε
ΜΙΚΕΣ είπε:aeratos28 είπε:Αυτο το κακό να εξαφανίζονται όλοι..ανεβασε ρε φιλε καμια φωτο...καθαρη όμως όπως ζητάνε όλοι..να δουμε και εμείς το αποτέλεσμα επιτέλους..μην το πάρεις στραβά..ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λεω
δεν εχω εξαφανιστει,απλα εχω μπλεξει με δουλειες αυτο τον καιρο κ τρεχω.Περα απο αυτο δεν εχω να πω κ κατι αλλο......περιμενω κ εγω το θαυμα.Φωτογραφιες θα ανεβασω αμεσα μιας κ πιστευω οτι, οτι ειχε να δωσει η μμ το εδωσε.Το καλο παντως ειναι οτι κανεις δεν εχει παρει χαμπαρι οτι εχω κανει μμ.
zotrix είπε:Προσέξτε ότι η σκιά στη πρώτη φώτο που έχει στην πρώτη σελίδα πέφτει ακριβώς πάνω στη hairline του! Ετυχε
φιλε δεν ξερω τι εννοεις,αλλα δεν ετυχε........πετυχε.
zotrix είπε:Μακάρι να πέτυχε, στο εύχομαι. Θα δείξει...
ΜΙΚΕΣ είπε:εχω πολυ μεγαλο αποθηκευτικο χωρο.
zotrix είπε:genius βάλε φωτογραφίες που να φαίνεται η hairline κάτω από φως και ξαναμιλάμε τότε. Για να σε δω, θα το κάνεις;
Ο λόγος που συμμετέχω στο νήμα σου είναι γιατί διαβάζοντας παλαιότερα νήματα άλλων παιδιών τους ρήμαζες τη ψυχολογία μιλώντας για αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις. Επομένως θα περιμένω και εγώ δικές σου καθαρές φωτογραφίες για να σχολιάσω τη δική σου μεταμόσχευση.
zotrix είπε:ΜΙΚΕΣ είπε:εχω πολυ μεγαλο αποθηκευτικο χωρο.
Εκεί που βοσκάς τα γελάδια και τις προβατίνες στο χωριό σου;
Πως να σου πούνε την άποψη τους ρε φιλε όταν έχουν εδώ και πόσες σελίδες το μονο που σου ζητάνε είναι καθαρές φωτογραφίες. Οπότε τι άποψη να πει κάποιος οταν ανεβάζεις φωτογραφίες με την σκιά πάνω στο κεφάλι και το μαλλί πεταμένο όλο μπροστά ενώ σου λένε όλοι σήκωσε τα πάνω να δούμε πυκνότητες. Ή τρολάρεις άσχημα ή δεν καταλαβαίνεις, δεν εξηγείται αλλιώς.ΜΙΚΕΣ είπε:Προσωπικα απο αυτο που βλεπω ειμαι ευχαριστημενος.Σιγουρα θελω να ακουσω κ αποψεις απο καποιους εμπειρους χρηστες του φορουμ αλλα το τι θα πουν καποιοι <εξυπνακηδες>με αφηνει παντελως αδιαφορο.Εχω κλεισει ηδη 5 μηνες και οπως εχω ξαναπει,η αποψη μου ειναι οτι στο 5μηνο αντε 6μηνο βλεπεις πανω απο το 80% του τελικου αποτελεσματος.Υπαρχουν κ καποιοι που περιμενουν να δουν σημαντικη διαφορα κ πιο μετα αλλα εγω διαφωνω με αυτη την αποψη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΜΙΚΕΣ είπε:οι φωτογραφιες ειναι ακριβως κατω απο φωτιστικο.εχω κλεισει 5 μηνες πλεον κ δεν ξερω τι αλλο μπορω να περιμενω απο την μμ που εκανα.ολα τα grafts εχουν μπει<υπενθυμηζω>στους κροταφους κ καποια πολυ λιγα στην μεση των κροταφων.Πολυ πιθανον να μην ειχα ουτε τριχα στους κροταφους αυτη την στιγμη αν δεν ειχα κανει μμ.Θεωρω οτι εχει γινει καλη δουλεια γενικα με βαση παντα το δυνατο αποτελεσμα που μπορει να δωσει μια μμ το οποιο υστερει αρκετα σε σχεση με το φυσικο αλλα κ με βαση τα λεφτα που εχω ξοδεψει.
καπως ετσι ειμαι οταν φευγω απο το σπιτι με ελαχιστο κερακι στα μαλλια.Οι φωτογραφιες ειναι με παρα πολυ εντονο φως ειμαι 40-50 εκατοστα κατω απο διπλη λαμπα.Εχουν βγει απο ταμπλετ και οι επομενες που θα ανεβασω θα ειναι πιο καθαρες κ θα ειναι απο την φωτογραφικη της D*I οπου κ θα δειξω το τελικο αποτελεσμα και θα κλεισω το θεμα μου εκει.Παντως θεωρω οτι οι φωτογραφιες με δειχνουν λιγο χειροτερα απο οτι ειμαι στην πραγματικοτητα επειδη τα ξανθα μαλλια ειναι πιο λεπτα κ πανω απο πολυ εντονο φως δειχνει πιο μικρη η πυκνοτητα.
ΜΙΚΕΣ είπε:Μεσα στο μπανιο με βρεγμενο μαλλι οι 4 πρωτες.Η πρωτη με το μαλλι κατω οι αλλες με το μαλλι πανω για να δειτε οσο πιο καθαρα γινεται την δουλεια που εχει γινει κ να κρινετε.Δυστυχως καλυτερες δεν μπορω να βγαλω και ελπιζω να βγαλετε συμπερασμα και αυτοι που δεν εχετε βγαλει.ΟΙ επομενες θα ειναι κ οι τελευταιες κ θα ειναι απο την μηχανη της D*I μαλλον πριν η μετα τις γιορτες.Θελω να πιστευω οτι αυτες οι φωτογραφιες θα σας κανουν να βγαλετε το συμπερασμα σας και να μην ξαναγκρινιαξετε(φιλικα παντα)και να μου πειτε την αποψη σας.