1 χρονο μετα την δωρεαν μεταμοσχευση στην DHI Η κατασταση μου κ η επομενη κινηση.

Bouklas

Well-Known Member
RE: 1 χρονο μετα την δωρεαν μεταμοσχευση στην D*I Η κατασταση μου κ η επομενη κινηση.

Καταρχάς καλή επιτυχία ξανά φιλε MIKE.

Τώρα τι είδες εσύ μέσα σε 2 μήνες και λες ότι αν δώσει ακόμα ένα 30% θα είσαι αρκετά ικανοποιημένος εμενα με αφήνει άφωνο!
Τα μεταμοσχευμένα πρώτο με δεύτερο μηνα έχουν πέσει. Αν όχι όλα τα περισσότερα για να ξαναβγούν αρκετούς μήνες πιο μετά.
Με σένα δηλαδή τι συμβαίνει? Δεν έπεσε τρίχα και παρόλα αυτά έχεις αποτελέσματα στο δίμηνο? ???

Ένα μικρό tip για τις φωτογραφίες. Τράβηξε τες όσο πιο κοντά μπορείς να δούμε ρίζες, να δείχνει δέρμα να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Μη φοβάσαι για το πρόσωπο, μόλις τις βάλεις στον Η/Y άνοιξε τες με την ζωγραφική και μουτζούρωσε το πρόσωπο σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

globalzero

New Member
RE: 1 χρονο μετα την δωρεαν μεταμοσχευση στην D*I Η κατασταση μου κ η επομενη κινηση.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι με την ευκαιρία ,έχω κάνει 15 ημέρες τώρα και οι περισσότερες μεταμοσχευμένες δεν έπεσαν αλλά μεγαλώνουν κανονικά και είναι στο ίδιο μήκος με τα άλλα μαλλιά. DHI έκανα ~2000 grafts

Δημητρης38

Active Member
globalzero είπε:
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι με την ευκαιρία ,έχω κάνει 15 ημέρες τώρα και οι περισσότερες μεταμοσχευμένες δεν έπεσαν αλλά μεγαλώνουν κανονικά και είναι στο ίδιο μήκος με τα άλλα μαλλιά. D*I έκανα ~2000 grafts

θα σου πεσουν μεσα στους 2 πρωτους μηνες... ειναι νωρις ακομα.

Bouklas είπε:

Τώρα τι είδες εσύ μέσα σε 2 μήνες και λες ότι αν δώσει ακόμα ένα 30% θα είσαι αρκετά ικανοποιημένος εμενα με αφήνει άφωνο!
Τα μεταμοσχευμένα πρώτο με δεύτερο μηνα έχουν πέσει. Αν όχι όλα τα περισσότερα για να ξαναβγούν αρκετούς μήνες πιο μετά.
Με σένα δηλαδή τι συμβαίνει? Δεν έπεσε τρίχα και παρόλα αυτά έχεις αποτελέσματα στο δίμηνο? ???

Ένα μικρό tip για τις φωτογραφίες. Τράβηξε τες όσο πιο κοντά μπορείς να δούμε ρίζες, να δείχνει δέρμα να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Μη φοβάσαι για το πρόσωπο, μόλις τις βάλεις στον Η/Y άνοιξε τες με την ζωγραφική και μουτζούρωσε το πρόσωπο σου.

Ο Συγκεκριμενος Χρηστης μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση

Κανει την πρωτη Μ/Μ στην DHI δωρεαν
Δηλωνει ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα

Μετα απο λιγους μηνες επανερχεται και λεει θα κανει 2η μ/μ στην ιδια εταιρια γιατι τελικα ΔΕΝ εμεινε ικανοποιημενος.
Και επειδη το αποτελεσμα δεν ηταν το προσδοκιμο η εταιρεια του κανει εκπτωση τη μιση τιμη.

Κανει και την 2η μ/μ.
2 μηνες μετα επανερχεται και δηλωνει ικανοποιημενος (παλι). Και αν του ερθει ενα 30% στους επομενους μηνες θα ειναι ικανοποιημενος (και παλι).

Και οι 2 μ/μ στους κροταφους.
Ελπιζω απο την πολυ ικανοποιηση να μην παρει ολη την δοτρια και την βαλει στους Κροταφους !!!

geeorgee

Active Member
να πω κιεγω κατι..
μηπως τελικα η χρηση Implanter που κανει η dhi ειναι η αιτια να υπαρχει
τελειως διαφορετικη συμπεριφορα μετα απο μεταμοσχευση σε σχεση με
την κλασικη λαβιδα οσον αφορα το κυκλο που κανουν τα μεταμοσχευμενα,δηλαδη στο ποτε θα πεσουν,ποσα απο αυτα θα μεγαλωσουν κανονικα χωρις να πεσουν,στο χρονο επουλωσης κτλ.
βλεπουμε πολλους εδω μεσα που εχουν κανει επεμβαση στην dhi
να λενε οτι ειδαν αποτελεσματα πολυ πιο συντομα αποτι συνηθιζεται,και αν υποθετικα λεμε τωρα για δικους τους λογους θελουν να προωθησουν τη συγκεκριμενη κλινικη δε θα ηταν δυσκολο να περιμενουν 1-2 μηνες παραπανω για να το κανουν.

tropheus

Well-Known Member

geeorgee είπε:
...και αν υποθετικα λεμε τωρα για δικους τους λογους θελουν να προωθησουν τη συγκεκριμενη κλινικη δε θα ηταν δυσκολο να περιμενουν 1-2 μηνες παραπανω για να το κανουν.

Είναι το γνωστό "Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" και δεν αναφέρομαι στο MIKE.

MIKE πραγματικά από τις φωτογραφίες σου δεν μπορώ να καταλάβω σε τι φάση είσαι. Οι φωτογραφίες όπου το φως του ήλιου πέφτει από πάνω κάθετα προκαλούν κορεσμό και πολύ δύσκολα βγάζεις άκρη.
Ο πολύ ισχυρός φωτισμός κρύβει μέχρι και ρυτίδες. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπεις κάτι υπερφωτισμένα πρόσωπα στην τηλεόραση.

Σωστές φώτο στον ήλιο είναι σαν αυτές ΕΔΩ του φίλου geroksoura.
Και φυσικά με τα μαλλάκια χτενισμένα προς τα πάνω και όχι όλα μπροστά.

Λογικά τώρα στο 2μηνο δεν πρέπει να είσαι στα καλύτερά σου...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
tropheus είπε:
geeorgee είπε:
...και αν υποθετικα λεμε τωρα για δικους τους λογους θελουν να προωθησουν τη συγκεκριμενη κλινικη δε θα ηταν δυσκολο να περιμενουν 1-2 μηνες παραπανω για να το κανουν.

Είναι το γνωστό "Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" και δεν αναφέρομαι στο MIKE.

MIKE πραγματικά από τις φωτογραφίες σου δεν μπορώ να καταλάβω σε τι φάση είσαι. Οι φωτογραφίες όπου το φως του ήλιου πέφτει από πάνω κάθετα προκαλούν κορεσμό και πολύ δύσκολα βγάζεις άκρη.
Ο πολύ ισχυρός φωτισμός κρύβει μέχρι και ρυτίδες. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπεις κάτι υπερφωτισμένα πρόσωπα στην τηλεόραση.

Σωστές φώτο στον ήλιο είναι σαν αυτές ΕΔΩ του φίλου geroksoura.
Και φυσικά με τα μαλλάκια χτενισμένα προς τα πάνω και όχι όλα μπροστά.

Λογικά τώρα στο 2μηνο δεν πρέπει να είσαι στα καλύτερά σου...
Φιλε Τροφεα κουρευτηκα με την μεγαλη σκαλα σημερα κ τα μαλλια ειναι απο λουσιμο.Ειναι πολυ νωρις για να κρινω την μμ και απλα εβαλα καποιες φωτο για να εχετε μια ιδεα.Τις φωτογραφιες τις εβγαλα μονος μου.Εννοειται οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος γιατι περιμενω περισσοτερα αλλα ειπα απλα οτι ειμαι λιγο καλυτερα απο οτι πριν.Εννοειται οτι δεν εχω την αναγκη να με κρινει καποιος απο εδω μεσα αν και ολες οι αποψεις ειναι δεκτες.Ειδικα απο εσενα που εισαι μαζι με τον Καπα η εμπειρια του site(παρολο που διαφωνουσα σε αρκετα πραγματα που εφαρμοζες στον εαυτο σου).Οσο για τους φωτισμους που λες δεν εχω αποψη γιατι δεν το γνωριζω το αντικειμενο.Συντομα θα βρω καποιον να μου βγαλει καποιες πολυ κοντινες αν και επαναλαμβανω ειναι ακομη νωρις.
[
.

Δημητρης38 είπε:
globalzero είπε:
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι με την ευκαιρία ,έχω κάνει 15 ημέρες τώρα και οι περισσότερες μεταμοσχευμένες δεν έπεσαν αλλά μεγαλώνουν κανονικά και είναι στο ίδιο μήκος με τα άλλα μαλλιά. D*I έκανα ~2000 grafts

θα σου πεσουν μεσα στους 2 πρωτους μηνες... ειναι νωρις ακομα.

Bouklas είπε:

Ο Συγκεκριμενος Χρηστης μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση

Κανει την πρωτη Μ/Μ στην D*I δωρεαν
Δηλωνει ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα

Μετα απο λιγους μηνες επανερχεται και λεει θα κανει 2η μ/μ στην ιδια εταιρια γιατι τελικα ΔΕΝ εμεινε ικανοποιημενος.
Και επειδη το αποτελεσμα δεν ηταν το προσδοκιμο η εταιρεια του κανει εκπτωση τη μιση τιμη.

Κανει και την 2η μ/μ.
2 μηνες μετα επανερχεται και δηλωνει ικανοποιημενος (παλι). Και αν του ερθει ενα 30% στους επομενους μηνες θα ειναι ικανοποιημενος (και παλι).

Και οι 2 μ/μ στους κροταφους.
Ελπιζω απο την πολυ ικανοποιηση να μην παρει ολη την δοτρια και την βαλει στους Κροταφους !!!

Φιλε φαντομας δεν ειμαι.Σου κανω τρομερη εντυπωση ετσι?Οτι εχω πει ειναι πραγματικοτητα και αυτο το γνωριζουν και οι 2 απο τους 3 Moderators που με γνωριζουν πιο καλα.Αν ειχα κανει Κυπρο μμ δεν θα μιλαγε κανεις.Δεν ειπα οτι ειμαι ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα.Ειπα οτι ειμαι λιγο καλυτερα απο πριν.Οσοι δεν εχετε εμπειρια απο μμ καλο θα ξαναπω ειναι να μην μιλατε.Μην κολλατε στο δωρεαν μμ καποιοι.Ετυχε να ειμαι εγω αυτος θα μπορουσε να ειναι καποιος αλλος απο εδω μεσα.Στην 1η μμ δεν ειχα μεινει ικανοποιημενος για 2 λογους.1ον θεωρω οτι ηταν λιγα τα grafts που ειχαν υπολογιστει αλλα κ δεν ασχοληθηκα με θεραπειες 1 χρονο καθολου.Και τελος εχω χαλασει 1700 graft για κροταφους κ λιγο πιο μεσα την στιγμη που καποιοι χαλανε 3500 grafts k βαλε με την 1η μμ.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
[attachment=6997]3 μηνες μετα την συμπληρωματικη μμ και με βρεγμενο μαλλι.θα βαλω καποια στιγμη κ καποιες φωτο οι οποιες να δειχνουν το πριν κ το μετα.Θεωρω οτι υπαρχει βελτιωση γενικα προς το παρον αλλα δεν εχω δει 2 με 3 μηνα διαφορα.......ειμαι σχεδον στα ιδια επιπεδα.Εννοειται οτι με στεγνο μαλλι η πυκνοτητα φαινεται πολυ καλυτερη.Το καλο ειναι οτι δεν βλεπω την γυαλαδα που εβλεπα στους κροταφους πλεον κ με κερι στα μαλλια δεν μπορει ο αλλος ευκολα να δει αν εχω αραιωση.ακουω αποψεις κ εννοειται θα ανεβασω και αλλες φωτογραφιες αλλα επειδη θεωρω οτι ειναι νωρις ακομα ανεβαζω λιγες κ σταδιακα.

Συνημμένα

• 20140906_145926 - Αντίγραφο.jpg
    20140906_145926 - Αντίγραφο.jpg
    738.4 KB · Προβολές: 143

mimis giova

Active Member

συκωσετα πανω...να δουμε τι γινεται...ολα κατω τα ρχεις..τι να σ πουμε???

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
[attachment=6998][attachment=6999]και 2 φωτογραφιες με πιο στεγνο μαλλι.

Συνημμένα

• 20140906_153313 - Αντίγραφο.jpg
    20140906_153313 - Αντίγραφο.jpg
    788.1 KB · Προβολές: 144
  • 20140906_153339.jpg
    20140906_153339.jpg
    779.7 KB · Προβολές: 141

Flosk

Well-Known Member
Μικε παιρνεις το Οσκαρ για καθαρες ληψεις φωτογραφιων!!!
Περα απο την πλακα τωρα φαινεται οτι εχεις πυκνωσει αλλα ρε φιλε αλλαξε την φωτογραφικη σου, αληθεια..

mimis giova

Active Member

οποσδηποτε αλλαγη φωτογραφικης κ σηκωσε πανω τα μαλλια..να δουμε ρεαλιστικο ααποτελεσμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
[attachment=7047][attachment=7048][attachment=7049][attachment=7050]4 μηνες μετα την συμπληρωματικη μμ στην Dhi.Δεν ξερω τι μπορω να περιμενω ακομα αλλα οτι κ να ειναι αυτο ειναι ευπροσδεκτο.

Συνημμένα

• 20141002_162635.jpg
    20141002_162635.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 378
  • 20141002_162644 - Αντίγραφο.jpg
    20141002_162644 - Αντίγραφο.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 350
  • 20141002_162720.jpg
    20141002_162720.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 345
  • 20141002_162733.jpg
    20141002_162733.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 333

danceworld_2001

Well-Known Member

Νομίζω υπάρχει βελτίωση αλλά για μια ακόμη φορά ενώ οι φωτογραφίες ειναι καθαρές και μεγάλες, η γωνία λήψης δεν ειναι καλή και ειναι για μια ακόμη φορά σκοτεινές. Δεν βγάζουμε ευκολα συμπερασμα ετσι.

Reve

Active Member

ΜΙΚΕ βάλε φωτογραφίες με φλας αν γίνετε.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Νομίζω υπάρχει βελτίωση αλλά για μια ακόμη φορά ενώ οι φωτογραφίες ειναι καθαρές και μεγάλες, η γωνία λήψης δεν ειναι καλή και ειναι για μια ακόμη φορά σκοτεινές. Δεν βγάζουμε ευκολα συμπερασμα ετσι.

Οντως υπαρχει βελτιωση φιλε dance.Σκεψου οτι στους κροταφους ειναι ολα μεταμοσχευμενα.η Φυσικοτητα ειναι παρα πολυ καλη και η πυκνοτητα επισης ειναι καλη.Νομιζω οτι θα ειναι γυρω στο 50-60% χωρις να εχω κανει καποια μετρηση βεβαια.Το προβλημα μου πλεον δεν ειναι αν θα παει καλα η μμ αλλα το ποσο θα μπορεσουν να κρατησουν τα μαμα μαλλια μιας κ περα απο μινοξ δεν βαζω κατι αλλο.

petrospap

Active Member

φιλε συγνωμη κιολλας αλλα απαντας οτι θελεις...τοσα ατομα σε ζητανε καθαρη φωτο με γωνια ληψης απο πανω και φλας..βοηθησε μας λιγο για να δουμε το αποτελεσμα καλυτερα..

gianniskritikos2

Active Member

βαλε φωτισμο.. στην σκια δεν βγαζεικανενας συμπερασμα

zotrix

Active Member

Φίλε δείξε μας φωτογραφίες με φωτισμό, μη φοβάσαι.

aeratos28

Just aeratos

Αυτο το κακό να εξαφανίζονται όλοι..ανεβασε ρε φιλε καμια φωτο...καθαρη όμως όπως ζητάνε όλοι..να δουμε και εμείς το αποτέλεσμα επιτέλους..μην το πάρεις στραβά..ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λεω

Μπλουζα