Fenimore
Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:η σπιρο δεν κανει τιποτα σαν blocker.
ρε παιδια λαθος εχω καταλαβει??η σπιρο blocker δεν ειναι??
Καλά έχεις καταλάβει, blocker είναι. Απλά στον kos δεν έκανε τίποτα.
3746741 είπε:η σπιρο δεν κανει τιποτα σαν blocker.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Fenimore είπε:3746741 είπε:η σπιρο δεν κανει τιποτα σαν blocker.
Chs είπε:Fenimore είπε:3746741 είπε:η σπιρο δεν κανει τιποτα σαν blocker.
Και σε πολλούς άλλους..![]()
Fenimore είπε:Chs είπε:Fenimore είπε:3746741 είπε:η σπιρο δεν κανει τιποτα σαν blocker.
Και σε πολλούς άλλους..![]()
Ναι, όπως και η φίνα δεν έκανε τίποτα σε όλους, όπως και η μινοξιδίλη δεν έκανε τίποτα σε όλους, όπως και τα πάντα εδώ μέσα δεν έκαναν τίποτα σε όλους. :angel:
somari είπε:Κος λέω να το σταματήσω για λίγο για να δω αν υποχωρούν τα sides. Πόσος καιρός λες να είναι καλα;
somari είπε:Κος λέω να το σταματήσω για λίγο για να δω αν υποχωρούν τα sides. Πόσος καιρός λες να είναι καλα;
Chs είπε:εεεεεε εδώ διαφωνώ :dodgy:... πως γίνεται να συγκρίνουμε την φιναστερίδη με την Σπιρονολακτόνη?? Ειδικά σε τοπικο που είναι η σπιρονολακτόνη. Εγώ δεν είπα όλα αυτα ότι δεν έκαναν τίοτα.. αλλα δες σε ξένα φόρουμ.. και όπου θες! Αν μου δείξεις έναν να κατέβηκε κλίμακες nw με σπιρο οκ.. σε αντίθεση με φιναστερίδη και μινοξ που υπάρχουν άτομα που ανέκτησαν πλήρως τα μαλλάκια τους.. εγώ αναφέρθηκα στην σπιρο και όχι σε άλλα.. μην με κατηγορείς αδίκως :angel:
Fenimore είπε:Chs είπε:εεεεεε εδώ διαφωνώ :dodgy:... πως γίνεται να συγκρίνουμε την φιναστερίδη με την Σπιρονολακτόνη?? Ειδικά σε τοπικο που είναι η σπιρονολακτόνη. Εγώ δεν είπα όλα αυτα ότι δεν έκαναν τίοτα.. αλλα δες σε ξένα φόρουμ.. και όπου θες! Αν μου δείξεις έναν να κατέβηκε κλίμακες nw με σπιρο οκ.. σε αντίθεση με φιναστερίδη και μινοξ που υπάρχουν άτομα που ανέκτησαν πλήρως τα μαλλάκια τους.. εγώ αναφέρθηκα στην σπιρο και όχι σε άλλα.. μην με κατηγορείς αδίκως :angel:
Δεν τα σύγκρινα, απλά λέω πως καμία ουσία απο τις γνωστές δεν δουλεύει και στο 100% αυτών που το δοκιμάζουν.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
nikosgf7 είπε:Λοιπον παιδια αυτο π παρατηρω εγω μετα απο 5 μερες χρησης διαλ σομαρι 1μλ πρωι 1 μλ βραδυ αυτο π παρατηρω ειναι μειωση τριχοπτωσης!Βεβαια αυτο δν ξερω αν ειναι αρκετο να κερδισω τον πολεμο κ οχι απλα μια μαχη...
Η φαγουρα εχει σταματησει ΑΛΛΑ σημερα οπως κ χθες εβαλα 11-12 η ωρα το πρωι ,λουστηκα στις 6-630 κ μετα εβαλα στις 12 το βραδυ...Στο ενδιαμεσο σαν να μου φανηκε οτι πεφταν περισσοτερες τριχες...
Μηπως εχει πολυ μικρο χρονο δρασης ,εχετε παρατηρησει τπτ παρομοιο???
GOMI είπε:kos, εκεί που υπάρχει pge 2, στις μη καραφλές περιοχές, φαίνεται τι γίνεται με την pgd2?
somari είπε:Πάντως το ΒΠΑ σίγουρα κάνει κάτι. Επίσης ιδέα μου ή έχει μικρό t 1/2 ? Εννοώ το σταμάτησα μια μέρα και επανήλθαν τα ούλα στις κανονικές συνθήκες, αλλά και επίσης και η φαγούρα στο κεφάλι![]()