weznem
Well-Known Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια
βαλτός εισαι αφερφε μου?εσυ οτυ δωσες την ιδεα και μου στελενει και υβριστικα δωρακια μεσω πμ??τι να σου πω..αστες αυτες τις ιδεες μεσα σου..την ορεξη του εχω συνεχεια..
οτι λεω το λεω με καλη διαθεση μην παρεξηγηθω.. :blush:
osfp91 είπε:παιδες αν υπαρχει τοσο μεγαλη διαμαχη και πρεπει να συνεχιστει ντε και καλα ας γινει μεσω πμ και οχι καταστρεφοντας το thread...ολοι εδω για το μαλλι μας εχουμε ερθει...τι σχεση εχουν τωρα τα μυαλα,τα διδακτορικα,η γνωση και γενικα η νοοτροπια του ποιος την εχει πιο μεγαλη...ο καθενας ακολουθει τις δικες του τακτικες για τη καταπολεμηση της τριχοπτωσης...τωρα αν καποιο ατομο θελει να ακολουθησει και αυτο κατι που ειδε εδω,πρεπει πριν το κανει να ψαχτει γυρω απτη καθε θεραπεια,γιατι θα'ναι και ο μονος υπευθυνος σε τυχον παρενεργειες...τα παιδια που εχουν το φορουμ εχει μαλλιασει η γλωσσα τους να λενε αυτο το πραγμα...τωρα εσεις γιατι τρωγοσαστε μεταξυ σας δεν το καταλαβαινω..
βαλτός εισαι αφερφε μου?εσυ οτυ δωσες την ιδεα και μου στελενει και υβριστικα δωρακια μεσω πμ??τι να σου πω..αστες αυτες τις ιδεες μεσα σου..την ορεξη του εχω συνεχεια..
οτι λεω το λεω με καλη διαθεση μην παρεξηγηθω.. :blush: