weznem
Well-Known Member
maraki 28 είπε:Τι είναι αυτό pithika ; weznem ρίξε με κι άλλο!!δεν ξέρω, τι μπορώ όμως να κάνω για να προλάβω το υπόλοιπο στα φρύδια και τις βλεφαρίδες;
![]()
φανταζομαι κορτιζονες ενεσιμες η σε αλοιφη σου ειχαν δωσει?
maraki 28 είπε:Τι είναι αυτό pithika ; weznem ρίξε με κι άλλο!!δεν ξέρω, τι μπορώ όμως να κάνω για να προλάβω το υπόλοιπο στα φρύδια και τις βλεφαρίδες;
![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
maraki 28 είπε:Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Έξι μήνες μετά και σκέφτηκα πως πρέπει να γράψω τα αποτελέσματα μου.Τα μαλλιά έπεσαν όλα.Ξεκίνησα ομοιοπαθητική,την οποία σταμάτησα αμέσως γιατί κουράστηκα ψυχολογικά με τους γιατρούς και τα χάπια.Πλέον φοράω μαντήλι.Βρήκα κάποιον γιατρό ειδικό για τα αυτοάνοσα, έκανα κάποιες εξετάσεις για να δούμε τι συστατικά λείπουν από το οργανισμό μου και μου έδωσε αγωγή με βιταμίνες και διατροφή.Το θέμα όμως τώρα δεν είναι τα μαλλιά, αλλά τα φρύδια.Παρατήρησα κάποια κενά(δεν είναι ιδέα μου).Έχει κάποιος να με συμβουλεύσει κάτι παραπάνω; Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και πάλι έναν άνθρωπο που γνώρισα εδώ στο φόρουμ και με βοήθησε όσο δε με έχουν στηρίξει φίλοι και συγγενείς!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
stavros_1983 είπε:gomi λες να κανει τιποτα στην περιπτωση της αα, αν δοκιμασθει απο μη εχοντες ρευματοειδη αρθριτιδα λες να εχει παρενεργειες?
maraki 28 είπε:Gomi σε ευχαριστώ πολύ και μόνο που με θυμάσαι!Θα το συζητήσω με τη δερματολόγο μου,θα το ψάξω κι εγώ και ελπίζω να σας γράψω ότι είχα κάποια θετική εξέλιξη!