τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

Kitty, ναι, προβιοτικά υπάρχουν σε φαρμακεία, εφόσον δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις παραγγελίες απο εξωτερικό. Απο τα καλύτερα προβιοτικά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, είναι τα παρακάτω...

http://www.tofarmakeiomou.gr/pd/vsl-3-timi-ana-fakelaki-11549.htm?lang=el&path=-1972258197

αλλά όπως βλέπεις 2 ευρώ έχει μόνο το ένα φακελάκι...και θα πρέπει να φτάσεις μήνα για να δεις αν σου δίνουν κάτι. (θέλουν ψυγείο)
Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι υπάρχουν διαφόρων τύπων προβιοτικά και τα οποία δεν κάνουν για όλους, εννοώ πως ανάλογα με το πρόβλημα, κάποια μπορεί να μας πέσουν βαριά και κάποια να μην κάνουν και τίποτα. Αν ο φαρμακοποιός σου είναι σχετικά γνωστός, μίλα μαζί του να σε καθοδηγήσει λίγο για το τι και πως. Να ξέρεις πάντως πως τα vsl 3 είναι κορυφή. Αλλά...περιέχουν 450 δισεκατομμύρια βακτήρια, όσα δηλαδή και το γιαούρτι 24ωρης ζύμωσης ενώ το κεφιρ έχει περισσότερα. Θέλω να σου πω ότι αν δεν την παλεύεις οικονομικά γιαούρτι ή κεφιρ είναι πολύ οικονομική και εξίσου αξιόπιστη λύση. Εγώ το γιαούρτι το φτιάχνω μόνος μου...η γυναίκα μου δεν ασχολείται καν. Φυσικά ξεκίνησα με συμπληρώματα στην αρχή. Οπότε θα το κρίνεις εσύ.
Τις ανησυχίες που αναφέρεις λίγο πολύ τις έχουμε περάσει όλοι και άλλοι όπως βλέπεις τις περνάνε ακόμα, (εγώ έφτασα 35 χρονών για να το ξεπεράσω και κλάιω τα χρόνια που άφησα τις τρίχες να μου χαλάσουν τόσες και τόσες στιγμές) αλλά κατανοώ απόλυτα πως για μια γυναίκα είναι 10 φορές πιο βαρύ, όμως από την άλλη έχεις 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να βρεις την αιτία και συνάμα την λύση. Απλά κάνε ένα βήμα την φορά και μην βάζεις στο μυαλό σου τι θα γίνει με δουλειά, άντρες κλπ...προτεραιότητα σου τώρα είναι να το παλέψεις όσο μπορείς δίχως άγχος και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Αν δεν γυμνάζεσαι καλό είναι να ξεκινήσεις, η γυμναστική διώχνει το στρες.
Η φίλη της γυναίκας μου, έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως πάντως.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panoslydios

New Member

Gomi,thnx για το τις πληροφοριες.
Μπορεις να επεκταθεις λιγο παραπαπανω
ή να δωσεις κανεναν συνδεσμο με τετοιες πληροφοριες?
Το κεφιρ του super-market να φανταστω οτι δεν κανει?
Τα εχω κοψει τα γαλακτοκομικα εντελως και αισθανομαι κατι μου λειπει
,και αυτο ειναι καλα βακτηρια.Ισως το κεφιρ να βοηθουσε.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

pano, επειδή είμαι στο γραφείο ρίξε μια ματιά εδώ....

http://delicieuses.forumotion.net/t1854-topic

αναφέρει αρκετά καθώς και τον τρόπο παρασκευής του. Το μόνο δύσκολο είναι να βρεις κάποιον να σου δώσει σπόρους...γιατί συνήθως πάει από χέρι σε χέρι...(σε μερικά blog αν θυμάμαι σου στέλνουν κάποια μέλη) του σουπερ μαρκετ είναι για πέταμα απλά...

Dimit

New Member

kitty το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς 2-3 ή και περισσότερους γιατρούς (γνωστούς στην πιάτσα και όχι ασχετους) για το πρόβλημα σου και να μην παίρνεις τοις μετρητοίς ότι ακούγεται εδώ μέσα. Σου εύχομαι καλη τύχη.

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με τον somari. Σιχάθηκα να μπαίνω στο φόρουμ και να βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες απαντήσεις-προτροπές για θεραπεία τριχόπτωσης με φιλτράρισμα του νερού, με αποχυμωτές, να διαβάζω γραφικότητες για συνωμοσιολογίες των φαρμακευτικών εναντίον μας, για ματζούνια, για derma rollers, για ιώδια κτλ κτλ από τα ίδια και τα ίδια εκνευριστικά ανίδεα άτομα.

Δεν ξαναμπαίνω λοιπόν εδώ (θα μπω μόνο μια φορά ακόμη για να ποστάρω φωτογραφίες από την μεταμόσχευση μου στην Ελλάδα όπως υποσχέθηκα στο παρελθόν, για να μην φανεί ότι υπεκφεύγω).

Για τα παιδιά που μιλούσαμε μέσω pm κυρίως αλλά και για κάποιους άλλους που είχαμε ωραία κουβέντα στο φόρουμ ευχαριστώ για την παρέα μάγκες και καλή τύχη στη μάχη ενάντια στην τριχόπτωση :)

vag25

Well-Known Member

Dimit είπε:
Σιχάθηκα να μπαίνω στο φόρουμ και να βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες απαντήσεις-προτροπές για θεραπεία τριχόπτωσης με φιλτράρισμα του νερού, με αποχυμωτές, να διαβάζω γραφικότητες για συνωμοσιολογίες των φαρμακευτικών εναντίον μας, για ματζούνια, για derma rollers, για ιώδια κτλ κτλ από τα ίδια και τα ίδια εκνευριστικά ανίδεα άτομα.

Τι παει να πει ''σιχαθηκα να βλεπω τις ιδιες απαντησεις-προτροπες απο καποιους''?
Παιδια φορουμ ειναι εδω.ΦΟΡΟΥΜ.
Επιβαλλεται να διαβαζουμε διαφορετικα πραγματα απο τον καθενα.ΕΠΙΒΑΛλΕΤΑΙ.
Αν θελεις να ακους συγκεκριμενα πραγματα που ειναι εγκεκριμενα απο fda,ποιος ο λογος να μπεις εδω?
Οριστε οι 2 λεξεις που χρειαζεσαι.

FINA,MINOX

Τσαμπα εκανες εγγραφη.

Εστω οτι δεν σου αρεσει ο Πανος που μιλαει για διαφορετικα πραγματα γιατι ειναι καινουριο μελος,ειναι ποτε δυνατον να χαρακτηριζεις ανιδεο τον gomi?
Ποσο καιρο εισαι στο φορουμ?
O gomi απ΄οσο γνωριζω χρησιμοποιουσε minox 20 χρονια...
Δεν ξεκινησε σημερα τις θεραπειες.
Δηλαδη μη το ξεφτυλιζουμε...
1 μηνα στο φορουμ και τους εβγαλες ολους ανιδεους.

Δικαιωμα σου ειναι να φυγεις.Προσωπικα θα μου λειψεις λιγοτερο απο εναν Πανο ή Gomi.Και παλι ομως το φορουμ χρειαζεται ολες τις αποψεις και την δικη σου.
φασαριες και ''οχι το δικο μου ειναι σωστο,αλλιως φευγω'' δεν χρειαζεται.

panoslydios

New Member

Dimit είπε:
kitty το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς 2-3 ή και περισσότερους γιατρούς (γνωστούς στην πιάτσα και όχι ασχετους) για το πρόβλημα σου και να μην παίρνεις τοις μετρητοίς ότι ακούγεται εδώ μέσα. Σου εύχομαι καλη τύχη.

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με τον somari. Σιχάθηκα να μπαίνω στο φόρουμ και να βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες απαντήσεις-προτροπές για θεραπεία τριχόπτωσης με φιλτράρισμα του νερού, με αποχυμωτές, να διαβάζω γραφικότητες για συνωμοσιολογίες των φαρμακευτικών εναντίον μας, για ματζούνια, για derma rollers, για ιώδια κτλ κτλ από τα ίδια και τα ίδια εκνευριστικά ανίδεα άτομα.

Δεν ξαναμπαίνω λοιπόν εδώ (θα μπω μόνο μια φορά ακόμη για να ποστάρω φωτογραφίες από την μεταμόσχευση μου στην Ελλάδα όπως υποσχέθηκα στο παρελθόν, για να μην φανεί ότι υπεκφεύγω).

Για τα παιδιά που μιλούσαμε μέσω pm κυρίως αλλά και για κάποιους άλλους που είχαμε ωραία κουβέντα στο φόρουμ ευχαριστώ για την παρέα μάγκες και καλή τύχη στη μάχη ενάντια στην τριχόπτωση :)

Dimit,παραδεξου το.
Δεν θες να βαλεις τον κοπο και το διαβασμα για να βγαλεις μαλλια.
Θελεις να ακους ατομα που να σου μιλανε για επανεκφυση
με 2 σταγονες την ημερα σε 2 εβδομαδες.

Λιγοι ειναι εκεινοι που θελουν να ζησουν.
Οι αλλοι θα προσπαθουν να αντιμετωπισουν το προβλημα,χωρις να μπαινουν μεσα σε αυτο,χωρις να προσεχουν τη διατροφη τους,χωρις να αγαπανε,χωρις να αθλουνται,χωρις χωρις χωρις...χωρις να θελουν να ζησουν.
Καλη επιτυχια

maraki 28

New Member

Στο κεφλι μόυ τώρα βάζω μόνο αλόη..Απο χθες ξεκίνησα διατροφή..Θα σκεφτώ και για το φιλτράρισμα του νερού και θα ξεκινήσω προβιοτικά. Θα κλείσω ενα ραντεβού σε ομοιοπαθητικό..Θα ενημερωθώ και για τα οιστρογόνα που μου είπατε. Όλα αυτά κακό στην υγεία δε θα κάνουν παρά μόνο καλό, αν δε βγάλω μαλλιά! Ότι άλλο μάθετε, διαβάσετε, ακούσετε...περιμένω απόψεις..Εκτός αν γίνει κανένα θαύμα (γιατί έχω κάνει και 3 τάματα πέρα απο τις θεραπείες :D)

panoslydios

New Member

kitty είπε:
στο κεφαλι μ τωρα βαζω μονο αλοη..απο χθες ξεκινησα διατροφη..θα σκεφτω κ για το φιλτρατισμα του νερου κ θα ξεκινησω προβιοτικα..επισης θα κλεισω ενα ραντεβου σε ομοιοπαθητικο..θα διαβασω κ για τα οιστρογονα που μ ειπατε..ολα αυτα κακο στην υγεια δε θα κανουν μονο καλο,αν δε βγαλω μαλλια! οτι αλλο μαθετε διαβασετε ακουσετε...περιμενω αποψεις..εκτος κ αν γινει κανενα θαυμα(γιατι εχω κανει κ 2 ταματα μεραν απο τις θεραπειες :D)

Δεν ειναι τοσο τα οιστρογονα.Αλλα οι μπλοκαρισμενοι υποδοχεις τους.
Αιτια?
Δεν ειναι τοσο τα ανδρογονα,αλλα οι μπλοκαρισμενοι υποδοχεις τους.
Αιτια?

baldy

Member

panoslydios είπε:
Dimit είπε:

Dimit,παραδεξου το.
Δεν θες να βαλεις τον κοπο και το διαβασμα για να βγαλεις μαλλια.
Θελεις να ακους ατομα που να σου μιλανε για επανεκφυση
με 2 σταγονες την ημερα σε 2 εβδομαδες.

Λιγοι ειναι εκεινοι που θελουν να ζησουν.
Οι αλλοι θα προσπαθουν να αντιμετωπισουν το προβλημα,χωρις να μπαινουν μεσα σε αυτο,χωρις να προσεχουν τη διατροφη τους,χωρις να αγαπανε,χωρις να αθλουνται,χωρις χωρις χωρις...χωρις να θελουν να ζησουν.
Καλη επιτυχια
Η αθληση αυξανει τα ανδρογονα αρα επιταχυνει την καραφλα :dodgy:

kitty,ψαξε αυτο με τα οιστρογονα να δεις τι γινεται αξιζει

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Dimit είπε:

dimit, είμαι μέλος περίπου 4 χρόνια στο εν λόγω φόρουμ και αρκετά από τα τότε μέλη έχουν πάψει να μπαίνουν και γενικότερα να ασχολούνται. Γενικότερα στα ίδια χνάρια βαδίζω και γράφω μόνο όταν έχω να πω κάτι από προσωπική εμπειρία και μόνο και όχι γενικότητες και το τι έχω διαβάσει δεξιά και αριστερά. Τα νέα μέλη στο σύνολό σας, μπαίνετε στο φόρουμ δίχως οι περισσότεροι να έχετε ασχοληθεί να διαβάσετε παλιά ποστ και ζητάτε αμέσως να σας πουν μια μαγική θεραπεία να λύσετε το πρόβλημά σας. Οι περισσότεροι θέλετε μασημένη τροφή και εύκολες λύσεις, που να μην σας χαλάνε την κατά τα άλλα τέλεια καθημερινότητά σας. Μια παροιμία λέει αν δεν βρέξεις κώλο δεν τρως ψάρι.
Οι περισσότερες θεραπείες που έχουν αναφερθεί εδώ και γενικότερα σε πολλά φόρουμ τριχόπτωσης, μερικές δουλεύουν και άλλες όχι. Αλλά και αυτές που δουλεύουν έχουν ημερομηνία λήξης και κυρίως ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, άλλες μικρές και άλλες μεγάλες...άλλες αναστρέψιμες και άλλες όχι.
Έχω δοκιμάσει αρκετές από αυτές τις θεραπείες και απέχω πλέον απ όλες αυτές εδώ και 1,5 χρόνο. Σε πληροφορώ πως από τα 32 μου και έπειτα, ποτέ δεν είχα την ποιότητα της τρίχας που έχω τώρα στα 38 μου. Και όλα αυτά με φυσικούς τρόπους, αλλά και συνάμα αρκετές θυσίες γι αυτό το αποτέλεσμα που αρκετοί χαλιούνται να κάνουν παρόλο που τους καίει το θέμα μαλλιών.
Τέσπα, δεν έχει νόημα η περαιτέρω ανάλυση, αλλά κλείνοντας, τουλάχιστον στα όσα πρότεινα εγώ, ακόμα και αποτέλεσμα να μην φέρουν, κακό δεν θα κάνουν στην γενικότερη υγεία...Η τριχόπτωση και γενικότερα η φαλάκρα, δεν είναι μια φυσική διαδικασία που έχουν μάθει αρκετοί ανα τα χρόνια να λένε. Είναι ένας τρόπος του οργανισμού να σου πει ότι κάτι δεν δουλεύει καλά.
Τέλος, αν ρωτήσεις έναν γιατρό που οφείλεται η τριχόπτωση, δεν θα ξέρει να σου πει. Οπότε με τι δικαίωμα παρέχουν θεραπεία όταν δεν γνωρίζουν την αιτία?
Το έχω αναφέρει και σε παλαιότερο ποστ...ο πιο ακατάλληλος γιατρός για τα μαλλιά, είναι ο δερματολόγος και ειδικότερα στην περίπτωση της κοπέλας εδώ!

Επίσης, κάντε ένα search σχετικά με κάποια εξέταση που γίνεται στο εξωτερικό και λέγεται Hair Mineral Analysis test, να δείτε όσοι έχουν τριχόπτωση τι τρελά πράγματα βγάζει αυτό το τεστ...κάποια μέταλλα στον θεό και κάποια στον πάτο...μια απίστευτη ανισορροπία του οργανισμού, αλλά ευτυχώς που με ένα ψέκασμα με μινοξιδίλη το λύνουμε αυτό...Τέσπα...
Kitty, ζητώ συγνώμη για το ότι φεύγουμε από το θέμα σου με προσωπικές αντιπαραθέσεις. Από μένα δεν θα επαναληφθεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

maraki 28

New Member

GOMI μη ζητάς συγγνώμη για κάτι! Το θέμα είναι να μην υπάρχουν αυτές οι αντιπαραθέσεις γιατί δεν υπάρχει λόγος.. Όλοι μας εδώ έχουμε ενα κοινό ΄πρόβλημα΄ μπορεί όντως να μην υπάρχει θεραπεία, όμως πάνω απ΄ολα με συμβουλεύετε για έναν υγεινό τρόπο ζωής..Διάβαζα το φορουμ 2 μήνες πριν γίνω μέλος και κάποια άτομα μου είναι ΄οικεία΄ καλό θα ήταν όλοι όσοι γνωρίζετε 5 πράγματα παρα πανω να μην αποχωρείτε γιατί για κάποιους σαν κι εμένα, η γνώμη σας είναι πολύτιμη!

osfp91

New Member

GOMI είπε:
Dimit είπε:

dimit, είμαι μέλος περίπου 4 χρόνια στο εν λόγω φόρουμ και αρκετά από τα τότε μέλη έχουν πάψει να μπαίνουν και γενικότερα να ασχολούνται. Γενικότερα στα ίδια χνάρια βαδίζω και γράφω μόνο όταν έχω να πω κάτι από προσωπική εμπειρία και μόνο και όχι γενικότητες και το τι έχω διαβάσει δεξιά και αριστερά. Τα νέα μέλη στο σύνολό σας, μπαίνετε στο φόρουμ δίχως οι περισσότεροι να έχετε ασχοληθεί να διαβάσετε παλιά ποστ και ζητάτε αμέσως να σας πουν μια μαγική θεραπεία να λύσετε το πρόβλημά σας. Οι περισσότεροι θέλετε μασημένη τροφή και εύκολες λύσεις, που να μην σας χαλάνε την κατά τα άλλα τέλεια καθημερινότητά σας. Μια παροιμία λέει αν δεν βρέξεις κώλο δεν τρως ψάρι.
Οι περισσότερες θεραπείες που έχουν αναφερθεί εδώ και γενικότερα σε πολλά φόρουμ τριχόπτωσης, μερικές δουλεύουν και άλλες όχι. Αλλά και αυτές που δουλεύουν έχουν ημερομηνία λήξης και κυρίως ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, άλλες μικρές και άλλες μεγάλες...άλλες αναστρέψιμες και άλλες όχι.
Έχω δοκιμάσει αρκετές από αυτές τις θεραπείες και απέχω πλέον απ όλες αυτές εδώ και 1,5 χρόνο. Σε πληροφορώ πως από τα 32 μου και έπειτα, ποτέ δεν είχα την ποιότητα της τρίχας που έχω τώρα στα 38 μου. Και όλα αυτά με φυσικούς τρόπους, αλλά και συνάμα αρκετές θυσίες γι αυτό το αποτέλεσμα που αρκετοί χαλιούνται να κάνουν παρόλο που τους καίει το θέμα μαλλιών.
Τέσπα, δεν έχει νόημα η περαιτέρω ανάλυση, αλλά κλείνοντας, τουλάχιστον στα όσα πρότεινα εγώ, ακόμα και αποτέλεσμα να μην φέρουν, κακό δεν θα κάνουν στην γενικότερη υγεία...Η τριχόπτωση και γενικότερα η φαλάκρα, δεν είναι μια φυσική διαδικασία που έχουν μάθει αρκετοί ανα τα χρόνια να λένε. Είναι ένας τρόπος του οργανισμού να σου πει ότι κάτι δεν δουλεύει καλά.
Τέλος, αν ρωτήσεις έναν γιατρό που οφείλεται η τριχόπτωση, δεν θα ξέρει να σου πει. Οπότε με τι δικαίωμα παρέχουν θεραπεία όταν δεν γνωρίζουν την αιτία?
Το έχω αναφέρει και σε παλαιότερο ποστ...ο πιο ακατάλληλος γιατρός για τα μαλλιά, είναι ο δερματολόγος και ειδικότερα στην περίπτωση της κοπέλας εδώ!

Επίσης, κάντε ένα search σχετικά με κάποια εξέταση που γίνεται στο εξωτερικό και λέγεται Hair Mineral Analysis test, να δείτε όσοι έχουν τριχόπτωση τι τρελά πράγματα βγάζει αυτό το τεστ...κάποια μέταλλα στον θεό και κάποια στον πάτο...μια απίστευτη ανισορροπία του οργανισμού, αλλά ευτυχώς που με ένα ψέκασμα με μινοξιδίλη το λύνουμε αυτό...Τέσπα...
Kitty, ζητώ συγνώμη για το ότι φεύγουμε από το θέμα σου με προσωπικές αντιπαραθέσεις. Από μένα δεν θα επαναληφθεί.

μιλας για ποιοτητα μαλλιου...μεσα σ'αυτη συγκαταλεγεις και την ποσοτητα?δηλαδη εβγαλες περισσοτερο μαλλι αποτι με φινα και μινοξ?εγω ειχα παει σε δερματολογο και μου χε γραψει μινοξ λεγοντας μου οτι το 60% των ανδρων ξανα βγαζει μαλλι με αυτο...ημουν 18 τοτε και μου φανηκε αστειο χωρις να εχω και ιδεα απο α/α...δεν ξερω απο που το βγαλε και απο προκυπτει αυτο το ποσοστο...εντελει 2 χρονια χαμενα..απτην αλλη πιστευω οτι υπαρχουν και καλοι γιατροι αλλα οι περισσοτεροι εχουν ως δογμα τη μινοξιδιλη και ψαχνουν απλα να σε ξεπεταξουν οταν τους ρωτας για θεραπειες...και σορρυ για το offtopic.

weznem

Well-Known Member

vag25 είπε:
Dimit είπε:
Σιχάθηκα να μπαίνω στο φόρουμ και να βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες απαντήσεις-προτροπές για θεραπεία τριχόπτωσης με φιλτράρισμα του νερού, με αποχυμωτές, να διαβάζω γραφικότητες για συνωμοσιολογίες των φαρμακευτικών εναντίον μας, για ματζούνια, για derma rollers, για ιώδια κτλ κτλ από τα ίδια και τα ίδια εκνευριστικά ανίδεα άτομα.

Τι παει να πει ''σιχαθηκα να βλεπω τις ιδιες απαντησεις-προτροπες απο καποιους''?
Αν θελεις να ακους συγκεκριμενα πραγματα που ειναι εγκεκριμενα απο fda,ποιος ο λογος να μπεις εδω?

FINA,MINOX

Τσαμπα εκανες εγγραφη.

Εστω οτι δεν σου αρεσει ο Πανος που μιλαει για διαφορετικα πραγματα γιατι ειναι καινουριο μελος,ειναι ποτε δυνατον να χαρακτηριζεις ανιδεο τον gomi?

Δικαιωμα σου ειναι να φυγεις.Προσωπικα θα μου λειψεις λιγοτερο απο εναν Πανο ή Gomi.Και παλι ομως το φορουμ χρειαζεται ολες τις αποψεις και την δικη σου.

προσπαθεις να μιλησεις σε ενα τυπο που καο μονο αν δεις την υπογραφη του απο κατω αντιλαμβανεσαι τι μυαλο εχει..πραγματικα ασκοπο..
βαρεθηκε το ψαρι ενα μηνα στο φορουμ και την λεει στον γκομι που ειναι κανα τεσσαρι χρονια εδω μεσα.. η ασεβεια στο μεγαλειο της..σηκωθηκαν τα ποδια να βαρεσουν το κεφαλι,ε που φτασαμε σε αυτο το ρημαδι το φορουμ πλεον...

vag25

Well-Known Member

osfp91 είπε:
μιλας για ποιοτητα μαλλιου...μεσα σ'αυτη συγκαταλεγεις και την ποσοτητα?δηλαδη εβγαλες περισσοτερο μαλλι αποτι με φινα και μινοξ?

Πολλοι εχουν δει βελτιωση με βουρτσισμα ,ρολλερ,μασαζ για καλυτερη αιματωση/χαλαρωση της πανω περιοχης κ.α.
Φινα δεν θυμαμαι να ειχε παρει.Νομιζω οχι,αλλα απο οτι θυμαμαι ειχε επανεκφυση με βουρτσισμα.

weznem

Well-Known Member

και για να επανελθω στα του θεματος..θα κανω ενα προλογο.. ο ανθρωπος ο εξυπνος πρεπει να μην ειναι απολυτος και επιμονος σε κατι,να ακουει,να διερωτάται,να το ψαχνει μεχρι να συγκλινει στον αν κανει η οχι..
οποτε δεν θεωρω ασκοπο οτι λεει ο γκομι η ο πανος για θεραπειες,καπου στην μεση ειναι η αληθεια,δεν πρεπει να γελαμε με το βουρτισμα πχ..κτλ.. εχουν βασει αυτα που λενε τα παιδια.. εγω δεν εχω αλλαξει κατι ως τωρα πλην του ρολερ και ομως βλεπω μειωση τριχοπτωσης.. προσπαθω να μην τρωω βλακειες τρωω φρουτα καθε μερα,πινω πορτοκαλαδα δυσικη καθε μερα, σχεδον παντα τρωω απο το σπιτι μου..οσο μπορω προσπαθω..γυμναζομαι σιγα σιγα παλι..ολα βοηθανε..ο οργανισμος ειναι ενιαιος οποτε πρεπει να του φερομαστε σαν ενιαιο <εργοστασιο> για να δουλευουν ολα συγχρονισμενα,οσο μπορουμε.. διοτι ολο μπεικον και σουβλακια ειμαστε πλεον.. και τσιγαρο..αμα το κοψετε θα δειτε μεγαλη διαφορα.. προσπαθηστε να προσεχετε τον εαυτο σας.. καλο θα κανει και στην ραφλα μας και στην υγεια μας... παιδια..

osfp91

New Member

vag25 είπε:
osfp91 είπε:
μιλας για ποιοτητα μαλλιου...μεσα σ'αυτη συγκαταλεγεις και την ποσοτητα?δηλαδη εβγαλες περισσοτερο μαλλι αποτι με φινα και μινοξ?

Πολλοι εχουν δει βελτιωση με βουρτσισμα ,ρολλερ,μασαζ για καλυτερη αιματωση/χαλαρωση της πανω περιοχης κ.α.
Φινα δεν θυμαμαι να ειχε παρει.Νομιζω οχι,αλλα απο οτι θυμαμαι ειχε επανεκφυση με βουρτσισμα.
για μασαζ και αιματωση το χω ακουσει και εγω αρκετες φορες...σιγουρα θα παιζει ρολο η καλη αιματωση στην αντιμετωπιση της α/α αλλα το θεμα ειναι ποσο μεγαλος ρολος ειναι αυτος...γιατι να ξαναβγει μαλλι μονο με μασαζ μου φαινεται ψιλοδυσκολο...το ρολλερ ειναι αυτο με τις βελονιτσες ε?αν ειναι αυτο μου φαινεται ενδιαφερον απτα λιγα που εχω διαβασει εδω..

weznem

Well-Known Member

ναι αυτο ειναι και κανει δουλεια φιλε το ποσο δουλεια κανει θα δειξει..

Dimit

New Member

weznem είπε:
vag25 είπε:
Dimit είπε:

FINA,MINOX

Τσαμπα εκανες εγγραφη.

προσπαθεις να μιλησεις σε ενα τυπο που καο μονο αν δεις την υπογραφη του απο κατω αντιλαμβανεσαι τι μυαλο εχει..πραγματικα ασκοπο..
βαρεθηκε το ψαρι ενα μηνα στο φορουμ και την λεει στον γκομι που ειναι κανα τεσσαρι χρονια εδω μεσα.. η ασεβεια στο μεγαλειο της..σηκωθηκαν τα ποδια να βαρεσουν το κεφαλι,ε που φτασαμε σε αυτο το ρημαδι το φορουμ πλεον...

κανονικά δεν έπρεπε να απαντήσω αφού είπα ότι φεύγω αλλά για αυτήν την συγκεκριμένη ανάρτηση θα το κάνω. Αν δεν κάνω λάθος εσύ δεν είχες γράψει ότι είσαι κομμωτής; Θα μου πεις εσύ, ένας ΚΟΜΜΩΤΗΣ, για μυαλό; Εχω διδακτορικό (άμα θες το πιστευεις) και θα μου πει ένας κομμωτης που δεν ξέρει να γράψει ελληνικά σε ένα ποστ του, για μυαλό;!

και κάτι τελευταιο: Ας πούμε ότι δεν είχα τελειώσει ούτε το δημοτικό. Κομμωτής δεν θα καταδεχόμουν να γινόμουν ποτέ. Οικοδόμος, σκουπιδιάρης κτλ είναι αξιοπρεπείς δουλειές και θα τις έκανα. Αλλα αντρας και κομμωτής δεν πάει με τίποτα. Πήγαινε μίλησε σε καποιον συναδελφο σου για μυαλό λοιπόν!

weznem

Well-Known Member

xaxa καλος γελασα πολυ..το μυαλο σου φαινεται απο την υπογραφη σου οτι και να λες... πηγαινε σε ψυχαναλυττη μπας και λύσεις το προβλημα.. διδάκτορα μου εσυ...

και επισης απο το οσα ενθερμα υποστηριζεις στο μηνυμα σου φαινεται οτι το διδακτορικο το πηρες στη συγγρου ειτε εχω τελειωσει δημοτικο ειτε οχι,ειτε ξερω να γραφω σωστα ειτε οχι το επιπεδο μου ως ανθρωπινη οντοτητα ειναι ανωτερο απο το δικο σου.. δεν θελω απαντηση..μου αρκει προσωπικα σιγα σιγα να απεχουν κατι διδακτορες (λεμε τωρα) των οπισθιων που λενε βλακειες..

*με το διδακτορικο αφηνεις την ταπεινοτητα και τον σεβασμο?...
ε ρε τι τουβλα κυκλοφορουν αναμεσα μας..

η βλακεια που μπορει να αντεξει ενας εγκεφαλος ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστη.. σου προτεινω να κανεις παρεα με τον sfina για καποιο λογο ταιριαζετε ταμαμ..ισως να παιζει το ρολο του το διδακτορικο...λογικα αν κρινω απο εσενα,εχω μια βεβαιοτητα οτι θα εχει και εκεινος..

να προσθεσω επισης οτι ο καθενας το διδακτορικο του,το κανει για μια καλυτερη και συγκεριμενης μορφης εκπαιδευση.. δεν θα σε κανει καλυτερο ανθρωπο η πιο μορφωμενο,ισως αν διαχειριστεις σωστα την γνωση που σου παρεχεται γινεις πιο αρτια καταρτισμενος στον τομεα που εκανες διδακτορικο...
εγω εκανα το διδακτορικο μου(κατα καποιο τροπο στο επαγγελμα μου) στο vidal sasson kai σε αλλες σχολες tonny& guy,anna eshwood κτλ.. ξερω την δουλεια μου καλα και ολα αυτα διαδραστικα απο το ιντερνετ,,οποτε απο την στιγμη που βρισκω λυσεις ,να κανω αυτο που θελω,οταν το κοστος ειναι απαγορευτικο για την κλασική μορφη εκπαιδευσης,..βεβαια οπως προειπα εγω σε αντιθεση με εσενα ειμαι ταπεινος δεν διατυμπανιζω τιποτα και θεωρω οτι εχω πολλα να μαθω..

και οταν ο αλλος αμφιβάλει για το μυαλο μου σε καμια περιπτωση δεν του λεω ως επιχειρημα εχω κανει και διδακτορικο εγω που με βλεπεις...αστεια πραγματα..

Μπλουζα