τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

weznem

Well-Known Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

osfp91 είπε:
παιδες αν υπαρχει τοσο μεγαλη διαμαχη και πρεπει να συνεχιστει ντε και καλα ας γινει μεσω πμ και οχι καταστρεφοντας το thread...ολοι εδω για το μαλλι μας εχουμε ερθει...τι σχεση εχουν τωρα τα μυαλα,τα διδακτορικα,η γνωση και γενικα η νοοτροπια του ποιος την εχει πιο μεγαλη...ο καθενας ακολουθει τις δικες του τακτικες για τη καταπολεμηση της τριχοπτωσης...τωρα αν καποιο ατομο θελει να ακολουθησει και αυτο κατι που ειδε εδω,πρεπει πριν το κανει να ψαχτει γυρω απτη καθε θεραπεια,γιατι θα'ναι και ο μονος υπευθυνος σε τυχον παρενεργειες...τα παιδια που εχουν το φορουμ εχει μαλλιασει η γλωσσα τους να λενε αυτο το πραγμα...τωρα εσεις γιατι τρωγοσαστε μεταξυ σας δεν το καταλαβαινω..

βαλτός εισαι αφερφε μου?εσυ οτυ δωσες την ιδεα και μου στελενει και υβριστικα δωρακια μεσω πμ??τι να σου πω..αστες αυτες τις ιδεες μεσα σου..την ορεξη του εχω συνεχεια..
οτι λεω το λεω με καλη διαθεση μην παρεξηγηθω.. :blush:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

maraki 28

New Member

weznem να σε ρωτησω κατι?σε αυτες τις λιγες τριχες που εχουν απομεινει,παιρνω σαμπουαν της kerastase να συνεχισω με ενα για τριχοπτωση η ειναι καλυτερα του φαρμακειου στην περιπτωση μου?κ ποιο μ προτεινεις?επισης,ειχα παρει παλι της Kerastase καποιες αμπουλες,κ αυτες μινοξιδιλη εχουν μεσα?

Chs

Μέλος του προσωπικού

οι αμπούλες της Kerastaze έχουν aminexil, είναι χημικό κατασκευασμένο από την L'oreal.

weznem

Well-Known Member

kitty είπε:
weznem να σε ρωτησω κατι?σε αυτες τις λιγες τριχες που εχουν απομεινει,παιρνω σαμπουαν της kerastase να συνεχισω με ενα για τριχοπτωση η ειναι καλυτερα του φαρμακειου στην περιπτωση μου?κ ποιο μ προτεινεις?επισης,ειχα παρει παλι της Kerastase καποιες αμπουλες,κ αυτες μινοξιδιλη εχουν μεσα?

να με ρωτησεις οτι θελεις..οποιο και να παρεις απο σαμπουαν δεν θα σου βγαλει μαλλια,μια μικρη βοηθεια ισως..οποτε μην δινεις τοσο σημασια..αλλα αφου εχεις προβλημα ειναι λογικο να παιρνεις για τριχοπτωση σαμπουαν..για το θεμα τριχοπτωσης ειναι καλυτερα θεωρω τα φαρμακευτικα η απο ιντερνετ σαμπουαν που δεν υπαρχουν εδω..θα ηθελες να βαλεις μια φωτο να δω το προβλημα που εχεις διχως να δειξεις τα χαρακτηριστικα σου.. μηπως και βοηθησει σε κατι,ποτε δεν ξερεις..:blush:

απο κει και περα η σειρα kerastase ειναι απο τις καλες και οχι της πλακας...αλλα για το θεμα μας η θεμα σου δεν θα σου δωσει μαλλια απλα ενα καλυτερο καθαρισμα,πιο ποιοτικο ισως..αλλα μεχρι εκει..

maraki 28

New Member

ok...ευχαριστω..δεν ξερω πως να βαλω φωτο ειμαι λιγο ασχετη ακομα μαθαινω πως λειτουργει το φορουμ..αλλα πιστεψε με ειναι τοσο χαλια..σκεψου οτι στα πλαινα κ στο πισω μερος εχουν φυγει τα μαλλια..

Chs

Μέλος του προσωπικού

Καλησπέρα Kitty, για φωτό αν θέλεις εκεί που ποστάρεις μια απάντηση κλπ στο μενού, πάρα κάτω θα δεις μια μπάρα μπλε (η πρώτη παρακάτω) που γράφει "Συνημμένα". Εκεί μπορείς να κάνεις επιλογή αρχείου και να ανεβάσεις. Επίσης και με έναν απλό λογαριασμό στο imageShack μπορείς να ανεβάσεις γρήγορα και εύκολα και να δώσεις το Link σε ένα post και έτσι θα μπορούν όλοι να δουν. Τέλος αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και να τις ανεβάσω εγώ για εσένα :)

Chs

Μέλος του προσωπικού

kitty είπε:
ok..ισως ανεβασω..να δειτε :( :( :(

Καλησπέρα Kitty, αν δεν θέλεις μην ανεβάσεις! Οχι να στεναχωρηθούμε τώρα για τις φωτό! Σιγά το πράγμα :)

maraki 28

New Member

Καλησπερα..δεν ειναι οι φωτο το θεμα αλλα η πραγματικοτητα :( :( :( :( :(

baldy

Member

kitty ποια πραγματικοτητα? θα βρεθει λυση

Chs

Μέλος του προσωπικού

kitty είπε:
Καλησπερα..δεν ειναι οι φωτο το θεμα αλλα η πραγματικοτητα :( :( :( :( :(

Kitty μην στεναχωριέσαι, χαμογέλα, να δεις που θα βρεθεί η άκρη ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member

kitty είπε:
ok..ισως ανεβασω..να δειτε :( :( :(

αν νιωθεις ασχημα.. δεν ειχα τετοια προθεση.. τελικα κατεληξες πουθενα ,σχετικα με οτι ειπαν τα παιδια?τι θα κανεις??
θελει υπομονη και επιμονη,και ενα σωστο πλανο αντιμετωπισης..αν βρουμε τον τροπο θα εχουμε κανει το σημαντικο βημα ..μηπως να ακουλουθουσες οτι σου πε ο gomi?δεν ξερω γιατι αλλα τον πιστευω,θεωρω οτι ισως δεις διαφορα..μπορει να μην ειναι ευκολο πραγμα..διοτι δεν σου λεει παρε ενα χαπι και τερμα αλλα αν εχει δικιο ισως γλιτωσεις μια και καλη.. μηπως εχεις κανει καμια εξεταση να δεις τα επιπεδα οιστογονων σου?

maraki 28

New Member

baldy αν βαλω φωτο θα καταλαβεις τι εχει συμβει στο κεφαλι μ :( Chs χαμογελο ΠΑΝΤΑ!!οτι κι αν συμβει το παιζουμε δυνατοι!!! weznem δεν ενιωσα ασχημα κ θα βαλω κιολας καποια στιγμη τωρα που εμαθα πως! ειμαι πιο κοντα σε αυτα που ειπε ο Gomi κ ο panos αυτα που λετε κι εσεις! μες στην εβδομαδα θα με δει ομοιοπαθητικος κ θα παρω κ προβιοτικα..προσεχω τη διατροφη μου(απο προχθες :p) κ θα κανω κ μια εξεταση για τα οιστρογονα..επισης,σκεφτηκα πως πρεπει να σταματησω κ τα αντισυλληπτικα που παιρνω εδω κ 3 χρονια..αυτα για αρχη κ σιγα σιγα θα κανω κ φιλτραρισμα νερου κ ψαχνω ολα αυτα που μ ειπε ο πανος για τις τοξινες κλπ..

weznem

Well-Known Member

εγω γνωριζω οτι τα αντισυληπτικα βοηθανε στην τριχοπτωση και οχι το αντιθετο,μαλιστα τα δινουν και ως θεραπεια τριχοπτωσης σε γυναικες..λαθος τα ξερω κιττυ?

maraki 28

New Member

οχι σωστα τα ξερεις...αλλα επειδη τα παιρνω χρονια,ισως να προκαλειται κ απο αυτο(θα συμβουλευτω τον γιατρο κ οοοτι πει!)

panoslydios

New Member

somari είπε:
Ok εντάξει γειά σας... Δεν ξανασχολούμαι πλέον με αυτό το φόρουμ για πολλούς λόγους...
Ο ένας είναι ότι η κοπέλα μου ήταν ακριβώς όπως η Κίττυ... που μου πε πως αν είσαι άντρας δε σε χαλάει η καράφλα (μέχρι και που με "μπινελίκωσε" όταν είδε στο ιστορικό μου το hairlossgr) και ότι σε χαλάει αν ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ με την καράφλα -λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης-
Μετά υπάρχει αυτό το αίσθημα του οτιδήποτε είναι κλασικής ιατρικής είναι μαλακία, σπρώχνοντας τον οποιονδήποτε νέο σε ολιστική και ομοιοπαθητική -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΗ ΣΚΕΤΟΥ ΝΕΡΟΥ FFS-...
Και τέλος τρώμε αμάσητη την οποιαδήποτε θεωρία συνμωσίας γιατί είμαστε γαμάτοι...

BYE GUYS! XARHKA!

Σε πεθυμησα!

Παντα χρειαζεται και η λιγο διαφορετικη πλευρα.

Οταν μιλας για νερο πρεπει να διαχωρισεις εκεινο που πινουμε απο τη βρυση κτλ κτλ.

Υπαρχει το δομημενο νερο που εχει πολυ διαφορετικες
ηλεκτρομαγνητικες ιδιοτητες.
Αν θες τσέκαρε , ormus water και willard water.
Η κβαντικη φυσικη ασχολειται κυριως με αυτο.

Να ενας τροπος συλλογης ormus(μονοατμικα στοιχεια) απο νερο.

https://www.google.gr/search?q=ORMUS%20WATER%20TRA%20P%20MAGNET&psj=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.47380653,d.Yms&biw=1024&bih=499&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=sievUdbXKoOAOKHUgfgM#facrc=_&imgrc=1FynUxMTo2fCeM%3A%3BYbV4KpN1hNYPPM%3Bhttp%253A%252F%252Ftesla3.com%252Fmetaphysic%252Fimages%252Fsuperwater_ormus_magnetic_shower_trap.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ftesla3.com%252Fmetaphysic%252Fe_superwater_magnetic_trap.html%3B303%3B353

maraki 28

New Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Έξι μήνες μετά και σκέφτηκα πως πρέπει να γράψω τα αποτελέσματα μου.Τα μαλλιά έπεσαν όλα.Ξεκίνησα ομοιοπαθητική,την οποία σταμάτησα αμέσως γιατί κουράστηκα ψυχολογικά με τους γιατρούς και τα χάπια.Πλέον φοράω μαντήλι.Βρήκα κάποιον γιατρό ειδικό για τα αυτοάνοσα, έκανα κάποιες εξετάσεις για να δούμε τι συστατικά λείπουν από το οργανισμό μου και μου έδωσε αγωγή με βιταμίνες και διατροφή.Το θέμα όμως τώρα δεν είναι τα μαλλιά, αλλά τα φρύδια.Παρατήρησα κάποια κενά(δεν είναι ιδέα μου).Έχει κάποιος να με συμβουλεύσει κάτι παραπάνω; Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και πάλι έναν άνθρωπο που γνώρισα εδώ στο φόρουμ και με βοήθησε όσο δε με έχουν στηρίξει φίλοι και συγγενείς!

weznem

Well-Known Member
maraki 28 είπε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Έξι μήνες μετά και σκέφτηκα πως πρέπει να γράψω τα αποτελέσματα μου.Τα μαλλιά έπεσαν όλα.Ξεκίνησα ομοιοπαθητική,την οποία σταμάτησα αμέσως γιατί κουράστηκα ψυχολογικά με τους γιατρούς και τα χάπια.Πλέον φοράω μαντήλι.Βρήκα κάποιον γιατρό ειδικό για τα αυτοάνοσα, έκανα κάποιες εξετάσεις για να δούμε τι συστατικά λείπουν από το οργανισμό μου και μου έδωσε αγωγή με βιταμίνες και διατροφή.Το θέμα όμως τώρα δεν είναι τα μαλλιά, αλλά τα φρύδια.Παρατήρησα κάποια κενά(δεν είναι ιδέα μου).Έχει κάποιος να με συμβουλεύσει κάτι παραπάνω; Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και πάλι έναν άνθρωπο που γνώρισα εδώ στο φόρουμ και με βοήθησε όσο δε με έχουν στηρίξει φίλοι και συγγενείς!

ατυχια ρε μαρακι.. εχεις μια ασθενεια που ριχνει ολες τις τριχες του σωματος-προσωπου για να καταλαβω?..

pithikas

Well-Known Member
αν και δεν πρεπει να αγχωνεσαι, δυσκολο βεβαια κοιταξε λιγο για το bimatoprost ηταν να το βγαλουν νομιζω και για τα φρυδια

maraki 28

New Member
Τι είναι αυτό pithika ; weznem ρίξε με κι άλλο!! :p δεν ξέρω, τι μπορώ όμως να κάνω για να προλάβω το υπόλοιπο στα φρύδια και τις βλεφαρίδες; :(

Μπλουζα