μεταμοσχευση 2.000 grafts 09/08/23 Anastasakis hair clinic

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Supermario158

Active Member
X76YhEx.jpeg
5uSRzh7.jpeg
έκλεισα 5μηνο
DLXnqqb.jpeg

Supermario158

Active Member
κοντεύω το 8μηνο λόγο υποχρεώσεων δεν μπαίνω στο φόρουμ και δεν έχω ενημερώσει το νήμα , θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες με φυσικό φωτισμό . Αυτή είναι μετά από μπάνιο είναι ελαφρώς υγρά
q947kBF.jpeg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Supermario158

Active Member
U42EhdP.jpeg
2DUGJsz.jpeg
QlP9EeD.jpeg
urhHQJA.jpeg
EBGf5ps.jpeg
Καλησπέρα , έκλεισα 18 μηνες λόγο ενός προβλήματος υγείας δεν έχω ενημερώσει το νήμα αρκετό καιρό …… ανεβάζω κάποιες φωτό μετά από μπάνιο χωρίς να στεγνώσω τα μαλλιά μπροστά από δυνατό φως και κούρεμα με την μηχανή .

Supermario158

Active Member
Υπάρχει μια διαφορά στον ένα κρόταφο φαίνεται πιο αραιός αλλά δεν βλέπω να είναι θέμα φυτρωσης γιατί δεν βλέπω κάποιο κενό ίσως είναι η γωνία της τρίχας ή έχει λιγότερα πολύ τρίχα . Έκανα λάθος που δεν έφτιαξα τα temp τώρα το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει .

JimKan1

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε, καταρχην να σου ευχηθω καλη τυχη με το προβλημα υγειας που αντιμετωπιζεις, καλο θα ηταν να ανεβασεις καποιες φωτο κοντινες με τα μαλλια πανω οπως αυτη εδω, επισης απο αριστερα και δεξια εκτος απο μπροστινη οπως και μια απο δοτρια

Supermario158

Active Member
Καλησπερα φιλε, καταρχην να σου ευχηθω καλη τυχη με το προβλημα υγειας που αντιμετωπιζεις, καλο θα ηταν να ανεβασεις καποιες φωτο κοντινες με τα μαλλια πανω οπως αυτη εδω, επισης απο αριστερα και δεξια εκτος απο μπροστινη οπως και μια απο δοτρια
Ευχαριστώ πολύ ! Δεν μπορεί να σηκωθεί σε αυτό το μήκος ειναι αρκετά κοντά … δότρια και πλαϊνές θα ανεβάσω

Τελευταία επεξεργασία:

Vdupa

Well-Known Member
O δεξιoς κρόταφος όντως ειναι λιγο πιο αδύναμος αλλα συνολικά το αποτέλεσμα φαινεται παρα πολυ καλο.

Τελευταία επεξεργασία:

Supermario158

Active Member
O δεξις κρόταφος όντως ειναι λιγο πιο αδύναμος αλλα συνολικά το αποτέλεσμα φαινεται παρα πολυ καλο.
Σκέφτομαι το καλοκαίρι να κάνω ένα touch up και να φτιάξω και τα temps. Θα το συζητούσα με τον γιατρό στον επανέλεγχο αλλά δεν με πήραν ποτέ και το αμέλησα και εγώ γιατί είχα τρεξίματα .

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα