Εσύ πλήρωσες και συμφώνησες να τα κάνει σχεδόν όλα ο γιατρός μόνος του, αλλά τελικά μόλις πήγες εκεί αντιλήφθηκες οτι κάτι τέτοιο δεν ισχύει; Ο γιατρός δηλαδή σε τι συμμετείχε και σε τι όχι ; Δεν επέβλεπε την διαδικασία διαρκώς; Από οτι θυμάμαι πάντως η τοποθέτηση είχε γίνει με λαβίδα γενικά εκτός από τα temporal peaks που είχε βάλει implanter, τα οποία ειχαν μπει με αφύσικες φορές εκεί.
Εγώ πήγα εκεί λόγο των γραπτων του γιατρού εδώ μέσα (είναι όλα σε αρχείο)
Επίσης η συνεργάτης του μου είπε τα κάνει σχεδόν όλα μόνος του !
Με αυτά τα δεδομένα είχε γίνει ήδη shortlisted.
Μου ζητήσανε το ποσό που ζητήσαν και συμφώνησα, εξάλλου αυτό ήθελα ως συνετός άνθρωπος, ένα γιατρό να μου κάνει την μεταμόσχευση.
H προετοιμασία για το χειρουργείο ήταν κατα την γνώμη μου πολλή καλή (αναισθησία, παρουσία αναισθησιολόγου κτλ - αν και δεν γνώριζα ότι θα γίνονταν γενική αναισθησία EDIT ήταν ΜΕΘΗ , δεν γνωρίζω αν το λεω σωστά).
Έκανε σχεδίαση hairline , ΣΙΓΟΥΡΑ έκανε incisions γιατί κάποια στιγμή ψιλό πονούσα στα temporals κ μ έλεγε μην σφίγγεις.
Τώρα για την εξαγωγή έχω ένα ερωτηματικό, κάποια στιγμή ο γιατρός αφού ολοκλήρωσε τα incisions στα πλαϊνά, έδωσε εντολή σε κάποιον /κάποια «βγάλε μου αλλά 200 από εδώ» .. τι εννοούσε δεν γνωρίζω.
Έπειτα το στάδιο της τοποθέτησης , εκεί τα έπαιξα ξεκίνησαν να τοποθετούν οι κοπέλες κ λέω ο γιατρός ; Μ λένε θα έρθει σε λίγο .. λέω μα θα γίνει η τοποθέτηση τώρα δεν θα κάνει και αυτός (περίμενα πω θα την έκανε ο ίδιος ή τουλάχιστον θα συμμετείχε ) , άκουσα λοιπόν πως ο γιατρός δεν κανει τοποθέτηση …
Τρομερο άγχος επι τόπου, εαν το γνώριζα πως δεν θα κάνει τοποθέτηση δεν θα είχα πάει ποτέ εκεί ….
Ήρθε κάποιες φορές να επιβλέψει και έφευγε .
Προσπάθησα να ηρεμήσω τον εαυτό μου και είπα εμπιστέψου τον ξέρει, οτι έγινε έγινε. Εαν βγει καλά στο τέλος όλα οκ - εαν όχι , μάλλον έκανες λάθος Αλντο μου.