η Κριτικη μου στο google για την εμπειρια μου απ την Αναστασακης Ηair Clinic , ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

Ronaldo

Well-Known Member
Όταν Ολοκλήρωσα την κριτική πήγε και έβαλε η κλινική ένα λινκ με την σελίδα της που δειχνει φωτογραφιες, επειδή ομωσ Δεν επιθυμω την προβολη για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτοσ, Από επιστημονικό εστειλα εμαιλ να τις κατεβάσουν από το site και το κανανε!!
Στην συνέχεια ομως, επειδή ήθελα να είμαι δικαιος και να βγάλει ο καθενασ Τα συμπεράσματα του και να έχει και πληροφοριεσ Για μετρησεις και τέλος πάντων μια ολοκληρωμένη εικόνα με την εξέλιξη. Εβαλα το λινκ απ την μεταμόσχευση μου το -λινκ του φόρουμ, στη κριτική μου… λέω μήπως πείραξε αυτό την google το link .

Ασχέτως , είναι θεμιτό τελικά να γνωρίζει ο κόσμος ότι υπάρχει το φόρουμ ;;;
aldo μήπως τους χάλασες το αφήγημα με το να βάλεις το link του φόρουμ; Μήπως το να μη το ψάξει σε φόρουμ κάποιος είναι τελικά αυτό που ευνοεί την κλινική;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
Πλήρωσα ως συνετός άνθρωπος να τα κάνει ο γιατρός σχεδον ολα μονοσ του (όπως μου είπε η συνεργάτης, τα κάνει σχεδόν όλα μόνος του - με γεια του με χαρά του και γι αυτό πήγα σε αυτόν) στην μεταμόσχευση μου και όχι να ακούσω για το body dysmorphic disorder …
Έχουμε κι αλλά θα τα ανακαλύψουμε μαζί ένα ένα , και αυτή την φορά η κριτική θα είναι comprehensive!!!
Εσύ πλήρωσες και συμφώνησες να τα κάνει σχεδόν όλα ο γιατρός μόνος του, αλλά τελικά μόλις πήγες εκεί αντιλήφθηκες οτι κάτι τέτοιο δεν ισχύει; Ο γιατρός δηλαδή σε τι συμμετείχε και σε τι όχι ; Δεν επέβλεπε την διαδικασία διαρκώς; Από οτι θυμάμαι πάντως η τοποθέτηση είχε γίνει με λαβίδα γενικά εκτός από τα temporal peaks που είχε βάλει implanter, τα οποία ειχαν μπει με αφύσικες φορές εκεί.

Xristos87

Verified MM member
Αυτό λέμε οτι ειναι πανεύκολο να έχει κάποιος διάφορα google accounts ή να φτιάξει έστω μερικά και να κάνει reports από αυτά στην ιδια κριτική για να κατέβει. Πόσα reports πιστεύεις χρειάζεται για να τα λάβει υπόψιν η google ;
και ποιος μ λεει οτι εσυ με τους αλλους επιστημονες-ντεντεκτιβ-φωτογραφους (μεχρι στιγμης γιατι αυριο μπορει γινετε διαστημανθρωποι) δεν φτιαξατε ψευτικους λογαριασμους, κανατε αναφορες στο σχολιο του αλντο και αυτο κατεβηκε; κ τωρα επιτιθεστε με το προσχημα της "αμυνας" ... ε;

γιατι δλδ να ειναι η κλινικη κ να μην ειστε εσεις, που μαλιστα επιτιθεστε συνεχως εναντιον της;; δεν ειναι μια πολυ καλη καλυψη κ συγχρονως ενα πατημα για σφοδρη επιθεση;;
ή μην μ πειτε οτι δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο σας σε κατι τετοιο, αληθεια ΔΕΝ θα σας πιστεψω.

Disco

Well-Known Member
και ποιος μ λεει οτι εσυ με τους αλλους επιστημονες-ντεντεκτιβ-φωτογραφους (μεχρι στιγμης γιατι αυριο μπορει γινετε διαστημανθρωποι) δεν φτιαξατε ψευτικους λογαριασμους, κανατε αναφορες στο σχολιο του αλντο και αυτο κατεβηκε; κ τωρα επιτιθεστε με το προσχημα της "αμυνας" ... ε;

γιατι δλδ να ειναι η κλινικη κ να μην ειστε εσεις, που μαλιστα επιτιθεστε συνεχως εναντιον της;; δεν ειναι μια πολυ καλη καλυψη κ συγχρονως ενα πατημα για σφοδρη επιθεση;;
ή μην μ πειτε οτι δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο σας σε κατι τετοιο, αληθεια ΔΕΝ θα σας πιστεψω.
Καταρχήν εμείς δεν ξέραμε καν ότι εχει κανει αξιολόγηση ο aldo. Τωρα το εμφάνισε πρώτη φορα στο φόρουμ που πηγε να δει την αξιολόγηση του. Οποτε το σενάριο επιστημονικής φαντασίας σου δεν παιζει.

Δεν επιτίθεται κανενας. Απλα κατακρίνουμε τα κακως κεινενα της κλινικής, όπως θα εκανε καθε λογικός άνθρωπος που είναι αμερόληπτος.
Εσυ βλέπουμε οτι συνεχώς προσπαθείς να δικαιολογήσεις οτι αφορά τη συγκεκριμένη κλινική, λειτουργώντας ως συνήγορος της κλινικής αναλαμβάνοντας τη γραμμή υπεράσπισης της. Εχεις χάσει καθε αξιοπρέπεια και αξιοπιστία πλεον με αυτά που κανεις.

Legwg James

Well-Known Member

Επίσης είμαστε υπεύθυνοι και για τον κρατήρα στο forelock σου. Όσο έκανε την εισαγωγή ο coach σφυραγε ένας έξω από το παράθυρο, γύρναγε ο Αναστασακης με τις νοσηλευτριες να δουν από που προέρχεται ο ήχος και σηκωναμε τα grafts για να τα ανταλλάξουμε με ελεφαντοδοντο από το Καμερούν.

Aldo

Well-Known Member
Εσύ πλήρωσες και συμφώνησες να τα κάνει σχεδόν όλα ο γιατρός μόνος του, αλλά τελικά μόλις πήγες εκεί αντιλήφθηκες οτι κάτι τέτοιο δεν ισχύει; Ο γιατρός δηλαδή σε τι συμμετείχε και σε τι όχι ; Δεν επέβλεπε την διαδικασία διαρκώς; Από οτι θυμάμαι πάντως η τοποθέτηση είχε γίνει με λαβίδα γενικά εκτός από τα temporal peaks που είχε βάλει implanter, τα οποία ειχαν μπει με αφύσικες φορές εκεί.
Εγώ πήγα εκεί λόγο των γραπτων του γιατρού εδώ μέσα (είναι όλα σε αρχείο)
Επίσης η συνεργάτης του μου είπε τα κάνει σχεδόν όλα μόνος του !
Με αυτά τα δεδομένα είχε γίνει ήδη shortlisted.

Μου ζητήσανε το ποσό που ζητήσαν και συμφώνησα, εξάλλου αυτό ήθελα ως συνετός άνθρωπος, ένα γιατρό να μου κάνει την μεταμόσχευση.

H προετοιμασία για το χειρουργείο ήταν κατα την γνώμη μου πολλή καλή (αναισθησία, παρουσία αναισθησιολόγου κτλ - αν και δεν γνώριζα ότι θα γίνονταν γενική αναισθησία EDIT ήταν ΜΕΘΗ , δεν γνωρίζω αν το λεω σωστά).

Έκανε σχεδίαση hairline , ΣΙΓΟΥΡΑ έκανε incisions γιατί κάποια στιγμή ψιλό πονούσα στα temporals κ μ έλεγε μην σφίγγεις.
Τώρα για την εξαγωγή έχω ένα ερωτηματικό, κάποια στιγμή ο γιατρός αφού ολοκλήρωσε τα incisions στα πλαϊνά, έδωσε εντολή σε κάποιον /κάποια «βγάλε μου αλλά 200 από εδώ» .. τι εννοούσε δεν γνωρίζω.

Έπειτα το στάδιο της τοποθέτησης , εκεί τα έπαιξα ξεκίνησαν να τοποθετούν οι κοπέλες κ λέω ο γιατρός ; Μ λένε θα έρθει σε λίγο .. λέω μα θα γίνει η τοποθέτηση τώρα δεν θα κάνει και αυτός (περίμενα πω θα την έκανε ο ίδιος ή τουλάχιστον θα συμμετείχε ) , άκουσα λοιπόν πως ο γιατρός δεν κανει τοποθέτηση …
Τρομερο άγχος επι τόπου, εαν το γνώριζα πως δεν θα κάνει τοποθέτηση δεν θα είχα πάει ποτέ εκεί ….
Ήρθε κάποιες φορές να επιβλέψει και έφευγε .
Προσπάθησα να ηρεμήσω τον εαυτό μου και είπα εμπιστέψου τον ξέρει, οτι έγινε έγινε. Εαν βγει καλά στο τέλος όλα οκ - εαν όχι , μάλλον έκανες λάθος Αλντο μου.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Μου πέρασε και εμένα αυτό από το μυαλό...σαν βλήμα.!!
Μπορεί και να έχεις δίκιο..πως και δεν το ανέφερε κανείς ..δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι λες ,αλλά ο μόνος που έχει συμφέρον να μην υπάρχει η κριτική του aldo,είναι ο ιατρός..δεν σου πάει το μυαλό καθόλου ε??σου πάει το μυαλό μόνο σε αυτό που είπες...φυτικές ίνες να τρως,και θα σου περάσει αυτό που έχεις.

oreo

Well-Known Member

Μου ζητήσανε το ποσό που ζητήσαν και συμφώνησα, εξάλλου αυτό ήθελα ως συνετός άνθρωπος, ένα γιατρό να μου κάνει την μεταμόσχευση.

H προετοιμασία για το χειρουργείο ήταν κατα την γνώμη μου πολλή καλή (αναισθησία, παρουσία αναισθησιολόγου κτλ - αν και δεν γνώριζα ότι θα γίνονταν γενική αναισθησία δεν γνωρίζω αν το λεω σωστά).

Έκανε σχεδίαση hairline , ΣΙΓΟΥΡΑ έκανε incisions γιατί κάποια στιγμή ψιλό πονούσα στα temporals κ μ έλεγε μην σφίγγεις.
Τώρα για την εξαγωγή έχω ένα ερωτηματικό, κάποια στιγμή ο γιατρός αφού ολοκλήρωσε τα incisions στα πλαϊνά, έδωσε εντολή σε κάποιον /κάποια «βγάλε μου αλλά 200 από εδώ» .. τι εννοούσε δεν γνωρίζω.

Έπειτα το στάδιο της τοποθέτησης , εκεί τα έπαιξα ξεκίνησαν να τοποθετούν οι κοπέλες κ λέω ο γιατρός ; Μ λένε θα έρθει σε λίγο .. λέω μα θα γίνει η τοποθέτηση τώρα δεν θα κάνει και αυτός (περίμενα πω θα την έκανε ο ίδιος ή τουλάχιστον θα συμμετείχε ) , άκουσα λοιπόν πως ο γιατρός δεν κανει τοποθέτηση …
Τρομερο άγχος επι τόπου, εαν το γνώριζα πως δεν θα κάνει τοποθέτηση δεν θα είχα πάει ποτέ εκεί ….
Προσπάθησα να ηρεμήσω τον εαυτό μου και είπα εμπιστέψου τον ξέρει, οτι έγινε έγινε. Εαν βγει καλά στο τέλος όλα οκ - εαν όχι , μάλλον έκανες λάθος Αλντο μου.
Δεν έκανε την τοποθέτηση ο γιατρός ??? wtf man !!!!!
Σχετικά με την αναισθησία αν μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες θα ήταν καλό. Κάναμε μια κουβέντα σε ένα νήμα πρόσφατα , με ένα περιστατικό απο ερντογάν που ανέβασε ο Nik_Mos και ένα που ανέβασα εγώ, όπου η φύτρωση πήγε κατα διαόλου. Δεν θυμάμαι όμως που ήταν.

witcher

Well-Known Member

H προετοιμασία για το χειρουργείο ήταν κατα την γνώμη μου πολλή καλή (αναισθησία, παρουσία αναισθησιολόγου κτλ - αν και δεν γνώριζα ότι θα γίνονταν γενική αναισθησία δεν γνωρίζω αν το λεω σωστά).

τελικά σου έγινε ολική ή τοπική αναισθησία; Γιατί με την ολική δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται. Το "βγάλε μου αλλα 200 από εδώ", σημαίνει οτι μάλλον κάποιος άλλος έκανε την εξαγωγή την ώρα που σου έκανε τα incisions o γιατρός. Εσύ ομως ειχες συμφωνήσει να κάνει την εξαγωγή ο γιατρός και όχι άλλο άτομο; Και στον Jacksmith παντως μια κοπέλα ειχε κάνει την εξαγωγή του FUE και οχι ο γιατρός, αλλά και σε άλλους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aldo

Well-Known Member
Δεν έκανε την τοποθέτηση ο γιατρός ??? wtf man !!!!!
Σχετικά με την αναισθησία αν μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες θα ήταν καλό. Κάναμε μια κουβέντα σε ένα νήμα πρόσφατα , με ένα περιστατικό απο ερντογάν που ανέβασε ο Nik_Mos και ένα που ανέβασα εγώ, όπου η φύτρωση πήγε κατα διαόλου. Δεν θυμάμαι όμως που ήταν.
Σωστά, δεν την έκανε ο γιατρός !!
Τώρα για αναισθησία κτλ δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν είμαι γνωστής μου εξήγησε βεβαια η κυρία (αναισθησιολόγος) πως θα κοιμηθώ κτλ . Δεν γνωριζω τι είδους αναισθησία ειανι αυτή και πως ακριβώς λέγεται, έγιναν όμως και τοπικές που έκανε ο γιατρός στην περιοχή (μ ειπε κάποια στιγμή εκεί που έσφιξα τα δόντια σου έχω κάνει τόσες, πονάς ακόμα ;;)
Αυτά θυμάμαι φίλε.

vlafo

Well-Known Member
Να θυμίσω ότι το θέμα με τις αναισθησίες είχε προκύψει,όταν είχα κατ επανάληψη τονίσει,την απώλεια που έχουν πάρα πολλοί μαμά μαλλιων μέσα σε ένα 6μηνο από τη μμ.
Τυχαίο?Δε νομίζω.

Aldo

Well-Known Member
τελικά σου έγινε ολική ή τοπική αναισθησία; Γιατί με την ολική δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται. Το "βγάλε μου αλλα 200 από εδώ", σημαίνει οτι μάλλον κάποιος άλλος έκανε την εξαγωγή την ώρα που σου έκανε τα incisions o γιατρός. Εσύ ομως ειχες συμφωνήσει να κάνει την εξαγωγή ο γιατρός και όχι άλλο άτομο; Και στον Jacksmith παντως μια κοπέλα ειχε κάνει την εξαγωγή του FUE και οχι ο γιατρός, αλλά και σε άλλους.
Για να ξεράθηκα και να υπήρχε αναισθησιολόγος εκεί μέσα ήταν (ΜΕΘΗ -Edited ) (δεν το κρίνω αυτό σε καμία περίπτωση, απλά δεν το γνώριζα απο πριν) .

Είχα συμφωνήσει να μου κάνει την επέμβαση ο γιατρός.
Είχα προχωρήσει στην μεταμόσχευση αφού μου πρότειναν πως τα κάνει σχεδόν όλα μόνος του, δεν θα έκανα και ανάκριση στον επιστήμονα τι ακριβώς και πως . Μου είπε κάποια πράγματα τον εμπιστεύτηκα και προχώρησα, τώρα εαν έκανα καλά ή όχι ειανι άλλο θέμα.

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Για να ξεράθηκα και να υπήρχε αναισθησιολόγος εκεί μέσα ήταν ολική εαν κατλαβαινω σωστά (δεν το κρίνω αυτό σε καμία περίπτωση, απλά δεν το γνώριζα απο πριν) .

Είχα προχωρήσει στην μεταμόσχευση αφού μου πρότειναν πως τα κάνει σχεδόν όλα μόνος του, δεν θα έκανα και ανάκριση στον επιστήμονα τι ακριβώς και πως . Μου είπε κάποια πράγματα τον εμπιστεύτηκα και προχώρησα, τώρα εαν έκανα καλά ή όχι ειανι άλλο θέμα.
Έδωσεσ εσύ συγκατάθεση για ολική ή κάτι αντίστοιχο ? δεν νομίζω οτι επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.

witcher

Well-Known Member
Για να ξεράθηκα και να υπήρχε αναισθησιολόγος εκεί μέσα ήταν ολική εαν κατλαβαινω σωστά (δεν το κρίνω αυτό σε καμία περίπτωση, απλά δεν το γνώριζα απο πριν) .

κανονικά δεν πρέπει να γίνεται ολική αναισθησία γιατί μετά μπορούν να σου κάνουν οτι θέλουν και δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος έκανε τι και αν συμμετείχε ο γιατρός. Δεν πρέπει να δέχεται κανείς να γίνεται για τους ευνόητους λόγους. Δεν ξέρω αν το δέχτηκες ή οχι πάντως.

Aldo

Well-Known Member
Έδωσεσ εσύ συγκατάθεση για ολική ή κάτι αντίστοιχο ? δεν νομίζω οτι επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
Δεν υπήρχε στο πλάνο ολική ή κάτι αντίστοιχο , το έμαθα όταν ξάπλωσα.
Edit δεν γνώριζα για την ΜΕΘΗ !! Η αναισθησία ήταν ΜΕΘΗ

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Ούτε αυτό μπορείς να κρίνεις ,το αν έκανες καλά η όχι γτ δεν συνοδεύεται από κολακείες προς τον γιατρό..άρα,είσαι ανίδεος και μη ειδικός..βέβαια ,αν αυτό που έλεγες ,ήταν για το πόσο φοβερός επαγγελματίας και άψογος γιατρός είναι και για το φοβερό αποτέλεσμα που έχεις,αυτόματα θα γινοσουν και ειδικός και γνώστης..ακαριαία όμως.οταν λες αυτά που πρέπει,ακούς ευχαριστίες..όταν δεν τα λες ,απλά είσαι όλα αυτά που είπα πριν .κοίτα να δεις..αχχααχχα

Μπλουζα