Ntoon91 είπε:
Περίπου 1 μήνα πάνω κάτω, μείωση έβλεπα σταδιακά μετά τις 10+ μέρες, καθημερινά βάζω και λεόντος αλλά δε νομίζω να κάνει κάτι γιατί τη μέρα που δε βάζω δαφνέλαιο βλέπω 5-6 τρίχες το πρωί στη χτένα. Το βάζω το βράδυ και ξέπλυμα το πρωί :/ Δε το περίμενα, ελπίζω να συνεχίζει έτσι. Σίγουρα δε κάνει για όλους πάντως σε εμένα κάνει δουλειά. Είμαι 23 n3+ και αραιώνω σταδιακά από το 2006 και μέχρι να ξεκινήσω δαφνέλαιο δεν έκανα ποτέ απολύτως τίποτα, παρθένος σε οτιδήποτε θεραπεία δηλαδή. Δεν πρέπει να ναι καθαρό πάντως, 2 ευρώ τα 120ml από φαρμακείο το πήρα.
Ευχαριστώ φίλε Ntoon91, ήσουν εξόχως κατατοπιστικός.
Αν θες τη γνώμη μου, κάνεις την καλύτερη δουλειά. Το δαφνέλαιο λέγεται ότι αποδίδει τα μέγιστα μετά από 9 μήνες - 1 χρόνο χρήσης. Αν έχεις ως τότε την υπομονή να το βάζεις μέρα παρά μέρα, θα το διαπιστώσεις στην πράξη. Μετά, αν όλα πάνε καλά, δεν θα χρειαστεί να ξαναβάλεις τίποτα στο κεφάλι σου για την υπόλοιπη ζωή σου.
Επίσης, ορίστε και ένα hint για καλύτερα αποτελέσματα: πριν βάλεις το δαφνέλαιο, βράσε λίγο νερό σε ένα βραστήρα και με ελάχιστα ανοιγμένο το καπάκι βάλε το κεφάλι σου κοντά (πρόσεχε μην καείς), ώστε οι υδρατμοί να ανοίξουν τους πόρους του δέρματος προκειμένου το δαφνέλαιο να μπορεί να απορροφηθεί καλύτερα.
Το 'χω ξαναγράψει πιο πίσω αλλά αξίζει να το επαναλάβω: ένας φίλος μου έβαζε δαφνέλαιο στα 21 του και παραμένει σήμερα, στα 46 του, nw1, με πλούσιο πυκνό μαλλί χωρίς ούτε μια άσπρη τρίχα, παρότι έχει ιστορικό φαλάκρας στην οικογένειά του και παρότι καπνίζει, πίνει, δεν κοιμάται ούτε προσέχει καθόλου τη διατροφή του.
Είχα ξεκινήσει κι εγώ δαφνέλαιο το 2007, αλλά δεν είχα υπομονή και στο 6μηνο το σταμάτησα. Μετά έμπλεξα με τα γ@μ#χημικά (μινοξιδίλη και τα συναφή) και η συνέχεια της ιστορίας λίγο ως πολύ γνωστή.
Θα ξεκινήσω όμως και πάλι δαφνέλαιο, αρχής γενομένης από σήμερα και για όσο διάστημα χρειαστεί, και όπου με βγάλει. Θα κρατήσω βέβαια τη μινοξιδίλη ως «σταθερά», έχοντας στο νου μου όμως να την διακόψω σταδιακά στην πορεία, όταν -και αν- δω ότι με παίρνει.
Το δαφνέλαιο αυτό που λες με 1,80€ έχω πάρει κι εγώ:
Salkano Δαφνέλαιο 120ml. Το ίδιο έβαζα και το 2007. Δεν ξέρω αν είναι καθαρό, αλλά νομίζω ότι δεν έχει σημασία. Τη δουλειά του πρέπει να την κάνει.
Τα λέμε λοιπόν, ψαρούκλες, σε 1 χρόνο από τώρα, με μπούκλες