Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
κριμα που δεν βγαζει και η κικλαρντ 15αρα μινοξιδιλη,θα ειχε 10 ευρωthimios72 είπε:το καλυτερο φιλε μου!!!!
εν μερει συμφονω μαζι σου χωρις να αποκλειω ολα τα αλλα,τα growth σε πολλες περιπτωσεις μπορουν να χαρισουν μια 20ετια παρατασης της καραφλας αρκει να μην ειναι επιθετικης μορφης η αλωπεκια,δεν ειναι τυχαιο που καπια μελη εδω μεσα εχουν κλεισει 15-20 χρονια μινοξιδιλης,για να συνεχιζουν κατι θετικο θα βλεπουν :otherdude είπε:H Μινοξ δουλευει καλυτερα απο ολα τα φαρμακα τριχοπτωσης :worshipper
και σκετη να την παιρνεις σου κραταει τα μαλλια, 8)
αρκει να μην την κοψεις γιατι οταν την κοψεις...αρχιζει η κατηφορα χανεις τα μαλλια που εβγαλες (εννοειται)αλλα και η τριχοπτωση γινετε πιο επιθετικη και ανεβαινεις Norwood Για πλακα σε 2-3 Μηνες....:down
με βαθμολογια της Βαζω 7 στα 10 γιατι μου την εσπασε απιστευτα που βγαζεις Μαυρους Κυκλους και το προσωπο σου στρογγυλευει σαν ντοματα :tease:
μπορεις να αγορασεις regaine η axelan να το χρησιμοποιησεις και να κρατησεις το μπουκαλακι μαζι με το ψεκαστηρακι,μονο μην πεταξεις το εσωτερικο μικρο καπακι που εχει,ειναι για να κραταει αεροστεγως την συσκευασιαDriver είπε:Παιδιά επειδή δε ξέρω σε ποιο thread να το ρωτήσω, το κάνω εδώ:
Τη μινοξιδίλη, μόνο με το σταγονόμετρο τη βάζετε; Τόσα χρόνια έχω βαρεθεί να μετράω σταγόνες! Με spray τύπου DS Laboratories (με το στόμιο δηλαδή) δεν μπορεί να εφαρμοστεί; Αν ναι, πού μπορώ να βρω μαζί με μπουκαλάκι;
δεν κανεις λαθος κληνει αεροστεγως.thimios72 είπε:στο regaine εγω το εχω μονιμα το ψεκαστηρη επανω αφου βιδωνει κληνει αεροστεγος και με αυτο..... μηπωσ κανω λαθος??
ωραιος,εγω περειμενω 2 dual gen15% τα παρηγγειλα χθεςthimios72 είπε:τωρα εγω εχω ριξει μεσα το perfect image 15% φιλαρακι γιατι ηταν σε γυαλινο μπουκαλι με σταγονομετρο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν πιστευω στην καφεινη,για μενα ολες οι 15αρες μινοξ ιδιες ειναιthimios72 είπε:θα το γυρισω και εγω σε σε dualgen που εχει και καφεινη ισωσ δωσει κατι παραπανω
ξεκινησες perfect image 15%?thimios72 είπε:αν εισαι φρεσκος στη minoxidil εχεις αμεσα καλα η και πολλυ' καλα αποτελεσματα,εμεις πλεον με τοσα χρονια χρησης στην κεφαλα οχι 15αρα 25αρα μπαρουτι χρειαζομαστε για κατι αναλογο!!
thimios72 είπε:θα το γυρισω και εγω σε σε dualgen που εχει και καφεινη ισωσ δωσει κατι παραπανω
kapamarou είπε:η κατωτερη ποιοτητα της kirkland βλεπω οτι προκαλει φαγουρα σε πολους :chinscratch