Τριχοπτωση με σμηγμα και λιπαροτητα...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Toppikistis

New Member
Απ: Τριχοπτωση με σμηγμα και λιπαροτητα...

Η φωτογραφιες δυσκολα θα δειξουν κατι απο το προβλημα.Δυσκολα το βλεπω και εγω ο ιδιος στο δερμα μου(Εκτος απο κατι τριχες που βγαινουν με κομματακι ξεραμενο στην ακρη).

Και πάλι, ακόμα κ αν δεν καταφέρουμε να διακρίνουμε το πρόβλημα αυτό καθ' αυτό, σίγουρα θα έχουμε μια εικόνα για το πως φαίνεται η αλωπεκία από αυτόν τον συγκεκριμένο παράγοντα.Το λέω αυτό γιατί αν διάβασα καλά σε προηγούμενο ποστ ένας φίλος είπε ότι σε αυτούς που η αλωπεκία προκαλείται από το σμήγμα δεν πάνε κατευθείαν σε NW5-6 αλλά περνάνε ένα στάδιο διάχυτης αλωπεκίας στο pattern του NW5-6.
Και επειδή κ εγώ είμαι πολύ περίεργος για το αν ενδεχομένως ανήκω σε αυτή τη κατηγορία θα ήθελα να κάνω κάποια σύγκριση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fotisjazz

New Member

Παιδια να ανεβασω αν θελετε φωτο, αλλα δεν θα φανει κατι.. Εχω κανονικο μαλι στο οποιο υπαρχει μια πολυ μικρη αραιωση (που την βλεπω μονο εγω και ειδηκα οταν βγαινω απο το ντους).. Σε γενικες γραμμες βλεπω πολλες φυτρες αυτην την περιοδο που υπαρχει τριχοπτωση ομως βλεπω και τριχουλες που δεν εχουν μεγαλωσει να πεφτιυν! Που αυτο σημαινει οτι λογο του σμηγματος δεν τρεφετε σωστα η τριχα! Σε γενικες γραμμες ομως το μαλι μου φενετε πυκνο και υγιη! Η δερματολογος που πηγα ενω της ειπα για το σμηγμα μου εγραψε καποια σαμπουαν για σμηγμα αλλα μου εγραψε και μινοξιντιλ! Γνωμη μου ειναι αφου η τριοχπτωση ωφειλετε στο σμηγμα να κοιταξω να μειωσω το σμηγμα και να μην παρω dht blocker! Με το που την πηρα τηλ και της ειπα την γνωμη μου να μου πει αν ειναι σωστη θυμωσε και μου ειπε οτι μια ειναι η θεραπεια της τριχοπτωσης... Εσεις τι γνωμη εχετε για το μινοξ στην περιπτωση μας??

GIWRIKAS

New Member

[quote author=fotisI link=topic=2986.msg53952#msg53952 date=1306564313]
Παιδια εγώ είμαι 32 αλλά έχω παρόμοια χαρακτηριστικα.
Φιλε θα ηθελα να σου κανω μια προταση, που τωρα τελευταια την δοκιμαζω και μου φενεται οτι εχει καποιο νοημα.
Προσπαθησε να κοψεις τους καφεδες για 3-4 εβδομαδες τελειως, οπως και οτιδηποτε χημικο μπορει να πινεις, οπως αναψυκτικα κα. Ακόμη κ το γαλα!!!
Δοκιμασε οταν βγαινεις εξω να πινεις μονο φυσικο χυμο(οχι δεν με λενε Μανωλη, ουτε ειμαι μαναβης,χεχεχεχεχ) Ακομα καλο θα ηταν να αποφυγεις κ το εμφυαλομενο νερο εαν μπορεις...
Ετσι το τεστ θα ειναι πιο σιγουρο.

Εγω βλεπω καποια αλλαγη, οπως του οτι εχουν λιγοστεψει η τριχες που μου βγαινουν στο χερι...Τωρα εαν ειναι απο τιποτα αλλο η ερευνα θα δειξει...
[/quοτε
παιδια μην τρελεναιστε με την τριχοπτωση...ειναι δυνατον το γαλα και το εμφυαλομενο νερο να επηρεαζουν την τριχοπτωση??ολους μασ απασχολει το θεμα αλλα μην οδηγουμαστε κ σε ακραια πραγματα..

mikipitri

Member

Fotisjazz είπε:
Σε γενικες γραμμες βλεπω πολλες φυτρες αυτην την περιοδο που υπαρχει τριχοπτωση ομως βλεπω και τριχουλες που δεν εχουν μεγαλωσει να πεφτουν! Που αυτο σημαινει οτι λογο του σμηγματος δεν τρεφετε σωστα η τριχα!

To έχω αναφέρει και εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2850.msg50875.html#msg50875

LOK

Member

Κι εγώ μαζί σας παίδες. Πρώτα είχα σμήγμα και πολύ λιπαρό μαλλί. Το σμήγμα μου το εξαφάνισε το T-Gel for greasy hair, αλλά το δέρμα μου μετά λάδωνε πιο γρήγορα...Το ίδιο έπαθα και με το αλόη βέρα shampoo της garnier... Τώρα που χρησιμοποιώ αυτά στην υπογραφή μου, είμαι ελαφρός καλύτερα, αλλα η λιπαρότητα δε φεύγει... Το fungoral όντως βοηθάει αρκετά, αλλα ίσως να προκαλεί πονοκεφάλους η συχνή χρήση του.
Ο μόνος που καταπολέμησε την λιπαρότητα είναι ο X-Dante όπως μας λέει, αλλά υπάρχει αμφισβήτηση στο regrowth...Θέλει χρόνο.
Για εμένα κανονικά πρωτού κάποιος αρχίσει θεραπεία, πρέπει να κάνει εξετάσεις και μετά να πράξει ανάλογα... Αυτό έκανα κι εγώ, γι'αυτό δεν παίρνω φίνα και έχω στραφεί πιο πολύ στο σμήγμα λόγο της λιπαρότητας. Ελπίζω σύντομα να βγεί κάτι που να καταπολεμά τον αδένα που παράγει λιπαρότητα.

vag25

Well-Known Member

Ρε παιδια,υπαρχει περιπτωση να ειναι ορμονικο το προβλημα για το σμηγμα?
Μηπως πρεπει να στραφουμε και αλλου?

Αυτο το πραγμα εχει καταντησει πολυ εκνευριστικο τοσα χρονια.Ξυπναω καθε πρωι μεσα στα νευρα απο την φαγουρα που εχω στο κεφαλι.. :explod

FotisjazzΓνωμη μου ειναι αφου η τριοχπτωση ωφειλετε στο σμηγμα να κοιταξω να μειωσω το σμηγμα και να μην παρω dht blocker! Με το που την πηρα τηλ και της ειπα την γνωμη μου να μου πει αν ειναι σωστη θυμωσε και μου ειπε οτι μια ειναι η θεραπεια της τριχοπτωσης... Εσεις τι γνωμη εχετε για το μινοξ στην περιπτωση μας??

Δεν θελω να πω καμια βαρια κουβεντα για καποιους απο αυτους...
Πριν απο 6-7 χρονια μου ειχαν δωσει regain και μεσα σε τρεις μηνες ειχα γεμισει σπυρακια και ειχε αυξηθει η τριχοπτωση και το σμηγμα...
Δεν παιρνουν χαμπαρι!Εμαθαν το ποιηματακι και το λενε,δεν πα να πεφτουν τα μαλλια σου απο 1002 αλλους λογους...

Ο μόνος που καταπολέμησε την λιπαρότητα είναι ο X-Dante όπως μας λέει,

Με ποιον τροπο?

BLuEArMy

Member

Εγώ πάντως εδώ και σχεδόν 3 μήνες που άρχισα το Propecia.. δεν έχω καθόλου φαγούρα πλέον, και η λαδίλα των μαλλιών μειώθηκε στο ελάχιστο..! Παλιά 6-7 ώρες μετά το μπάνιο άρχιζε η φαγούρα και το λάδιασμα! Τώρα έκανα και 2 μέρες να τα λούσω!! Τα μαλλιά πέφτουν όπως πριν ακάθεκτα όμως!

mikipitri

Member

παιδιά έχετε ψάξει το θυροειδή σας?
εγώ έχω υποθυρεοειδισμό... μήπως παίζει ρόλο και αυτό?
ίσως λέγοντας ο καθένας απο εμάς που αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα, κάποια στοιχεία (τρόπος ζωής, αρρώστιες που έχουμε περάσει, κλπ κλπκλπ) να μας οδηγήσει κάπου... λέμε τώρα ;D

vag25

Well-Known Member

Εντωμεταξυ τωρα εκανα ενα λουσιματακι και νιωθω υπεροχα!!!!! ;D
Μεχρι να περασουν οι ωρες για να ξαναρχισουν τα ιδια... :'(

Φανταζομαι οτι αν ολα αυτα τα χρονια δεν λουζομουν καθημερινα αλλα 1 φορα την εβδομαδα για παραδειγμα.Δεν θα ειχε μεινει τριχα στο κεφαλι μου...
Καποιες φορες(πολυ σπανια) κανω την βλακεια και δεν λουζομαι μια μερα και την επομενη μαζευω λαδιλα και τριχες... :down

Αναρωτιεμαι πολλες φορες μηπως ειναι καλυτερα να κανουμε 2 φορες την ημερα λουσιμο στα μαλλια.Δεν ξερω τι αποτελεσματα θα ειχε(ισως θετικα),αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειχα μειωσει την φαγουρα...

MANKAR

Active Member

καλησπερα , εγω λεω να χρισιμοποιησω το stieprox αλλα μετα απο 2 μηνες που κρατανε τα αποτελεσματα του ποιοι να χρισιμοποιησω το οποιο ειναι για το Σ/Δ ??με ποιο μπορω να το συνδιασω και ποσες μερες της βδομαδας να το χρισιμοποιω??

kapa

Μέλος του προσωπικού

η λιπαροτητα καταπολεματε πολυ ευκολα και ανεξοδα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member

φιλε kapamarou πως μπορω να απαλαγω απο την λυπαροτητα χωρις να επιβαρινθω οικονομικα??ευχαριστω!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
φιλε kapamarou πως μπορω να απαλαγω απο την λυπαροτητα χωρις να επιβαρινθω οικονομικα??ευχαριστω!!!!

εγώ με το μυλόξιδο έχω δει πολύ καλό αποτέλεσμα κατά τις λιπαρότητας.

kapa

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
υπαρχουν ουσιες που εξουδετερωνουν την λιπαροτητα,οπως ειναι το οινοπνευμα.
δοκιμασε μια ωρα μετα το μπανιο να βαζεις λοσιον που θα αποτελειται απο 50% καθαρο οινοπνευμα και 50% αποιονισμενο νερο.
αν νιωσεις τσουξιμο μπορεις να το κανεις 30% οινοπνευμα 70% νερο

xDante

Member

kapamarou είπε:
8) 8) 8)

έχει αλκοόλ μέσα το μιλόξυδο ;) δεν ξέρω αν ωφείλεται σε αυτό όμως εγώ με αυτό το δέρμα που έχω είται στο πρόσωπο είτε στο κεφάλι αν βάλω οτιδήποτε περιέχει αλκοόλ βγάζω ΤΡΕΛΟ ΣΜΗΓΜΑ... δεν ξέρω....

kapa

Μέλος του προσωπικού

τον πειραζω επειδη πεσανε φακελακια παλι.
το αλκοολ παντως διωχνει την λιπαροτητα,ενοειτε οτι δεν το ξεπλενουμε,μετα το μπανιο σε στεγνο κεφαλι

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kapamarou είπε:
8) 8) 8)

Αυτή είναι η τέταρτη φορά kapamarou σωστά? Έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να μας χρεοκοπήσεις :)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Fenimore είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=2986.msg54294#msg54294 date=1307033739]
8) 8) 8)

Αυτή είναι η τέταρτη φορά kapamarou σωστά? Έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να μας χρεοκοπήσεις :)
[/quote]
εμεις οι nijia παντα μαχομαστε για το δικιο του φτωχου πλιν τιμιου φαλακρου που ψαχνει να βρει την ακρη 8)

MANKAR

Active Member

ΩΡΑΙΟΣ kapamarou ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D το δερμα μου ομως εμενα ειναι πολυ ευαισθητο και γεμιζει ευκολα λεπακια , παιζει κανενα ρολο με το αλκοολ για τη λυπαροτητα??υπαρχει κατι αλλο εναλλακτικο??ευχαριστω 8) 8) 8) 8)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα