Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

tropheus

Well-Known Member
Απ: Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

Παναγιωτης είπε:
το θυμαστε αυτο παιδες
Xristos Avgerinos - Gia ta matia tou kosmou[/url]

Ναι ναι Παναγιώτη φυσικά και το θυμόμαστε ... (που το ξετρύπωσες ; )

Βρε Κώστα αυτό είναι επικό κομμάτι ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

θυμαμαι που το μπερδευαν ολοι και νομιζαν οτι ειναι κομματι του βοσκοπουλου
εμοιαζε πολυ η φωνη τους

παρεπιπτοντως ο τραγουδιστης δεν εκανε κατι σπουδαιο μετα απο αυτο το τραγουδι
χαθηκε

το κομματι το ακουγα πιτσιρικας

εσεις οι παλιοι σιγουρα το ξερετε καλυτερα ;D ;D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@Conan πωωω ρε συ, που το θυμήθηκες αυτό? έχω χρόνια να το ακούσω :D

sovagg

New Member

ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ-Τα Ονειρα Θα Καουν
Τα ονειρα θα καουν - Λευκες Νυχτες

Κομματαρα απο ενα συγκροτημα το οποιο πιστευω πως αν δεν ειχε σκοτωθει τοσο νωρις ο τραγουδιστης τους(Δημητρης Αυλωνιτης),θα ειχε να δωσει πολυ περισσοτερα στην ελληνοφωνη ροκ..

geofish

New Member

Αρε Παναγιώτη σωστός είσαι. Η πλάκα είναι ότι πριν το ανεβάσεις το τραγούδι το θυμήθηκα και το άκουγα.
Όπως είπε και o tropheus το κομμάτι είναι επικό.
Για την ιστορία το κομμάτι πρέπει να βγήκε αν δεν κάνω λάθος το 1992 και έκανε πάταγο. Μάλιστα ήταν τότε από τα λίγα ελληνικά κομμάτια που έμπαιναν σφήνα ανάμεσα ξένα τραγούδια στα κλαμπάκια.
Και μια και μιλάμε για club και ειδικά τα καλοκαιρινά να πω ότι λυπάμαι τα σημερινά νέα παιδία που πάνε σε αυτά. Μιλάμε για πολύ ξενέρωμα, κάθονται ο ένας απέναντι από το άλλον και χαζεύουν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα. Χάθηκε ο ερωτισμός κάτι που σε εμάς τους παλιούς υπήρχε και όχι μόνο αυτό αλλά υπήρχε και η διάθεση και η όρεξη για καμάκι. Βέβαια βοηθούσε και η μουσική αλλά και τα μαγαζιά και ο τρόπος λειτουργίας αυτών.
Και μόνο που ήταν ανοιχτά και έβλεπες τον ουρανό και τα αστέρια ήταν αλλιώς.

Άντε να βάλω και ένα άλλο ωραίο παλιό ελληνικό καψούρικο κομμάτι, αν και θα ξενερωσεί ο Anar αλλά τι να κάνουμε. Η μόνη μαλακια είναι ο τύπος στο βίντεο που είναι άσχετος

Takis Katsanis - Gia Thimise Mou To Onoma Sou

tropheus

Well-Known Member

geofish είπε:
Χάθηκε ο ερωτισμός κάτι που σε εμάς τους παλιούς υπήρχε και όχι μόνο αυτό αλλά υπήρχε και η διάθεση και η όρεξη για καμάκι.

Ως εκπαιδευτικός και επειδή είμαι ανάμεσα σε παιδιά (γυμνάσιο- λύκειο) μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι ο κύριος λόγος που δεν υπάρχει το καμάκι είναι ότι οι κοπέλες είναι πλέον τρομερά επιθετικές. Γουστάρουν κάποιον και "του την πέφτουν" στα ίσια.

Έτσι το νεαρό αγόρι έχει μάθει να "του το σερβίρουν στο πιάτο" ... δεν έχει μάθει τι σημαίνει "καμάκι". Θα μου πεις "αυτό είναι κακό";
Δεν ξέρω αν είναι κακό είναι πάντως ενάντια στη φύση που το αρσενικό είναι ο κυνηγός ...

Θυμάμαι όταν ήμουν 18 χρονών αλλά και ως φοιτητής κυκλοφορούσα με κουστούμι και γραβάτα !!! Ήθελα να είμαι πιο κοντά στο μοντέλο "άντρας".
Τα αγόρια πλέον είναι πιο κοντά στο μοντέλο "metrosexual" και βέβαια δεν ευθύνονται αυτά αφού παντού προβάλλεται το μοντέλο αυτό...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

geofish είπε:
Αρε Παναγιώτη σωστός είσαι. Η πλάκα είναι ότι πριν το ανεβάσεις το τραγούδι το θυμήθηκα και το άκουγα.
Όπως είπε και o tropheus το κομμάτι είναι επικό.
Για την ιστορία το κομμάτι πρέπει να βγήκε αν δεν κάνω λάθος το 1992 και έκανε πάταγο. Μάλιστα ήταν τότε από τα λίγα ελληνικά κομμάτια που έμπαιναν σφήνα ανάμεσα ξένα τραγούδια στα κλαμπάκια.
Και μια και μιλάμε για club και ειδικά τα καλοκαιρινά να πω ότι λυπάμαι τα σημερινά νέα παιδία που πάνε σε αυτά. Μιλάμε για πολύ ξενέρωμα, κάθονται ο ένας απέναντι από το άλλον και χαζεύουν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα. Χάθηκε ο ερωτισμός κάτι που σε εμάς τους παλιούς υπήρχε και όχι μόνο αυτό αλλά υπήρχε και η διάθεση και η όρεξη για καμάκι. Βέβαια βοηθούσε και η μουσική αλλά και τα μαγαζιά και ο τρόπος λειτουργίας αυτών.
Και μόνο που ήταν ανοιχτά και έβλεπες τον ουρανό και τα αστέρια ήταν αλλιώς.

Άντε να βάλω και ένα άλλο ωραίο παλιό ελληνικό καψούρικο κομμάτι, αν και θα ξενερωσεί ο Anar αλλά τι να κάνουμε. Η μόνη μαλακια είναι ο τύπος στο βίντεο που είναι άσχετος

Takis Katsanis - Gia Thimise Mou To Onoma Sou

Ελα ρε συ γιατι να ξενερώσω ισα ισα :)
Σε αυτα που λες εχεις απολυτο δικιο οι δυο κολλητή μου ειναι 40αρηδες και μου τα εχουν πει ολα αυτα που λες.Εχουν μεγαλωσει στο κεντρο της αθηνας και εχουν ζήσει ολες τις καλες στιγμες με τα συγκροτήματτακια να πεζουν χύμα σε πλατεις παρκα και πεζοδρομους.Απλα ηταν αλλες εποχες ποιο αγνες και ποιο ερωτικες και συγουρα ειναι τυχεροι οσοι τις ζήσανε.
Για την σημερινοί νεολαία αστα να πανε μονο φιγούρα γυαλι ηλιου και ζελε στα μαλλια οσοι εχουν και απο αυτα και τελος μεχρι εκει.

Παρτε και μερικα τραγουδακια της τοτε εποχης :) :)

Σπυριδούλα - Νάυλον ντέφια και ψόφια κέφια @ ΠΑΡΚΟ

Paulos Sidhropoulos - To 69

Nikolas Asimos - Sto falimento tou kosmou

sovagg

New Member

ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ - Fly (Live Χανια 11/07/2009)
Prassein Aloga - Fly (Live Chania 11/07/2009)

ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ- Φοβος Νικα (live Χανια 11/07/2009)
Prassein aloga - fovos nika (live chania 11/07/2009)

Απ τα ωραιοτερα live που εχω ζησει..Οι Πρασσειν Αλογα ηταν support band στη συναυλια των Scorpions στα Χανια περυσι τον Ιουλιο..

Μπλουζα