Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sovagg

New Member
Απ: Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

Ενα ντοκουμεντο που ανακαλυψα στο youtube...Μασκες live στη θρυλικη εκπομπη COMFUZIO του star channel..

ΜΑΣΚΕΣ-Τελος Εποχης(Live Comfuzio)
ΜΑΣΚΕΣ

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
Πολυ καλο μπιτακι....και πολυ καλο κλιπακι..... :p

Mattyas feat Kristina / Secret love [official clip] HQ

μιλωντας για ωραιο κλιπακι στην αρχη νομιζα οτι θα παραειναι σεξι η τυπισσα και θα κανει αλανιες.....αλλα τελικα μαλλον κατι αλλο ειναι που ενθουσιασε τον πανο.....το κλεψιμο και υστερα το μπασιμο που εκανε ο τυπος στην γκομενα του αλλου που κοιμοταν...ε??????

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1393.msg39115#msg39115 date=1283972064]

μιλωντας για ωραιο κλιπακι στην αρχη νομιζα οτι θα παραειναι σεξι η τυπισσα και θα κανει αλανιες.....αλλα τελικα μαλλον κατι αλλο ειναι που ενθουσιασε τον πανο.....το κλεψιμο και υστερα το μπασιμο που εκανε ο τυπος στην γκομενα του αλλου που κοιμοταν...ε??????
[/quote]

αχ0α0χχα0χ0α ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! το εχω κανει αυτο γιαννη 2 φορες........
μια περυσι και αλλη μια πριν 9-10 χρονια.......ειναι το καλυτερο πραγμα που μπορει να σου τυχει....δε ξερω γιατι....αλλα το ξενο παντα ειναι καλυτερο γαμοτο......και σε εξτασιαζει πολυ να ξερεις οτι η ταδε ειναι γκομενα αλλουνου κ μαλιστα αυτος βρισκεται στο ιδιο μαγαζι.... :angel:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member

Τα κοριτσια αυτα πρεπει να ειναι του κατηχητικου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1393.msg39241#msg39241 date=1284204425]
[quote author=Panos1982 link=topic=1393.msg39115#msg39115 date=1283972064]

[/quote]

αχ0α0χχα0χ0α ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! το εχω κανει αυτο γιαννη 2 φορες........
μια περυσι και αλλη μια πριν 9-10 χρονια.......ειναι το καλυτερο πραγμα που μπορει να σου τυχει....δε ξερω γιατι....αλλα το ξενο παντα ειναι καλυτερο γαμοτο......και σε εξτασιαζει πολυ να ξερεις οτι η ταδε ειναι γκομενα αλλουνου κ μαλιστα αυτος βρισκεται στο ιδιο μαγαζι.... :angel:
[/quote]

Δεν ντρέπεσαι καθολου ρε τι ψυχή θα παραδόσεις;Ρε τι κοινωνία ειναι αυτη που ζουμε. :2m: :2m:

giannis1991

Well-Known Member

εεεεεετττσσσσιιιιι......το εκανε προσφατα και ενας φιλος μου στις διακοπες.....μιλαμε ο τυπος ο αλλος κοιμοταν...μεγαλο ζωονννν........

Panos1982

Well-Known Member

3746741 είπε:
Τα κοριτσια αυτα πρεπει να ειναι του κατηχητικου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτες του κατηχητικου να φοβασαι........

ANAR είπε:
Δεν ντρέπεσαι καθολου ρε τι ψυχή θα παραδόσεις;Ρε τι κοινωνία ειναι αυτη που ζουμε. :2m: :2m:

τι να κανω ρε συ αναρ......αφου επαιζε το γκομενακι.....στο τελος θα με ελεγε και gay οχι τπτ αλλο......τι με νοιαζει αν τα χει με αλλον και ιστοριες για αγριους......αλλωστε εγω δε ζηλευω....ας τα χει με οποιον θελει ;D

giannis13 είπε:
εεεεεετττσσσσιιιιι......το εκανε προσφατα και ενας φιλος μου στις διακοπες.....μιλαμε ο τυπος ο αλλος κοιμοταν...μεγαλο ζωονννν........

εγω γιαννη φασωνομουνα με την αλλη στις τουαλετες στο πλοιο και ο γκομενος της κοιμοταν στο καταστρωμα......αυτο ειναι που λενε κοιμασαι κ η τυχη σου δουλευει.....

καλα μη τα κοροιδεουμε αυτα ομως....γιατι οτι κοροιδευεις το λουζεσαι.....ας εχουμε το νου μας καλυτερα.... :grandpa:

tropheus

Well-Known Member

Ωραίο θέμα ανοίξαμε ...

Και ξέρετε κάτι; Ότι κανένας από αυτούς δεν πιστεύει ότι έχει φάει κέρατο ... :couple

Όποιου του θυμίζει κάτι αυτό να σηκώσει το χέρι παρακαλώ :5m:

Afanas

Member

Φοβερό κομμάτι και διαχρονικό.. Δώστε προσοχή στους στίχους! Γράφτηκε το 1971 και περιγράφει μια κατάσταση που σήμερα είναι πιο έντονη απο ποτέ (και στην Ελλάδα :-[).
Ten Years after- I'd love to change the world..

I'd love to change the world lyrics Ten years after

Afanas

Member

Άλλη μια κομματάρα!! Όταν το ακούω μου ΄ρχεται να τα κάνω όλα λίμπα!! 8)
Παρατηρήστε τον κιθαρίστα Tom Morello με το jockey καπελάκι.. Μάλλον δεν έχει ανακαλύψει ακόμα το hairlossgr... :p

RATM - Bombtrack

Μπλουζα