Αρε Παναγιώτη σωστός είσαι. Η πλάκα είναι ότι πριν το ανεβάσεις το τραγούδι το θυμήθηκα και το άκουγα.
Όπως είπε και o tropheus το κομμάτι είναι επικό.
Για την ιστορία το κομμάτι πρέπει να βγήκε αν δεν κάνω λάθος το 1992 και έκανε πάταγο. Μάλιστα ήταν τότε από τα λίγα ελληνικά κομμάτια που έμπαιναν σφήνα ανάμεσα ξένα τραγούδια στα κλαμπάκια.
Και μια και μιλάμε για club και ειδικά τα καλοκαιρινά να πω ότι λυπάμαι τα σημερινά νέα παιδία που πάνε σε αυτά. Μιλάμε για πολύ ξενέρωμα, κάθονται ο ένας απέναντι από το άλλον και χαζεύουν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα. Χάθηκε ο ερωτισμός κάτι που σε εμάς τους παλιούς υπήρχε και όχι μόνο αυτό αλλά υπήρχε και η διάθεση και η όρεξη για καμάκι. Βέβαια βοηθούσε και η μουσική αλλά και τα μαγαζιά και ο τρόπος λειτουργίας αυτών.
Και μόνο που ήταν ανοιχτά και έβλεπες τον ουρανό και τα αστέρια ήταν αλλιώς.
Άντε να βάλω και ένα άλλο ωραίο παλιό ελληνικό καψούρικο κομμάτι, αν και θα ξενερωσεί ο Anar αλλά τι να κάνουμε. Η μόνη μαλακια είναι ο τύπος στο βίντεο που είναι άσχετος
Takis Katsanis - Gia Thimise Mou To Onoma Sou