Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

sovagg

New Member
Απ: Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

[quote author=ANAR link=topic=1393.msg32919#msg32919 date=127286371

Αααα ξεχάσαμε να πουμε το κυριότερο οτι τα δυο συγκροτήματα αυτα κανουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ συναυλιες χωρις εισιτήριο ;)
Τελευταία για τους Αντίδραση ηταν πριν ενα χρονο περιπου στα Προπύλαια.ΧΑΜΟΣ :worshipper :worshipper
[/quote]

Δεν ειχα την τυχη να δω live ουτε τους Αντιδραση ουτε τους panx romana..Μακαρι να κατεβουν επαρχια οι μπαντες να τις δω live..ΑΝΑR,ξερεις τπτ για κανενα live τους???Μονο Αθηνα παιζουν??(Επισης αλλο ενα συγκροτημα που θελω να δω live ειναι κ οι Καταραμενοι,αν τους εχεις ακουστα)

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ-Αν ζουσαμε στο χθες+Αδικο
kataramenoi

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

Ελα ρε οι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ειναι ολα τα λεφτα και το κινητό μου με αυτους χτυπάει ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ τους εχω βαλε παλι εδω αλλα μαλλον δεν το ειδες ;)
Δυστυχώς διαλύθηκαν γιατι τα σπασαν με την atlantis records

Αντιδραση το τελευταίο live που κάνανε ηταν στα προπύλαια και μετα θα σταματάγαμε για 1 χρονο περιπου γιατι θα πήγαινε φανταρος ο τραγουδιστής.Tωρα οπου νανε θα ετοιμάζονται
www.antidrasi.com

Oι panx romana κανουν 2-3 live το χρονο συνήθως σε κοινότητες απεξαρτήσεις και σε κεντρα νεότητας
Αυτα :)

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=1393.msg32920#msg32920 date=1272865740]
Λίγη η γκομενιτσα για τα στανταρ τα δικα μου 8)

αχ0α0α00αχ0αχ......λιγη η αλιζε???? ααααα.....θα τσακωθουμεεε... :knup:
μα ολα τα εχει αυτο το κοριτσι....ομορφια κινηση τσαχπινια.....ασε..ειναι πολυ μπροστα σου λεω...
δλδ τα στανταρ τα δικα σου ποια τα τηρει ας πουμε????ετσι για να καταλαβω κ το γουστο σου.....
[/quote]

Eλα μωρέ με το μυξιάρικο

Εγω θελω να εχει κυτταρίτιδα φουλ οι γυναίκα ;D ;D

Conan

Member

ANAR είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1393.msg32925#msg32925 date=1272872690]
[quote author=ANAR link=topic=1393.msg32920#msg32920 date=1272865740]
Λίγη η γκομενιτσα για τα στανταρ τα δικα μου 8)

αχ0α0α00αχ0αχ......λιγη η αλιζε???? ααααα.....θα τσακωθουμεεε... :knup:
μα ολα τα εχει αυτο το κοριτσι....ομορφια κινηση τσαχπινια.....ασε..ειναι πολυ μπροστα σου λεω...
δλδ τα στανταρ τα δικα σου ποια τα τηρει ας πουμε????ετσι για να καταλαβω κ το γουστο σου.....
[/quote]

Eλα μωρέ με το μυξιάρικο

[/quote]

Θες να εχει πιασηματα δηλαδη :) :p

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
Eλα μωρέ με το μυξιάρικο

μιξιαρικο η αλιζεε?????? αυτο σημαινει πολεμο.... :brut:

Ασε αναρ και σε επιασα τι εννοεις.........κατι με πιασιματα ε????
το χω.....εδω εισαι.....για δες απο κατω....

The Gossip - "Heavy Cross"

Conan

Member

Ενταξει, εσυ το παρακανες ρε μαν! ;D :p :) :D

sovagg

New Member

ANAR είπε:
Ελα ρε οι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ειναι ολα τα λεφτα και το κινητό μου με αυτους χτυπάει ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ τους εχω βαλε παλι εδω αλλα μαλλον δεν το ειδες ;)

Αντιδραση το τελευταίο live που κάνανε ηταν στα προπύλαια και μετα θα σταματάγαμε για 1 χρονο περιπου γιατι θα πήγαινε φανταρος ο τραγουδιστής.Tωρα οπου νανε θα ετοιμάζονται
www.antidrasi.com

Oι panx romana κανουν 2-3 live το χρονο συνήθως σε κοινότητες απεξαρτήσεις και σε κεντρα νεότητας

Ελα ρε συ διαλυθηκαν οι Καταραμενοι??Κριμα..Κ περιμενα μετα το Αδικο να βγαλουν καινουργιο cd..Βασικα ειχα ψαξει κ στο ιντερνετ για νεα τους αλλα δεν εβρισκα τπτ,ουτε κ στην ιστοσελιδα τους..Προλαβες να τους δεις live??Ακου κ μια κομματαρα..

ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ-Ρομποτ
ksilina spathia - robot

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=1393.msg32933#msg32933 date=1272880014]

Eλα μωρέ με το μυξιάρικο

μιξιαρικο η αλιζεε?????? αυτο σημαινει πολεμο.... :brut:

Ασε αναρ και σε επιασα τι εννοεις.........κατι με πιασιματα ε????
το χω.....εδω εισαι.....για δες απο κατω....

The Gossip - "Heavy Cross"
[/quote]

Ρε Πανο αυτην που εβαλες στο βιντεο ειναι αδύνατη.Δεν ειναι ουτε αυτη στα στανταρ μου :)
Για προσπάθησε παλι ;)

ANAR

Well-Known Member

sovagg είπε:
[quote author=ANAR link=topic=1393.msg32930#msg32930 date=1272879313]

www.antidrasi.com

Ελα ρε συ διαλυθηκαν οι Καταραμενοι??Κριμα..Κ περιμενα μετα το Αδικο να βγαλουν καινουργιο cd..Βασικα ειχα ψαξει κ στο ιντερνετ για νεα τους αλλα δεν εβρισκα τπτ,ουτε κ στην ιστοσελιδα τους..Προλαβες να τους δεις live??Ακου κ μια κομματαρα..

ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ-Ρομποτ
ksilina spathia - robot
[/quote]

Όντως κριμα για τους καταραμενους.Σε live τους δεν ειχα παει δεν ειχαν κανει και πολλα 3-4 :-[

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member

Ποοο ρε παιδια, με ειχε πιασει μια μελαγχολια την προηγουμενη εβδομαδα...τελειωνε το σχολειο ρε σεις :'( :'( κι ετσι πηγα ολες τις μερες, οπως και σημερα. Θα παω και αυριο....τελευταια μερα στα θρανεια ως μαθητης....πςςςςςς πως περασε ο καιρος ε? :(
Μιλαμε τις αυτες τις τελευταιες 2-3 βδομαδες οι 3 και ο κουκος ημασταν....αλλοι δηλαδη 3 και εγω χεχεχε :D και με ρωταγανε: ''ρε Κωστα, αφου δεν εχεις απουσιες, γιατι ερχεσαι ? ''
Ηθελα να ευχαριστηθω τις τελευταιες μερες τους ελεγα... :p
Ενταξει καθησα καποιες μερες σπιτι για να διαβασω αλλα τις πιο πολλες πηγαινα.
Βασικα αν μου το ελεγε κανεις αυτο τα Χριστουγεννα, ας πουμε, δεν θα το πολυπιστευα...αλλα τωρα που το ''χανω'' καταλαβα την αξια του...
Ενταξει μωρε, ωραια περασα δεν μπορω να πω. Υπηρξαν και καλες και κακες στιγμες.
Βασικα εαν δε με ειχε βρει και η τριχοπτωση θα ηταν ακομα καλυτερα, αλλα τουλαχιστον μετα βρηκα το site, οποτε αντισταθμηστηκε καπως το γεγονος ::) :D
Ηταν και μια συνηθεια...πρωινο ξυπνημα, τσαντα, ταξη, κουδουνι, διαλειμμα, συμμαθητες, καθηγητες... καλα ηταν

βεβαια τα περισσοτερα παιδια σκεφτονται: αντε να τελειωσει και στα τετοια μας ολα τ' αλλα

Εχω μια καθηγητρια μαλιστα στο φροντηστηριο , πολυ καλος ανθρωπος και σπανιος χαρακτηρας, η οποια πηγαινε στο ιδιο Λυκειο πριν απο κανα 15αρι χρονια. Ειναι τωρα 30 κατι ειχε και τους ιδιους καθηγητες-τριες...και την προηγουμενη δευτερα μου ειπε τι εκανε η δικη της 3η Λυκειου τελευταια μερα. Κανονισαν με το 15μελες να ερθει ολη η 3η, κερασαν τους καθηγητες, εβγαλαν φωτογραφιες...και τοτε ηταν που μελαγχολησα. Και λεω, γιατι να μην κανουμε κατι τετοιο και εμεις ρε γ..μωτο :chinscratch

οσον αφορα τις απουσιες, για να σας δωσω να καταλαβετε, μετα την πρωτη βδομαδα, μετα το Πασχα, αρχισαμε να εχουμε απωλεις σε τετοιο σημειο που αρχισα να αναπωλω τις παλιες καλες εποχες που η ταξη ηταν γεματη ( γενικης παιδειας και κατευθυνση)...

να και ενα τραγουδι που εχει να κανει σχεση με σχολειοοοοοοο..yeeeeaaahh

The Ramones - Rock 'N' Roll High School

3746741

Member

Μου αρεσουν οι επιλογες σου conan!Βλεπω επισης εχεις κ ιδιαιτερη αδυναμια στον van hallen,μηπως παιζεις κ κιθαρα?

Conan

Member

3746741 είπε:
Μου αρεσουν οι επιλογες σου conan!Βλεπω επισης εχεις κ ιδιαιτερη αδυναμια στον van hallen,μηπως παιζεις κ κιθαρα?

Καλησπερα ρε μαν! Κιθαρα οχι δεν παιζω αλλα θα ηθελα να μαθω καποια στιγμη.

Στους Van Halen ρε συ! ;D :p ;D εκτος κι αν εννοεις καποιον συγκεκριμενο απο τη μπαντα.
Πραγματι μου αρεσουν αρκετα :worshipper

3746741

Member

ναι,στον κιφαριστα αναφερομουν,κ επειδη εγω παιζω κιθαρα νομισα οτι εισαι συναδελφος

ANAR

Well-Known Member

Conan είπε:
Ποοο ρε παιδια, με ειχε πιασει μια μελαγχολια την προηγουμενη εβδομαδα...τελειωνε το σχολειο ρε σεις :'( :'( κι ετσι πηγα ολες τις μερες, οπως και σημερα. Θα παω και αυριο....τελευταια μερα στα θρανεια ως μαθητης....πςςςςςς πως περασε ο καιρος ε? :(
Μιλαμε τις αυτες τις τελευταιες 2-3 βδομαδες οι 3 και ο κουκος ημασταν....αλλοι δηλαδη 3 και εγω χεχεχε :D και με ρωταγανε: ''ρε Κωστα, αφου δεν εχεις απουσιες, γιατι ερχεσαι ? ''
Ηθελα να ευχαριστηθω τις τελευταιες μερες τους ελεγα... :p
Ενταξει καθησα καποιες μερες σπιτι για να διαβασω αλλα τις πιο πολλες πηγαινα.
Βασικα αν μου το ελεγε κανεις αυτο τα Χριστουγεννα, ας πουμε, δεν θα το πολυπιστευα...αλλα τωρα που το ''χανω'' καταλαβα την αξια του...
Ενταξει μωρε, ωραια περασα δεν μπορω να πω. Υπηρξαν και καλες και κακες στιγμες.
Βασικα εαν δε με ειχε βρει και η τριχοπτωση θα ηταν ακομα καλυτερα, αλλα τουλαχιστον μετα βρηκα το site, οποτε αντισταθμηστηκε καπως το γεγονος ::) :D
Ηταν και μια συνηθεια...πρωινο ξυπνημα, τσαντα, ταξη, κουδουνι, διαλειμμα, συμμαθητες, καθηγητες... καλα ηταν

βεβαια τα περισσοτερα παιδια σκεφτονται: αντε να τελειωσει και στα τετοια μας ολα τ' αλλα

Εχω μια καθηγητρια μαλιστα στο φροντηστηριο , πολυ καλος ανθρωπος και σπανιος χαρακτηρας, η οποια πηγαινε στο ιδιο Λυκειο πριν απο κανα 15αρι χρονια. Ειναι τωρα 30 κατι ειχε και τους ιδιους καθηγητες-τριες...και την προηγουμενη δευτερα μου ειπε τι εκανε η δικη της 3η Λυκειου τελευταια μερα. Κανονισαν με το 15μελες να ερθει ολη η 3η, κερασαν τους καθηγητες, εβγαλαν φωτογραφιες...και τοτε ηταν που μελαγχολησα. Και λεω, γιατι να μην κανουμε κατι τετοιο και εμεις ρε γ..μωτο :chinscratch

οσον αφορα τις απουσιες, για να σας δωσω να καταλαβετε, μετα την πρωτη βδομαδα, μετα το Πασχα, αρχισαμε να εχουμε απωλεις σε τετοιο σημειο που αρχισα να αναπωλω τις παλιες καλες εποχες που η ταξη ηταν γεματη ( γενικης παιδειας και κατευθυνση)...

να και ενα τραγουδι που εχει να κανει σχεση με σχολειοοοοοοο..yeeeeaaahh

The Ramones - Rock 'N' Roll High School

Φιλε Conan το σχολειο το εβλεπα ΠΑΝΤΑ σαν μια σύγχρονη φυλακή που φυλακίζει τα ονειρα και την αξιοπρέπεια των παιδιών.
Το τελειωσα κανονικα αλλα με πολυ άγχος και με αρκετους τσακωμούς.

Δεν θελω να περναω ουτε απ εξω.

Τραγουδι δεν βαζω ;D ;D

Conan

Member

ANAR είπε:
Φιλε Conan το σχολειο το εβλεπα ΠΑΝΤΑ σαν μια σύγχρονη φυλακή που φυλακίζει τα ονειρα και την αξιοπρέπεια των παιδιών.

Τραγουδι δεν βαζω ;D ;D

Ελα ρε ουτε απ' εξω?? Ουτε να πας να δεις κανεναν, ετσι παλιο σου καθηγητη/τρια , να πειτε τα παλια. Για μενα πραγματι υπηρξαν και καποιοι οι οποιοι με λαχταρισαν με τον τροπο τους.
Αλλα σημερα και χθες, τι καλη επιτυχια, τι αν θελετε περαστε να ρωτησετε οτι θελετε γιατι θα ειμαστε στο σχολειο αυτες τις μερες ...δηλαδη φαινεται οτι δειχνουν ενα ενδιαφερον οι ανθρωποι
Τωρα θα μου πεις, ενταξει, παιζουν ρολο και οι συγκυριες. Πχ τι καθηγητες ειχες τοτε , τον τροπο διδασκαλιας τους κτλ.
Σε ποια πειοχη ησουν ρε συ Κωστα? Παντως εμενα θα μου λειψει και σαν συνηθεια ρε παιδι μου. Δηλαδη, ξερεις, θρανεια, διαλειμμα το ενα το αλλο.
Ειχαμε και ωραια ετσι προαυλια ( :p) και πινγκ-πονγκ παρακαλω ;D :p ::) ;D

Τωρα, εαν αναφερεσαι στο συστημα παιδειας γενικα, τοτε αυτη ειναι μια αλλη ιστορια, το παραδεχομαι.

Η ζωη συνεχιζεται λοιπον, παμε για αλλα και συγκεκριμενα για εξετασεις! χεχε 8)

Τσακωμους με ποιους ειχες ? με αλλα παιδια, με εκπαιδευτικους?

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
Φιλε Conan το σχολειο το εβλεπα ΠΑΝΤΑ σαν μια σύγχρονη φυλακή

μηπως πηγαινες σε αρρενων???? δεν εξηγουνται αλλιως τοσα νευρα....... :D :D :D :D :D

Μπλουζα