Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Panos1982 είπε:ANARRRRRR....... ο γιαννης θα γινει μπατσος ρεεεεεεε...........!!!!!
παμε να του κανουμε κανα ντου?????? :slap
Panos1982 είπε:παει ο γιαννακης.........και τον ειχα κ σε εκτιμηση......ηταν και βαζελος....ολα μια χαρα!!! και τωρα παει να γινει μπατσος........ε ρε ξυλο που θα πεσειιιιι.......![]()
![]()
giannis13 είπε:εκει θελω να μπω.... 8) 8)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giannis13 είπε:πωπωωωωω...πεσατε να με φατε ρε ;D ;D
παντως περα απο καθε πλακα εγω γουσταρω παρα πολυ το επαγγελμα του αστυνομικου και αν μπω θα χαρω πολυ....αλλα εννοειται δεν θα γινω κανας κωλοπαιδαρας(που στην αστυνομια αυτοι δεν σπανιζουν)....ουτε ειμαι κανας δεξιος,ισα-ισα το αντιθετο.....αλλα το πως μου κολλησε να γινω αστυνομικος δεν ξερω....ετσι στα καλα καθουμενα....
GK είπε:
Conan είπε:ναι οντως κριμα που εφυγε απο κοντα μας ο Dio :'( τωρα θα μας κοιταει απο ψηλα![]()
Panos1982 είπε:[quote author=Conan link=topic=1393.msg33677#msg33677 date=1274270529]
ναι οντως κριμα που εφυγε απο κοντα μας ο Dio :'( τωρα θα μας κοιταει απο ψηλα![]()
Conan είπε:Τι εννοεις δηλαδη :chinscratch? Ενταξει βασικα μας κοιταει απο κατω, ξερεις χεχε
Τωρα ομως αληθεια, γιατι το ειπες ετσι?
sovagg είπε:Απο τα ωραιοτερα τραγουδια των Σπαθιων..
ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ-Αλλαζει Προσωπα η Θλιψη
Ξυλινα Σπαθια - Αλλαζει προσωπα η θλιψη
GK είπε:[quote author=Conan link=topic=1393.msg33683#msg33683 date=1274273685]
Τι εννοεις δηλαδη :chinscratch? Ενταξει βασικα μας κοιταει απο κατω, ξερεις χεχε
Τωρα ομως αληθεια, γιατι το ειπες ετσι?