Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sovagg

New Member
Απ: Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

ANAR είπε:
[quote author=sovagg link=topic=1393.msg31497#msg31497 date=1271194247]
ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ-Η φυλακη της(για μενα αυτο το τραγουδι εκφραζει τη φυλακη της φαλακρας στην οποια ειμαι εγκλωβισμενος)

Prassein Aloga - H Fylakh Ths

Ωραιο τραγουδι ;)
[/quote]

Σου αρεσε φιλε Αναρ?Ε,τοτε σου "προσφερω" αλλο ενα!ΦΟΒΕΡΟ κομματι το συγκεκριμενο

ΑΧΑΙΟΙ-Αιωνια ελξη
Αχαιοί αιώνια έλξη

sovagg

New Member

Μακαρι να μπορουσαμε να γυρισουμε σ'αυτες τις εποχες..Μια εποχη που ηταν καταπληκτικη,το ελληνικο ροκ στο ανθος του κ που σιγουρα δεν θα ξαναρθει..Ευχαριστω το Θεο που εζησα αυτη την εποχη..Κριμα που οι τωρινες γενιες δεν θα εχουν ποτε την ευκαιρια να δουν απο κοντα συγκροτηματα οπως τρυπες,ξυλινα σπαθια,ενδελεχεια,magic de spell κ πολλα αλλα..Φιλε Αναρ πιστευω εσυ με καταλαβαινεις πιο πολυ απ ολους μαλλον εδω μεσα..Παραθετω αλλο ενα κομματι για την "ιστορια"..

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ-Κοιταζοντας πισω
Leukh Symfwnia - koitazontas pisw

ANAR

Well-Known Member

sovagg είπε:
Μακαρι να μπορουσαμε να γυρισουμε σ'αυτες τις εποχες..Μια εποχη που ηταν καταπληκτικη,το ελληνικο ροκ στο ανθος του κ που σιγουρα δεν θα ξαναρθει..Ευχαριστω το Θεο που εζησα αυτη την εποχη..Κριμα που οι τωρινες γενιες δεν θα εχουν ποτε την ευκαιρια να δουν απο κοντα συγκροτηματα οπως τρυπες,ξυλινα σπαθια,ενδελεχεια,magic de spell κ πολλα αλλα..Φιλε Αναρ πιστευω εσυ με καταλαβαινεις πιο πολυ απ ολους μαλλον εδω μεσα..Παραθετω αλλο ενα κομματι για την "ιστορια"..

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ-Κοιταζοντας πισω
Leukh Symfwnia - koitazontas pisw

Δεκαετία 80 και αρχες 90 απλα οτι καλυτερο υπήρχε :worshipper

Και μιας και ανέφερες Τρυπες παρε μια κοματαρα

Τρυπες - Το Τρενο

sovagg

New Member

ANAR είπε:
Δεκαετία 80 και αρχες 90 απλα οτι καλυτερο υπήρχε :worshipper

Και μιας και ανέφερες Τρυπες παρε μια κοματαρα

Τρυπες - Το Τρενο

Το συγκεκριμενο ειναι απ το καλυτερο των Τρυπων και επισης ειναι κ στον καλυτερο(κατα τη γνωμη μου) δισκο τους,τα 9 πληρωμενα τραγουδια.Οσο για το τελη 80,αρχες δεκαετιας 90 δε συμφωνω απολυτα,γιατι εγω παω στα 24 τωρα κ εχω δει λαιβ κ τις τρυπες το 2000,κ τα υπογεια ρευματα κ τον παυλιδη(δυστυχως τα σπαθια δεν τα ειχα δει γτ ημουν διακοπες οταν ειχαν ερθει για λαιβ στον τοπο μου), και τα διαφανα κρινα(το 2003 κ περυσι) κ.α.Εννοω οτι τις μπαντες της δεκαετιας του 90(αρχες),τις εχω ζησει κ απο κοντα(τις πιο πολλες).Αυτο το προνομιο δεν μπορει να το εχει η νεα γενια,γτ δυστυχως οι περισσοτερες απ αυτες τις μπαντες εχουν διαλυθει..Αλλη μια κομματαρα(ορχηστρικο)...

ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ-Παραξενα νεα απο καποιο αλλο αστρο
Διάφανα Κρίνα - Παράξενα νέα από κάποιο άλλο άστρο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member

Σπύρος είπε:
[quote author=Conan link=topic=1393.msg32590#msg32590 date=1272313527]
Y&T - Summertime Girls

;D ;D

Black Sabbath - Paranoid original video

Βρηκα δυο ''εκδοσεις''

Black Sabbath "Paranoid" Music Video
πολύ σχετικά τα 3 τραγούδια ;D
[/quote]

:D :D :D :D ναι... και καλα :D :D :p :D :D ;)
Καλα ρε παιδια, παντως, πρεπει να παραδεχτουμε οτι το πρωτο ''μυριζει'' καλοκαιρακι ;D ( και 80's)

Μπλουζα