Τοπικη μεντα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Κατάλαβα.. Και σίγουρα το οινόπνευμα δεν κάνει κακό στο μαλλί?
σε μεγαλες περιεκτικοτητες και καθημερινα δεν ειμαι σιγουρος.
σε αυτην την περιεκτικοτητα 50% και ειναι 70 βαθμων και οχι 95 ουσιαστικα ειναι 35% αναλογια οινοπνευματος

Ευχαριστώ πολύ Καπα για τις πληροφορίες ίσως βάλω λιγο παραπάνω νερο και λιγότερο οινόπνευμα και θα δω πως θα παει η λαδίλα και αν δεν μ αρεσει θα κάνω τη δική σου.

scubas

Member
εγώ λέω να φτιάξω μια λοσιόν με λίγο οινόπνευμα 95 φυσιολογικό ορό γλυκερίνη ελάχιστο jojoba και μέντα! Απλά σκέφτομαι τα ποσοστά! Γνώμες καλοδεχούμενες!

kapa

Μέλος του προσωπικού
εγώ λέω να φτιάξω μια λοσιόν με λίγο οινόπνευμα 95 φυσιολογικό ορό γλυκερίνη ελάχιστο jojoba και μέντα! Απλά σκέφτομαι τα ποσοστά! Γνώμες καλοδεχούμενες!
20ml jojoba
30ml οινοπνευμα
50ml φυσιολογικό ορό
η γλυκερινη θα προσθεσει λιπαροτητα αρκετη

le2der

Active Member
κοιτούσα στα αιθέρια έλαια τα συστατικά τους.... σε όλα που είδα υπήρχαν τα "τερπένια". Απλά το αναφέρω, μπας και ξέρει κάποιος τι είναι.

Serifis

Active Member
Kapa θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν η θεραπεία μπορεί να γίνει μαζί με μίνοξ διότι δεν θέλω να ξεκόψω. Προσανατολίζομαι σε μια διαφορά 12 ωρών προφανώς από την εφαρμογή τους, απλά είχα απορία εάν π.χ το ένα αναιρεί/αποδυναμώνει το άλλο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν η θεραπεία μπορεί να γίνει μαζί με μίνοξ διότι δεν θέλω να ξεκόψω. Προσανατολίζομαι σε μια διαφορά 12 ωρών προφανώς από την εφαρμογή τους, απλά είχα απορία εάν π.χ το ένα αναιρεί/αποδυναμώνει το άλλο.
ολα τα τοπικα συνδιαζονται μεταξυ τους,μπορεις και ταυτοχρονα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
ολα τα τοπικα συνδιαζονται μεταξυ τους,μπορεις και ταυτοχρονα

Μερσί μεσιέ. Λέω να του δώσω μια ευκαιρία, αποκλειστικά ζώνη hairline. Αν δω σταθεροποίηση η κανένα χνούδι θα είμαι ευχαριστημένος, το θέμα βέβαια πάλι είναι πόσο θα κρατήσει το όποιο αποτέλεσμα. Ελπίζω να ξεπερνάει την μινοξιδίλη και σε βάθος χρόνου...

kapa

Μέλος του προσωπικού
Μερσί μεσιέ. Λέω να του δώσω μια ευκαιρία, αποκλειστικά ζώνη hairline. Αν δω σταθεροποίηση η κανένα χνούδι θα είμαι ευχαριστημένος, το θέμα βέβαια πάλι είναι πόσο θα κρατήσει το όποιο αποτέλεσμα. Ελπίζω να ξεπερνάει την μινοξιδίλη και σε βάθος χρόνου...
το κακο με ολα τα τοπικα ειναι οτι χανουν σε αποδοση απο ενα σημειο και μετα,βασικα δεν χανει η θεραπεια,χανει το σωμα μας,ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο αυτο

kapa

Μέλος του προσωπικού
οι 50 τριχες που εχανα σε καθε εφαρμογη της λοσιον εγιναν 10.
κανω δυνατο κυκλικο μασαζ με την παλαμη

kapa

Μέλος του προσωπικού
οι 50 τριχες που εχανα σε καθε εφαρμογη της λοσιον εγιναν 10.
κανω δυνατο κυκλικο μασαζ με την παλαμη
καιει-δροσιζει και η παλαμη μετα την εφαρμογη παρολο που εχει πλυθει με σαπουνι.
ειναι η ιδια δροσια οπως οταν παταμε το χερι σταματαει το αιμα,και ερχεται αποτομα με τσιμπηματα

Serifis

Active Member
Μακάρι Κάπα να κρατήσει ακόμα, μου κάνει πάντως εντύπωση που βλέπεις regrowth σε σημεία αλλά και συνολική μείωση τριχόπτωσης. Κάτι άκυρο, σκεφτόμουν κατα πόσο μπορούμε να κρατήσουμε για ένα διάστημα παραπάνω τις περιοχές που έχουμε θέμα περιορίζοντας τον ερεθισμό και τις φλεγμονές λόγω αα, χρησιμοποιώντας όσες πιο πολλές θεραπείες έχουν αποδειχθεί ότι καταπραύνουν το τριχωτό (ρολλερ, ελαια, παγο κλπ) και με μεγάλη συχνότητα. Τι πιστεύεις;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Μακάρι Κάπα να κρατήσει ακόμα, μου κάνει πάντως εντύπωση που βλέπεις regrowth σε σημεία αλλά και συνολική μείωση τριχόπτωσης. Κάτι άκυρο, σκεφτόμουν κατα πόσο μπορούμε να κρατήσουμε για ένα διάστημα παραπάνω τις περιοχές που έχουμε θέμα περιορίζοντας τον ερεθισμό και τις φλεγμονές λόγω αα, χρησιμοποιώντας όσες πιο πολλές θεραπείες έχουν αποδειχθεί ότι καταπραύνουν το τριχωτό (ρολλερ, ελαια, παγο κλπ) και με μεγάλη συχνότητα. Τι πιστεύεις;
για να περιοριστουν οι φλεγμονες χρειαζεται και ποσιμη θεραπεια,750mg epa Ω3 http://www.hairlossgr.com/threads/p...-πως-τις-ρυθμίζουμε.10407/page-26#post-155682 που εχουν αποδειξει στην πραξη οτι οντως περιοριζουν την φλεγμονη,η 30ml εξτρα παρθενο ελαιολαδο,η και τα 2 μαζι.
τα Ω3 δουλευουν και τοπικα και μαλιστα καλυτερα απο οτι ποσιμα, αλλα δυσκολο στην πραξη,υπαρχει και το αισθητικο κομματι.
η τοπικη μεντα μειωνει την φλεγμονη και βελτιωνει την ΣΔ.
δυστυχως ενα ακομα βοτάνι που δινει αξιολογη επανεκφυση ειναι το τοπικο κρεμμυδι,που εχει δοκιμαστει σε areata,δεν θα ξαφνιαζομουν καθολου αν καποιος μετα απο 3 μηνες με κρεμμυδι ανεφερε επανεκφυση ιδια με την μινοξιδιλη.
με την μεντα εχουμε μια αναφορα http://www.hairlossgr.com/threads/Τοπικη-μεντα.10606/page-3#post-155883
πολλες θεραπειες αλλα περιορισμος λογω αισθητικης.
ειμαι σιγουρος οτι αν αντεχε καποιος να βαλει ψαρολαδο(Ω3) στο μαλλι,απο ενα σημειο και μετα δεν εβλεπε τριχα να φευγει ουτε για πλακα,θα βρωμουσε ψαραγορα ομως απο μετρα μακρια:p

kapa

Μέλος του προσωπικού
εντελως πληροφοριακα για να ξερετε πως δουλευουν οι θεραπειες.
δεν υπαρχει θεραπεια που να δουλευει σε εναν και να μην δουλευει σε αλλον οπως δεν υπαρχει θεραπεια που να δουλευει σε areata και να μην δουλευει σε ΑΑ.αν καποιος δει επανεκφυση με την μεντα σημαινει οτι ολοι θα δουν επανεκφυση με την μεντα,μοναδικη εξαιρεση η airol που εχει διπλη δραση,απορροφηση και τελογενη φαση της τριχας μαζι,δηλαδη η θα δωσει επανεκφυση σε συνδιασμο παντα με αλλη ουσια η θα δωσει αραιωση,πολυ σπανια να μεινει η ιδια κατασταση,ενα απο 2 επικρατει.
το οτι δεν καταφερε μια θεραπεια να δωσει τα αναμενομενα ειναι η μοναδικοτητα του καθε οργανισμου που εχει να κανει με τα χρονια αραιωσης και την επιθετικοτητα της αραιωσης,οι θεραπειες χτυπανε με μια συγκεκριμενη δυναμικη

εντελως πληροφοριακα για να ξερετε πως δουλευουν οι θεραπειες.
δεν υπαρχει θεραπεια που να δουλευει σε εναν και να μην δουλευει σε αλλον οπως δεν υπαρχει θεραπεια που να δουλευει σε areata και να μην δουλευει σε ΑΑ.αν καποιος δει επανεκφυση με την μεντα σημαινει οτι ολοι θα δουν επανεκφυση με την μεντα,μοναδικη εξαιρεση η airol που εχει διπλη δραση,απορροφηση και τελογενη φαση της τριχας μαζι,δηλαδη η θα δωσει επανεκφυση σε συνδιασμο παντα με αλλη ουσια η θα δωσει αραιωση,πολυ σπανια να μεινει η ιδια κατασταση,ενα απο 2 επικρατει.
το οτι δεν καταφερε μια θεραπεια να δωσει τα αναμενομενα ειναι η μοναδικοτητα του καθε οργανισμου που εχει να κανει με τα χρονια αραιωσης και την επιθετικοτητα της αραιωσης,οι θεραπειες χτυπανε με μια συγκεκριμενη δυναμικη
Καπα η θεραπια με το οινοπνευμα δεν μου κανει αποτι βλεπω τουλαχιστον στο δικο μου μαλλι..
Μετα το ξεβγαλμα μου αφηνει μια αισθηση ξηροτητας και ενα πολυ μικρο καψιμο οχι τυπου δροσιας κανονικο καψιμο αλλα πολυ λιγο.. σαν να νιωθω οτι ευθηνετε το οινοπνευμα για να καταλαβεις τι ενοω νιωθω πως ειναι οταν χτυπαμε σε ενα σημειο λιγο ασχημα και βγενει αιμα και εμεις παμε και βαζουμε οινοπνευμα.. αυτη η αισθηση που μας αφηνει μετα πανω στο δερμα σαν καμενο ετσι το νιωθω.. και την τριχα αφηδατομενη και ξηρη.. λες να πρεπει να την διαμορφωσω αλλιως την θεραπια της μεντας; και αν ναι τι θα προτεινες να εβαζα ωστε να μην ξαναυπαρξει αυτη η εικονα στο μαλλι μου; .. ευχαρηστω και χιλια συγνωμη για τις απειρες ερωτησεις απλα εχω ανγχωθει το πως να διαμορφωσω την θεραπια στα μετρα μου

Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπα η θεραπια με το οινοπνευμα δεν μου κανει αποτι βλεπω τουλαχιστον στο δικο μου μαλλι..
Μετα το ξεβγαλμα μου αφηνει μια αισθηση ξηροτητας και ενα πολυ μικρο καψιμο οχι τυπου δροσιας κανονικο καψιμο αλλα πολυ λιγο.. σαν να νιωθω οτι ευθηνετε το οινοπνευμα για να καταλαβεις τι ενοω νιωθω πως ειναι οταν χτυπαμε σε ενα σημειο λιγο ασχημα και βγενει αιμα και εμεις παμε και βαζουμε οινοπνευμα.. αυτη η αισθηση που μας αφηνει μετα πανω στο δερμα σαν καμενο ετσι το νιωθω.. και την τριχα αφηδατομενη και ξηρη.. γενικα κατι φταιει θα μπορουσες να με βοηθησεις;.. ευχαρηστω
θα πρέπει ο κάθε ένας να πειραματιστει γιατί δεν είναι όλες οι επιδερμίδες το ιδιο.για αρχή ξεκινα από βάση φυσιολογικό όρο και 3 ml αιθέριο μόνο. Δοκιμάζεις και βλέπεις αν χρειαστεί να προσθέσεις Jojoba 20ml και 1mm αιθέριο.
η λοσιόν όντως καίει στην εφαρμογη

Μπλουζα