antonia.d.1985
Member
Τι εννοείς ξηρή?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
στεγνη,να μην αφηνει λαδιλα καθολουΤι εννοείς ξηρή?
σε μεγαλες περιεκτικοτητες και καθημερινα δεν ειμαι σιγουρος.Κατάλαβα.. Και σίγουρα το οινόπνευμα δεν κάνει κακό στο μαλλί?
20ml jojobaεγώ λέω να φτιάξω μια λοσιόν με λίγο οινόπνευμα 95 φυσιολογικό ορό γλυκερίνη ελάχιστο jojoba και μέντα! Απλά σκέφτομαι τα ποσοστά! Γνώμες καλοδεχούμενες!
ολα τα τοπικα συνδιαζονται μεταξυ τους,μπορεις και ταυτοχροναKapa θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν η θεραπεία μπορεί να γίνει μαζί με μίνοξ διότι δεν θέλω να ξεκόψω. Προσανατολίζομαι σε μια διαφορά 12 ωρών προφανώς από την εφαρμογή τους, απλά είχα απορία εάν π.χ το ένα αναιρεί/αποδυναμώνει το άλλο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ολα τα τοπικα συνδιαζονται μεταξυ τους,μπορεις και ταυτοχρονα
το κακο με ολα τα τοπικα ειναι οτι χανουν σε αποδοση απο ενα σημειο και μετα,βασικα δεν χανει η θεραπεια,χανει το σωμα μας,ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο αυτοΜερσί μεσιέ. Λέω να του δώσω μια ευκαιρία, αποκλειστικά ζώνη hairline. Αν δω σταθεροποίηση η κανένα χνούδι θα είμαι ευχαριστημένος, το θέμα βέβαια πάλι είναι πόσο θα κρατήσει το όποιο αποτέλεσμα. Ελπίζω να ξεπερνάει την μινοξιδίλη και σε βάθος χρόνου...
καιει-δροσιζει και η παλαμη μετα την εφαρμογη παρολο που εχει πλυθει με σαπουνι.οι 50 τριχες που εχανα σε καθε εφαρμογη της λοσιον εγιναν 10.
κανω δυνατο κυκλικο μασαζ με την παλαμη
για να περιοριστουν οι φλεγμονες χρειαζεται και ποσιμη θεραπεια,750mg epa Ω3 http://www.hairlossgr.com/threads/p...-πως-τις-ρυθμίζουμε.10407/page-26#post-155682 που εχουν αποδειξει στην πραξη οτι οντως περιοριζουν την φλεγμονη,η 30ml εξτρα παρθενο ελαιολαδο,η και τα 2 μαζι.Μακάρι Κάπα να κρατήσει ακόμα, μου κάνει πάντως εντύπωση που βλέπεις regrowth σε σημεία αλλά και συνολική μείωση τριχόπτωσης. Κάτι άκυρο, σκεφτόμουν κατα πόσο μπορούμε να κρατήσουμε για ένα διάστημα παραπάνω τις περιοχές που έχουμε θέμα περιορίζοντας τον ερεθισμό και τις φλεγμονές λόγω αα, χρησιμοποιώντας όσες πιο πολλές θεραπείες έχουν αποδειχθεί ότι καταπραύνουν το τριχωτό (ρολλερ, ελαια, παγο κλπ) και με μεγάλη συχνότητα. Τι πιστεύεις;
Καπα η θεραπια με το οινοπνευμα δεν μου κανει αποτι βλεπω τουλαχιστον στο δικο μου μαλλι..εντελως πληροφοριακα για να ξερετε πως δουλευουν οι θεραπειες.
δεν υπαρχει θεραπεια που να δουλευει σε εναν και να μην δουλευει σε αλλον οπως δεν υπαρχει θεραπεια που να δουλευει σε areata και να μην δουλευει σε ΑΑ.αν καποιος δει επανεκφυση με την μεντα σημαινει οτι ολοι θα δουν επανεκφυση με την μεντα,μοναδικη εξαιρεση η airol που εχει διπλη δραση,απορροφηση και τελογενη φαση της τριχας μαζι,δηλαδη η θα δωσει επανεκφυση σε συνδιασμο παντα με αλλη ουσια η θα δωσει αραιωση,πολυ σπανια να μεινει η ιδια κατασταση,ενα απο 2 επικρατει.
το οτι δεν καταφερε μια θεραπεια να δωσει τα αναμενομενα ειναι η μοναδικοτητα του καθε οργανισμου που εχει να κανει με τα χρονια αραιωσης και την επιθετικοτητα της αραιωσης,οι θεραπειες χτυπανε με μια συγκεκριμενη δυναμικη
θα πρέπει ο κάθε ένας να πειραματιστει γιατί δεν είναι όλες οι επιδερμίδες το ιδιο.για αρχή ξεκινα από βάση φυσιολογικό όρο και 3 ml αιθέριο μόνο. Δοκιμάζεις και βλέπεις αν χρειαστεί να προσθέσεις Jojoba 20ml και 1mm αιθέριο.Καπα η θεραπια με το οινοπνευμα δεν μου κανει αποτι βλεπω τουλαχιστον στο δικο μου μαλλι..
Μετα το ξεβγαλμα μου αφηνει μια αισθηση ξηροτητας και ενα πολυ μικρο καψιμο οχι τυπου δροσιας κανονικο καψιμο αλλα πολυ λιγο.. σαν να νιωθω οτι ευθηνετε το οινοπνευμα για να καταλαβεις τι ενοω νιωθω πως ειναι οταν χτυπαμε σε ενα σημειο λιγο ασχημα και βγενει αιμα και εμεις παμε και βαζουμε οινοπνευμα.. αυτη η αισθηση που μας αφηνει μετα πανω στο δερμα σαν καμενο ετσι το νιωθω.. και την τριχα αφηδατομενη και ξηρη.. γενικα κατι φταιει θα μπορουσες να με βοηθησεις;.. ευχαρηστω