Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Απο που μπορω να το αγορασω φιλε μ ?Παει πολυ καλα κλινω διμηνο .απλα περιμενω λιγο με τις φωτο.εχω επανεκφυση απλα πρεπει ν περιμενω λιγο ακομα για εμφανες διαφορες π να φαινονται στις φωτο
Καλησπέρα φίλε,τελικά έχει αποτέλεσμα το τζελ?χρησιμοποιείς το τζελ του βεκρή?Παει πολυ καλα κλινω διμηνο .απλα περιμενω λιγο με τις φωτο.εχω επανεκφυση απλα πρεπει ν περιμενω λιγο ακομα για εμφανες διαφορες π να φαινονται στις φωτο
Καλημέρα,στο θέμα τριχόπτωσης δεν κάνει δουλειά?η μιλάς μόνο για επανέκφυση? Αυτό από την advance χρησιμοποιείς?Εγώ πάντως μετά από 2,5 μήνες κάτι σημαντικο δεν έχω δει. Πέρα από ένα μικρό χνουδακι.Το καλό είναι οτι κρατάει πολύ η συσκευασία αυτή.
Εγώ αυτό που βλέπω προς το παρόν, είναι πως κάνει την ίδια δουλεια με το regain. Γι αυτό αρχίζω να σκέφτομαι τον αφρό της fagron που έχει και τις δυο ουσίες μέσα με σχεδόν 20 ευρώ, και όχι 65.Καλημέρα,στο θέμα τριχόπτωσης δεν κάνει δουλειά?η μιλάς μόνο για επανέκφυση? Αυτό από την advance χρησιμοποιείς?
Καλησπέρα...Ανεβαζω εναν οδηγο για να ξερετε τι να περιμενετε απτα τοπικα της φιναστεριδης.εγω προσωπικα τα πολλα αποτελεσματα τα πηρα μετα τον 6 μηνα στο χαπι.το ιδιο περιμενω να γινει κ μ το τζελ.ειμαι στη φαση που χουν δυναμωσει αρκετες ξανθες τριχες κ σκουρηνει κ χω βγαλει κ καποιες χνουδοτριχες κροταφους
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καλησπέρα , από που μπορω να τον προμηθευτώ τον αφρό της fagron?Εγώ αυτό που βλέπω προς το παρόν, είναι πως κάνει την ίδια δουλεια με το regain. Γι αυτό αρχίζω να σκέφτομαι τον αφρό της fagron που έχει και τις δυο ουσίες μέσα με σχεδόν 20 ευρώ, και όχι 65.