Τελικό αποτέλεσμα.Η μεταμόσχευση μου,σε ελληνα γιατρό

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
καλησπέρα σε όλους παιδιά
Πριν 1μίση χρόνο έκανα πιστεύω την τελευταία μου μεταμόσχευση μαλλιων

Η ιστορία έχει ως εξής στα 18 μου όταν τελειώσα το λυκειο περιπου μετα απο ενα χρονο ξεκινισε το προβλημα μου
Όπως πολυ κανουν στο λυκειο πεθαίνουμε στο ζελε .
Ετσι και εγω.
Αλλα δεν πιστευω οτι εφταιγε το ζελε.
Εκτός απο την κληρονομικότητα παίζει ρολο και το ανγχος εχει τεραστιο βαθμο.
Ολα τα εχασα απο το ανγχος μου σίγουρα.

στα 21 μου επειδή δεν πήγαινε αλλο μετα απο θεραπείες και ολα τα αλλα (μινοξιδιλι) πήγα και έκανα επεμβαση σε μια κλινικη στην αθηνα.
Η πιο λαθος αποφαση της ζωης μου πραγματικα.

Το κόστος πήγε 3000 επεμβααση και άλλο ενα χιλιαρικο θεραπείες με λαιζερ και μασκες
Τα κλασικά οπως τα ξέρουμε
Κατι τριχογενεση και τετοια μου λέγανε και εγω πανω στον ενθουσιασμό μου τσίμπησα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

$$$

New Member
Απ: Τελικό αποτέλεσμα.Η μεταμόσχευση μου,σε ελληνα για

dimitris 121 είπε:
καλησπέρα σε όλους παιδιά
Πριν 1μίση χρόνο έκανα πιστεύω την τελευταία μου μεταμόσχευση μαλλιων

Η ιστορία έχει ως εξής στα 18 μου όταν τελειώσα το λυκειο περιπου μετα απο ενα χρονο ξεκινισε το προβλημα μου
Όπως πολυ κανουν στο λυκειο πεθαίνουμε στο ζελε .
Ετσι και εγω.
Αλλα δεν πιστευω οτι εφταιγε το ζελε.
Εκτός απο την κληρονομικότητα παίζει ρολο και το ανγχος εχει τεραστιο βαθμο.
Ολα τα εχασα απο το ανγχος μου σίγουρα.

στα 21 μου επειδή δεν πήγαινε αλλο μετα απο θεραπείες και ολα τα αλλα (μινοξιδιλι) πήγα και έκανα επεμβαση σε μια κλινικη στην αθηνα.
Η πιο λαθος αποφαση της ζωης μου πραγματικα.

Το κόστος πήγε 3000 επεμβααση και άλλο ενα χιλιαρικο θεραπείες με λαιζερ και μασκες
Τα κλασικά οπως τα ξέρουμε
Κατι τριχογενεση και τετοια μου λέγανε και εγω πανω στον ενθουσιασμό μου τσίμπησα

Θα πω εγω την συνεχεια .. ;D μετά πηγες στον πλαστικό γέμισες μαλλιά και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα 8)
για την ιστορία καμια foto πριν-μετά έχεις?

έκανα την επέμβαση.
πρην μπω από το ανγχος μου ειχε κοκκινίσει ολόκληρο το κεφαλι μου...
μετα συζητασαμε και ολα καλα...

Μου σχημάτισαν με μαρκαδόρο το σχήμα.εγω τουσ ειπα λιγο πιο κατω αλλα μου ειπαν οχι εκεινοι.
ε λεω δεν πειραζει κατι ξερουν εκεινοι

Κάθισα 2 ώρες και έλεος εβλεπα γαζες με αιματα τα παντα...
Ε ειπαν αφου τυρα τον τσιμπισαμε χαλαρα.
Σιγα μην τούς ένοιαζε που τα έβλεπα..

τελειώνει και μου δείχνουν με καθρέπτη όλο το κεφάλι σχεδόν γαζωμένο...μονο κροταφους εβαλαν.

μου βάζουν γαζες καπελο και φεύγω για σπιτι.

δεν πρήστηκα καθόλου δεν ξερω γιατί.

Πηγα μετα απο 14 μερεσ να βγαλω τα ραμματα.
ζήτησα τον γιατρό που μου έκανε και μου ειπαν ποιον απο όλους είχες...εκει καταλαβα οτι ηταν απροσωπα τα παντα

Με πήρε μια γυναικά και μου εβγαλε τα ράμματα μαζι και την ψύχη μου απο το πόνο.

μετά μου είπαν ελα απο 4 μηνες..Ε δεν ήξερα εγω γιατι αν ηξερα και μου ελεγαν ελα μετα απο 4 μηνες θα γινοταν χαμος.

Με τα πολλά ολα καλα φευγουν τα σημαδια και ειχα μια ουλι πισω λες και με έκοψαν με πριόνι..τεραστια...περιπου 2μισι εκατοστα πλατος και 6 εκατοστα φαρδος.

πιστευα οτι θα πηραν πολυ μοσχευμα..
Παω μετα απο 4 μηνες μου λενε πας τελεια ενω εγω δεν εβλεπα τπτ..μου λενε τωρα ξεκινανε να βγαινουν

Θα βγάλω το άχτι μου περίμενε..χαχαχα

Λοιπον με τα πολλα περναει ενας χρονος και πραγματικα οκ ειχαν βγει κατι τριχουλεσ αλλα οκ τπτ σημαντικο..Και τρελαθηκα....
μετα μου λενε τωρα με τις θεραπειεσ θα στρωσεισ και θα σου βγουν και αλλα...

Ε λοιπον μετα τις θεραπειες έγινα χειρότερα δεν ξερω πως....απλα δεν έκαναν τπτ οι θεραπείες και μετά απο ενα χρονο που πητα το τελικο αποτελεσμα ειχα κατι διασκορπισμενεσ τρίχες στουσ κροταφουσ.

Αυτό μονό..

έκανα μήνυση και μου επεστράφησαν τα λεφτά μονο της επεμβασης .
οχι των θεραπειων.Παλι καλα ομως

Μετα πηγα δερματολογο μου ειπε οτι εχω σμηγματορροικη δερματίτιδα.
εκανα θεραπεια μου εφυγε(μηλαμε για φαγουρα οχι μαλακιες) και μετα ξεκινισα μινοξιδιλες φιναστερίδη και πολλά συμπληρωματικά για ενα χρονο....
ειδα μια μικρή διαφορά στα μαλλιά μου..στην αρχή πέφτανε αλλα μετα ολα κομπλε...μετα απο ενα χρονο θεραπειων εφτιαξε λιγο το κεφαλι μου.
το σταμάτησα μετα για 2-3 μηνες γτ ειχα δωσει πολλα λεφτα σε ολα αυτα που επερνα και μεσα σε 3 μηνες εγινα παλι οπωσ ημουν και ειλικρινα τρελαθηκα..τοσα λεφτα ετσι...

Τραγικη ειρωνια
οι μόνες τρίχες που μου εμειναν ηταν εκεινεσ στην πλατη και μερικες στο στήθος..

Καλα δεν μιλαω για ψυχολογικα...σε φώτα δεν πηγαίνα λεσ και ημουν βρικολακας.
Μπανιο με κλειστο φως για να μην βλεπω τις τριχες.
δεν μιλαω για να μου ακουμπήσεις τα μαλλια εκει αλλο θεμα

αργότερα ξεκίνησα να ψαχνω για γιατρο πλαστικό οχι κλινική γτ ειχα ακουσει διαφορα πραγματα

Πηγα συνολικα σε 5 πλαστικους..Αρκετα γνωστουσ...
οι 4 μου εριξαν ακυρο λεγοντασ

Θα περιμένεις πρώτα να πας 27-28 να σταθεροποιηθεί..
Η ότι δεν την γλυτώνεις θα τα χασεισ πιθανον ολα.

Μου εκαναν την ψυχολογια σκατα..
1 χρονο εψαχνα για γιατρο μανιωδώς..

Ενας που δεν μου έριξε άκυρο μου είπε οτι μπορει να γινει δουλεια...θα κανουμε το καλυτερο αν και δυσκολο γτ οι αλλοι απο την κλινικη μου ειχαν χαλασει ολο το φιλετο που λενε...εκει που εχει πολυ μαλλι και δεν ειχα πολυ μοσχευμα..

Μου έκανε το σχήμα και με τα πολλα παρακάλια που έριξα τον έπεισα να μου κανει ισια γραμμη μπροστα και ασ μην φτασουμε ως πισω..
Το ποσο που πηρε τοτε ηταν σχεδον 3000..

Αλλα μου ειπε 3000 οχι για συγκεκριμένο αριθμό τριχοθυλακιων αλλα 3000 για οσα χρειαστουν μεχρι να τελικιασει ολόκληρο το κεφαλι μαζεψα τα χρηματα λοιπον και πηγα και το εκανα..Ανεβαζω φωτογραφιες

πρην

Συνημμένα

• 6 mhnes prhn thn epemvash.jpg
    6 mhnes prhn thn epemvash.jpg
    12.7 KB · Προβολές: 170
  • 5 mhnes prhn thn metamosxeush.jpg
    5 mhnes prhn thn metamosxeush.jpg
    19.6 KB · Προβολές: 102

μετα

Συνημμένα

• 10 meres meta thn metamosxeush.JPG
    10 meres meta thn metamosxeush.JPG
    66.2 KB · Προβολές: 76

μετα

Συνημμένα

• 1xronos kai 2 mhnes meta thn epemvash  me vregmena mallia.JPG
    1xronos kai 2 mhnes meta thn epemvash me vregmena mallia.JPG
    957.8 KB · Προβολές: 77

Toppikistis

New Member

Ήθελα να ξερα ποιον προσπαθεις να δουλεψεις..

μετα

Συνημμένα

• 1xronos kai 3 mhnes meta. ta mallia apo panw.JPG
    1xronos kai 3 mhnes meta. ta mallia apo panw.JPG
    101.6 KB · Προβολές: 66

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Toppikistis

New Member

Ρε για κοιτα πισω να δεις αν ερχομαι που θα μας πεις κανεναν δεν προσπαθεις να δουλεψεις...μηπως ο πλαστικος που βρηκες σου εκανε επεμβαση κ στα αυτια και τα αλλαξε; Ελα τελειωνε γινεσαι γελοιος. σταματα το εδω για να μη ρεζιλευτεις κιαλλο

ολο αυτο το διαστημα δεν τα εχω αφήσει ετσι τα μαλλια...
Βαζω 2 φορες την εβδομαδα μαsκα ..μια της frezzyderm. και σαμπουαν της Vichy.2 φορεσ την εβδομαδα σαμπουαν κετοκοναζόλη
Πινω καθε μερα σιδιρο και συμπλήρωμα βιοτινης

pavlos

Member

Απορω γιατι δεν τον εχει πεταξει ακομα εξω ο admin τον καραγκιοζη!!!!!!!!!!!
Δεν ντρεπεσαι ρε λιγο
Απο σγουρο ξαφνικα εγινε ισιο το μαλλι εβαλες 3.000 graft σημερα και πεταξες μαλλια ε?

λοιπον ακου να δεις επειδη μου το παιζεις πολλα βαρης και ιστοριας και επειδη επειδη εισαι καχυποπτος και καλα κανεις επειδ στην ελλαδα ζουμε κλεισε το στοματακι σου και δεξου οτι πολυ απλα ειμαι μια πετυχημενη επεμβαση οπως εχουν κανει και πολυ αλλοι... έλεος πια οτ οτιδήποτε καλό αποτελεσμα που δεν πιστευετε να το κρίνετε....και εγώ ετσι θα αντιδρούσα στο θέαμα.
δεν ποσταρα για να τσακωθώ φιλε μου..σεβαστη η γνωμη σου αλλα δεν με με απασχολει που μιλας ετσι..εγω την υγεια μου την βρικα.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

η hairline πολύ επίπεδη δεν έγινε έτσι? :p

λοιπον επειδη δεν ξερεις πόσα εβαλα και επειδη πρεπει να ξερεις οτι οταν καποιοσ κανει θεραπειεσ με μινοξιδιλι και διαφορα αλλα και κετοκοναζόλη το μαλλι του δειχνει καπως ξερό και σπαστο..αλλα οκ....κλασικος ελληνα...εσυ μίλα καλυτερα γτ εσενα θα πρεπει αν πεταξει και οχι εμενα φιλε...

kkathi

Member

Εάν αυτό που βλέπω είναι αληθινό είναι συνάμα και συγκλονιστικό! Δεν έχει μέχρι στιγμής δημοσιευτεί κανένα τέτοιο αποτέλεσμα πόσο μάλλον με τετοια τιμή και όρους.
Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω το ονομα του γιατρού που κατάφερε αυτό το θαύμα. Μπες σε παρακαλώ στον κόπο να μου στείλεις με μήνυμα το ονομά του.
Η αλήθεια είναι οτι φαντάζει τελειο για να είναι αληθινό. Από την αλλη με τοσα που τραβάμε ο καθένας μας ειναι απολυτα δικαιολογημέμη η επιφύλαξη.
Περιμένω το όνομά του....

ρε παιδια πραγματικά ομως..επειδη και εγω πέρασα απο λούκι και δύσκολα πιστεύω αλλους εχετε ενα δικιο αλλα μην ειρωνεύεστε...Ημαρτον πια...Οτι ειναι καλο δεν σημαινει οτι ειναι και ακατόρθωτο...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα