ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ LORENZO

Marios1982

Well-Known Member
Για την μίνο ήθελα να μάθω γιατί και εγώ μετά τους 6 μήνες σκέφτομαι να κόψω την τοπική και να πάρω χάπι!Παίρνω ήδη Φίνα στα 4 προσκαρ και είδα βελτίωση!Μίνο χάπι ποιό έπαιρνες?Υπάρχει σε 1 mg ή το έκοβες?

Όπως ανεβαίνεις κολοκοτρωνη στο αριστερό χέρι μετά από Hotel Carolina θα δεις ένα φαρμακείο, ζήτα και στη φτιάχνουν στο εργαστήριο. Και πολύ καλή τιμή επίσης είναι, τόσο τζάμπα που ούτε θυμάμαι πόσο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member

Όπως ανεβαίνεις κολοκοτρωνη στο αριστερό χέρι μετά από Hotel Carolina θα δεις ένα φαρμακείο, ζήτα και στη φτιάχνουν στο εργαστήριο. Και πολύ καλή τιμή επίσης είναι, τόσο τζάμπα που ούτε θυμάμαι πόσο.
Ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες!Και η δόση είναι 1 mg κάθε μέρα σωστά?

ManCyprus87

Well-Known Member
Σε ευχαριστώ. Ναι κάπως έτσι το κόβω, ο Λορέντσο είπε σε ένα procedure, μπροστά και λίγο πίσω και μετά μια τελειοποίηση με πύκνωση και touch up. Με 5-5.500 πιστεύω θα μαι πολύ μαλλιάς και χωρίς ξεζουμισμένη δότρια. Μου την έβγαλε πάνω απο 10.000 Αλλά αν κόψω φίνα, γαμησε τα , με diffuse alopecia και thin and greasy μαλλί, είμαι τελειωμένος …
Go-ahead, έχεις και ιδανικότατη ηλικία, και φίνα στο πλευρό σου.

Marios1982

Well-Known Member
Έκανα το δεύτερο consultation με τον δάσκαλο, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του @CVIAL που κατάφερε κ πάλι να φέρει τον Χοσέ στην Ελλάδα. Δυστυχώς το προηγούμενο consultation δεν ακολουθήθηκε από επέμβαση λόγω των γνωστών θεμάτων, αλλά αφού όπως φαίνεται βρέθηκε η λύση και θα εγχειρήσει πάλι, όπως καταλαβαίνετε είμαι ένα βήμα πριν το όνειρο. Η μόνη παραφωνία ήταν ότι έχασα έδαφος λόγω παύσης φιναστεριδης για ένα χρόνο και όταν μου έδειξε φωτογραφίες πριν κ μετά, πραγματικά σοκαρίστηκα. Είχε αδειάσει το μισό crown! Βέβαια έχω αρχίσει πάλι εδώ κ λίγους μήνες και μου είπε ότι θα γίνει reversed. Ο γιατρός όπως πάντα κουλατος κ εύθυμος, τα είπαμε σε πολύ ωραίο κλίμα με τα αστεία μας. Μάλιστα μου είπε, σταμάτησες τη φιναστεριδη για να έρθεις να μου δείξεις την καταστροφή;; Χαχα

Επιπλέον ανέφερε ότι πλέον θα κάνει επιλεκτικά επεμβάσεις εκτός Ισπανίας χωρίς στρες κ σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Οπότε θεωρώ με τη βοήθεια του αντμιν, θα υπάρξουν οι τέλειες συνθήκες. Για να δούμε ρε παιδιά.. για μένα τουλάχιστον είναι ή τώρα… ή ποτέ !!!

bobby

Well-Known Member
Εγώ σήμερα για έλεγχο…έλεγα μήπως σε πέτυχα αλλά μάλλον όσοι είδα δεν ήταν από τους γνωστούς….(μάλλον).
Όντως ήταν πολύ χαλαρός, είδες τι σου κάνει η σύνταξη;;;;

Marios1982

Well-Known Member
Εγώ σήμερα για έλεγχο…έλεγα μήπως σε πέτυχα αλλά μάλλον όσοι είδα δεν ήταν από τους γνωστούς….(μάλλον).
Όντως ήταν πολύ χαλαρός, είδες τι σου κάνει η σύνταξη;;;;
Οχι, δυστυχώς. Αν το ήξερα θα έλεγα στον αντμιν αλλά ίσως το είχε χωρίσει σε όσους είχαν κάνει μμ κ όσους όχι.

Ναι, πραγματικά όμως ! Ξέρεις τι; Μου έβγαλε φιλινγκ ότι θα περάσει δεύτερη νιότη στις μμ του! Ετοιμάσου για πολύ δυνατή μμ Μπόμπι ! Κ ελπίζω το ίδιο κ για μένα! Γιατί ανέφερε ότι οι επόμενες μμ θα είναι χωρίς στρες. Κ η οργάνωση θα είναι όπως πρέπει στα πάντα κ όχι στα κόκκινα! Ο νοών νοείτο.

Ευελπιστώ κ πιστεύω κοιπον, ότι τα χέρια του θα δώσουν μαγεία !!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Απρόοπτα να μην έχουμε όπως στη πρώτη και όλα καλά θα πάνε. Κάτσε βέβαια να έρθει και για ΜΜ γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα…..είναι στο στάδιο της διερεύνησης αλλά αναμένουμε προς το παρόν….παντως το ότι ήρθε ξανά για κονς είναι ενθαρρυντικό.

Marios1982

Well-Known Member
Απρόοπτα να μην έχουμε όπως στη πρώτη και όλα καλά θα πάνε. Κάτσε βέβαια να έρθει και για ΜΜ γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα…..είναι στο στάδιο της διερεύνησης αλλά αναμένουμε προς το παρόν….παντως το ότι ήρθε ξανά για κονς είναι ενθαρρυντικό.
Δε νομίζω να ήρθε έτσι απλά χωρίς να υπάρχει ένα σχέδιο .. μη με βάζεις τώρα να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα ..

bobby

Well-Known Member
Χωρίς κάτι δεδομένο δυστυχώς θα υπομένουμε τα κάρβουνα……χααχαχχααχχαχαχα

Μπλουζα