ΤΕΛΙΚΑ..είπε η όχι ο Αναστασάκης στον aldo να δικαιολογήσει την όχι καλή φυτρωση και να αποχωρήσει από το φορουμ??υμ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Όταν δεν μπορείς να πεις κάτι γιατί σέβεσαι αυτόν που στα είπε τότε σιωπάς, δεν αρχίζεις τα μισόλογα για να μπερδέψεις τον κόσμο. Εγώ αυτό έχω μάθει.
Κανένα μισολογο δεν λεω ούτε μπερδεύω κανέναν... Είμαι απόλυτα σαφής και ξεκάθαρος σε αυτό που λέω! Λέω ξεκάθαρα να κοιτούν προσεκτικά το περιβάλλον του φόρουμ!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε αδερφέ χιούμορ σου κάνω,δλδ αν παρεξηγείτε και αυτά τα μνμ τι να πω.ουτε μουρλός είμαι πάντως ούτε τπτ άλλο,για να χρειάζομαι άλλη ειδικότητα.τεσπα ,με εσένα δεν είχα ούτε έχω τπτ και ούτε σε έχω προσβάλει ποτέ..επίσης δεν ανέφερα καν κάτι για τις επιλογές σου,που πήγες για επέμβαση η ότι άλλο..και να προσέχεις τα λόγια σου λιγάκι και σε προσωπικά επίπεδα με εικασίες να μην αναφερθείς ποτέ ξανά..γτ εγώ ΔΕΝ το έχω κάνει ΠΟΤΕ και δεν πρόκειται..

Λίγα για το φιλαράκι μου τον Mak39.

Georgie

Well-Known Member
Ρε αδερφέ χιούμορ σου κάνω,δλδ αν παρεξηγείτε και αυτά τα μνμ τι να πω.ουτε μουρλός είμαι πάντως ούτε τπτ άλλο,για να χρειάζομαι άλλη ειδικότητα.τεσπα ,με εσένα δεν είχα ούτε έχω τπτ και ούτε σε έχω προσβάλει ποτέ..επίσης δεν ανέφερα καν κάτι για τις επιλογές σου,που πήγες για επέμβαση η ότι άλλο..και να προσέχεις τα λόγια σου λιγάκι και σε προσωπικά επίπεδα με εικασίες να μην αναφερθείς ποτέ ξανά..γτ εγώ ΔΕΝ το έχω κάνει ΠΟΤΕ και δεν πρόκειται..
Εγώ όλους τρελούς τους λέω πάντως :) .

danceworld_2001

Well-Known Member
Σε καμία περιπτωση μην ζητάς συγγνώμη, δεν είπες κάτι κακά ή λάθος και είσαι και γαμώ τα παιδιά! Ένα disclaimer κάνω. Πάντως έχει λίγο κωμωδία το φόρουμ με γιατρούς να σουλατσέρνουν σαν απλά μέλη και να ξεκατινιάζονται.

Σορρυ Dance, το ξέρω. Έκανα λάθος έτσι όπως το είπα. Απλά ακόμα και στην επικοινωνια με το γιατρό, άμα υπάρχει κάποιο θέμα έχεις βοηθήσει πολλά μέλη. Οπότε ακόμα και με αυτό το λίγο που κάνεις βοηθάς πολύ περισσότερο από άλλους, που είναι εκπρόσωποι κατά τη γνώμη μου. Να είσαι καλά!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είχα πει πριν κανένα δίμηνο σε μέλος μεταξύ άλλων σε ένα ποστ γενικά με το που μπαίνεις μέσα σ' αυτό το φόρουμ να έχεις τα μάτια σου ορθανοικτα και να βλέπεις προσεκτικά το περιβάλλον αυτού του ιστότοπου... Είναι κάτι που δεν το έκανα κ εγώ μέχρι που διάφορα πράγματα που έφτασαν στα αυτιά μου με έκαναν όντως να ξυπνήσω και να επιβεβαιώνονται αυτά που μου είπαν... Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω διακριτικά... Είναι κάποια πράγματα που εικάζω ότι συμβαίνουν και δεν τα ξέρουμε...

Κανένα μισολογο δεν λεω ούτε μπερδεύω κανέναν... Είμαι απόλυτα σαφής και ξεκάθαρος σε αυτό που λέω! Λέω ξεκάθαρα να κοιτούν προσεκτικά το περιβάλλον του φόρουμ!!!!!

Και αυτά τι είναι, δεν είναι μισόλογα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δυστυχώς για σένα έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ. Επέλεξα την κλινική για τους δικού μου λόγους και ποτέ δεν έκρυψα την συμπάθεια μου για τον γιατρό που επέλεξα.
θέλω να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στην αναζήτηση γιατρού και για την δικιά σου περίπτωση. Για να σε βοηθήσω επειδή σε συμπαθώ, λάθος ειδικότητα γιατρού ψάχνεις και σε λάθος φόρουμ βρίσκεσαι.

1 εβδομάδα ban o Μακ39. Ανεπίτρεπτο σχόλιο αλλά τουλάχιστον έχει το θάρρος να παραδεχτεί ότι έσφαλε.

Αεράτε 2 τινά συμβαίνουν, είτε τα γυρίζεις όλα στην πλάκα είτε όντως κάνεις πλάκα. Εγώ θα θεωρήσω το δεύτερο γιατί είμαι καλοπροαίρετος. Επειδή λοιπόν οι πλάκες παρεξηγούνται (από αρκετούς φαίνεται) , κόψτες. Αν ξαναδώ γλώσσα λανθάνουσα θα αναγκαστείς να αλλάξεις nickname.

aeratos28

Just aeratos
Δεν γυρίζω τπτ ρε cvial.πειραζω τον mak επειδή πάντα σε ότι έγραψε ο γιατρός ακαριαία πάταγε like..σιγά το πράγμα που του έγραψα δλδ για να το γυρίσω.αν δεν είναι ξεκάθαρα ότι αυτά τα μνμ είναι για χαβαλε τι να πω.
1 εβδομάδα ban o Μακ39. Ανεπίτρεπτο σχόλιο αλλά τουλάχιστον έχει το θάρρος να παραδεχτεί ότι έσφαλε.

Αεράτε 2 τινά συμβαίνουν, είτε τα γυρίζεις όλα στην πλάκα είτε όντως κάνεις πλάκα. Εγώ θα θεωρήσω το δεύτερο γιατί είμαι καλοπροαίρετος. Επειδή λοιπόν οι πλάκες παρεξηγούνται (από αρκετούς φαίνεται) , κόψτες. Αν ξαναδώ γλώσσα λανθάνουσα θα αναγκαστείς να αλλάξεις nickname.

platanos

Well-Known Member
Το "κακό" με τον Αεράτο είναι ότι πολλές φορές είναι παρεξηγημένος. Έχει φτιάξει το προφίλ του φωνακλά, φασαριόζου και πολλές φορές αιρετικού τύπου που δε σηκώνει πολλά πολλά. Και γι'αυτό λέω ότι είναι πολλές φορές παρεξηγημένος, ενώ σε κάποια μηνύματα κάνει ένα αψύ χιούμορ (βλέπε αψύς Σφακιανός :p ), πολλά μέλη (στην περιπτώσή μας ο Μακ) είναι αρνητικά προκατειλημμένοι μαζί του και την πατάνε .. (όπως με το γνωστό @@ .. εσύ και ο γρύλλος σου! :))

bobby

Well-Known Member

Σε Baneratos28 να υποθέσω; :p :p :p :p :p

oreo

Well-Known Member
Το "κακό" με τον Αεράτο είναι ότι πολλές φορές είναι παρεξηγημένος. Έχει φτιάξει το προφίλ του φωνακλά, φασαριόζου και πολλές φορές αιρετικού τύπου που δε σηκώνει πολλά πολλά. Και γι'αυτό λέω ότι είναι πολλές φορές παρεξηγημένος, ενώ σε κάποια μηνύματα κάνει ένα αψύ χιούμορ (βλέπε αψύς Σφακιανός :p ), πολλά μέλη (στην περιπτώσή μας ο Μακ) είναι αρνητικά προκατειλημμένοι μαζί του και την πατάνε .. (όπως με το γνωστό @@ .. εσύ και ο γρύλλος σου! :))
Μου την δίνουν οι Μεταμοσχεύσεις , χωρίς νούμερα !!!

Συνημμένα

• 37491-71314b7954814de9ee7b4a5eb87cfc66.jpg
    37491-71314b7954814de9ee7b4a5eb87cfc66.jpg
    72.8 KB · Προβολές: 10

bobby

Well-Known Member
Εγώ τον πάω τον @aeratos28 (αν και μερικές φορές και εμένα μου την εχει πει χωρίς λόγο και πολύ χύμα) αλλά πρέπει να πω μου θυμίζει ένα συγγενή μου πολύ καλό και αγαπητό παιδί θα σκιστεί για πάρτη σου αλλά…… δεν βουτάει την γλώσσα στο μυαλό μερικές φορές (αρκετές μάλλον) με αποτέλεσμα να παρεξηγείται……

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα