Kostas97
Well-Known Member
Γιωργη τα τριγωνακια με φρεσκια γεμιση εκεινη τη στιγμη ειναι ονειρο.Υπερεκτιμημένα
Και μπουγατσα με γαλα κακαο αμεσως μετα το ξενυχτι. Οι φοιτητες τρωγαμε στο "Μπουγατσα Γιαννης"
Γιωργη τα τριγωνακια με φρεσκια γεμιση εκεινη τη στιγμη ειναι ονειρο.Υπερεκτιμημένα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν πηρες απο καμια εμπορικη μ@λ@κι@ στο κεντρο οκ αλλα το καλο το εχει ο Τάσος στο Πανόραμα.Υπερεκτιμημένα
Δεν λέω ότι δεν είναι ωραία ... Απλά έχω φάει και καλύτερα σε άλλα μέρη ... Επίσης ακόμα πιο υπερεκτιμημένο τα τσουρέκια τερκενρλης... Μια χρονιά γεμάτη έχω ζήσει Θεσσαλονίκη πέρα τα άπειρα πέρα δοθε που έχω κάνει εκεί και δεν λέω έφαγα πολύ καλά γενικώς .... Σουβλατζίδικα είχα ξεχωρίσει και με είχαν κάνει θρεφρταρηΑν πηρες απο καμια εμπορικη μ@λ@κι@ στο κεντρο οκ αλλα το καλο το εχει ο Τάσος στο Πανόραμα.
ο τερκενλης είναι ψιλό απάτη, ακριβός κ πολυ supermarket, σκοπός είναι να πάρεις από συνοικιακο μαγαζί που τα φτιάχνει ο ίδιος κ ειδικά τα τρίγωνα τα γεμίζει μπροστά σου....Δεν λέω ότι δεν είναι ωραία ... Απλά έχω φάει και καλύτερα σε άλλα μέρη ... Επίσης ακόμα πιο υπερεκτιμημένο τα τσουρέκια τερκενρλης... Μια χρονιά γεμάτη έχω ζήσει Θεσσαλονίκη πέρα τα άπειρα πέρα δοθε που έχω κάνει εκεί και δεν λέω έφαγα πολύ καλά γενικώς .... Σουβλατζίδικα είχα ξεχωρίσει και με είχαν κάνει θρεφρταρη
Απο το στομα μου το πηρες.Αυτο και αν ειναι υπερεκτιμημενο. Γενικα ομως έχει και διαφορά κατι αν το πετυχεις φρεσκο ανάλογα με την κατανάλωση που έχει κάθε καταστημα ή αν σε ξερει μεσα καποιος να σου δωσει το πιο καλο(γνωστη ελληνικη τακτική το βυσμα). Οι καλες μασες της Θεσνικης δεν ειναι στο κεντρο (κυριως δυτικα αλλα και ανατολικα). Βεβαια αυτο συμβαινει και στην Αθηνα.Δεν λέω ότι δεν είναι ωραία ... Απλά έχω φάει και καλύτερα σε άλλα μέρη ... Επίσης ακόμα πιο υπερεκτιμημένο τα τσουρέκια τερκενρλης... Μια χρονιά γεμάτη έχω ζήσει Θεσσαλονίκη πέρα τα άπειρα πέρα δοθε που έχω κάνει εκεί και δεν λέω έφαγα πολύ καλά γενικώς .... Σουβλατζίδικα είχα ξεχωρίσει και με είχαν κάνει θρεφρταρη
Κάνουν ... Όχι εγώ ... Εγώ μόνο ψωμί παίρνω από κει αραιά και που ... Της μάνας που Μ αρέσει ... ανεξήγητα ακριβό επίσης ....Απο το στομα μου το πηρες.Αυτο και αν ειναι υπερεκτιμημενο. Γενικα ομως έχει και διαφορά κατι αν το πετυχεις φρεσκο ανάλογα με την κατανάλωση που έχει κάθε καταστημα ή αν σε ξερει μεσα καποιος να σου δωσει το πιο καλο(γνωστη ελληνικη τακτική το βυσμα). Οι καλες μασες της Θεσνικης δεν ειναι στο κεντρο (κυριως δυτικα αλλα και ανατολικα). Βεβαια αυτο συμβαινει και στην Αθηνα.
Αλλα μιας και ησουν αυστηρος κριτης επετρεψε μου ρε Γιωργο, σε αυτο το Βενετη πως κανετε ουρες; Πραγματικα δε μπορω να το χαρακτηρισω ποιοτικα.
Μια στάση Βενέτη μετά από αεροδρόμιο είναι επιβεβλημένη για εμένα .Κάνουν ... Όχι εγώ ... Εγώ μόνο ψωμί παίρνω από κει αραιά και που ... Της μάνας που Μ αρέσει ... ανεξήγητα ακριβό επίσης ....
Θα συμφωνήσω για τα τυλιχτά στη Θεσσαλονίκη…. Τρομερά αλλά μην κάνεις το λάθος να τα πεις σουβλάκια…..Δεν λέω ότι δεν είναι ωραία ... Απλά έχω φάει και καλύτερα σε άλλα μέρη ... Επίσης ακόμα πιο υπερεκτιμημένο τα τσουρέκια τερκενρλης... Μια χρονιά γεμάτη έχω ζήσει Θεσσαλονίκη πέρα τα άπειρα πέρα δοθε που έχω κάνει εκεί και δεν λέω έφαγα πολύ καλά γενικώς .... Σουβλατζίδικα είχα ξεχωρίσει και με είχαν κάνει θρεφρταρη
Όχι μελλοντικά αλλά ήδη θα έπρεπε να απαιτούνται, 2022 έχουμε... Αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα για να μπορεί να κριθεί ένα αποτέλεσμα μαζί με φωτεινές πανοραμικές φωτογραφίες. Χωρίς αυτά δεν έχει νόημα μια παρουσίαση κλινικής και δεν βγαίνει συμπέρασμα για το αποτέλεσμα. Και κανονικά θα έπρεπε να αναφέρουν και την έκταση σε τ.ε. της μεταμοσχευμένης περιοχής.Ωραία πράγματα, να τα βλέπουμε μελλοντικά:
Patient’s details:
Sex: Male
Level of alopecia: NW II
Hair characteristics: Brown, straight and medium thickness hair.
Surgical Plan: Frontal and receding hairline in 1 day of intervention.
Grafts breakdown:
x1 Grafts - 232 = 232 Hairs.
x2 Grafts - 822 = 1644 Hairs.
x3 Grafts - 730 = 2190 Hairs.
x4 Grafts - 129 = 516 Hairs.
x5 Grafts - 3 = 15 Hairs
Total: 1.916 Grafts = 4.597 Hairs.
Average: 2,39 hairs per graft.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
παιδιά συμφωνώ με αυτά που λέτε, να πω όμως ότι επισκέφτηκα το αντίστοιχο forum στην Αμερική, εψαξα τις παρουσιάσεις της κλινικής Bernstein που νομίζω ότι είναι από τις πλέον γνωστές κ είδα ότι επίσης δεν παρέχουν αναλύσεις κ στοιχεία, περα από τα απολύτως απαραίτητα. Δηλ. Ηλικία, Norwood, κ grafts. Ίσως τελικά η μη δημοσιοποιηση στοιχείων να είναι παγκόσμια πρακτική που γίνεται για λόγους marketing..
παιδιά συμφωνώ με αυτά που λέτε, να πω όμως ότι επισκέφτηκα το αντίστοιχο forum στην Αμερική, εψαξα τις παρουσιάσεις της κλινικής Bernstein που νομίζω ότι είναι από τις πλέον γνωστές κ είδα ότι επίσης δεν παρέχουν αναλύσεις κ στοιχεία, περα από τα απολύτως απαραίτητα. Δηλ. Ηλικία, Norwood, κ grafts. Ίσως τελικά η μη δημοσιοποιηση στοιχείων να είναι παγκόσμια πρακτική που γίνεται για λόγους marketing..
Όχι μελλοντικά αλλά ήδη θα έπρεπε να απαιτούνται, 2022 έχουμε... Αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα για να μπορεί να κριθεί ένα αποτέλεσμα μαζί με φωτεινές πανοραμικές φωτογραφίες. Χωρίς αυτά δεν έχει νόημα μια παρουσίαση κλινικής και δεν βγαίνει συμπέρασμα για το αποτέλεσμα. Και κανονικά θα έπρεπε να αναφέρουν και την έκταση σε τ.ε. της μεταμοσχευμένης περιοχής.
Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό που λες. Ισα ισα όποιος θέλει να κάνει μεταμόσχευση ζητάει και περισσότερα στοιχεία για να ξέρει τι να περιμένει σαν αποτέλεσμα και στη δική του περίπτωση βασει χαρακτηρίστηκαν και αριθμών. Το να μη δίνει πολλα στοιχεία μια κλινική μονο την κλινική βολεύει.Συνηθως αυτοι που ζητανε τα περισσοτερα στοιχεια κτλ κτλ ειναι αυτοι που δεν εχουν κανει ποτε μεταμοσχευση και ουτε θα κανουν. Να τα λεμε και αυτα.
Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό που λες. Ισα ισα όποιος θέλει να κάνει μεταμόσχευση ζητάει και περισσότερα στοιχεία για να ξέρει τι να περιμένει σαν αποτέλεσμα και στη δική του περίπτωση βασει χαρακτηρίστηκαν και αριθμών. Το να μη δίνει πολλα στοιχεία μια κλινική μονο την κλινική βολεύει.
Δεν ξερω για ποιους μιλας, αλλα οποιος ενδιαφέρεται να ξερει τι αποτέλεσμα θα πάρει και να μη παει στην τυχη οφείλει να ζητάει στοιχεία για να ξερει τι αποτέλεσμα να αναμένει και στη δικη του περιπτωση. Αλλιώς δεν μπορεις να καταλάβεις αν είσαι αντίστοιχη περίπτωση ή οχι, οποτε και πως θα είναι το δικο σου αποτέλεσμα.Ισχυει, ειμαι 11 χρονια εδω μεσα και πολλοι μονο μπλα μπλα ειναι ποτε δεν προχωρανε για μμ.
Στην δικια μας περιπτωση δεν ισχυει οτι δεν μας βολευει αλλα ουτε καν καλα καλα αποτελεσματα με δινουν να ανεβασω. Ειχα πανω απο 2 μηνες να ανεβασω ενω εχουμε. Και αυτο ειναι το παραπονο μου ο συντονισμος για να δειξουμε κατι παραπανω.
Ισχυει, ειμαι 11 χρονια εδω μεσα και πολλοι μονο μπλα μπλα ειναι ποτε δεν προχωρανε για μμ.
Στην δικια μας περιπτωση δεν ισχυει οτι δεν μας βολευει αλλα ουτε καν καλα καλα αποτελεσματα με δινουν να ανεβασω. Ειχα πανω απο 2 μηνες να ανεβασω ενω εχουμε. Και αυτο ειναι το παραπονο μου ο συντονισμος για να δειξουμε κατι παραπανω.