ΤΕΛΙΚΑ..είπε η όχι ο Αναστασάκης στον aldo να δικαιολογήσει την όχι καλή φυτρωση και να αποχωρήσει από το φορουμ??υμ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Αν πηρες απο καμια εμπορικη μ@λ@κι@ στο κεντρο οκ αλλα το καλο το εχει ο Τάσος στο Πανόραμα.
Δεν λέω ότι δεν είναι ωραία ... Απλά έχω φάει και καλύτερα σε άλλα μέρη ... Επίσης ακόμα πιο υπερεκτιμημένο τα τσουρέκια τερκενρλης... Μια χρονιά γεμάτη έχω ζήσει Θεσσαλονίκη πέρα τα άπειρα πέρα δοθε που έχω κάνει εκεί και δεν λέω έφαγα πολύ καλά γενικώς .... Σουβλατζίδικα είχα ξεχωρίσει και με είχαν κάνει θρεφρταρη

obi one

Active Member
Δεν λέω ότι δεν είναι ωραία ... Απλά έχω φάει και καλύτερα σε άλλα μέρη ... Επίσης ακόμα πιο υπερεκτιμημένο τα τσουρέκια τερκενρλης... Μια χρονιά γεμάτη έχω ζήσει Θεσσαλονίκη πέρα τα άπειρα πέρα δοθε που έχω κάνει εκεί και δεν λέω έφαγα πολύ καλά γενικώς .... Σουβλατζίδικα είχα ξεχωρίσει και με είχαν κάνει θρεφρταρη
ο τερκενλης είναι ψιλό απάτη, ακριβός κ πολυ supermarket, σκοπός είναι να πάρεις από συνοικιακο μαγαζί που τα φτιάχνει ο ίδιος κ ειδικά τα τρίγωνα τα γεμίζει μπροστά σου....

Harris_G

Well-Known Member
Απο το στομα μου το πηρες.Αυτο και αν ειναι υπερεκτιμημενο. Γενικα ομως έχει και διαφορά κατι αν το πετυχεις φρεσκο ανάλογα με την κατανάλωση που έχει κάθε καταστημα ή αν σε ξερει μεσα καποιος να σου δωσει το πιο καλο(γνωστη ελληνικη τακτική το βυσμα). Οι καλες μασες της Θεσνικης δεν ειναι στο κεντρο (κυριως δυτικα αλλα και ανατολικα). Βεβαια αυτο συμβαινει και στην Αθηνα.

Αλλα μιας και ησουν αυστηρος κριτης επετρεψε μου ρε Γιωργο, σε αυτο το Βενετη πως κανετε ουρες; Πραγματικα δε μπορω να το χαρακτηρισω ποιοτικα.

Giorgos-3

Well-Known Member
Απο το στομα μου το πηρες.Αυτο και αν ειναι υπερεκτιμημενο. Γενικα ομως έχει και διαφορά κατι αν το πετυχεις φρεσκο ανάλογα με την κατανάλωση που έχει κάθε καταστημα ή αν σε ξερει μεσα καποιος να σου δωσει το πιο καλο(γνωστη ελληνικη τακτική το βυσμα). Οι καλες μασες της Θεσνικης δεν ειναι στο κεντρο (κυριως δυτικα αλλα και ανατολικα). Βεβαια αυτο συμβαινει και στην Αθηνα.

Αλλα μιας και ησουν αυστηρος κριτης επετρεψε μου ρε Γιωργο, σε αυτο το Βενετη πως κανετε ουρες; Πραγματικα δε μπορω να το χαρακτηρισω ποιοτικα.
Κάνουν ... Όχι εγώ ... Εγώ μόνο ψωμί παίρνω από κει αραιά και που ... Της μάνας που Μ αρέσει ... ανεξήγητα ακριβό επίσης ....

Georgie

Well-Known Member
Κάνουν ... Όχι εγώ ... Εγώ μόνο ψωμί παίρνω από κει αραιά και που ... Της μάνας που Μ αρέσει ... ανεξήγητα ακριβό επίσης ....
Μια στάση Βενέτη μετά από αεροδρόμιο είναι επιβεβλημένη για εμένα .
Μη μου το χαλάτε :)

oreo

Well-Known Member
Ωραία πράγματα, να τα βλέπουμε μελλοντικά:

Patient’s details:

Sex: Male

Level of alopecia: NW II

Hair characteristics: Brown, straight and medium thickness hair.

Surgical Plan: Frontal and receding hairline in 1 day of intervention.

Grafts breakdown:

x1 Grafts - 232 = 232 Hairs.

x2 Grafts - 822 = 1644 Hairs.

x3 Grafts - 730 = 2190 Hairs.

x4 Grafts - 129 = 516 Hairs.

x5 Grafts - 3 = 15 Hairs

Total: 1.916 Grafts = 4.597 Hairs.
Average: 2,39 hairs per graft.

bobby

Well-Known Member
Θα συμφωνήσω για τα τυλιχτά στη Θεσσαλονίκη…. Τρομερά αλλά μην κάνεις το λάθος να τα πεις σουβλάκια….. :p :p :p :p :p Επίσης και οι μπουγατσες πίσω από τον Λευκό Πύργο ….και τα τρίγωνα από το Πανόραμα…

witcher

Well-Known Member
Ωραία πράγματα, να τα βλέπουμε μελλοντικά:

Patient’s details:

Sex: Male

Level of alopecia: NW II

Hair characteristics: Brown, straight and medium thickness hair.

Surgical Plan: Frontal and receding hairline in 1 day of intervention.

Grafts breakdown:

x1 Grafts - 232 = 232 Hairs.

x2 Grafts - 822 = 1644 Hairs.

x3 Grafts - 730 = 2190 Hairs.

x4 Grafts - 129 = 516 Hairs.

x5 Grafts - 3 = 15 Hairs

Total: 1.916 Grafts = 4.597 Hairs.
Average: 2,39 hairs per graft.
Όχι μελλοντικά αλλά ήδη θα έπρεπε να απαιτούνται, 2022 έχουμε... Αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα για να μπορεί να κριθεί ένα αποτέλεσμα μαζί με φωτεινές πανοραμικές φωτογραφίες. Χωρίς αυτά δεν έχει νόημα μια παρουσίαση κλινικής και δεν βγαίνει συμπέρασμα για το αποτέλεσμα. Και κανονικά θα έπρεπε να αναφέρουν και την έκταση σε τ.ε. της μεταμοσχευμένης περιοχής.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

obi one

Active Member
παιδιά συμφωνώ με αυτά που λέτε, να πω όμως ότι επισκέφτηκα το αντίστοιχο forum στην Αμερική, εψαξα τις παρουσιάσεις της κλινικής Bernstein που νομίζω ότι είναι από τις πλέον γνωστές κ είδα ότι επίσης δεν παρέχουν αναλύσεις κ στοιχεία, περα από τα απολύτως απαραίτητα. Δηλ. Ηλικία, Norwood, κ grafts. Ίσως τελικά η μη δημοσιοποιηση στοιχείων να είναι παγκόσμια πρακτική που γίνεται για λόγους marketing..

panos1234

Well-Known Member
παιδιά συμφωνώ με αυτά που λέτε, να πω όμως ότι επισκέφτηκα το αντίστοιχο forum στην Αμερική, εψαξα τις παρουσιάσεις της κλινικής Bernstein που νομίζω ότι είναι από τις πλέον γνωστές κ είδα ότι επίσης δεν παρέχουν αναλύσεις κ στοιχεία, περα από τα απολύτως απαραίτητα. Δηλ. Ηλικία, Norwood, κ grafts. Ίσως τελικά η μη δημοσιοποιηση στοιχείων να είναι παγκόσμια πρακτική που γίνεται για λόγους marketing..

Διαφωνώ περί παγκόσμιας πρακτικής.
Σιγά μη συνομωτησε το σύμπαν για να μην λέγονται αυτά τα απαραίτητα στοιχεία, που πρέπει να έχει έστω σαν στατιστικό στο μυαλό του ο κάθε υποψήφιος που θα βάλει το κεφάλι του.
Όποιος έχει να κρύψει κάτι ....δεν λέει.
Εδώ θέλουμε ξεκάθαρα πράγματα!

aeratos28

Just aeratos
Kαλα κάνουν και δουλεύουν έτσι στα αμερικάνικα φόρουμ..δικαίωμα τους..επίσης πέραν όλων αυτών που είδες εκεί με τις παρουσιάσεις,ότι οι γιατροί αυτοί πληρώνουν το site,το είδες??αν δεν το είδες,ξαναδες το..αν το είδες και δεν το είπες όμως ,μην λέμε μισά πράγματα και παρερμυνευουμε την κατάσταση...εκεί οι γιατροί,πλερω..και κάνουν τα δικά τους..ανεβάζουν φωτό άνευ στοιχείων κτλ..εδώ ποτέ δεν γινόταν αυτό..εκτός αν έχει αλλάξει κάτι που δεν το γνωρίζω ..ΑΝ ,ξαναλέω ΑΝ,ισχύει πλέον και εδώ κάτι αντίστοιχο,τότε το σωστό θα ήταν να το γνωρίζαμε,όπως γνωρίζουμε τι συμβαίνει και στα φόρουμ στο εξωτερικό και από εκεί και πέρα .....αυτό μόνο.!!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Όχι μελλοντικά αλλά ήδη θα έπρεπε να απαιτούνται, 2022 έχουμε... Αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα για να μπορεί να κριθεί ένα αποτέλεσμα μαζί με φωτεινές πανοραμικές φωτογραφίες. Χωρίς αυτά δεν έχει νόημα μια παρουσίαση κλινικής και δεν βγαίνει συμπέρασμα για το αποτέλεσμα. Και κανονικά θα έπρεπε να αναφέρουν και την έκταση σε τ.ε. της μεταμοσχευμένης περιοχής.

Συνηθως αυτοι που ζητανε τα περισσοτερα στοιχεια κτλ κτλ ειναι αυτοι που δεν εχουν κανει ποτε μεταμοσχευση και ουτε θα κανουν. Να τα λεμε και αυτα.

witcher

Well-Known Member
Συνηθως αυτοι που ζητανε τα περισσοτερα στοιχεια κτλ κτλ ειναι αυτοι που δεν εχουν κανει ποτε μεταμοσχευση και ουτε θα κανουν. Να τα λεμε και αυτα.
Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό που λες. Ισα ισα όποιος θέλει να κάνει μεταμόσχευση ζητάει και περισσότερα στοιχεία για να ξέρει τι να περιμένει σαν αποτέλεσμα και στη δική του περίπτωση βασει χαρακτηρίστηκαν και αριθμών. Το να μη δίνει πολλα στοιχεία μια κλινική μονο την κλινική βολεύει.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό που λες. Ισα ισα όποιος θέλει να κάνει μεταμόσχευση ζητάει και περισσότερα στοιχεία για να ξέρει τι να περιμένει σαν αποτέλεσμα και στη δική του περίπτωση βασει χαρακτηρίστηκαν και αριθμών. Το να μη δίνει πολλα στοιχεία μια κλινική μονο την κλινική βολεύει.

Ισχυει, ειμαι 11 χρονια εδω μεσα και πολλοι μονο μπλα μπλα ειναι ποτε δεν προχωρανε για μμ.
Στην δικια μας περιπτωση δεν ισχυει οτι δεν μας βολευει αλλα ουτε καν καλα καλα αποτελεσματα με δινουν να ανεβασω. Ειχα πανω απο 2 μηνες να ανεβασω ενω εχουμε. Και αυτο ειναι το παραπονο μου ο συντονισμος για να δειξουμε κατι παραπανω.

witcher

Well-Known Member
Ισχυει, ειμαι 11 χρονια εδω μεσα και πολλοι μονο μπλα μπλα ειναι ποτε δεν προχωρανε για μμ.
Στην δικια μας περιπτωση δεν ισχυει οτι δεν μας βολευει αλλα ουτε καν καλα καλα αποτελεσματα με δινουν να ανεβασω. Ειχα πανω απο 2 μηνες να ανεβασω ενω εχουμε. Και αυτο ειναι το παραπονο μου ο συντονισμος για να δειξουμε κατι παραπανω.
Δεν ξερω για ποιους μιλας, αλλα οποιος ενδιαφέρεται να ξερει τι αποτέλεσμα θα πάρει και να μη παει στην τυχη οφείλει να ζητάει στοιχεία για να ξερει τι αποτέλεσμα να αναμένει και στη δικη του περιπτωση. Αλλιώς δεν μπορεις να καταλάβεις αν είσαι αντίστοιχη περίπτωση ή οχι, οποτε και πως θα είναι το δικο σου αποτέλεσμα.

aeratos28

Just aeratos
Δλδ ρε Τζον,σορυ τώρα,για να καταλάβω..τι σχέση έχει αυτό ,με το αν κάποιος έχει κάνει η όχι επέμβαση,με το τι πρέπει να γράφετε κάτω από φωτό που βλέπουμε..θεωρείς περιττά τα στοιχεία μιας επεμβασης?πόσα μπήκαν που ,σε τι έκταση κτλ,? Μέχρι πριν λίγο καιρό αναλύσαμε δοτριες ,πάχος τρίχας ,λόγο δοτριας κτλ κτλ .

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα