Johny_B
New Member
Και κόκκινα μην σου πω. Φαντάσου φιλέ μου άσπρα μαλια μαζι με τριχόπτωση ποσο μεγαλυτερος δειχνωΑς γίνοταν και ροζ τα μαλλιά και ας μην έπεφταν ποτέ!
Και κόκκινα μην σου πω. Φαντάσου φιλέ μου άσπρα μαλια μαζι με τριχόπτωση ποσο μεγαλυτερος δειχνωΑς γίνοταν και ροζ τα μαλλιά και ας μην έπεφταν ποτέ!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και κόκκινα μην σου πω. Φαντάσου φιλέ μου άσπρα μαλια μαζι με τριχόπτωση ποσο μεγαλυτερος δειχνω![]()
Και ράστα φίλε σαν το αείμνηστο bob MarleyΜια ερώτηση ρε παιδιά πχ ας πουμε οτι κανω 1 2 3 ΜΜ λεμε τωρα σεναριο εργασιας υπαρχει περιπτωση να ξανακανω καρφακια στα μαλια μου?![]()
Μακαρι φιλε μου απλα το ανεφερα γιατι παρατηρω οτι σε μεγαλο ποσοστο οι μεταμοσχευσεις που εχω δει ειναι η πατηκομα στο πλαι η χτενισμενα κολλημένα πισω.Και ράστα φίλε σαν το αείμνηστο bob Marley
Πιο πιθανό είναι DUPAΜήπως ξέρει κάποιο από τα έμπειρα μέλη τι είδους ΑΑ έχει ο συγκεκριμένος κωμικός (Ράπτης); Έχουν υποχωρήσει τα πλαϊνά κ πίσω αλλά στο πάνω μέρος έχει ακόμα αρκετό μαλλί, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.
τιγκα τοπικ βαζει.. εχει διαχυτη κι εχει κατεβει στην δοτρια. Το εχει πει οτι οταν βγαινει τηλεοραση βαζει τοπικ.Μήπως ξέρει κάποιο από τα έμπειρα μέλη τι είδους ΑΑ έχει ο συγκεκριμένος κωμικός (Ράπτης); Έχουν υποχωρήσει τα πλαϊνά κ πίσω αλλά στο πάνω μέρος έχει ακόμα αρκετό μαλλί, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μήπως έχει κάνει ήδη ΜΜ και απλά μην πέρνωντας κάποια θεραπεία φεύγουν σιγά σιγά οι γέφυρες...γιατί και crown άδειος είναι....Μήπως ξέρει κάποιο από τα έμπειρα μέλη τι είδους ΑΑ έχει ο συγκεκριμένος κωμικός (Ράπτης); Έχουν υποχωρήσει τα πλαϊνά κ πίσω αλλά στο πάνω μέρος έχει ακόμα αρκετό μαλλί, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.
Ακριβώς! (Άποψη πάντα)Μήπως έχει κάνει ήδη ΜΜ και απλά μην πέρνωντας κάποια θεραπεία φεύγουν σιγά σιγά οι γέφυρες...γιατί και crown άδειος είναι....
Nαι ευκολα. Καποιοι βλεπουν και στο διμηνο διαφορα προς τριμηνο. Αλλοι μετα τον χρονο.Γεια χαρά σε όλα τα παιδιά του forum υγειά και πολλά χαμογελα εύχομαι για το 2022. Εχω να παρατηρήσω ότι μετά από ένα 6μηνο χρήση φίνας σε χαμηλές δόσεις 1mg κάθε δεύτερη μέρα χωρίς κανένα side effect ένα σχετικό δυνάμωμα τρίχας μπορώ να πω ότι βρίσκω λιγότερες στο μαξιλάρι και στο ντους. Η ερώτηση είναι θα μπορούσε να συμβαίνει στο 6μηνο? η ειναι η ιδέα μου.![]()
Αραιωση μπορει να υπαρχει ανεξαρτητως απωλειας τριχων.Εγω πχ ποτε δεν εβρισκα τριχες πουθενα,ουτε στο μαξιλαρι ουτε στο μπανιο,κι ομως η αραιωση ειχε εμφανιστει και συνεχιζοταν κανονικα επι χρονια.Αν εχεις κρατησει φωτογραφικο υλικο πριν την εναρξη θεραπειας μπορεις να συγκρινεις την κατασταση σου καθε μηνα ,εκει θα δεις αν οντως χανεις εδαφος ή οχι,μην στηριζεσαι αποκλειστικα στο οτι δεν βλεπεις τριχες,φιλικαΓεια χαρά σε όλα τα παιδιά του forum υγειά και πολλά χαμογελα εύχομαι για το 2022. Εχω να παρατηρήσω ότι μετά από ένα 6μηνο χρήση φίνας σε χαμηλές δόσεις 1mg κάθε δεύτερη μέρα χωρίς κανένα side effect ένα σχετικό δυνάμωμα τρίχας μπορώ να πω ότι βρίσκω λιγότερες στο μαξιλάρι και στο ντους. Η ερώτηση είναι θα μπορούσε να συμβαίνει στο 6μηνο? η ειναι η ιδέα μου.![]()
Γεια χαρά σε όλα τα παιδιά του forum υγειά και πολλά χαμογελα εύχομαι για το 2022. Εχω να παρατηρήσω ότι μετά από ένα 6μηνο χρήση φίνας σε χαμηλές δόσεις 1mg κάθε δεύτερη μέρα χωρίς κανένα side effect ένα σχετικό δυνάμωμα τρίχας μπορώ να πω ότι βρίσκω λιγότερες στο μαξιλάρι και στο ντους. Η ερώτηση είναι θα μπορούσε να συμβαίνει στο 6μηνο? η ειναι η ιδέα μου.![]()
εγω θα ηθελα να ρωτησω η φινα δινει αποτελεσματα και για διαχυτη αλωπεκια? ευχαριστω πολυTo 6 μήνες ναι αλλά φυσικά σε περιπτώσεις που η φίνα είναι must για πλάνο. Το 12 αφορά σε περιοχές που η φίνα θα δώσει πχ crown που δεν είναι φαλακρό.
Μπες για μεταμόσχευση μαλλιών johny. Για να αποκτήσεις υγιές μαλλί και με κάλυψη παντού.
Μπορείς να το πετύχεις εύκολα.
Λόγω χρώματος μαλλιού το αποτέλεσμα θα δείξει ακόμη καλύτερο.
Η φίνα θα διορθώσει μικρολεπτομέρειες και θα γεμίσει μικρά κενά.
Δεν έχεις λόγο να περιμένεις άλλο.