Hairsick
Active Member
Είναι μια κλινική με εμπειρία, αποτελέσματα, σταθερό τιμ/γιατρούς και γενικότερα μια αξιόλογη πρόταση για μμ, που σε τέτοια τιμή αποτελεί ευκαιρία.Δηλαδή?
Είναι μια κλινική με εμπειρία, αποτελέσματα, σταθερό τιμ/γιατρούς και γενικότερα μια αξιόλογη πρόταση για μμ, που σε τέτοια τιμή αποτελεί ευκαιρία.Δηλαδή?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
φιλε μου η οντως ελκυστικη τιμη του ειναι ο δευτερος σημαντικος λογος κατα την αποψη μου.... ειναι γραφικο να ξανα πω οτι κατα την αποψη μου αυτη την στιγμη που μιλαμε στην χώρα μας ειναι μακραν ο πιο ταλαντουχος και πολλα υποσχομενος γιατρος....Τα αναλώσιμα δεν υποτίθεται ότι χρεώνονταν ανά μέρα (250 τη μέρα) ; Γιατι λες ότι είναι για μικρές συνεδρίες;
Πάντως είναι πολύ θετικό ότι προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες και τα κάνει όλα μόνος με τέτοια τιμή. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει τόσο πολύ ζήτηση πιστεύω. Μέχρι πόσες επεμβάσεις κάνει τη μέρα αν ξέρεις; μία ή δύο;
οπωςεχω πει και νωριτερα παναγιωτη.. αυτη την στιγμη που μιλαμε δεν υπαρχει ουτε ενας που να εχει δωσει πανω απο 1 ευρω...μονο λιγοτερα..και μιλαω για παρα μα παρα πολλα μελη που μιλαμε και δεν θελουν κανουν παρουσιασεις.... ειμαι σιγουρος κατα ενα μαγικο τροπο ουτε εσυ θα εισαι αυτος που θα δωσει παραπανω απο 1 ευρω στο τελος.....Επειδή έχω μιλήσει κ με τον Τυρκαλα αλλά και την Σταυρούλα στη κλινική το ένα ευρώ δεν ισχύει τέλος
Η χρέωση είναι με συνέδρια και σύμφωνα με τον γιατρό δεν μπορεί να μου εγγυηθει για πάνω απο 2000 grafts την ημέρα
Αν κάποιος όπως εγώ που θέλω 2700 - 3000 να φτιάξω hairline Α ζώνη αναγκαστικά πάμε για διημερη οπότε 4000 + 300 έξοδα μετακίνησης γιατί είμαι απο Αθήνα πάμε στα 4300 και μας βγαίνει περίπου 1.5ευρω όσο να πας hdc με Βρυωνιδου
Για να επαναφέρουμε και την συζήτηση στα ουσιώδη πέραν της τιμής, οι δύο αστερίσκοι που βλέπω στην συγκεκριμένη επιλογή είναι: 1) η διάμετρος 1 του punch που χρησιμοποιεί, τώρα που έχω συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτό και 2) η διαφορά των γκραφτς εξαγωγής και τοποθέτησης, βλέπε περίπτωση vlafo (χωρίς βέβαια να ξέρουμε και σε άλλες κλινικές τι γίνεται... αλλά εδώ το μάθαμε)οπωςεχω πει και νωριτερα παναγιωτη.. αυτη την στιγμη που μιλαμε δεν υπαρχει ουτε ενας που να εχει δωσει πανω απο 1 ευρω...μονο λιγοτερα..και μιλαω για παρα μα παρα πολλα μεη που μιλαμε και δεν θελουν κανουν παρουσιασεις.... ειμαι σιγουρος κατα ενα μαγικο τροπο ουτε εσυ θα εισαι αυτος ποτ θα δωσει παραπανω απο 1 ευρω στο τελος.....
Γιώργο το γνωρίζω αυτό που λες και μου φάνηκε κάπως όταν μου το παρουσίασαν έτσιοπωςεχω πει και νωριτερα παναγιωτη.. αυτη την στιγμη που μιλαμε δεν υπαρχει ουτε ενας που να εχει δωσει πανω απο 1 ευρω...μονο λιγοτερα..και μιλαω για παρα μα παρα πολλα μεη που μιλαμε και δεν θελουν κανουν παρουσιασεις.... ειμαι σιγουρος κατα ενα μαγικο τροπο ουτε εσυ θα εισαι αυτος ποτ θα δωσει παραπανω απο 1 ευρω στο τελος.....
Παναγιώτη
Πρέπει να συγκρίνεις μήλα με μήλα και πορτοκάλια με πορτοκάλια.
Ο Τιρκαλάς έχει ανοίξει την κλινική το 2018.Πριν στην dhi και δεν λογίζεται αυτό το διάστημα γιατί ήταν άλλο το μοντέλο
Άρα είναι νέος όσο αφορά το πλήθος των αποτελεσμάτων του.
Στο φόρουμ κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν έχει άποψη, γιατί πολύ απλά δεν έχετε δει κανένα αποτέλεσμα.
Άρα μέχρι εκεί κάντε υπομονή μέχρι να δείτε.
Άρα το προ 5ετιας που αναφέρεις δεν είναι ορθό.
Η συνέπεια της hdc είναι πολύ συγκεκριμένη και σε πολύ συγκεκριμένα μέρη της μμ.
Μπορείς να βγάλεις άνετα συμπέρασμα, όχι από τις φώτο της κλινικής,αλλά από τα 50 αναρτημένα περιστατικά της στο φόρουμ.
Δεν ξέρω αν είναι ο βασικός μέτοχος,αλλά έχω την εντύπωση πως ναι δική του είναι με μια πολύ μικρή επιφύλαξη.H Starks του Τιρκαλά είναι;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι, αλλά αυτό που λες ισχύει για την διήμερη, ότι καλό ειναι να μη ξεφεύγεις από τα 4000 ας πουμε. Αν κάνεις μονοήμερη και τον πιέσεις να βγάλει 2500, δεν θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, έτσι δεν είναι; Η ερώτηση είναι αν μπορεί να βγάλει σίγουρα 2500 grafts τη μέρα; Γιατί βλέπω σε έναν άλλο του είπε δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα βγάλω σίγουρα τόσα σε μία μέρα.Λέω κακώς τον πίεσα γιατί υπάρχει ένα όριο στον αριθμό των μοσχευμάτων που μπορεί να δώσει η δότρια .Από εκεί και μετά της κανείς ζημιά .Προκαλείτε μεγάλη αραίωση η απώλεια λόγω shock .Διαβασε λίγο τις αναρτήσεις στο φόρουμ να κατατοπιστείς .Ο Τιρκαλας κάνει 1 επέμβαση την ημέρα .Σε εμένα έκανε δυο μέρες δεκαωρες .Η ΜΜ και τα μοσχεύματα δεν είναι σουβλάτζιδικο με σουβλάκια για να παραγγέλνεις όσα σου κατέβει
Δεν ξέρω αν είναι ο βασικός μέτοχος,αλλά έχω την εντύπωση πως ναι δική του είναι με μια πολύ μικρή επιφύλαξη.
Δεν το ξεκαθάρισα απόλυτα.
Όλα τα κεφάλια και οι τρίχες δεν είναι ίδια .Από τα περιστατικά που είδαμε στο φόρουμ ποτέ δεν έπεσε κάτω από 2000 grafts ημερησίωςΝαι, αλλά αυτό που λες ισχύει για την διήμερη, ότι καλό ειναι να μη ξεφεύγεις από τα 4000 ας πουμε. Αν κάνεις μονοήμερη και τον πιέσεις να βγάλει 2500, δεν θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, έτσι δεν είναι; Η ερώτηση είναι αν μπορεί να βγάλει σίγουρα 2500 grafts τη μέρα; Γιατί βλέπω σε έναν άλλο του είπε δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα βγάλω σίγουρα τόσα σε μία μέρα.
Μην αγνοείς κοτζάμ ΣταυρουλαΔεν ξέρω αν είναι ο βασικός μέτοχος,αλλά έχω την εντύπωση πως ναι δική του είναι με μια πολύ μικρή επιφύλαξη.
Δεν το ξεκαθάρισα απόλυτα.
Ευχαριστω για την απάντηση, δεν περιμέναμε να έχετε τιμές του 1 ευρώ εννοείται, αλλά τα 3 ακούστηκαν αρκετά κ είναι καλό που διευκρινίστηκε.Δεν ισχυει και το έχω εξηγησει πολλες φορες
Αλλά έχω κουραστει να ασχολούμαι.
Ας γραφει ο καθενας οτι θέλει.
Σιγουρα ομως η χρεωση δεν ειναι στα επιπεδα άλλων, ουτε θα φτασει ποτέ οπότε οποιος ειναι price-based δεν ασχολειται μαζι μου.
Η τιμη ανακοινωνεται από κοντα και ανάλογα με την κάθε περιπτωση: άλλο τα 1500 FUE άλλο το 4000 Combo, repair, κατεστραμενη δοτρια και εξαγωγη beard grafts για να φτασουμε τα 4000.
Έχει τεραστιες παγιδες το να εφαρμοζεις τεχνικες ....skroutz.gr στην μεταμοσχευση, δεν ειναι κινητο ή τηλεοραση η ΜΕΤ.
Κάποιοι το καταλαβαινουν, καποιοι οχι.
Συγγνώμη αλλά δεν είπε κανείς ότι χρεώνει 3 ευρώ. Εγω συγεκριμένα ανέφερα ένα εύρος τιμών μεταξυ 2.5-3.0. Δηλαδή ξεκινάει η τιμή στα 3 ευρώ για 1500 grafts και μετά μειώνεται περίπου στο 2.5 για περισσότερα grafts.Ευχαριστω για την απάντηση, δεν περιμέναμε να έχετε τιμές του 1 ευρώ εννοείται, αλλά τα 3 ακούστηκαν αρκετά κ είναι καλό που διευκρινίστηκε.
αλλη συζητηση αυτη.... εγω μιλαω περι τιμης που σχολιαστηκε... τωρα αν εσενα σε ενδιαφερει τι εργαλειο χρησιμοποιει ο γιατρος τα τι και τα πως και στο αν συμφωνεις η οχι παω πασο....Για να επαναφέρουμε και την συζήτηση στα ουσιώδη πέραν της τιμής, οι δύο αστερίσκοι που βλέπω στην συγκεκριμένη επιλογή είναι: 1) η διάμετρος 1 του punch που χρησιμοποιεί, τώρα που έχω συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτό και 2) η διαφορά των γκραφτς εξαγωγής και τοποθέτησης, βλέπε περίπτωση vlafo (χωρίς βέβαια να ξέρουμε και σε άλλες κλινικές τι γίνεται... αλλά εδώ το μάθαμε)
χριστο αντε να κανεις καμια βαρδια στην υπηρεσια σου (στα αλεξιπτωτα...) και μην ασχολεισαι μαζι μας....vlafo και george δεν βαζετε ενα φρενο με τον Τυρκαλα;; σορι αλλα πλησιαζει το Πασχα κ στο τελος δεν θα χρειαστει να αγορασω τσουρεκια