Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

manly_Man

Well-Known Member
Διαφωνω εντελώς.
Και θα ηθελα μια εξηγηση για το ποιες ειναι οι υπερκοστολογημένς υπηρεσιες, και ποιος τις προσφερει.
Υποθετω μιλατε για κλινικές super market που χειρουργουν μη-ιατροι και έχουν το θρασοσ να χρεωνουν 1,5 ευρω το μοσχευμα αντι για 0,1!!!!
Αν ειανι έτσι, να το δεχθω!

Αλλα φταιω που σας εδωσα ένα παραδειγμα που θα μπορουσε να το στρεψει κάποιος τόσο έυκολα σε εκτος θέματος απάντηση.
Καθότι λοιπόν ο κλάδος ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ κρατικά, φαντασου την καντινα στην ΤΑΥΛΑΝΔΗ και το εστιατοριο στην ΤΑΥΛΑΝΔΗ.

Αλλα, ας ειμαστε ειλικρινεις.
Ξερετε καλυτερα από πολλους πως ΔΕΝ ειναι θεμα ....περιβάλλοντος.
Το ξερετε πολυ καλά και με τρανταχτα παραδειγματα, ακόμα και άπο τον @CVIAL.
Ειναι ΟΥΣΙΑΣ!
Μην κάνετε τα σταφυλια ξινα.
Ειδικά εδω μέσα, ειστε οι ΠΛΕΟΝ καταλληλοι άνθρωποι που ΞΕΡΟΥΝ τη διαφορα μεταξυ ΤΕΛΕΙΑΣ μεταμόσχευσης και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!

Τα τριχοθυλάκια σου ειναι συγκεκριμένα.
Οι αναγκες σου με τα χρόνια αυξανονται.
Καθε μικρο-καταστροφη θα πληρωεθι στο μέλλον πικρα!
ΚΑΘΕ μικρο-λάθος στην τοποθετηση, σχεδιαση, εξαγωγη θα σε ΚΑΡΦΩΝΕΙ οτι έχει κανει ΜΕΤ και θα σε κοιτανε ή θα φανταζεσαι οτι σε κοιτανε!!
Και αν δεν σε καρφωνει σε άλλους, θα σε καρφωνει ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ!
Γιατι εσενα τα κριτηρια σου ειναι υψηλα.!!!!
ΚΑΘΕ μερα που θα το βλεπεις θα λες: ρε γαμωτο, αν ειχα παει στον ταδε και δεν ΑΝΕΧΟΜΟΥΝ να χειορυγηθω από την κλινική supermarket, δεν θα ηταν μισο το χαμογελο όταν κοιταω τα μαλλια μου αλλα ολοκληρο!
και αυτα φυσικά στην καλύτερη περιπτωση, όχι στις περισσοτερες καταστροφικες περιπτωσεις που βλεπω καθε μερα στο ιατρειο μου.

Οποτε, διακυβευονται ΠΟΛΛΑ περισσότερα από λιγα ευρω ή περιβαλλον εστιατοριου.
Μην μου επιτε οτι δεν το ξερετε αυτο.
γιατρε δεν αναφερθηκα αμα δειτε σε καμια κλινικη με νοσηλευτριες....

Αντιθετως μιλησα για την HDC της κυπρου που χειρουργουν μονο ΙΑΤΡΟΙ και επειτα απο νεα ενημερωση ειδαμε οτι χρεωνει 1.5 ευρω το μοσχευμα με τον Dr Κυριακο Μαρα, που ειναι γιατρος με μεγαλη εμπειρια και σταθερα καλα αποτελσματα. Επισης η γνωστη κλινικη ASMED του φιλου σας, οπως λετε, Koray χρεωνει και αυτη 1.5 ευρω το μοσχευμα, ενω εχουμε και αλλους Ελληνες Γιατρους στην ελλαδα που χειρουργουν με 1 εως 1.5 ευρω με αξιοπρεπη αποτελεσματα....γιαυτο ας συγκρινουμε με συναδελφους σας ΙΑΤΡΟΥΣ κ οχι με κλινικες που τυχον βαζουν ειδικευμενες νοσηλευτριες κατα περιπτωση.

Υ.Γ. αν εχετε καλες τιμες και προσφερετε σταθερα καλα αποτελεσματα τοτε θα αυξηθουν παραλληλα και οι πελατες σας. Ας πουμε τι θα προτιμουσε καποιος μια κλινικη με καλα αποτελεσματα αλλα με την φημη της ακριβης; ή μια κλινικη με καλα αποτελεσματα και με πιο προσιτες τιμες; σκεφτειτε το...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bill1991

Active Member
Το θέμα με την τιμή το τραβάτε από εδώ και εκεί και το έχετε ξεχειλωσει...η τιμή του Ερντογάν είναι προσφορά σε μία περίοδο που δεν γίνονται αεροπορικά ταξίδια στην Τουρκία από αρκετές χώρες και συν της άλλης οι Τούρκοι παίρνουν 40% επιδότηση από το κράτος . Όταν οι Ισπανοί χρεώνουν 3,5-4,5( ο Λορέντζο 5) ευρώ τα πρώτα 1000 g με 2000g γιατί δεν κάνετε σύγκριση με αυτούς; Αν είχατε 10-12 χιλιάρικα θα πηγαίνατε σε Λορέντζο,Couto,Freitas ή στους Βέλγους lapanzula,bisanga,Feriduni;Τι σημαίνει για σένα γιατρέ αλλά και για τα μέλη του φόρουμ value for money;και γιατί ορισμένοι πιστεύετε ότι στην ιατρική υπάρχει πάντα το value for money;
 

gregkont13

Verified MM member
Ολη αυτη η συζητηση με τις τιμες τρεχει συνεχως, ενω δεν εχουν καν αναφερθει οι τιμες του γιατρου. Εγω, χωρις να ξερω, υποθετω οτι οι τιμες του κ. Αναστασακη θα ειναι λιγο κατω απο της κυπρου.

οι τωρινες τιμες της κυπρου ειναι χαμηλες λογω του covid , της μειωσης ταξιδιων και της καραντινας. Αν πανε μονιμα στο 1.5-1.6 τοτε θα μπορουμε να μιλαμε για κοντινες τιμες γενικα. Ως τοτε αναμονη και σχολιασμος μμ αντι για τιμων καλυτερα. Σε γενικες γραμμες, ισχυει πως η κυπρος εχει μεγαλυτερη πορεια σε αυτο το φορουμ με αρκετα σπουδαια αποτελεσματα. Εδω ειμαστε, και θα κρινουμε τις κλινικες.

Οσο για την Asmed, πρωτον η προσφορα αυτη ειναι για τωρα που δεν παει στην τουρκια κανενας!!! Επισης η asmed πλεον εχει γινει κλινικη σουπερμαρκετ με δεκα+ χειρουργεια τη μερα, σε μια χωρα γεματη κλινικες μμ, ενω τα αποτελεσματα εχουν πεσει σε ποιοτητα πολυ. Γιατι την αναφέρουμε; Ας δουμε παρακατω ενα τωρινο αποτελεσμα της asmed , ειστε σιγουροι καποιοι οτι θα πηγαινατε αυτην την εποχη τουρκια και μαλιστα στον koray Και με 1 ευρω τιμη?? Και για να εξηγηθω, την εποχη που πηγαν εκει ο πανος, ο paulo, κλπ η κλινικη αυτη ηταν τοπ στο κοσμο. Με μικρα punch, σταθερο προσωπικο, τρομερο consultation κλπ κλπ. Σημερα ομως δεν ειναι. Τη συγκριση του κ. Αναστασακη με κυπρο να την καταλαβω. Με asmed στην προκείμενη είναι ατοπη γιατι δεν νομιζω οτι αυτη την εποχη καποιος θα πηγαινε ειτε στην τουρκια , ειτε στον κοραη.
 

Συνημμένα

  • 25988391-0AD1-455E-91B0-A49F73B308EB.jpeg
    25988391-0AD1-455E-91B0-A49F73B308EB.jpeg
    127.8 KB · Προβολές: 174
  • 0F7EEC2D-61FB-44AF-86CC-13A8105202B4.jpeg
    0F7EEC2D-61FB-44AF-86CC-13A8105202B4.jpeg
    183 KB · Προβολές: 172
  • 9968ABD0-FE1A-46FE-8390-E0878DC39918.jpeg
    9968ABD0-FE1A-46FE-8390-E0878DC39918.jpeg
    246.3 KB · Προβολές: 174

vlafo

Well-Known Member
Οι τωρινες τιμες της κυπρου ειναι χαμηλες λογω του covid , της μειωσης ταξιδιων και της καραντινας. Αν πανε μονιμα στο 1.5-1.6 τοτε θα μπορουμε να μιλαμε για κοντινες τιμες γενικα. Ως τοτε αναμονη και σχολιασμος μμ αντι για τιμων καλυτερα. Σε γενικες γραμμες, ισχυει πως η κυπρος εχει μεγαλυτερη πορεια σε αυτο το φορουμ με αρκετα σπουδαια αποτελεσματα. Εδω ειμαστε, και θα κρινουμε τις κλινικες.
Gregkont
Με 10 αναρτημένα ήδη αποτελέσματα από την κλινική του Αναστασάκη μέσα σε 1 μήνα,νομίζω σε λίγο θα έχουμε το μεγαλύτερο δείγμα.
Αν γίνουν και ανεξάρτητες παρουσιάσεις τότε θα έχουμε μια πλήρη εικόνα .
 

Giorgos-3

Well-Known Member
χαίρομαι που γραφετε ότι
"Στο γεγονος οτι στη ζωη δεν πρεπει να τα μετραμε ολα με κριτηριο το χρημα."

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!
Σας ευχαριστω!

Όσο για τα υπόλοιπα, αφενος ειμαι ο μονος που εχει κάνει ΔΩΡΕΑΝ ασθενείς για επιδιόρθωση παλαιών φρικτων αποτελεμσατων


Συντομα θα δείτε άλλους 3

Τώρα, να σας πω και εγω ποια ειναι η πραγματικότητα.

ΚΑΝΕΙΣ που έχει επιλέξει εμένα ως ιατρό ΔΕΝ αποτρεπεται από τις ...τιμές μου.
Ειναι καθαρα θέμα ΑΥΤΟ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
Όποιος θέλει το καλύτερο στην Ελλάδα και εφάμιλλο των καλύτερων παγκοσμίως, βρισκει τα λεφτα και ΠΑΝΤΑ πιανουν τόπο.
Δείτε πόσα πραγματικά google reviews εχω και διαβαστε τι γραφουν.
Όποιος θέλει να αγοράσει Bentley σε τιμή Skoda επειδη έχει ακούσει πως τα Skoda "βγηκαν καλά", ειμαι βεβαιος πως δεν θα ρίξει τις τιμές Bentley για να πουλησει περισσότερα.

Ο κάθε επαγγελματιας έχει το κοινό του.
Κάποιοι θέλουν και ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ το καλύτερο.
Υποχρεωση μου ειναι να τους το ΠΡΟΣΦΕΡΩ, μιας και για αυτο με επιλέγουν.
Όχι να το προσφερω σε τιμές παρόμοιες με της νοσηλεύτριας στο supermarket.

Τωρα, το αν ειμαι εγω η Bentley ή όχι, αυτο πιστευω θα φανει με το καιρό, όπως φάνηκε και με άλλους
Καταρχήν γιατρέ για το παραπάνω σχόλιο περί δουλειάς μου κ την συζήτηση για άξιους κ μη ...με πτυχία η χωρίς σας έχω συστηθεί κ σας ανέφερα το επάγγελμα μου αν δείτε τα εισερχόμενα σας. Κ φυσικά συμφωνώ ότι μιλάμε για μειονότητα σχετικά Μ αυτό.Επίσης στο ιατρείο σας θα με δείτε προς το τέλος του χρόνου σίγουρα σαν υποψήφιο για smp κ όχι για μμ καθώς εγώ τελείωσα με αυτό το κομμάτι. Άλλα να σας κ πω κ την αλήθεια αν είχα κ άλλο περιθώριο για μμ τον γιατρό που επέλεξα για τις προηγούμενες δεν τον αλλαζω (εκτός αν έκανα στριπ). Ο οποίος πάρεπιπτοντως χρεώνει 1€ αλλά οι δουλειές του δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα με όσα έχουν δει τα μάτια μου κ έχουν σχολιαστεί ως πολύ καλά από μέλη από διάφορους γιατρούς.... Υπάρχουν κ γιατροι όπως βλέπετε που αξιολογούν διαφορετικά την δουλειά του με προτεραιότητα αλλά κριτήρια από τα δικά σας. Φυσικά σ αυτά κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει σωστό κ λαθος. Δική σας ή πίτα δικό σας κ το μαχαίρι κ κάνετε (όλοι οι γιατροί) ότι θέλετε. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα κ το ξέρετε κ εσείς καλύτερα από μένα που υποψήφιοι με 1 κ 1,5€ σε Ελλάδα κ εξωτερικό παίρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Όπως κτλ διαφωνώ ότι η σχέση ποιότητας τιμής παίζει καθοριστικό ρόλο στις μμ σήμερον ημέρα καθώς ο ανταγωνισμός κ οι συνθήκες έχει αναγκάσει πολύ ικανούς γιατρούς να μεινουν σε χαμηλές πτήσεις ... Είμαι βεβαίως ότι κάποια στιγμή θα σας παρασύρει κ εσάς αυτό κ θα αναθεωρήσετε..αλλιώς θα μειωθεί ο τζίρος σας κ η πελατεία μοιραία.
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Καταρχήν γιατρέ για το παραπάνω σχόλιο περί δουλειάς μου κ την συζήτηση για άξιους κ μη ...με πτυχία η χωρίς σας έχω συστηθεί κ σας ανέφερα το επάγγελμα μου αν δείτε τα εισερχόμενα σας. Κ φυσικά συμφωνώ ότι μιλάμε για μειονότητα σχετικά Μ αυτό.Επίσης στο ιατρείο σας θα με δείτε προς το τέλος του χρόνου σίγουρα σαν υποψήφιο για smp κ όχι για μμ καθώς εγώ τελείωσα με αυτό το κομμάτι. Άλλα να σας κ πω κ την αλήθεια αν είχα κ άλλο περιθώριο για μμ τον γιατρό που επέλεξα για τις προηγούμενες δεν τον αλλαζω (εκτός αν έκανα στριπ). Ο οποίος πάρεπιπτοντως χρεώνει 1€ αλλά οι δουλειές του δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα με όσα έχουν δει τα μάτια μου κ έχουν σχολιαστεί ως πολύ καλά από μέλη από διάφορους γιατρούς.... Υπάρχουν κ γιατροι όπως βλέπετε που αξιολογούν διαφορετικά την δουλειά του με προτεραιότητα αλλά κριτήρια από τα δικά σας. Φυσικά σ αυτά κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει σωστό κ λαθος. Δική σας ή πίτα δικό σας κ το μαχαίρι κ κάνετε (όλοι οι γιατροί) ότι θέλετε. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα κ το ξέρετε κ εσείς καλύτερα από μένα που υποψήφιοι με 1 κ 1,5€ σε Ελλάδα κ εξωτερικό παίρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Όπως κτλ διαφωνώ ότι η σχέση ποιότητας τιμής παίζει καθοριστικό ρόλο στις μμ σήμερον ημέρα καθώς ο ανταγωνισμός κ οι συνθήκες έχει αναγκάσει πολύ ικανούς γιατρούς να μεινουν σε χαμηλές πτήσεις ... Είμαι βεβαίως ότι κάποια στιγμή θα σας παρασύρει κ εσάς αυτό κ θα αναθεωρήσετε..αλλιώς θα μειωθεί ο τζίρος σας κ η πελατεία μοιραία.

Αγαπητε @Giorgos-3 ο καθένας κρινει και πράττει με όποιο τρόπο θέλει αρκει να μην βλάπτει άλλους. Έχουμε δημοκρατια,έτσι δεν ειναι?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Αγαπητε @Giorgos-3 ο καθένας κρινει και πράττει με όποιο τρόπο θέλει αρκει να μην βλάπτει άλλους. Έχουμε δημοκρατια,έτσι δεν ειναι?
Καμια κακια...μια εκτίμηση έκανα που την θεωρώ πολύ πιθανή αφού έτσι έχουν τα πράγματα αυτή την εποχή. Εννοείται μπορεί να πέσω έξω αλλά μπορεί κ να πεσω κ μέσα .όλα ρευστά είναι . Επιχείρηση έχετε. Ποτέ δεν ξέρετε πως θα τα φέρει ο χρόνος κ τι αναπροσαρμογές θα χρειαστεί να κάνετε . Δεν είναι στην ζωή όλα μια ευθεία γραμμή. Εκτιμάω με βάση την τάση της εποχης.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Georgie

Well-Known Member
Κάποιος που θα μπει στη διαδικασία να φτιάξει κάτι στην εμφάνιση του το κόστος περνάει σε δεύτερη μοίρα .
Είμαστε τυχεροί επειδή στην εποχή αυτή οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχουν γίνει πιο προσιτές στο ευρύ κοινό .
Όπως τα αεροπορικά εισιτήρια .
Το κοινό είναι μοιρασμένο .
Είναι αυτοί που βρίσκουν τη διαδικασία εύκολη χωρίς πολλά πολλά και βολεύονται με budget λύσεις .
Σε άλλους βγαίνει σε άλλους όχι .
Είναι και οι άλλοι που θα πληρώσουν ακριβότερα θεωρώντας ότι έτσι θα έχουν ένα πιο σίγουρο αποτέλεσμα με καλύτερο service και πλάνο .
Γενικά η αγορά έτσι λειτουργεί .
Τα είδη που προορίζονται για το ευρύ κοινό έχουν τη τάση να βγαίνουν σε προσφορά για να αυξηθεί η κατανάλωση σε εποχές δύσκολες.
Τα πιο επώνυμα αντιστέκονται σε αυτη τη πολιτική για να κρατηθεί η αξία του brand σε υψηλό επίπεδο.
Ένα παράδειγμα το αγαπημένο μου άρωμα
Creed Aventus
Ο κόσμος να γκρεμιστεί κάτω από 300€ τα 100ml δε θα το δεις ποτέ και πουθενά .
Κι όμως το αγοράζουν χιλιάδες .
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Κάποιος που θα μπει στη διαδικασία να φτιάξει κάτι στην εμφάνιση του το κόστος περνάει σε δεύτερη μοίρα .
Είμαστε τυχεροί επειδή στην εποχή αυτή οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχουν γίνει πιο προσιτές στο ευρύ κοινό .
Όπως τα αεροπορικά εισιτήρια .
Το κοινό είναι μοιρασμένο .
Είναι αυτοί που βρίσκουν τη διαδικασία εύκολη χωρίς πολλά πολλά και βολεύονται με budget λύσεις .
Σε άλλους βγαίνει σε άλλους όχι .
Είναι και οι άλλοι που θα πληρώσουν ακριβότερα θεωρώντας ότι έτσι θα έχουν ένα πιο σίγουρο αποτέλεσμα με καλύτερο service και πλάνο .
Γενικά η αγορά έτσι λειτουργεί .
Τα είδη που προορίζονται για το ευρύ κοινό έχουν τη τάση να βγαίνουν σε προσφορά για να αυξηθεί η κατανάλωση σε εποχές δύσκολες.
Τα πιο επώνυμα αντιστέκονται σε αυτη τη πολιτική για να κρατηθεί η αξία του brand σε υψηλό επίπεδο.
Ένα παράδειγμα το αγαπημένο μου άρωμα
Creed Aventus
Ο κόσμος να γκρεμιστεί κάτω από 300€ τα 100ml δε θα το δεις ποτέ και πουθενά .
Κι όμως το αγοράζουν χιλιάδες .
ΩΡΑΙΟ παραδειγμα!
Δείτε λοιπόν ένα βιντεακι :):):)
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ισχύει σε μεγάλο βαθμό ο νόμος της ζήτησης και προσφοράς. Μιλάτε μόνο για την ζήτηση αλλά ξεχνάτε να υπολογίσετε και την προσφορά. Δυο χέρια έχει ο γιατρός, από την στιγμή που δεν τα πολλαπλασιάζει (νομίζω αυτό είναι το μοντέλο του) είναι πιο immune σε τέτοιου είδους καταστάσεις (αν δεν παγιωθούν σε μεγάλο βάθος χρόνου). Το ίδιο ισχύει για Λορενζο, κλπ. Το πολύ πολύ να μειωθεί η ουρά αναμονής.
 

Georgie

Well-Known Member
ΩΡΑΙΟ παραδειγμα!
Δείτε λοιπόν ένα βιντεακι :):):)
Αύριο Doc .
Ψήνω Ιρλανδεζα τρελή
Ασε που πετάω και με Ryan air :)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Εσεις γιατρε λετε τους γνωστους αλλα υπαρχουν παρα πολλοι που δε διαφημιζονται ιδιαιτερα ειναι γιατροι και κανουν ΜΜ (κυριως πλαστικοι βεβαια ασχολουνται και με βυζακι και με μαλλακι). Εδω στη Θεσνικη γνωριζω αρκετους ενας Θεος ξερει ποσοι υπαρχουν στην Αττικη...
 

Xristoforaz

Well-Known Member
Για αυτό ακριβώς είναι πολύ σημαντικό να πάρεις μόνο μια σωστή απόφαση. Την επιλογή γιατρού/κλινικής που θα σε κοουτσάρει και θα πάρει τις σωστές αποφάσεις για σένα. Αλλιώς θα γίνεις Christopher με hairline μέχρι τα φρύδια, αναζήτηση τριχών από απόκρυφα σημεία και καπέλο ντροπής.
Ειναι καπελο μοδας ας πουμε...
Υπαρχουν ομως και χρησιμοτερα καπελα οπως αυτο που προτεινει ο κυριος Αναστασακης να χρησιμοποιουμε: https://youtu.be/y9CLpnTSTNY
Η συγκεκριμενη χερλαιν ειναι επιλογη μου και μου αρεσει..για αλλους μπορει να θεωρειται καταντια...αλλα δεν ειμαι πληρως ευχαριστημενος..ηθελα και κλεισιμο των κροταφων με γεμισμα τριχοθυλακιων!
Επισης γιατι ειναι μεμπτο να ψαχνουμε τριχες απο αλλα μερη του σωματος απ τη στιγμη που ολοι συμφωνειτε οτι μια δοτρια που βλεπετε δε θα δωσει οσα γκραφτς επαρκουνε? Αλλωστε σε bht προβαινει συχνα ο κυριος Αναστασακης!
 

Georgie

Well-Known Member
Εμεινε η ελπίδα με την Ιρλανδεζα που όμως πάγωσε στο άκουσμα των δυο διαζυγίων ! :)
Αγαπάω εύκολα
Λοιπόν συμφωνώ οτι οι low cost εχουν ακριβώς το ιδιο επίπεδο ασφαλείας με τις πιο ακριβές εταιρείες
Για μεχρι 4 ωρες πτηση καλες ειναι
Για περισσότερο φλερτάρεις με ζημιά στον σπονδυλο.
Όλοι ( σχεδόν) συμφωνούν σ´αυτο .
Συμφωνώ και με τον @CVIAL για το θεμα της προσφοράς . Πολυ σωστο.
Υπαρχει και ενα θεμα όμως με τις overrated κλινικές η υπηρεσίες γενικότερα, παντού στο κοσμο.
Πληρώνεις υπερβολικά πολλα για μέτριας η χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες η προϊόντα.
Παραδείγματα πολλα, ακομα και στο χώρο σας.
Γενικά το έξυπνο marketing ειναι αυτο που κανει το 60% της δουλειάς.
Στην Ελλαδα υπαρχει κενό .Το marketing δεν ειναι έξυπνο τις περισσοτερες φορές
Εσυ το χειρίζεσαι καλα στο YouTube
Πολλοί όπως και εγω εχουμε παρει σημαντικές πληροφορίες για το θεμα της τριχόπτωσης και της μεταμοσχευσης απο το κανάλι σου.
Εσυ μονο γνωρίζεις το ποσο πρεπει να χρεώνεις για να εχει μια υγεια η επιχείρηση σου και να μπορέσεις να κρατήσεις τα ψηλά στάνταρ που θέτεις .
Το θεμα ειναι που απευθύνεστε .
Εάν το target group ειναι αυτο που μπορει να κανει μια μεγάλη δαπάνη για την αποκατάσταση του τριχωτού , τοτε δε θα έπρεπε να σε απασχολεί η νοσοκόμα η η κομμώτρια μιας άλλης κλινικής την οποία το συγκεκριμένο group δε θα πέρναγε ουτε απ´εξω. . Σε εμπορικό επιπέδο εννοώ .
Εγω τον Lorenzo τον Erdogan τον Αναστασάκη τον Βεκρή και άλλους τους εμαθα στο φορουμ, που υπαρχουν Άνθρωποι που ψάχνονται πριν προβούν σε μεταμοσχευση
Κοιτάνε αποτελέσματα ,ζυγίζουν τα πράγματα και κανουν τη τελική επιλογή .
Η προσωπική μου άποψη ειναι οτι τα τελευταία 5 χρονια το επίπεδο επιτυχίας εχει ανεβεί αρκετά ανεξαρτήτως κόστους.
 

manly_Man

Well-Known Member
Εμεινε η ελπίδα με την Ιρλανδεζα που όμως πάγωσε στο άκουσμα των δυο διαζυγίων ! :)
Αγαπάω εύκολα
Λοιπόν συμφωνώ οτι οι low cost εχουν ακριβώς το ιδιο επίπεδο ασφαλείας με τις πιο ακριβές εταιρείες
Για μεχρι 4 ωρες πτηση καλες ειναι
Για περισσότερο φλερτάρεις με ζημιά στον σπονδυλο.
Όλοι ( σχεδόν) συμφωνούν σ´αυτο .
Συμφωνώ και με τον @CVIAL για το θεμα της προσφοράς . Πολυ σωστο.
Υπαρχει και ενα θεμα όμως με τις overrated κλινικές η υπηρεσίες γενικότερα, παντού στο κοσμο.
Πληρώνεις υπερβολικά πολλα για μέτριας η χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες η προϊόντα.
Παραδείγματα πολλα, ακομα και στο χώρο σας.
Γενικά το έξυπνο marketing ειναι αυτο που κανει το 60% της δουλειάς.
Στην Ελλαδα υπαρχει κενό .Το marketing δεν ειναι έξυπνο τις περισσοτερες φορές
Εσυ το χειρίζεσαι καλα στο YouTube
Πολλοί όπως και εγω εχουμε παρει σημαντικές πληροφορίες για το θεμα της τριχόπτωσης και της μεταμοσχευσης απο το κανάλι σου.
Εσυ μονο γνωρίζεις το ποσο πρεπει να χρεώνεις για να εχει μια υγεια η επιχείρηση σου και να μπορέσεις να κρατήσεις τα ψηλά στάνταρ που θέτεις .
Το θεμα ειναι που απευθύνεστε .
Εάν το target group ειναι αυτο που μπορει να κανει μια μεγάλη δαπάνη για την αποκατάσταση του τριχωτού , τοτε δε θα έπρεπε να σε απασχολεί η νοσοκόμα η η κομμώτρια μιας άλλης κλινικής την οποία το συγκεκριμένο group δε θα πέρναγε ουτε απ´εξω. . Σε εμπορικό επιπέδο εννοώ .
Εγω τον Lorenzo τον Erdogan τον Αναστασάκη τον Βεκρή και άλλους τους εμαθα στο φορουμ, που υπαρχουν Άνθρωποι που ψάχνονται πριν προβούν σε μεταμοσχευση
Κοιτάνε αποτελέσματα ,ζυγίζουν τα πράγματα και κανουν τη τελική επιλογή .
Η προσωπική μου άποψη ειναι οτι τα τελευταία 5 χρονια το επίπεδο επιτυχίας εχει ανεβεί αρκετά ανεξαρτήτως κόστους.
εσυ ας πουμε georgie εκανες στην advanced για 2400 μοσχευματα ειχες πληρωσει περιπου 1 ευρω το graft σωστα; και σου την εκανε λογικα καποια απο τις ειδικευμενες κοπελες του Β., αλλα δεν ειχες καποιο θεμα και ολα πηγαν καλα; τελικα πιστευεις αξιζε που πηγες εκει και κρατησες 2500 χιλιαρικα στην τσεπη να τα επενδυσεις καπου αλλου, ή θα επρεπε πιστευεις να πληρωσεις ξερω γω 2 ευρω το graft, σε μια αλλη κλινικη για να παρεις αποτελεσμα που θα σε ικανοποιησει;
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
εσυ ας πουμε georgie εκανες στην advanced για 2400 μοσχευματα ειχες πληρωσει περιπου 1 ευρω το graft σωστα; και σου την εκανε λογικα καποια απο τις ειδικευμενες κοπελες του Β., αλλα δεν ειχες καποιο θεμα και ολα πηγαν καλα; τελικα πιστευεις αξιζε που πηγες εκει και κρατησες 2500 χιλιαρικα στην τσεπη να τα επενδυσεις καπου αλλου, ή θα επρεπε πιστευεις να πληρωσεις ξερω γω 2 ευρω το graft, σε μια αλλη κλινικη για να παρεις αποτελεσμα που θα σε ικανοποιησει;

Μπορειτε να μου αναλυστε λιγο το "ειδικευμενες κοπελες"???
Εχουμε curriculum εκπαιδευσης?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Georgie

Well-Known Member
εσυ ας πουμε georgie εκανες στην advanced για 2400 μοσχευματα ειχες πληρωσει περιπου 1 ευρω το graft σωστα; και σου την εκανε λογικα καποια απο τις ειδικευμενες κοπελες του Β., αλλα δεν ειχες καποιο θεμα και ολα πηγαν καλα; τελικα πιστευεις αξιζε που πηγες εκει και κρατησες 2500 χιλιαρικα στην τσεπη να τα επενδυσεις καπου αλλου, ή θα επρεπε πιστευεις να πληρωσεις ξερω γω 2 ευρω το graft, σε μια αλλη κλινικη για να παρεις αποτελεσμα που θα σε ικανοποιησει;
Φίλε θα σου πω την αλήθεια .
Εάν ήμουνα 30 με μεγαλυτερο προβλημα και με αβέβαιη εξέλιξη
Δε θα πήγαινα advance
Θα ακολουθούσα το δρόμο του πλάνου αν μπορούσα να το υποστηρίξω οικονομικά .
Δεν εννοώ οτι δεν εχουν ικανότητες , εγω προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος .
Εννοώ οτι όντως πλάνο δεν εχουν και ειναι ρίσκο αυτο .
Μεγάλο για πολλούς, ειδικά νεαρής ηλικίας .
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπορειτε να μου αναλυστε λιγο το "ειδικευμενες κοπελες"???
Εχουμε curriculum εκπαιδευσης?

Επίσης, υπάρχουν καποιες δεκαδες θεματα που μπορούν να ΜΗΝ πανε καλα.
Δεν πιστευω να εννοειτε πως μπορει η "...ειδικευμενη κοπέλα" να τα κανει ΟΛΑ σωστα και εγω εχω φαει 27 χρονια συνολικης σπουδης και ακόμα
καρδιοχτυπω σε ΚΑΘΕ μοσχευμα που βγαζω και σε ΚΑΘΕ υποδοχή που κανω!
Η εγω ειμαι τελειως ανικανος ή καποιος ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΕΙ τα πραγματα υπονοώντας οτι τελικα η ΜΕΤ ΔΕΝ ειναι και τοσο πολυπλοκη, δύσκολη και απαιτητική.
Τι παιζει τελικα??????????


Παίζει ρωσική ρουλέτα με μια ή και περισσότερες σφαίρες ανάλογα την περίπτωση, οι περισσότεροι είναι χαλαροί γιατί απλά δεν ξέρουν (ή δεν θέλουν να ξέρουν) ότι παίζουν.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα