Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

tol

Well-Known Member
Λυπάμαι (not!) που δεν μπορω να προσφερω τιμές supermarket.
Ευτυχώς που υπάρχει ο ανταγωνισμός που εσεις έχετε επιβεβαιωσει οτι ολη την μεταμόσχευση την κανουν ΜΗ-ΙΑΤΡΟΙ και χρεωνουν 1euro/graft.
Οπότε @dimitris50423, μιας και τα γραφετε αυτα στο μηνα μου:
  • επειτα από τοσα χρονια σπουδων σε ένα ό τα 100 καλύτερα πανεπιστημια στο κόσμο
  • διδακτορικό τίτλο
  • ιατρική ειδικότητα
  • εξιδεικευση στην ΜΕΤ σε 3 top κλινικές,
  • top ακαδημαικές θέσεις στον κλαδο (Fellow ISHRS, Board of ABHRS, Global Council, κτλ)
  • συγγραφή 2 μοναδικών παγκοσμίως ιατρικών συγγραμμάτων
  • εκατονταδες περιστατικά στο site μου
  • δεκαδες περιστατικά ΒΙΝΤΕΟ δημόσια στο youtube
  • Δεκάδες μαρτυριες ΕΠΩΝΥΜΕΣ με πρόσωπο σε βιντεο πριν-μετα στο youtube
  • 170 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (όχι των υπαλληλων μου....) GOOGLE REVIEWS
Θα ήθελα κάποιον που να ασχολείται με το BRAND MANAGEMENT και ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, να μου πει με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
και υπευθυνα, χωρις φόβο ή πάθος, τι θα πρέπει να χρεώνω εγω?????????

Μια προσωπικη αποψη, κυριε Κωνσταντινε...

Υπαρχουν και καποια ατομα, σε ολους τους τομεις, που αξιολογουν διαφορετικα τις υπηρεσιες που προσφερουν. Καποια ατομα που, ενω διαθετουν γνωσεις/πτυχια/εμπειρια, δεν κοστολογουν τις υπηρεσιες που προσφερουν με γνωμονα τον ανταγωνισμο και την αποκομιση των μεγαλυτερων δυνατων κερδων.

Αν θελετε, μπορειτε να τους αποκαλεσετε "αφιλοκερδεις", "αλτρουιστες", "δον Κιχωτες", "υπερανω χρηματων", που συναισθανονται την δυσκολη οικονομικη κατασταση στην οποια βρισκονται οι συμπολιτες τους και προτιμουν να μειωσουν το δικο τους (ουτως ή αλλως μεγαλο) κερδος προκειμενου να προσφερουν τις αξιολογες υπηρεσιες τους.

Ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα απο τον οικειο μου τομεα (της εκπαιδευσης)...

Προσωπικα την πενταετια 1995-2000 (μεχρι που διοριστηκα) ημουν κατοικος μιας μικρης κωμοπολης. Δεν υπηρχαν φροντιστηρια στην περιοχη και οι λιγοι μαθητες που ηθελαν να ενισχυσουν την προσπαθεια τους, ηταν αναγκασμενοι ή να ταξιδευουν στην πλησιεστερη πολη (αποσταση 70 χιλιομετρων) ή να κανουν ιδιαιτερα σε αδιοριστους, οπως εγω, πτυχιουχους.

Τοτε, λοιπον, αφιερωσα χιλαδες ωρες προσωπικης ζωης με τυπικο "ανταλλαγμα" 10 ευρω την μιαμιση ωρα (αφου παντα κρατουσα τους μαθητες περιπου μιση ωρα παραπανω)...ομως με ουσιαστικο/ηθικο "ανταλλαγμα" την προσωπικη ικανοποιηση, την αισθηση εκπληρωσης του ηθικου καθηκοντος που απορρεει απο το λειτουργημα μου.

Η ανταμοιβη μου ηταν το χαμογελο των μαθητων και η ευγνωμοσυνη των γονιων τους.

Εβλεπα γυρω μου συναδελφους να παραδιδουν μαθηματα με 25 και 30 ευρω την ωρα.

Οι γονεις μου, οι φιλοι μου, πολλες φορες με αποκαλουσαν "ανοητο" και "κορόιδο" που "σκοτωνομουν" στη δουλεια για 500 ευρω τον μηνα. Προσωπικα ομως ημουν ευτυχισμενος...δε με ενοιαζε που οι αλλοι αμοιβονταν με τριπλασια χρηματα (προσφεροντας, ισως, λιγοτερες υπηρεσιες απο εμενα).

Που θελω να καταληξω, κυριε Αναστασακη;

Στο γεγονος οτι στη ζωη δεν πρεπει να τα μετραμε ολα με κριτηριο το χρημα. Ζωντας σε μια χωρα που διερχεται οικονομικη κριση, θα μπορουσατε να περιορισετε το (υψηλο πιστευω) κερδος σας. Αντι να χρεωνετε, οπως δικαιολογημενα πιστευετε οτι αξιζετε, πανω απο 2 ευρω το graft, θα μπορουσατε να ριξετε τις τιμες, ακομη και κατω απο 1,5 ευρω.

Ειμαι βεβαιος οτι, με τετοια τιμολογιακη πολιτικη και με τα καλα αποτελεσματα που μπορειτε να προσφερετε, οι συμπολιτες σας θα το εκτιμουσαν αφανταστα, θα σας προτιμουσαν και εσεις θα νιωθατε δικαιωμενος και ψυχικα ικανοποιημενος (εστω και με λιγοτερη προσωπικη περιουσια).

Πραγματικα θα θεωρουσα αξιεπαινη μια ενδεχομενη κινηση καλης θελησεως εκ μερους σας, να ριξετε σε ελκυστικα οικονομικα επιπεδα τις αξιολογες υπηρεσιες που προσφερετε.

ΥΓ Φυσικα η προταση, κυριε γιατρε, δεν αποσκοπει σε κανενος ειδους προσωπικο συμφερον. Σε ηλικια 51 χρονων και με πολυ καλο μαλλι, δεν ενδιαφερομαι σε καμια περιπτωση για μεταμοσχευση. Περισσοτερο κανω μια εκκληση εκ μερους φιλων νεαρων συμφορουμιτων που αναμφιβολα θα εβλεπαν θετικα μια τετοια κινηση εκ μερους σας και θα εμπιστευονταν το κεφαλι τους στα ικανα χερια σας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
@manly_Man μη νομίζεις ότι στην Ισπανία ο μέσος μισθός είναι πολύ μεγαλύτερος από το μέσο μισθό της Ελλάδας .
Καφε πίνεις με 1,50 euro και η μπύρα έχει 2,5 euro στο pub .
Στους Ισπανούς γιατρούς όμως ένα δεκαρικακι πρέπει να το έχεις για ένα touch up
 

dimitris50423

Well-Known Member
Γιατρέ αν ρωτάς εμένα...ελεύθερη αγορά είναι ...όσο θες χρεώνεις...κ 10€ να βάλεις το μοσχευμα εμένα δεν μου πέφτει λογος...Ο πελάτης θα κρίνει κ θα επιλέξει ...απλά εγώ για να κάνω μμ σε κάποιον δεν θα κοιτάξω ποιος έχει το πιο βαρύ βιογραφικό αλλά ποιος είναι πιο σταθερός στα καλά αποτελέσματα.τοσο απλά. Αν βρω παραπάνω από έναν που μου κάνουν κλικ εκεί μπαίνει στο παιχνίδι κ το οικονομικό .

Συμφωνώ. Όσο θέλει χρεώνει ο καθένας η ίδια η αγορά θα τον ρυθμίσει. Αν αξίζει θα τα πάρει αν όχι η δεν θα έχει δουλειά η θα πέσει.
Και στην Hdc ο Μάρας έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και αποτέλεσματα. Είχε κάνει ήδη μια μείωση και κάνουν πάλι προσφορά.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να πουλήσει την υπηρεσία του όσο γουστάρει.
Από κανένα μέλος δεν είδα να λέει ούτε εγώ φυσικά βάλτε τιμή 1€.
Η τιμή μιας υπηρεσίας ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό και από τον ανταγωνισμό.
Επίσης αξιολογώ την υπηρεσία της μμ μαλλιών ανάλογα με το αποτέλεσμα δεν θα πληρώσω με βάση τα πτυχία του κ Μαρ@ του κ βεκρ@ του κ Αναστασακ@ η της Αντωνίας που μου έκανε τη μμ. Υπάρχουν ιατροί στην Ελλάδα και μάλιστα ονόματα που έχουν κάψει κεφάλια η είναι σταθερά μετριοι.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Stratos

Well-Known Member
Τέλεια!!!!
Περιμένω κάποιον να μου πει αν ΔΕΧΕΤΑΙ να πληρωσει την νοσηλεύτρια 1,5 ευρω, πόσο πληρωνει το παραπάνω βιογραφικό?

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως!
Αν πεί κάποιος πως ΔΕΝ πληρωνεται το βιογραφικό θα ειναι ΠΟΛΥ οξύμωρο και παραδοξο, διότι θα ακυρωνει οοοοοοοοολη την
ύπαρξη του φόρουμ και το ψαξιμο της αλήθειας και της ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ που ολοι ψαχνετε!
Αν πει κάποιος πως ΔΕΝ πληρωνεται το βιογραφικό, πάει να πει πως ΟΛΟΙ ειναι το ΙΔΙΟ, η ΜΕΤ ειναι μια ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ δουελια που ΟΛΟΙ την κάνουν το ίδιο και πως δεν αλλάζει τιποτα μεταξύ νοσηλευτριας και ....Lorenzo.

Αν κάποιος συμφωνησει πως το βιογραφικο ΜΕΤΡΑΕΙ και ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ επειδη ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ καλύτερο αποτέλεσμα (99 στις 100 φορές), τοτε θέλω να μου πει ποσο κοστολογει το ΑΡΙΣΤΟ αποτέλεσμα το κεφαλι ΤΟΥ!
Πόσο δηλαδή ΑΞΙΖΕΙ να έχει το μαλλι που ονειρευεται????????????

Πρεπει κάποια στιγμη να μιλησουμε γαι τον ελέφαντα στο δωμάτιο.
Ολη τη διαδικασια (σχεδιαση, οπες, εξαγωγη, τοποθετηση) την κανετε μονος; Εσεις δεν εχετε νοσηλεύτριες; Ολο το προσωπικό σας ειναι γιατροι μονο;
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Σε όλες τις δουλειές ....στην δική μου υπάρχουν συνάδελφοι με απολυτήριο λυκείου που ξέρουν και προσφέρουν τα 100πλασια από άλλους με πρώτα κ δευτερα μεταπτυχιακα....

Δεν ξέρω ποια ειναι η εργασια σας, αλλα σιγουρα τα ατομα που αναφερετε ειναι οι εξαιρεσεις.
Με την παραθεση εξαιρεσεων ΔΕΝ διαμορφωνουμε ποτε κανόνα ή κατευθυντηρια οδηγια.

Σε ΠΡΑΚΤΙΚΑ επαγγελματα, οι σπουδες μπορει να ειναι λιγότρο χρησιμες από στειρες σπουδες χωρίς εξάσκηση.
Ένας ικανος και έμεπιρος τεχνίτης μπορει να ειναι καλύτερος από έναν διαβασμενο άπειρο.
ΑΛΛΑ,
ένας διαβασμένος, ικανός ΚΑΙ έμπειρος επιστημονας δεν "πιανεται" από κανέναν στον τομέα του.
Διότι ξερει ΤΙ κάνει, ΓΙΑΤΙ το κάνει, ΤΙ να κάνει αν κάτι πάει στραβα ή απαιτεί συνδυαστική σκέψη ΚΑΙ ειναι και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

Αν ειναι να κανουμε συγκρισεις ειναι καλό να συγκρίνουμε πάντοτε ΜΙΑ παραμετρο τη φορά.
Η τεχνική αυτη ειναι απόλυτα βασική στην επιστημονική και ΛΟΓΙΚΗ σκέψη και λέγεται ήδη από την εποχή των Ρωμαιων
CETERIS PARIBUS.
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
οι τιμες θα επρεπε κανονικα να ειναι αναλογες με τα ελληνικα δεδομενα και λαμβανοντας υποψιν τον μεσο μισθο του ελληνα, εκτος αν καποιος απευθυνεται σε ξενους πελατες οπου εχουν πολλαπλασια εισοδηματα αρα μπορει να τους χρεωνει και διαφορετικα.

Η ερώτηση ειναι άλλη και φοβαμαι ότι ενω ειναι πολυ απλή πολλοί επιλέγουν να απαντούν ΑΛΛΗ ερωτηση.
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΧΡΕΩΝΩ (βάσει και αυτων που μου αναγνωριζεις και σε ευχαριστω!) ΑΝ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΧΡΕΩΝΕΙ 1-1,5 ΕΥΡΩ???????

Η ερώτηση ειναι αυτη διότι ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ κάποιοι ΜΟΝΟ ΤΙΜΕΣ.
Εγω προσθέτω ΑΛΛΗ παραμετρο, που για συνετούς ανθρώπους θα έπρεπε να ειναι τουλάχιστον εξίσου σημαντική.

ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ τη νοσηλευτρια να πληρωνεται 1-1,5 ΕΥΡΩ, ποσο ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ τον ιατρό με τόσα επωνυμα αποτελεσματα και διαπιστευτηρια να χρεωνει?

Αν δηλαδη τον BURGER στην καντινα εξω από το γήπεδο έχει Χ ευρω (το αναλογο της νοσηλευτριας χωρις ονομα, χωρις ευθυνη, χωρις σπουδη στο αντικείμενο, και χωρις άδεια... ), στο εστιατοριο 2 αστεριων Michelin (ας πούμε οτι 3 έχει ο αγαπημενος ιατρ΄ςο του καθενός στο εξωτερικό), ΠΟΣΟ διακιολογειται να έχει το BURGER?
 

Xristoforaz

Well-Known Member
Ολη τη διαδικασια (σχεδιαση, οπες, εξαγωγη, τοποθετηση) την κανετε μονος; Εσεις δεν εχετε νοσηλεύτριες; Ολο το προσωπικό σας ειναι γιατροι μονο;
Σε καθε επεμβαση ο κυριος Αναστασακης δουλεύει συνεργατικα με εναν αριθμο νοσηλευτριων (υπαρχει και αναισθησιολογος ιατρος παρων)...στις κλινικες του κυριου Βεκρη η κεντρικη δεν ειναι παντα νοσηλευτρια μπορει να ειναι και ιατρος οπως σε εμενα ηταν η Λινα και στο Δημητριο η Αντωνια! Ο κυριος Παπανικολαου απορω πως λειτουργει μονο με μια νοσηλευτρια βοηθο..δε θα πηγαινε πιο γρηγορα με μεγαλυτερο προσωπικο? Απλο ερωτημα θετω...ο καθενας βεβαια εργαζεται με τη δικη του μεθοδο!
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Γιατρέ αν ρωτάς εμένα...ελεύθερη αγορά είναι ...όσο θες χρεώνεις...κ 10€ να βάλεις το μοσχευμα εμένα δεν μου πέφτει λογος...Ο πελάτης θα κρίνει κ θα επιλέξει ...απλά εγώ για να κάνω μμ σε κάποιον δεν θα κοιτάξω ποιος έχει το πιο βαρύ βιογραφικό αλλά ποιος είναι πιο σταθερός στα καλά αποτελέσματα.τοσο απλά. Αν βρω παραπάνω από έναν που μου κάνουν κλικ εκεί μπαίνει στο παιχνίδι κ το οικονομικό .

Πολύ συνετη προσέγγιση!
Άρα, ξεκινάτε με ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ το αποτέλεσμα και η τιμή έρχεται ΑΦΟΥ εξασφαλίσεις ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ αποτελέσματα.
Συμφωνω απολύτως.

Οπότε, περιμένω να σας δω στο ιατρειο μου χωρίς ανταγωνισμο αν αποφασισετε να κανετε ΜΕΤ στην Ελλαδα, διότι έχω προσφερει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ αποτελεσματα, όταν οοοοοοοολος ΜΑΖΙ ο "ανταγωνισμός" με εκατονταδες χιλιαααααααααδες ασθενείς (ισχυρισμοί τους) και δεκααααααδες κλινικές δεν έχει ουτε το 1/3 στα site τους ή δημοσίως.;)

Αυτο δεν το λέω με έπαρση. Κάθε άλλο. Αγαπάω την δουλεια μου, με αγαπαει το προσωπικό μου, με αγαπούν και με εκτιμούν οι ασθενείς μου.
Όλα αυτα ειναι ΑΟΡΑΤΑ για εκείνους που ειτε εγνωσμενα είτε ...ασυνειδητα κβάζουν ΠΡΩΤΑ την τιμή.

Και το καταλαβαινω πως δεν έχουν όλοι τα χρήματα για μια "ακριβή" ΜΕΤ, αν αυτο προσφερω εγώ.

Δεν καταλαβαινω 3 πράγματα:

- Πόσες ιστοριες φρίκης πρεπει να διαβασει κανεις για να καταλαβει πως στην ΜΕΤ ειδικα "ότι πληρωσεις παίρνεις"? Δεν υπαρχουν αρκετες εδω μέσα?
- Πώς μπορει κάποιος που ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως έχει ΜΙΑ ευκαιρια να κάνεις μια ΑΡΙΣΤΗ (μόνο το άριστο ειναι φυσικό ΚΑΙ πυκνό!) Μεταμόσχευση Μαλλιών (δεν έχεις άπειρα, ουτε καν αρκετα grafts, αυτο το ξέρουν όλοι εδω μέσα), να λαμβάνει αποφασεις με κριτηριο ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ?
- Πώς γίνεται για λόγους οικονομικούς να ονομάζουμε τα ΛΕΜΟΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΞΙΝΑ?????
Δηλαδη,
Λεμονια γλυκά: "καλή η νοσηλευτρια ταδε στην ταδε κλινική σουπερμαρκετ, εχω δει ενα δυο πολυ καλα περιστατικα (αλλα αγνοω τα χιλιαδες φτωχα!)
Σταφυλια ξινα: "σιγα μωρε τον Αναστασακη, Lorenzo, Shapiro κτλ, πως την έχει δει, όλη τα ιδια κανουν, σιγ ατην επιστημη.

Αν κάποιος μου απαντησει, θα του ειαμι ευγνώμων!
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Μια προσωπικη αποψη, κυριε Κωνσταντινε...

Υπαρχουν και καποια ατομα, σε ολους τους τομεις, που αξιολογουν διαφορετικα τις υπηρεσιες που προσφερουν. Καποια ατομα που, ενω διαθετουν γνωσεις/πτυχια/εμπειρια, δεν κοστολογουν τις υπηρεσιες που προσφερουν με γνωμονα τον ανταγωνισμο και την αποκομιση των μεγαλυτερων δυνατων κερδων.

Αν θελετε, μπορειτε να τους αποκαλεσετε "αφιλοκερδεις", "αλτρουιστες", "δον Κιχωτες", "υπερανω χρηματων", που συναισθανονται την δυσκολη οικονομικη κατασταση στην οποια βρισκονται οι συμπολιτες τους και προτιμουν να μειωσουν το δικο τους (ουτως ή αλλως μεγαλο) κερδος προκειμενου να προσφερουν τις αξιολογες υπηρεσιες τους.

Ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα απο τον οικειο μου τομεα (της εκπαιδευσης)...

Προσωπικα την πενταετια 1995-2000 (μεχρι που διοριστηκα) ημουν κατοικος μιας μικρης κωμοπολης. Δεν υπηρχαν φροντιστηρια στην περιοχη και οι λιγοι μαθητες που ηθελαν να ενισχυσουν την προσπαθεια τους, ηταν αναγκασμενοι ή να ταξιδευουν στην πλησιεστερη πολη (αποσταση 70 χιλιομετρων) ή να κανουν ιδιαιτερα σε αδιοριστους, οπως εγω, πτυχιουχους.

Τοτε, λοιπον, αφιερωσα χιλαδες ωρες προσωπικης ζωης με τυπικο "ανταλλαγμα" 10 ευρω την μιαμιση ωρα (αφου παντα κρατουσα τους μαθητες περιπου μιση ωρα παραπανω)...ομως με ουσιαστικο/ηθικο "ανταλλαγμα" την προσωπικη ικανοποιηση, την αισθηση εκπληρωσης του ηθικου καθηκοντος που απορρεει απο το λειτουργημα μου.

Η ανταμοιβη μου ηταν το χαμογελο των μαθητων και η ευγνωμοσυνη των γονιων τους.

Εβλεπα γυρω μου συναδελφους να παραδιδουν μαθηματα με 25 και 30 ευρω την ωρα.

Οι γονεις μου, οι φιλοι μου, πολλες φορες με αποκαλουσαν "ανοητο" και "κορόιδο" που "σκοτωνομουν" στη δουλεια για 500 ευρω τον μηνα. Προσωπικα ομως ημουν ευτυχισμενος...δε με ενοιαζε που οι αλλοι αμοιβονταν με τριπλασια χρηματα (προσφεροντας, ισως, λιγοτερες υπηρεσιες απο εμενα).

Που θελω να καταληξω, κυριε Αναστασακη;

Στο γεγονος οτι στη ζωη δεν πρεπει να τα μετραμε ολα με κριτηριο το χρημα. Ζωντας σε μια χωρα που διερχεται οικονομικη κριση, θα μπορουσατε να περιορισετε το (υψηλο πιστευω) κερδος σας. Αντι να χρεωνετε, οπως δικαιολογημενα πιστευετε οτι αξιζετε, πανω απο 2 ευρω το graft, θα μπορουσατε να ριξετε τις τιμες, ακομη και κατω απο 1,5 ευρω.

Ειμαι βεβαιος οτι, με τετοια τιμολογιακη πολιτικη και με τα καλα αποτελεσματα που μπορειτε να προσφερετε, οι συμπολιτες σας θα το εκτιμουσαν αφανταστα, θα σας προτιμουσαν και εσεις θα νιωθατε δικαιωμενος και ψυχικα ικανοποιημενος (εστω και με λιγοτερη προσωπικη περιουσια).

Πραγματικα θα θεωρουσα αξιεπαινη μια ενδεχομενη κινηση καλης θελησεως εκ μερους σας, να ριξετε σε ελκυστικα οικονομικα επιπεδα τις αξιολογες υπηρεσιες που προσφερετε.

ΥΓ Φυσικα η προταση, κυριε γιατρε, δεν αποσκοπει σε κανενος ειδους προσωπικο συμφερον. Σε ηλικια 51 χρονων και με πολυ καλο μαλλι, δεν ενδιαφερομαι σε καμια περιπτωση για μεταμοσχευση. Περισσοτερο κανω μια εκκληση εκ μερους φιλων νεαρων συμφορουμιτων που αναμφιβολα θα εβλεπαν θετικα μια τετοια κινηση εκ μερους σας και θα εμπιστευονταν το κεφαλι τους στα ικανα χερια σας.

χαίρομαι που γραφετε ότι
"Στο γεγονος οτι στη ζωη δεν πρεπει να τα μετραμε ολα με κριτηριο το χρημα."

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!
Σας ευχαριστω!

Όσο για τα υπόλοιπα, αφενος ειμαι ο μονος που εχει κάνει ΔΩΡΕΑΝ ασθενείς για επιδιόρθωση παλαιών φρικτων αποτελεμσατων


Συντομα θα δείτε άλλους 3

Τώρα, να σας πω και εγω ποια ειναι η πραγματικότητα.

ΚΑΝΕΙΣ που έχει επιλέξει εμένα ως ιατρό ΔΕΝ αποτρεπεται από τις ...τιμές μου.
Ειναι καθαρα θέμα ΑΥΤΟ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
Όποιος θέλει το καλύτερο στην Ελλάδα και εφάμιλλο των καλύτερων παγκοσμίως, βρισκει τα λεφτα και ΠΑΝΤΑ πιανουν τόπο.
Δείτε πόσα πραγματικά google reviews εχω και διαβαστε τι γραφουν.
Όποιος θέλει να αγοράσει Bentley σε τιμή Skoda επειδη έχει ακούσει πως τα Skoda "βγηκαν καλά", ειμαι βεβαιος πως δεν θα ρίξει τις τιμές Bentley για να πουλησει περισσότερα.

Ο κάθε επαγγελματιας έχει το κοινό του.
Κάποιοι θέλουν και ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ το καλύτερο.
Υποχρεωση μου ειναι να τους το ΠΡΟΣΦΕΡΩ, μιας και για αυτο με επιλέγουν.
Όχι να το προσφερω σε τιμές παρόμοιες με της νοσηλεύτριας στο supermarket.

Τωρα, το αν ειμαι εγω η Bentley ή όχι, αυτο πιστευω θα φανει με το καιρό, όπως φάνηκε και με άλλους
 

Bill1991

Active Member
Γιατρέ η τιμή δεν καθορίζει το αποτέλεσμα στον παγκόσμιο χάρτη της μμ... έχουμε δει αμέτρητα άθλια περιστατικά κυρίως από Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική μεταμοσχεύσεις των 20000 δολαρίων... Ένα φυσικό πυκνό αποτέλεσμα μμ που θα κάνει τον ασθενή πραγματικά χαρούμενο για μένα είναι ανεκτίμητο... Τα κριτήρια μου για την επιλογή της κλινικής της μμ είναι: ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΜ,η αποκλειστικότητα του γιατρού μόνο με το περιστατικό που έχει και όχι δύο τρεις ματιές σε 2-3 περιστατικά ταυτόχρονα,τα αποτελέσματα που έχει δείξει ο γιατρός,τα αποτελέσματα σε παρόμοιες περιπτώσεις με την δική μου,αν συμβαδίζουν τα θέλω μου με τον γιατρό,η αίσθηση που θα έχω αφού έχω μιλήσει μαζί του και μετά η τιμή.
 

Xristoforaz

Well-Known Member
Γιατρέ η τιμή δεν καθορίζει το αποτέλεσμα στον παγκόσμιο χάρτη της μμ... έχουμε δει αμέτρητα άθλια περιστατικά κυρίως από Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική μεταμοσχεύσεις των 20000 δολαρίων... Ένα φυσικό πυκνό αποτέλεσμα μμ που θα κάνει τον ασθενή πραγματικά χαρούμενο για μένα είναι ανεκτίμητο... Τα κριτήρια μου για την επιλογή της κλινικής της μμ είναι: ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΜ,η αποκλειστικότητα του γιατρού μόνο με το περιστατικό που έχει και όχι δύο τρεις ματιές σε 2-3 περιστατικά ταυτόχρονα,τα αποτελέσματα που έχει δείξει ο γιατρός,τα αποτελέσματα σε παρόμοιες περιπτώσεις με την δική μου,αν συμβαδίζουν τα θέλω μου με τον γιατρό,η αίσθηση που θα έχω αφού έχω μιλήσει μαζί του και μετά η τιμή.
Γιατρέ η τιμή δεν καθορίζει το αποτέλεσμα στον παγκόσμιο χάρτη της μμ... έχουμε δει αμέτρητα άθλια περιστατικά κυρίως από Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική μεταμοσχεύσεις των 20000 δολαρίων... Ένα φυσικό πυκνό αποτέλεσμα μμ που θα κάνει τον ασθενή πραγματικά χαρούμενο για μένα είναι ανεκτίμητο... Τα κριτήρια μου για την επιλογή της κλινικής της μμ είναι: ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΜ,η αποκλειστικότητα του γιατρού μόνο με το περιστατικό που έχει και όχι δύο τρεις ματιές σε 2-3 περιστατικά ταυτόχρονα,τα αποτελέσματα που έχει δείξει ο γιατρός,τα αποτελέσματα σε παρόμοιες περιπτώσεις με την δική μου,αν συμβαδίζουν τα θέλω μου με τον γιατρό,η αίσθηση που θα έχω αφού έχω μιλήσει μαζί του και μετά η τιμή.
Οπως και στις ομαδες μπασκετ θα ελεγα...το μπατζετ δεν παιζει παντα ρολο για την κατακτηση ευρωκουπων! Δυο συνεχομενα ευρωπαικα μπορει να κατακτησει μια ομαδα με αντιπαλους στον τελικο που εχουν πολλαπλασιο μπατζετ σε σχεση με αυτην (και μαλιστα με ανατροπες μεγαλες του σκορ, πραγμα που σημαινει ανατροπες δεδομενων και στατιστικων συναμα!)
Ετσι και με τις κλινικες! Απ το πουθενα ο Γερασης ο φιλτατος ειδε ενα πολυ καλο αποτελεσμα! Και δε χρειαστηκε να μεταβει καν προς την κλινικη του διασημου Ισπανου ιατρου!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Συμφωνώ. Όσο θέλει χρεώνει ο καθένας η ίδια η αγορά θα τον ρυθμίσει. Αν αξίζει θα τα πάρει αν όχι η δεν θα έχει δουλειά η θα πέσει.
Και στην Hdc ο Μάρας έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και αποτέλεσματα. Είχε κάνει ήδη μια μείωση και κάνουν πάλι προσφορά.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να πουλήσει την υπηρεσία του όσο γουστάρει.
Από κανένα μέλος δεν είδα να λέει ούτε εγώ φυσικά βάλτε τιμή 1€.
Η τιμή μιας υπηρεσίας ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό και από τον ανταγωνισμό.
Επίσης αξιολογώ την υπηρεσία της μμ μαλλιών ανάλογα με το αποτέλεσμα δεν θα πληρώσω με βάση τα πτυχία του κ Μαρ@ του κ βεκρ@ του κ Αναστασακ@ η της Αντωνίας που μου έκανε τη μμ. Υπάρχουν ιατροί στην Ελλάδα και μάλιστα ονόματα που έχουν κάψει κεφάλια η είναι σταθερά μετριοι.

Μάλλον εισαι σε άλλο κλάδο και όχι στο business consulting.
Η τιμή μιας υπηρεσίας ρυθμιζεται ΚΥΡΙΩΣ από το positioning.
Στην Τουρκια κανουν unlimited grafts με 900 ευρω.
και ο φιλος μου ο Koray, χρεωνει ΕΠΙ ΔΕΚΑ και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!
Που ειναι εδω η ,,,θεωρια σου?
Έχει και άλλους που χρεωνουν "ακριβα" στην Τουρκια, αν θέλεις σου βάζω καταλογο.


Εσεις, dimitris50423, αξιολογείτε με άλλα κριτηρια από αυτα που αξιολογούν οι ασθενείς ΜΟΥ.
Στοχεύεται εδω και χ΄ρονια σε άλλο κοινο....
Κανείς δεν έρχεται σε εμενα επειδή ....θαμπωθηκε από τα πτυχία μου.
Έρχονται γιατι:
1. Θέλουν ΙΑΤΡΟ και όχι κάποιον ντυμένο ιατρό
2. Θέλουν ιατρό με ονοματεπώνυμο και όχι supermarket
3. Νιώθουν ΑΣΦΑΛΕΙΑ μαζι μου γιατι δεν ειαμι εκει για να τους πω "καλημερα" αλλα θα τους κα΄νω όλο το χειρουργειο εγω
4. Έχουν δει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ αποτελεσματα, βιντεο, αρθρα μου και καταλαβαινουν "ποιος-ειναι-τι" πολύ σύντομα μόλις ψαξουν και αλλού
5 Κάποιοι, επιβεβαιωνονται για τα παραπανω κα ιτην επιλογή τους επειδή έχω ΚΑΙ βιογραφικό.

Όταν εσείς @dimitris50423 υποστηριζετε σθεναρα εδω και χρόνια μια πολιτική λειτουργιας που με βρίσκει ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ, ειναι αναμενομενο να προσπαθήσεις να ...ακυρωσεις το βιογραφικό τον ιατρών (εντεχνως πεταξες μεσα και τον Τάσο για να μην καρφωνεσαι) και να τους εξισωσεις με την νοσηλέυτρια, βάζοντας και την ...προσωπική νότα οτι "εκανε και εμενα".

Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που έγραψα πριν.
Κλασσική περιπτωση που κάποιος κάνει τα ΛΕΜΟΝΙΑ ΓΛΥΚΑ και προσπαθει να πέισει τους άλλους πως τα ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΙΝΑ.

Ειμαι βεβαιος πως το παιδι σας δεν θα το αφηνατε να το ΑΓΓΙΞΕΙ ΜΗ-ΙΑΤΡΟΣ ούτε για να του βγαλει παρανυχιδα!

Για πείτε μας, θα αφήνατε την πραγματικά συμπαθεστατη Αντωνια να ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ?
Η απλα επειδη ολοι εδω μεσα είναι ΞΕΝΟΙ, μπορει καποιος να προτεινει μη-ιατρους ως χειρουργούς και να φτανει να προσπαθει να ακυρωσει τα βιογραφικα και την ΝΟΜΙΜΗ ασκηση ΙΑΤΡΙΚΗΣ για μερικα ΕΥΡΩ?

Για πειτε μας!!!!
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Γιατρέ η τιμή δεν καθορίζει το αποτέλεσμα στον παγκόσμιο χάρτη της μμ... έχουμε δει αμέτρητα άθλια περιστατικά κυρίως από Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική μεταμοσχεύσεις των 20000 δολαρίων... Ένα φυσικό πυκνό αποτέλεσμα μμ που θα κάνει τον ασθενή πραγματικά χαρούμενο για μένα είναι ανεκτίμητο... Τα κριτήρια μου για την επιλογή της κλινικής της μμ είναι: ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΜ,η αποκλειστικότητα του γιατρού μόνο με το περιστατικό που έχει και όχι δύο τρεις ματιές σε 2-3 περιστατικά ταυτόχρονα,τα αποτελέσματα που έχει δείξει ο γιατρός,τα αποτελέσματα σε παρόμοιες περιπτώσεις με την δική μου,αν συμβαδίζουν τα θέλω μου με τον γιατρό,η αίσθηση που θα έχω αφού έχω μιλήσει μαζί του και μετά η τιμή.

Και συμφωνω απολύτως!
Πολύ συνετη άποψη.
Και ειπες την σωστη λέξη: ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!
Η ISHRS έκαν επροσφατα μια καμπανια για το BLACK MARKET και ένα πό τα σλόγαν ήταν:
If you think a good hair transplant is expensive, wait till you see how much a poor one costs!

Τι ειναι το BLACK MARKET:
Νοσηλευτριες που κανουν Μεταμοσχέυσεις Μαλλιων υπο την ...επίβλεψη ιατρού!

 

Harris_G

Well-Known Member
Γιατρε οσο δεν υπαρχει επισημα ειδικοτητα που θα την παιρνει καποιος,-α μονο ως ειδικευομενος ιατρος δεν θα ειναι τπτ απο αυτα που αναφερετε κατακριτεο. Δερματολογοι, πλαστικοι κλπ αλλα η μεταπηδηση σε χειρουργος τριχωτου κεφαλης δεν εχει το ιδιο βαρος με την αποκτηση της αρχικης ειδικοτητας.
 

Bill1991

Active Member
Η φιλοσοφία μου δεν είναι φτιάχνω ένα ρόστερ με μικρό μπάτζετ και πάω να πάρω την κούπα στην τύχη ( βλέπε φτηνές μεταμοσχεύσεις Τουρκία, γιατί εκεί αν είσαι κ@λ0φ@ρδος μπορεί να έχεις και πολύ καλό αποτέλεσμα , αν και θα σου πάρουν 1000 παραπάνω g από ότι θα έπρεπε) αλλά φτιάχνω ένα ρόστερ με μέτριο μπάτζετ και στοχευμένες κινήσεις με δομή και αρχές,που θα έχει κάποια στοιχεία (άμυνα, επίθεση, ριμπάουντ, ταχύτητα, ενέργεια, φυσική κατάσταση κτλ)σε αρκετά υψηλό επίπεδο και κοιτάω πάντα να έχω σπουδαίο προπονητή ...Στο μπάσκετ αν είσαι ''γνώστης'', έχεις "μάτι" , σου "κόβει", μπορείς αυτούς με το μεγαλύτερο μπάτζετ να τους κερδίσεις... Πάντα όμως χρειάζεσαι κάποιο μπάτζετ και να θες την επόμενη χρονιά να πάρεις ακόμα μεγαλύτερο για να εξελίξεις και άλλο την ομάδα σου αλλά και επειδή το αξίζεις !
 

Xristoforaz

Well-Known Member
Και συμφωνω απολύτως!
Πολύ συνετη άποψη.
Και ειπες την σωστη λέξη: ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!
Η ISHRS έκαν επροσφατα μια καμπανια για το BLACK MARKET και ένα πό τα σλόγαν ήταν:
If you think a good hair transplant is expensive, wait till you see how much a poor one costs!

Τι ειναι το BLACK MARKET:
Νοσηλευτριες που κανουν Μεταμοσχέυσεις Μαλλιων υπο την ...επίβλεψη ιατρού!

Γιατρε στη συνεντευξη λετε οτι κανετε fue λαμβανοντας τριχες απο ολο το σωμα! Να τα διαδιδετε αυτα, γιατι καποιοι ειρωνευονται τη συγκεκριμενη τεχνικη με ποταπες προτασεις περι τριχων απο ακαταλληλα σημεια! Ειμαι σιγουρος οτι ειστε ο μονος στην Ελλαδα που κανετε body hair fue...το τονιζω διοτι καποιοι αψηφουν την αυτη τεχνικη λες και ειναι ανυπαρκτη ή ασημαντη!
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Γιατρε στη συνεντευξη λετε οτι κανετε fue λαμβανοντας τριχες απο ολο το σωμα! Να τα διαδιδετε αυτα, γιατι καποιοι ειρωνευονται τη συγκεκριμενη τεχνικη με ποταπες προτασεις περι τριχων απο ακαταλληλα σημεια! Ειμαι σιγουρος οτι ειστε ο μονος στην Ελλαδα που κανετε body hair fue...το τονιζω διοτι καποιοι αψηφουν την αυτη τεχνικη λες και ειναι ανυπαρκτη ή ασημαντη!

Τα γενια ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μοσχέυματα σε επιλεγμενες περιπτωσεις εξαντλημενης δότριας
Σημερα, μάλιστα, εφαιρεσα 450 τριχοθυλάκια από εφηβαιο γυναίκας που θα ειναι ανεκτίμητα στην εικονα κάλυψης της, μιας και η δοτρια ειναι φτωχη.
 

Xristoforaz

Well-Known Member
Και σε πειραξε το σημειο που ανεφερε ο @tasos33!!
Απο γενια και στηθος αρκουν...και μαλιστα ο γιατρος ειπε οτι τα γενια αποτελουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μοσχευματα! Καλυτερα γενια παρα τατουαζ λοιπον! (προσωπικη μου αποψη)
 

manly_Man

Well-Known Member
Η ερώτηση ειναι άλλη και φοβαμαι ότι ενω ειναι πολυ απλή πολλοί επιλέγουν να απαντούν ΑΛΛΗ ερωτηση.
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΧΡΕΩΝΩ (βάσει και αυτων που μου αναγνωριζεις και σε ευχαριστω!) ΑΝ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΧΡΕΩΝΕΙ 1-1,5 ΕΥΡΩ???????

Η ερώτηση ειναι αυτη διότι ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ κάποιοι ΜΟΝΟ ΤΙΜΕΣ.
Εγω προσθέτω ΑΛΛΗ παραμετρο, που για συνετούς ανθρώπους θα έπρεπε να ειναι τουλάχιστον εξίσου σημαντική.

ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ τη νοσηλευτρια να πληρωνεται 1-1,5 ΕΥΡΩ, ποσο ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ τον ιατρό με τόσα επωνυμα αποτελεσματα και διαπιστευτηρια να χρεωνει?

Αν δηλαδη τον BURGER στην καντινα εξω από το γήπεδο έχει Χ ευρω (το αναλογο της νοσηλευτριας χωρις ονομα, χωρις ευθυνη, χωρις σπουδη στο αντικείμενο, και χωρις άδεια... ), στο εστιατοριο 2 αστεριων Michelin (ας πούμε οτι 3 έχει ο αγαπημενος ιατρ΄ςο του καθενός στο εξωτερικό), ΠΟΣΟ διακιολογειται να έχει το BURGER?
δεν υπαρχει δικαιο και αδικο που θα πρεπει να χρεωσετε, οτι θελετε μπορειτε και 3 και 4 ευρω το μοσχευμα, απλα σας λεμε πως εχουν τα δεδομενα βασει τιμων που κυκολοφορουν και ανταγωνισμου....και γενικα υπαρχει μια πτωτικη ταση στις τιμες απο οτι εχουμε δει....μπορεις να παρεις αξιοπρεπες αποτελεσμα και οικονομικα, δεν χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια για υπερκοστολογημενες υπηρεσιες....

πχ στην Κυπρο κιολας απο οτι ειδα 1.5 ευρω χρεωνουν το μοσχευμα με τον Κυριακο Μαρα που εχει μεγαλη εμπειρια ο γιατρος με πολλα αποτελεσματα και αλλοι διαφοροι στην ελλαδα πιο οικονομικοι.... ο koray erdogan επισης εχει ριξει τις τιμες του στο 1.5-1.9

στο παραδειγμα με το burger, που λετε, στο ιδιο αποτελεσμα θα καταληξει καποιος και στις 2 περιπτωσεις που ο στοχος ειναι να γεμισει καποιος, ειτε με φαγητο ειτε με...τριχες.... απλα στην 2η περιπτωση θα πληρωσει και το περιβαλλον!
 
Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Θέλω απάντηση σε παρακαλω!
ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΘΕΣ!

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΧΡΕΩΝΩ (βάσει και αυτων που μου αναγνωριζεις και σε ευχαριστω!) ΑΝ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΧΡΕΩΝΕΙ 1-1,5 ΕΥΡΩ???????
To συνεχίζω λοπόν και παρόλο που απάντησα (βάζοντας στο τραπέζι ένα νούμερο προκειμένου να συνεχίσουμε τη συζήτηση)δεν πήρα ακόμα απάντηση(έχετε την πλήρη κατανόηση μου όμως γιατί σας έχουμε βομβαρδίσει).

Η απάντηση σχετικά με το κοστολόγιο των υπηρεσιών πρέπει να παραμετροποιηθεί και να αναλυθεί ως εξής:

Πόσο είναι το κοστολόγιο της εταιρείας συνολικά?Λειτουργικά έξοδα.(δεν ρωτάω εννοείται)​
Με τι κερδοφορία είστε ικανοποιημένος ώστε όλα αυτά που έχετε κάνει να αποτιμηθούνε και σε χρήμα γιατί "πρέπει" και "επιβάλλεται".​
Που κυμαίνεται η αγορά?​
Ποιό είναι το target group που απευθύνομαι?​
Ποιά είναι τα αποτελέσματα της δουλειάς μου?​
Ti ποσοστό πωλήσεων δέχομαι να χάνω στο σύνολο της Ελληνικής αγοράς?Αν δηλαδή έχω 100 υποψηφίους με τι μερίδιο αγοράς θα είμαι ικανοποιημένος διατηρώντας όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε υψηλό βαθμό?​
Που επιβάλλεται να είναι το brand positioning του Αναστασάκη με βάση τα αποτελέσματα και όλο το παρεχόμενο πακέτο?​
Το brand merchandising γιατρέ ακριβώς από όλα αυτά ΚΑΘΟΡΊΖΕΤΑΙ και ανάλογα τοποθετείται το προιόν αλλά το πλεόν βασικό είναι ότι η αγορά είναι αυτορυθμιζόμενη και αργά ή γρήγορα θα μπει στη σωστή του θέση και εκεί που του αξίζει.​
Και θα διαμορφώσει την ανάλογη τιμή.​
Τo flexibility όμως και το "volatility"που έχω ξανααναφέρει- (κοινώς διακύμανση) είναι βασικό συστατικό για μια συνεχή και συνεπή επιτυχία.​
Τα πάντα πρέπει να προσαρμόζονται στις εκάστοτες καταστάσεις και αναλόγως να προβαίνουμε σε δράση.​
Και νομίζω σας απαντώ για το που πρέπει να βρίσκεστε σε σχέση με τη νοσηλεύτρια και την κάθε νοσηλεύτρια.​
Και αυτό θα το ορίσετε εσείς κανένας άλλος.​
"Όταν μια μετοχή είναι έτοιμη να εισαχθεί στο χρηματιστήριο,η πρώτη τιμή διαπραγμάτευσης είναι αυτή που καθορίζεται με βάση τις χρηματοοικονομικές καταστάσεις της εταιρίας και τα αντίστοιχα οικονομικά της μεγέθη.​
Μετά όμως είναι παντελώς ελεύθερη και διαπραγματεύεται ελεύθερα με βάση την προσφορά και ζήτηση.Η αγορά έχει τεράστιες διακυμάνσεις και πάνω και κάτω.​
Σε μια σωστά δομημένη αγορά η τιμή της μετοχής αντικατοπτρίζει επακριβώς την εικόνα της εταιρίας.​
Και το χρηματιστήριο είναι ίσως το πιο δίκαιο σύστημα (άλλο αν έχουνε καταστρατηγηθεί κανόνες-στο παρελθόν αυτά)και πάντα σε δικαιώνει αν έχεις υπομονή."​
Εσείς μπορείτε να είστε ευχαριστημένος με τον εαυτό σας πάνω από όλα αλλά και με τους ασθενείς σας και τα αποτελέσματα σας,αλλά μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το όφελος σας και κατά συνέπεια των πελατών σας και των υποψηφίων σας έχοντας κατά νου αυτό.​
Keep the good work.​
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα