Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

Akis-multi

Well-Known Member
Καλησπέρα κύριε @Κωνσταντινος Αναστασάκης
Εγώ να σας πω πως καλώς ή κακώς στο συγκεκριμένο forum δεν απολαμβάνατε μια από τις υψηλές θέσεις ως επιλογή αλλά και στη συνείδηση των ήδη μεταμοσχευμένων ή των μελλοντικά μεταμοσχευμένων ασθενών κυρίως (αλλά οχι μόνο) για την έλλειψη παρουσίασης περιστατικών σας από ασθενείς που έχουν ήδη κάνει.
Σας προτείνω να αφήσετε τη δουλειά σας να μιλήσει από μόνη της γιατί κατά την εκτίμηση μου μιλώντας για οικονομικά και βάζοντας τον εαυτό σας σε σύγκριση με άλλους σχετικά με γνώσεις πτυχία κα, μάλλον μακροπρόθεσμα θα βγείτε χαμένος από τη παρουσία σας στο forum.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΧΡΕΩΝΩ (βάσει και αυτων που μου αναγνωριζεις και σε ευχαριστω!) ΑΝ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΧΡΕΩΝΕΙ 1-1,5 ΕΥΡΩ???????

Νομίζω ότι για να αξιολογήσεις μια τιμή πρέπει να κατανοήσεις και την αξία αυτού που αγοράζεις. Δυστυχώς και σε αντίθεση με πολλά άλλα καταναλωτικά αγαθά των οποίων η αξία προκύπτει από εύκολα αναγνωρίσιμες παραμέτρους, η μεταμόσχευση μαλλιών έχει σημαντικές παραμέτρους που δεν είναι εύκολο να ταυτοποιηθούν και να αξιολογηθούν κατάλληλα έτσι ώστε να συμμετέχουν στην διαμόρφωση της τελικής απόφασης που για πολλούς έχει σαν κεντρικό κριτήριο την τιμή.

Με αυτό δεν θέλω να ισχυριστώ ότι πάντα με τα χρήματα αγοράζεις 100% ουσία ακόμα και αν κατανοήσεις την αξία της αγοράς. Όταν πας στον κρεοπώλη και αγοράσεις μια πολύ καλή μπριζόλα μπορείς να δεχτείς και λίγο παραπάνω αχρείαστο λίπος ή το χαρτί που σου πουλάει στο ζύγι με τιμή μπριζόλας. Η αναζήτηση μιας τέλειας ευκαιρίας είναι ουτοπικό σενάριο και τελικά δεν έχει πρακτική αξία παρά μόνο σε ανθρώπους που πάσχουν από OCD. Ένα λογικό overpricing όμως δεν είναι το βασικό κριτήριο επιλογής, ο προσδιορισμός της πραγματικής αξίας της παρεχομένης υπηρεσίας είναι.

Η πραγματική αξία λοιπόν της παρεχόμενης υπηρεσίας στον τομέα της μμ δεν είναι η μεταμόσχευση. Η πραγματική αξία είναι πως θα αντιμετωπίσεις δόκιμα το πρόβλημα της ΑΑ σε βάθος χρόνου με το μεγαλύτερο ποσοστό βεβαιότητας μέσω (και) της μεταμόσχευσης.
Το λάθος λοιπόν ξεκινάει από εδώ. Αν θεωρήσεις ότι η κεντρική ιδέα είναι το αποτέλεσμα μιας FUE only μεταμόσχευσης λίγο χιλιάδων graft έχασες 7 στις 10, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ σου.

H επιλογή κλινικής/γιατρού που μπορεί να δώσει σωστή λύση στην παραπάνω πρότασή μου με bold είναι το ζητούμενο. Τέτοιες κλινικές έχουν σαν επίκεντρο μόνο τον γιατρό και όχι νοσηλεύτριες. Ακόμα όμως και αν έχουν τον γιατρό δεν σημαίνει ότι πληρούν τις προϋποθέσεις. Εκ προσωπικής πείρας σας λέω έντιμως ότι είναι πολύ λίγες οι κλινικές που μπορούν πραγματικά να το κάνουν και σίγουρα δεν είναι οι περισσότερες από αυτές που αναφέρονται εδώ.

Το γεγονός ότι κάποιοι χρήστες σαν τον Πάνο ή εμένα μπορεί να υποκαταστήσουν κομμάτι αυτής της υπηρεσίας με αμέτρητες ώρες ασχολίας δεν σημαίνει ότι είναι η σωστή μέθοδος. Η σίγουρη μέθοδος είναι η επιλογή και αξιολόγηση (και με κριτήριο την τιμή) αυτής της κλινικής που σου το προσφέρει.
 

gregkont13

Verified MM member
Πολύ κουβέντα για τις τιμές και λιγότερη για τις μμ. Έχουμε φτάσει να βάζουμε και το cv του καθενός στο νήμα. Προσωπικά όσα πτυχία και να βάλει κάποιος γιατρός μμ δεν θα εντυπωσιαστώ ιδιαίτερα. Προφανώς τα πτυχία και οι ακαδημαϊκές επιτυχίες δείχνουν υπομονή και εργατικότητα για κάποιον, αλλά δεν θα δουλέψουν μόνα τους στο κεφάλι κανενός. Υπάρχουν πολλά πτυχία, τίτλοι και άλλα τα οποία όμως στην πράξη μπορεί να μην δηλώνουν πολλά. Να αναφέρω και εγώ για το δικό μου κλάδο πόσους έχω δει με διδακτορικά οικονομικών, με CFA, FRM κλπ και όμως σε μια συνέντευξη δεν ξέραν πολλά. Ο @vlafo πιστεύω θα καταλάβει τι εννοώ. Με λίγα λόγια δεν θα επέλεγα γιατρό για τα πτυχία του, αλλά με βάση διαφορετικά κριτήρια που αφορούν τη διαχείριση της δότριας, το manual ή motor fue, την ύπαρξη γιατρού κατά τη διάρκεια της επέμβασης, το αποτέλεσμα στη λήπτρια (προφανώς), το σωστό consultation, την συμπεριφορά του γιατρού σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά (που είναι δεδομένο ότι θα συμβεί σε κάθε γιατρό) και πολλά άλλα παρόμοια.

Φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε γιατρό και νοσηλεύτρια και ούτε εγώ θα πήγαινα κάπου που δεν παρίσταται γιατρός, όμως δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε κάτω το βιογραφικό του καθενός ούτε να στηρίζουμε την τιμή πάνω σε αυτό. Υπάρχουν εξαιρετικές επιλόγες στη fue στα 2.5 ευρω και επίσης η κύπρος(και οι δυο κλινικές) έχει αρχίσει και παίζει στο 1.5-1.7 η οποία έχει παράξει τρομερά αποτελέσματα για χρόνια. Καλύτερα ο γιατρός να αφήσει τη δουλεία του να μιλήσει και η αγορά θα τον δικαιώσει, ενώ θα παρασύρει και όποια κλινική δουλεύει αντιδεοντολογικά.
 
Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
"Το γεγονός ότι κάποιοι χρήστες σαν τον Πάνο ή εμένα μπορεί να υποκαταστήσουν κομμάτι αυτής της υπηρεσίας με αμέτρητες ώρες ασχολίας δεν σημαίνει ότι είναι η σωστή μέθοδος"

Αυτή η φράση @CVIAL νομίζω είναι το ζουμί όλης της υπόθεσης....
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Γιατρε οσο δεν υπαρχει επισημα ειδικοτητα που θα την παιρνει καποιος,-α μονο ως ειδικευομενος ιατρος δεν θα ειναι τπτ απο αυτα που αναφερετε κατακριτεο. Δερματολογοι, πλαστικοι κλπ αλλα η μεταπηδηση σε χειρουργος τριχωτου κεφαλης δεν εχει το ιδιο βαρος με την αποκτηση της αρχικης ειδικοτητας.

δες εδω παρακαλώ
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
δεν υπαρχει δικαιο και αδικο που θα πρεπει να χρεωσετε, οτι θελετε μπορειτε και 3 και 4 ευρω το μοσχευμα, απλα σας λεμε πως εχουν τα δεδομενα βασει τιμων που κυκολοφορουν και ανταγωνισμου....και γενικα υπαρχει μια πτωτικη ταση στις τιμες απο οτι εχουμε δει....μπορεις να παρεις αξιοπρεπες αποτελεσμα και οικονομικα, δεν χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια για υπερκοστολογημενες υπηρεσιες....

πχ στην Κυπρο κιολας απο οτι ειδα 1.5 ευρω χρεωνουν το μοσχευμα με τον Κυριακο Μαρα που εχει μεγαλη εμπειρια ο γιατρος με πολλα αποτελεσματα και αλλοι διαφοροι στην ελλαδα πιο οικονομικοι.... ο koray erdogan επισης εχει ριξει τις τιμες του στο 1.5-1.9

στο παραδειγμα με το burger, που λετε, στο ιδιο αποτελεσμα θα καταληξει καποιος και στις 2 περιπτωσεις που ο στοχος ειναι να γεμισει καποιος, ειτε με φαγητο ειτε με...τριχες.... απλα στην 2η περιπτωση θα πληρωσει και το περιβαλλον!

Διαφωνω εντελώς.
Και θα ηθελα μια εξηγηση για το ποιες ειναι οι υπερκοστολογημένς υπηρεσιες, και ποιος τις προσφερει.
Υποθετω μιλατε για κλινικές super market που χειρουργουν μη-ιατροι και έχουν το θρασοσ να χρεωνουν 1,5 ευρω το μοσχευμα αντι για 0,1!!!!

Ξερετε καλυτερα από πολλους πως ΔΕΝ ειναι θεμα ....περιβάλλοντος.
Το ξερετε πολυ καλά και με τρανταχτα παραδειγματα, ακόμα και άπο τον @CVIAL.
Ειναι ΟΥΣΙΑΣ!
Μην κάνετε τα σταφυλια ξινα.
Ειδικά εδω μέσα, ειστε οι ΠΛΕΟΝ καταλληλοι άνθρωποι που ΞΕΡΟΥΝ τη διαφορα μεταξυ ΤΕΛΕΙΑΣ μεταμόσχευσης και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!

Τα τριχοθυλάκια σου ειναι συγκεκριμένα.
Οι αναγκες σου με τα χρόνια αυξανονται.
Καθε μικρο-καταστροφη θα πληρωθει στο μέλλον πικρα!
ΚΑΘΕ μικρο-λάθος στην τοποθετηση, σχεδιαση, εξαγωγη θα σε ΚΑΡΦΩΝΕΙ οτι έχει κανει ΜΕΤ και θα σε κοιτανε ή θα φανταζεσαι οτι σε κοιτανε!!
Και αν δεν σε καρφωνει σε άλλους, θα σε καρφωνει ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ!
Γιατι εσενα τα κριτηρια σου ειναι υψηλα.!!!!
ΚΑΘΕ μερα που θα το βλεπεις θα λες: ρε γαμωτο, αν ειχα παει στον ταδε και δεν ΑΝΕΧΟΜΟΥΝ να χειρουγηθω από την κλινική supermarket, δεν θα ηταν μισο το χαμογελο όταν κοιταω τα μαλλια μου αλλα ολοκληρο!
και αυτα φυσικά στην καλύτερη περιπτωση, όχι στις περισσοτερες καταστροφικες περιπτωσεις που βλεπω καθε μερα στο ιατρειο μου.

Οποτε, διακυβευονται ΠΟΛΛΑ περισσότερα από λιγα ευρω ή περιβαλλον εστιατοριου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Καλησπέρα κύριε @Κωνσταντινος Αναστασάκης
Εγώ να σας πω πως καλώς ή κακώς στο συγκεκριμένο forum δεν απολαμβάνατε μια από τις υψηλές θέσεις ως επιλογή αλλά και στη συνείδηση των ήδη μεταμοσχευμένων ή των μελλοντικά μεταμοσχευμένων ασθενών κυρίως (αλλά οχι μόνο) για την έλλειψη παρουσίασης περιστατικών σας από ασθενείς που έχουν ήδη κάνει.
Σας προτείνω να αφήσετε τη δουλειά σας να μιλήσει από μόνη της γιατί κατά την εκτίμηση μου μιλώντας για οικονομικά και βάζοντας τον εαυτό σας σε σύγκριση με άλλους σχετικά με γνώσεις πτυχία κα, μάλλον μακροπρόθεσμα θα βγείτε χαμένος από τη παρουσία σας στο forum.

Η δουλεια μου μιλάει πιο πολύ από κάθε άλλου στην Ελλάδα.
Επώνυμα, περηφανα, θαραλλέα και ειλικρινα.

Δεν έκανα ΕΓΩ κάποια σύγκριση.
Κάποιοι άλλοι συνεκριναν τιμες και εγω ζητησα να συγκρινουμε τιμες βασει και άλλων παραμετρων.
Διότι, μια στειρα ξερη τιμη ευνοεί το supermarket.
Ομως, εχω καταλαβει πως εδω μέσα οι περισσσότεροι ΔΕΝ θελουν supermarket.
Θέλουν ΑΡΙΣΤΕΙΑ!
Θέλουν ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
Κάποιοι νομιζουν πως θα βρουν το τελειο αποτελεσμα στην τιμή λαϊκης αγοράς.
Δυστυχώς, εχω δει εκατονταδες περιστατικα στο ιατρειο μου και το πως καταλήξαν με αυτο το σκεπτικό.


Αν δεχεται κάποιος να πληρωνει 1,5ευρω τη νοσηλευτρια για να της αναθεσει να του ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ την περιουσια του (ΔΟΤΡΙΑ) και να καθορισει το ΤΙ θα βλεπει στο καθρεπτη ΜΙΑ ΖΩΗ, ειναι δικαιωμά του.

Δικαιωμα του να θέλει να μας πείσει όλους για το πόσο μαγκας ειναι αυτος που "του εκατσε" η ρωσικη ρουλέτα που έπαιξε.
Δικαιωμα του ειναι να θέλει να μας πεισει πως και με τους εξειδικευμενους ιατρούς ειναι ρωσικη ρουλετα (!!!)
Δικαιωμα του ειναι να δινει και συμβουλές σε εμενα για το μέλλον μου στο φορουμ.

Ο κριθω και εγω και εσεις για την άσκηση των δικαιωμάτων μας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Πολύ κουβέντα για τις τιμές και λιγότερη για τις μμ. Έχουμε φτάσει να βάζουμε και το cv του καθενός στο νήμα. Προσωπικά όσα πτυχία και να βάλει κάποιος γιατρός μμ δεν θα εντυπωσιαστώ ιδιαίτερα. Προφανώς τα πτυχία και οι ακαδημαϊκές επιτυχίες δείχνουν υπομονή και εργατικότητα για κάποιον, αλλά δεν θα δουλέψουν μόνα τους στο κεφάλι κανενός. Υπάρχουν πολλά πτυχία, τίτλοι και άλλα τα οποία όμως στην πράξη μπορεί να μην δηλώνουν πολλά. Να αναφέρω και εγώ για το δικό μου κλάδο πόσους έχω δει με διδακτορικά οικονομικών, με CFA, FRM κλπ και όμως σε μια συνέντευξη δεν ξέραν πολλά. Ο @vlafo πιστεύω θα καταλάβει τι εννοώ. Με λίγα λόγια δεν θα επέλεγα γιατρό για τα πτυχία του, αλλά με βάση διαφορετικά κριτήρια που αφορούν τη διαχείριση της δότριας, το manual ή motor fue, την ύπαρξη γιατρού κατά τη διάρκεια της επέμβασης, το αποτέλεσμα στη λήπτρια (προφανώς), το σωστό consultation, την συμπεριφορά του γιατρού σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά (που είναι δεδομένο ότι θα συμβεί σε κάθε γιατρό) και πολλά άλλα παρόμοια.

Φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε γιατρό και νοσηλεύτρια και ούτε εγώ θα πήγαινα κάπου που δεν παρίσταται γιατρός, όμως δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε κάτω το βιογραφικό του καθενός ούτε να στηρίζουμε την τιμή πάνω σε αυτό. Υπάρχουν εξαιρετικές επιλόγες στη fue στα 2.5 ευρω και επίσης η κύπρος(και οι δυο κλινικές) έχει αρχίσει και παίζει στο 1.5-1.7 η οποία έχει παράξει τρομερά αποτελέσματα για χρόνια. Καλύτερα ο γιατρός να αφήσει τη δουλεία του να μιλήσει και η αγορά θα τον δικαιώσει, ενώ θα παρασύρει και όποια κλινική δουλεύει αντιδεοντολογικά.

Συμφωνω απόλυτα μαζι σας!
Ειναι ΓΕΛΟΙΟ ένας ιατρός να πεταει τα πτυχια στο τραπεζι και να λέει "Εχω πτυχια, ελάτε σε μενα".
Το κάνουν καποιοι που βλεπεις φωτογραφιες με δεκαδες καδρα από όλα τα συνεδρια (events όπως τα λέει ο Παρασκευας :)) που πηγαν.

Όμως, οταν κάποιος ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ επειδή υποστηριζει κλινικες supermarket, στο ρίχνει στην τιμή σαν μοναδική ή καθοριστική παραμετρο και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ και υπογεια προσπαθει να ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ επιστημονικής καταρτισης για να μην ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙ ή προχειροτητα, η παρανομια και η επικινδυνη νοοτροπία αυτου που υποστηριζει, το να ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ την μπαλα στο γηπεδο δεν με κάνει "ποζερα" και οτι μοστραρω τα πτυχια μου.
Εγω μάθει αυτα στη ζωή:
  1. Ο ΣΥΝΕΤΟΣ άνθρωπος θέλει ΙΑΤΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Ας μας πουν τι θα έκανα για τα παιδια τους όλοι αυτοι που πανε σε νοσηλευτριες και κομμωτες να δουμε
  2. Ο ΣΥΝΕΤΟΣ άνθρωπος θέλει να δει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, οπως ειπατε. Αν ΔΕΝ ειναι απο ιατρό, τα χαζευει αλλα τα αγνοει.
  3. Ο ΣΥΝΕΤΟΣ άνθρωπος θέλει να μαθει τις τεχνικές λεπτομέρειες που ειπατε.
  4. Ο ΣΥΝΕΤΟΣ άνθρωπος, αν καλυφθει από αυτα, θα ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ και το βιογραφικο του ιατρου, γιατι ΟΛΟΙ μας θελουμε να ειμαστε λιγο πιο σιγουροι οτι και καποιος άλλος ειδικός, επιτροπη, οργανισμός, σχολη κτλ εχει ΕΓΚΡΙΝΕΙ την επιλογή μας
Αν δεν υπάρχει το 4, ΔΕΝ ειναι deal-breaker, ούτε το 4 ειναι deal-setter.
Αλλα, μην το ισοπεδώνουμε.
Έχει αξία στην ΩΡΑ του στο decision process.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα κύριε @Κωνσταντινος Αναστασάκης
Εγώ να σας πω πως καλώς ή κακώς στο συγκεκριμένο forum δεν απολαμβάνατε μια από τις υψηλές θέσεις ως επιλογή αλλά και στη συνείδηση των ήδη μεταμοσχευμένων ή των μελλοντικά μεταμοσχευμένων ασθενών κυρίως (αλλά οχι μόνο) για την έλλειψη παρουσίασης περιστατικών σας από ασθενείς που έχουν ήδη κάνει.
Σας προτείνω να αφήσετε τη δουλειά σας να μιλήσει από μόνη της γιατί κατά την εκτίμηση μου μιλώντας για οικονομικά και βάζοντας τον εαυτό σας σε σύγκριση με άλλους σχετικά με γνώσεις πτυχία κα, μάλλον μακροπρόθεσμα θα βγείτε χαμένος από τη παρουσία σας στο forum.

Θα διαφωνήσω, σε ένα φαινομενικά σωστό ποστ, για έναν λόγο. Πέραν της δουλειάς εμένα προσωπικά με ενδιαφέρουν και οι απόψεις του γιατρού για το πως βλέπει τις μμ, δηλαδή τι στρατηγική έχει, τι γνώμη έχει για τα φάρμακα, ποιους απορρίπτει (αν απορρίπτει) και πολλά άλλα. Μόνο έτσι θα μπορέσω να τον αξιολογήσω συνολικά και να δω αν μου κάνει και αν εξυπηρετεί την πραγματική αξία όπως την περιέγραψα σε προηγούμενο ποστ.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
  1. Ο ΣΥΝΕΤΟΣ άνθρωπος θέλει ΙΑΤΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Ας μας πουν τι θα έκανα για τα παιδια τους όλοι αυτοι που πανε σε νοσηλευτριες και κομμωτες να δουμe.

Γιατρέ μην κάνεις αυτή την ερώτηση γιατί δεν θα σου αρέσει η απάντηση. Η βλακεία και το πάθος είναι ανίκητα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Συμφωνω απόλυτα μαζι σας!
Ειναι ΓΕΛΟΙΟ ένας ιατρός να πεταει τα πτυχια στο τραπεζι και να λέει "Εχω πτυχια, ελάτε σε μενα".
Το κάνουν καποιοι που βλεπεις φωτογραφιες με δεκαδες καδρα από όλα τα συνεδρια (events όπως τα λέει ο Παρασκευας :)) που πηγαν.

Όμως, οταν κάποιος ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ επειδή υποστηριζει κλινικες supermarket, στο ρίχνει στην τιμή σαν μοναδική ή καθοριστική παραμετρο και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ και υπογεια προσπαθει να ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ επιστημονικής καταρτισης για να μην ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙ ή προχειροτητα, η παρανομια και η επικινδυνη νοοτροπία αυτου που υποστηριζει, το να ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ την μπαλα στο γηπεδο δεν με κάνει "ποζερα" και οτι μοστραρω τα πτυχια μου.
Εγω μάθει αυτα στη ζωή:
  1. Ο ΣΥΝΕΤΟΣ άνθρωπος θέλει ΙΑΤΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Ας μας πουν τι θα έκανα για τα παιδια τους όλοι αυτοι που πανε σε νοσηλευτριες και κομμωτες να δουμε
  2. Ο ΣΥΝΕΤΟΣ άνθρωπος θέλει να δει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, οπως ειπατε. Αν ΔΕΝ ειναι απο ιατρό, τα χαζευει αλλα τα αγνοει.
  3. Ο ΣΥΝΕΤΟΣ άνθρωπος θέλει να μαθει τις τεχνικές λεπτομέρειες που ειπατε.
  4. Ο ΣΥΝΕΤΟΣ άνθρωπος, αν καλυφθει από αυτα, θα ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ και το βιογραφικο του ιατρου, γιατι ΟΛΟΙ μας θελουμε να ειμαστε λιγο πιο σιγουροι οτι και καποιος άλλος ειδικός, επιτροπη, οργανισμός, σχολη κτλ εχει ΕΓΚΡΙΝΕΙ την επιλογή μας
Αν δεν υπάρχει το 4, ΔΕΝ ειναι deal-breaker, ούτε το 4 ειναι deal-setter.
Αλλα, μην το ισοπεδώνουμε.
Έχει αξία στην ΩΡΑ του στο decision process.

Συμφωνώ με την απάντηση σας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Προσωπικά, θα σας πρότεινα να μην ασχολείστε ιδιαίτερα με διαδικασίες σύγκρισης άλλων κλινικών που σας βρίσκουν ιδεολογικά αντίθετο. Καταλαβαίνω ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σας πνίγει το δίκιο, όταν σας λένε, "ε να εκεί χρεώνουν 1 ευρώ, και υπάρχουν κάποια καλά αποτελέσματα, οπότε γιατί να μην πάω εκεί;". Είναι λογικό γιατί σκέφτεστε ότι κάποιος επιλέγει ένα περιβάλλον για να χειρουργηθεί στο οποίο μπορεί να μην υπάρχει κανένας γιατρός, ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν πολλά αποτέλεσματα, "κακά" τα οποία δεν έχουν φανεί. Καταλαβαίνω ότι προσπαθείτε να δείξετε τα κακώς κείμενα, όμως να σας πω ότι σ αυτό εδώ το φόρουμ, όσους supporters και να έχει μια κλινική (με συμφέροντα η μη) δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεχτεί κριτική και μάλιστα σκληρή είτε αν λέγετε AHC είτε αν λέγεται Λορετζο, είτε αν λέγεται Erdogan. Πολλά από αυτά που έχετε πει σχετικά με τις χαμηλές τιμές και τις μεθόδους κάποιων κλινικών, έχουν χιλιοειπωθεί από μέλη του φόρουμ με εξαιρετική εμπειρία που είχαν συστήσει σε όλους να είναι προσεκτικοί με τις επιλογές τους. Στο συμπέρασμα, πιστεύω ότι τα άτομα που σκέφτονται με στυλ "θα πάω εκεί που είναι φτηνά γιατί κάνουν καλή δουλεία και είδα και 2 καλά αποτελέσματα και αδιαφορώ αν υπάρχει γιατρός ή όχι" ότι και να πείτε δεν θα αλλάξουν άποψη. Υπάρχει όμως και μια μεγάλη μερίδα αυτού του φόρουμ (πολλοί δεν γράφουν καν) που κάνει πολύ προσεκτική σκέψη με βάση ότι είπατε παραπάνω και σε αυτό το κοινό απευθυνεστε και είναι στο χέρι σας να το κερδίσετε. Είναι γεγονός ότι οι 4 παραπάνω παράμετροι που αναφέρατε, για κάποιους, θα είναι πάντα ψηλά γράμματα (Οπότε άδικα κοπιάζετε με κείνους), όμως αρκετοί εδώ μέσα ξέρουν να κοστολογήσουν πόσο αξίζει μια μμ με βάση ακριβώς αυτές τις 4 παραμέτρους και αδιαφορούν για ένα καλό αποτέλεσμα μιας νοσοκόμας. Οπότε αγνοήστε το κοινό που νοιάζεται μόνο για την τιμή και δείξτε τη δουλεία σας στους υπόλοιπους.

Πάραυτα, άμα σε κάποιο σημείο φανεί ότι είστε πιο ακριβός από συναδέλφους σας, (γιατρούς πάντα), οι οποίοι είναι εξαιρετικοί στο θέμα μμ, θα υπάρξει κάποια σύγκριση σε όρους value for money, κάτι που είναι λογικό σε μια ελεύθερη αγορά. Από κει και πέρα για νοσοκόμες και τι τιμές τους για μένα μην ασχολείστε.

Να σας πω εγώ προσωπικά, μιας που ο Cvial ανέφερε την αξία της στρατηγικής και του consultation, ότι είδα τουλάχιστον 8-10 γιατρούς στην αναζήτηση γιατρού για τη μμ μου. Ο μόνος που έκατσε να μου μιλήσει για fut, fue, bht, θεραπείες και παρενέργειες και μου είπε έξω από τα δόντια ότι αμα δεν έχεις κουράγιο καλύτερα ξύρισε τα γιατί θες μακροχρόνιο πλάνο ήταν ο Muresanu της Hattingen και ενώ είναι πολύ ακριβός (3 το γκραφτ με fut), όταν κάνω fut είναι μια από τις βασικές επιλογές μου για όλα αυτά που έκατσε και μου είπε και όχι μόνο για τις δουλειές του που έχω δει online. Όπως μου είπε και ένα πολύ έμπειρο μέλος, ναι είναι ακριβός, αλλά τα 5000 μοσχεύματα που θες έχουν μια ευκαιρία μόνο και αν χαθούν, δεν γυρίζουν πίσω.
 

Harris_G

Well-Known Member
Το προβλημα των μη-ιατρων ειναι προβλημα, αλλα ακομα σημαντικοτερο των τσαπατσουληδων γιατρων. Οι περισσοτεροι κανονικοτατοι ιατροι ειναι. Με αυτο τι γινεται γιατρε;
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL Δεν έχει κανείς νέος τόσο εξελιγμένη λογική σκέψη... Στην ζωή υπάρχουν χιλιάδες επιπολαιότητες που κάνουμε και με πολύ χειρότερα αποτελέσματα από μια καράφλα με 4 τρίχες από εδώ και από εκεί...

Για αυτό ακριβώς είναι πολύ σημαντικό να πάρεις μόνο μια σωστή απόφαση. Την επιλογή γιατρού/κλινικής που θα σε κοουτσάρει και θα πάρει τις σωστές αποφάσεις για σένα. Αλλιώς θα γίνεις Christopher με hairline μέχρι τα φρύδια, αναζήτηση τριχών από απόκρυφα σημεία και καπέλο ντροπής.
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Συμφωνώ με την απάντηση σας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Προσωπικά, θα σας πρότεινα να μην ασχολείστε ιδιαίτερα με διαδικασίες σύγκρισης άλλων κλινικών που σας βρίσκουν ιδεολογικά αντίθετο. Καταλαβαίνω ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σας πνίγει το δίκιο, όταν σας λένε, "ε να εκεί χρεώνουν 1 ευρώ, και υπάρχουν κάποια καλά αποτελέσματα, οπότε γιατί να μην πάω εκεί;". Είναι λογικό γιατί σκέφτεστε ότι κάποιος επιλέγει ένα περιβάλλον για να χειρουργηθεί στο οποίο μπορεί να μην υπάρχει κανένας γιατρός, ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν πολλά αποτέλεσματα, "κακά" τα οποία δεν έχουν φανεί. Καταλαβαίνω ότι προσπαθείτε να δείξετε τα κακώς κείμενα, όμως να σας πω ότι σ αυτό εδώ το φόρουμ, όσους supporters και να έχει μια κλινική (με συμφέροντα η μη) δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεχτεί κριτική και μάλιστα σκληρή είτε αν λέγετε AHC είτε αν λέγεται Λορετζο, είτε αν λέγεται Erdogan. Πολλά από αυτά που έχετε πει σχετικά με τις χαμηλές τιμές και τις μεθόδους κάποιων κλινικών, έχουν χιλιοειπωθεί από μέλη του φόρουμ με εξαιρετική εμπειρία που είχαν συστήσει σε όλους να είναι προσεκτικοί με τις επιλογές τους. Στο συμπέρασμα, πιστεύω ότι τα άτομα που σκέφτονται με στυλ "θα πάω εκεί που είναι φτηνά γιατί κάνουν καλή δουλεία και είδα και 2 καλά αποτελέσματα και αδιαφορώ αν υπάρχει γιατρός ή όχι" ότι και να πείτε δεν θα αλλάξουν άποψη. Υπάρχει όμως και μια μεγάλη μερίδα αυτού του φόρουμ (πολλοί δεν γράφουν καν) που κάνει πολύ προσεκτική σκέψη με βάση ότι είπατε παραπάνω και σε αυτό το κοινό απευθυνεστε και είναι στο χέρι σας να το κερδίσετε. Είναι γεγονός ότι οι 4 παραπάνω παράμετροι που αναφέρατε, για κάποιους, θα είναι πάντα ψηλά γράμματα (Οπότε άδικα κοπιάζετε με κείνους), όμως αρκετοί εδώ μέσα ξέρουν να κοστολογήσουν πόσο αξίζει μια μμ με βάση ακριβώς αυτές τις 4 παραμέτρους και αδιαφορούν για ένα καλό αποτέλεσμα μιας νοσοκόμας. Οπότε αγνοήστε το κοινό που νοιάζεται μόνο για την τιμή και δείξτε τη δουλεία σας στους υπόλοιπους.

Πάραυτα, άμα σε κάποιο σημείο φανεί ότι είστε πιο ακριβός από συναδέλφους σας, (γιατρούς πάντα), οι οποίοι είναι εξαιρετικοί στο θέμα μμ, θα υπάρξει κάποια σύγκριση σε όρους value for money, κάτι που είναι λογικό σε μια ελεύθερη αγορά. Από κει και πέρα για νοσοκόμες και τι τιμές τους για μένα μην ασχολείστε.

Να σας πω εγώ προσωπικά, μιας που ο Cvial ανέφερε την αξία της στρατηγικής και του consultation, ότι είδα τουλάχιστον 8-10 γιατρούς στην αναζήτηση γιατρού για τη μμ μου. Ο μόνος που έκατσε να μου μιλήσει για fut, fue, bht, θεραπείες και παρενέργειες και μου είπε έξω από τα δόντια ότι αμα δεν έχεις κουράγιο καλύτερα ξύρισε τα γιατί θες μακροχρόνιο πλάνο ήταν ο Muresanu της Hattingen και ενώ είναι πολύ ακριβός (3 το γκραφτ με fut), όταν κάνω fut είναι μια από τις βασικές επιλογές μου για όλα αυτά που έκατσε και μου είπε και όχι μόνο για τις δουλειές του που έχω δει online. Όπως μου είπε και ένα πολύ έμπειρο μέλος, ναι είναι ακριβός, αλλά τα 5000 μοσχεύματα που θες έχουν μια ευκαιρία μόνο και αν χαθούν, δεν γυρίζουν πίσω.

Εχετε δικιο σε όλα...
θα χαρω πολύ να έρθετε μια επίσκεψη από το ιατρειο μου να σας δω και εγω αν θελετε.
Ως mystery customer. Χωρις ενημερωση ή προειδοποιηση ποιος ειστε.
Μετα ανεβαστε εδω την εμπερια σας από το consultation μας.
 

gregkont13

Verified MM member
Εχετε δικιο σε όλα...
θα χαρω πολύ να έρθετε μια επίσκεψη από το ιατρειο μου να σας δω και εγω αν θελετε.
Ως mystery customer. Χωρις ενημερωση ή προειδοποιηση ποιος ειστε.
Μετα ανεβαστε εδω την εμπερια σας από το consultation μας.

Φυσικα και σας ευχαριστω
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Το προβλημα των μη-ιατρων ειναι προβλημα, αλλα ακομα σημαντικοτερο των τσαπατσουληδων γιατρων. Οι περισσοτεροι κανονικοτατοι ιατροι ειναι. Με αυτο τι γινεται γιατρε;


2-3 δεινοσαυροι ειναι.
Θες να δεις ποιοι ειναι?
Δες εδω:
 

vlafo

Well-Known Member
Οπότε αγνοήστε το κοινό που νοιάζεται μόνο για την τιμή και δείξτε τη δουλεία σας στους υπόλοιπους.

Πάραυτα, άμα σε κάποιο σημείο φανεί ότι είστε πιο ακριβός από συναδέλφους σας, (γιατρούς πάντα), οι οποίοι είναι εξαιρετικοί στο θέμα μμ, θα υπάρξει κάποια σύγκριση σε όρους value for money, κάτι που είναι λογικό σε μια ελεύθερη αγορά. Από κει και πέρα για νοσοκόμες και τι τιμές τους για μένα μην ασχολείστε.
 

vag25

Well-Known Member
Παντως ο γιατρος που μπορει να επιτρεψει σε νοσηλευτριες να κανουν την δουλεια του πεφτει στα ματια μου. Καταρχας κανει ξεκαθαρα τα κινητρα του με το καλημερα σας.

Αν εκανα ποτε μμ, θα εκανα σε γιατρο που βλεπει την δουλεια του τοσο επαγγελματικα οσο και ως χομπι/προκληση/ευχαριστηση.

Γιατι εδω που τα λεμε ειναι μια διαδικασια που απο μονη της εχει ενδιαφερον. Προσπαθεις να πετυχεις το ακατορθωτο μεσα απο συνεχεις βελτιωσεις στρατηγικων και πρωτοκολλων(λιγες διαθεσιμες υγιης τριχες/μεγαλη δυνητικα εκταση να καλυψεις) και ως ανθρωπινο ειδος εχουμε μια ταση να θελουμε να πετυχουμε το ακατορθωτο. Ειναι στην φυση μας. Αν καποιος γιατρος δεν φαινεται να ενθουσιαζεται απο το παραπανω, τοτε δεν βρισκω λογο να τον επιλεξω.
 
Μπλουζα