Συζήτηση για το φόρουμ και το μέλλον του

Aldo

Well-Known Member
Εδώ δεν τίθεται θέμα γραφειοκρατίας αλλά διαφάνειας η οποία σε ένα ανώνυμο φόρουμ είναι πρωταρχικής σημασίας.
Πολύ σωστά, γι αυτό πρότεινα εαν θέλουν οι κλινικες να έχουν επίσημα να υπάρχει μια ισορροπία με τα ανεξάρτητα σε πραγματικό χρόνο.

Όσον αφορά το τότε κάποιες συμπεριφορές μελων προς εμένα ήταν στα πρόθυρα του αρρωστημένου … οπως και κάποιες άδικες προς το γιατρό(τότε) επίσης. Μετά … με την συμπεριφορά του ξεκίνησαν τα όργανα.

Και προφανώς ήθελα να σταματήσω γιατί είχα σημαντικότερα πράγματα να κάνω απ το να πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Είμαι αισιόδοξος όμως πως δεν θα ξανασυμβούν, πλέον τα μέλη είναι πιο ήρεμα στις προσεγγίσεις τους, dust has settled.

Συνεχίζω να θέλω να ακούσω τις απόψεις τον μελών στην πρόταση μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μακάρι αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Βλέπουμε αρκετά νήματα από ανεξάρτητες παρουσιάσεις να ξεφεύγουν .

Aldo

Well-Known Member
Μακάρι αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Βλέπουμε αρκετά νήματα από ανεξάρτητες παρουσιάσεις να ξεφεύγουν .
Οι φωνες της λογικής είναι πολλές, συμμετέχουν ενεργά και συμπαρασύρουν κ άλλους προς μια ουσιαστικά πιο ήπια προσέγγιση .
Ε θα έχουμε και divergency, γτ αλλιώς θα πλήξουμε .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Που είναι ρε συ Aldo αυτές οι φωνές της λογικής να με ξεκουράσουν και εμένα που έχω γίνει θηριοδαμαστής;

Aldo

Well-Known Member
Θηριοδαμαστης γίνεσαι γιατί καποιοι την βρίσκουν με τους εμπρησμους και σφυράνε αδιάφορα, προσποιούμενοι τα θύματα.

Τεσπα Αν θες να μιλήσουμε με ονόματα να σου κάνω μια λίστα από καμία 15αρια άτομα και σχετικά νέοι στο φόρουμ!

Το φόρουμ χρειάζεται αλλαγή, αυτή δεν θα επέλθει άμα δε σπάσουμε αυγά … ει

Γράψανε αρκετά παιδιά εδώ στο νήμα για τους προβληματισμούς τους, παρατηρήσεις και σκέψεις.Όλοι κόσμιοι ήταν , εαν το δει κάποιος ψυχρά μαλλον θα βρει και τον υπεύθυνο για τις βαβούρες.

dlazaros

Well-Known Member
Συμφωνώ με ότι έχει προηγηθεί αν και πιστεύω ότι πρέπει να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο. Τι εννοώ. Το μέλλον στα φόρουμ με τις στατικές απαντήσεις και τα ατελείωτα νήματα όπου ανάμεσα υπάρχει κάτι χρήσιμο έχει πλέον παρέλθει. Το βιώνω καθημερινά στην δουλειά μου αλλά και εδώ με pm νέων ανθρώπων που θέλουν αμεσότητα και δεν έχουν μάθει στο σκάψιμο νημάτων. Θέλουν προσωπική επαφή με κάποιον που ξέρει, ένα μέντορα αν προτιμάτε.
Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μια λειτουργία ζωντανού chat ή helpdesk με συνεχή ροή καθώς και ένα messenger app τύπου Tapatalk για το κινητό με δημιουργία ομάδων και ενδιαφερόντων τύπου reddit.
Αυτό θα βοηθήσει και λειτουργικά αλλά και εισοδηματικά με ευκαιρίες για το σίτε και διασύνδεση με Instagram, TikTok κλπ.

Gianney

Well-Known Member
Το όλο σκεπτικό με τα verified με βρίσκει συμφωνώ διαφωνώ όμως ότι 5 κεφάλια ανά κλινική αρκούν.Νομιζω το καλύτερο είναι σε κάθε χρόνο αξιολόγηση πχ 5 κεφάλια αν βρεθούν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.Γιατι αλλιώς αν παίρναμε πχ 5 κεφάλια από την asmed στην παλιά κλινική και δεν παίρναμε αλλά στην σημερινή της κλινική θα χαμε πιστεύω λάθος εκτιμήσεις.Επισης ο γιατρός δεν πρέπει να ξέρει σε ποιον θα γίνει εξέταση.

Αγαπητέ δεν είναι μόνο οι φώτο το πρόβλημα. Πολλές φορές το θέμα δεν είναι τι κερδήθηκε αλλά και τι χάθηκε. Η αντιμετώπιση της ΑΑ δεν είναι μόνο η επιτυχία ή μη μιας επέμβασης γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας "Πύρρειας νίκης". Επαναλαμβάνω το θέμα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Αν γίνει μια σωστή παρουσίαση από 5 verified ανεξάρτητα περιστατικά ανά κλινική έχεις όλη την εικόνα στο πιάτο χωρίς φόβο και πάθος. Εγώ τουλάχιστον μετά από τα 40 κεφάλια που έχω δει και αναλύσει δια ζώσης την έχω. Ο σκοπός είναι να μετουσιωθεί και σε νήματα ποσταρισμένα στο φόρουμ.

panos1234

Well-Known Member
Μπράβο και στον νηματοθέτη και στον διαχειριστή που με τις νέες ιδέες και πρωτοβουλίες τους θα δούμε επιτέλους σοβαρές και ουσιαστικές παρουσιάσεις.
Τα πριν και μετά ανήκουν στο παρελθόν και πλέον όλα τα μέλη αλλά και οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν επί της ουσίας για να λύσουν το πρόβλημα τους.

Εύγε κύριοι

oreo

Well-Known Member
Εξαιρετικά ενδιαφέρον το νήμα που άνοιξε ο Aldo. Παρόλο που έχω διαφωνήσει με τον Tol για θέματα αξιολόγησης αποτελεσμάτων, θεωρώ ότι αυτή η τοποθέτηση του θίγει με σωστό τρόπο (σε αρκετά σημεία της) το ζήτημα των παρουσιάσεων.

Οι παρουσιάσεις και ειδικά οι ανεξάρτητες (που υποτίθεται ότι είναι η πεμπτουσία του φόρουμ) πάσχουν σοβαρά. Όχι όλες αλλά πολλές. Για τις επίσημες δεν μιλάω γιατί τις θεωρώ εκ προοιμίου «προβληματικές». Όχι τόσο ως προς τους φωτισμούς, αξιοπιστία των στοιχείων, κλπ αλλά επειδή είναι επιλεγμένες και παρουσιάζονται επιλεκτικά όταν το αποτέλεσμα έχει κριθεί.

Μια από τος 2 συγκεκριμένες επίσημες για τις οποίες διαβάζω διάφορα σενάρια περί πολλαπλασιασμού graft και άλλων θεωριών αφορά ενεργό μέλος του φόρουμ ο οποίος με ενημέρωσε με pm ότι αφορούσε αυτόν. Η αξιοπιστία λοιπόν των δηλωθέντων στοιχείων είναι ίδια με οποιουδήποτε άλλου που κάνει μια ανεξάρτητη παρουσίαση.

Δεν θέλω να σταθώ όμως σε αυτό. Αυτό που με έχει προβληματίσει καιρό τώρα είναι η ποιότητα των ανεξάρτητων οι οποίες πολλές φορές (για διάφορους λόγους που ευχαρίστως μπορούμε να συζητήσουμε) αντί να ενημερώνουν σωστά παραπληροφορούν και τελικά κάνουν περισσότερη ζημία παρά καλό αφού κάποιος που τις διαβάζει θεωρεί ότι είναι αξιόπιστες ενώ δεν είναι. Όχι όλες αλλά αρκετές.

Σε μια πρόσφατη συζήτηση που είχα με το μέλος @sp75 έριξε μια ιδέα την οποία βρήκα εξαιρετική, την επεξεργάστηκα και θα την υλοποιήσω σύντομα. Τη δημιουργία μιας ειδικής κατηγορίας παρουσιάσεων με τον τίτλο “VERIFIED”.

Ο τίτλος “VERIFIED” θα δίνεται από εμένα αφού πρώτα ένα αποτέλεσμα/επέμβαση περάσει από μια αδιάβλητη αξιολόγηση με κυριότερο κριτήριο την δια ζώσης εξέταση. Τα κριτήρια της αξιολόγησης θα ανακοινωθούν προσεχώς όταν το εγχείρημα θα ξεκινήσει.

Στα πρόσφατα cons με τον Λορενζο είδα αρκετά περιστατικά που έχουν κάνει παρουσιάσεις και η δια ζώσης εικόνα απέχει παρασάγγας από την εικόνα που αποκομίζει κάποιος διαβάζοντας την αντίστοιχη ανεξάρτητη παρουσίαση. Αυτή ήταν η θρυαλλίδα που με οδήγησε να υιοθετήσω την ιδέα του @sp75 αφού (δυστυχώς) σε αρκετές περιπτώσεις η αλήθεια είναι διαφορετική.
Να εξετάζονται και τα επίσημα , όποτε δίδεται η ευκαιρία. Αν δεν πληρούν τις προυποθέσεις και την εικόνα που δείχνουν οι φώτο. τότε μπορεί να μπαίνει το VS στην κλινική. Verified Scammer.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σαν μηχανικός προσπαθώ πάντα να είμαι πρακτικός. Ακούω όλες τις προτάσεις αλλά έχοντας δει πολλά μεταμοσχευμένα κεφάλια αυτό που βλέπω σαν πρόβλημα δεν είναι τόσο οι επίσημες (που μπορείς να τις απαξιώσεις εύκολα αφού τα μέλη μπορούν να καταλάβουν τις αδυναμίες τους εύκολα) αλλά οι ανεξάρτητες. Δια ζώσης έχω δει πολλά περιστατικά που είχαν θέματα αλλά ποτέ δεν αποκαλύφθηκαν, άλλα που ήταν καλά και θεωρήθηκαν κακά, αλλά που είχαν λάθος στρατηγική και δεν επισημάνθηκε ποτέ.

Άρα κάποιος που τα διαβάζει βγάζει λάθος συμπεράσματα και η χαμηλή ποιότητα της πληροφόρησης τον οδηγεί σε λάθος αποφάσεις.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν αυτό που πραγματικά λείπει (πέραν της ευπρέπειας στην συμπεριφορά και του καλού κλίματος) είναι αντικειμενική αλλά και σωστή πολύπλευρη πληροφόρηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aldo

Well-Known Member
Σαν μηχανικός προσπαθώ πάντα να είμαι πρακτικός. Ακούω όλες τις προτάσεις αλλά έχοντας δει πολλά μεταμοσχευμένα κεφάλια αυτό που βλέπω σαν πρόβλημα δεν είναι τόσο οι επίσημες (που μπορείς να τις απαξιώσεις εύκολα αφού τα μέλη μπορούν να καταλάβουν τις αδυναμίες τους εύκολα) αλλά οι ανεξάρτητες. Δια ζώσης έχω δει πολλά περιστατικά που είχαν θέματα αλλά ποτέ δεν αποκαλύφθηκαν, άλλα που ήταν καλά και θεωρήθηκαν κακά, αλλά που είχαν λάθος στρατηγική και δεν επισημάνθηκε ποτέ.

Άρα κάποιος που τα διαβάζει βγάζει λάθος συμπεράσματα και η χαμηλή ποιότητα της πληροφόρησης τον οδηγεί σε λάθος αποφάσεις.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν αυτό που πραγματικά λείπει (πέραν της ευπρέπειας στην συμπεριφορά και του καλού κλίματος) είναι αντικειμενική αλλά και σωστή πολύπλευρη πληροφόρηση.
Γίνε λίγο πιο σαφείς για το ποια είναι τα επόμενα βήματα ;

Δηλαδή οι ανεξάρτητες που χτυπιόσασταν τοσο καιρό δεν είναι πλέον ο παρανομαστής όλων ;

panos1234

Well-Known Member

Ανέφερε μια οποιαδήποτε παρουσίαση που θεωρείς εσύ σωστή ή ιδανική ή τέλος πάντων πολύ κοντά σε αυτό που αναφέρεις.
Ένα παράδειγμα παρουσίασης θα βοηθούσε πολύ στην προσαρμογή όλων των μελών.

chris1908

Member
Το forum θα βρει τον δρόμο του χωρίς να γίνει κάποια συγκεκριμένη κίνηση αν τα ενεργά μέλη σκεφτούν και πράξουν κάτι πολύ εύκολο και δεν είναι άλλο από το να βγάλουν τις παρωπίδες και την προσωπική τους συμπάθεια η αντιπάθεια προς τα κάπου, για να βλέπουν αντικειμενικά τα πράγματα. Έχετε την εντύπωση ότι οι φασαρίες οι ειρωνίες και οι διαπληκτισμοί προσφέρουν στον αναγνώστη τίποτα?? Τίποτα απολύτως δεν προσφέρουν!! Η ουσία για εμένα είναι το υλικό είτε ανεξάρτητο είτε κλινικής να βοηθά τον αναγνώστη η τον υποψήφιο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα αφενός για να μην πάει σαν πρόβατο στη σφαγή, είτε γιατί θα πρέπει να έχει τις μέγιστες απαιτήσεις ανάλογα την κατάσταση που βρίσκεται. Να με συγχωρέσετε αλλά η άποψή μου είναι ότι δυστυχώς λίγα μέλη είναι αντικειμενικά και εκεί για εμένα είναι το θέμα και όχι στις παρουσιάσεις ακριβώς γιατί αυτές χάνουν την αξιοπιστία τους όταν από κάτω υπάρχουν χειροκροτητές ακόμη και όταν τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά η το αντίθετο όταν όλα πήγαν καλά αλλά δεν συμπαθούμε την κλινική η το γιατρό..... Το σημαντικό για το forum είναι να είναι μοχλός πίεσης και ενημέρωσης για την βελτίωση των γιατρών!! Η βελτίωση και η πίεση για αυτό δεν είναι το κακό κλίμα αλλά η συζήτηση επί της ουσίας! έτσι ώστε οι περισσότεροι από εμάς να είμαστε πλήρως ενημερωμένοι! Πείτε μου πότε σε μια παρουσίαση έγινε μια καλή τεχνική ανάλυση επί της ουσίας......σε λίγες περιπτώσεις, τα νήματα γεμίζουν με φασσαρίες, ειρωνίες , τσακωμούς.....κ.α. Το σημαντικότερο για εμένα ήταν η κίνηση για την έλευση του κορυφαίου γιατρού και ξέρετε γιατί, ακριβώς γιατί το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος κάνει πλέον επεμβάσεις εδώ δείχνει το δρόμο της βελτίωσης!! Είναι δεδομένο ότι όλοι οι ντόπιοι γιατροί το ξέρουν και αυτό θα τους ωθήσει να βελτιωθούν.

gregkont13

Verified MM member
Το σημαντικότερο για εμένα ήταν η κίνηση για την έλευση του κορυφαίου γιατρού και ξέρετε γιατί, ακριβώς γιατί το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος κάνει πλέον επεμβάσεις εδώ δείχνει το δρόμο της βελτίωσης!! Είναι δεδομένο ότι όλοι οι ντόπιοι γιατροί το ξέρουν και αυτό θα τους ωθήσει να βελτιωθούν.

Λολ... Επείδη ήρθε ο Ριβάλντο στην Ελλάδα δηλαδή όλοι οι άλλοι βελτιώθηκαν. Ε ρε τι ακούμε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γίνε λίγο πιο σαφείς για το ποια είναι τα επόμενα βήματα ;

Δηλαδή οι ανεξάρτητες που χτυπιόσασταν τοσο καιρό δεν είναι πλέον ο παρανομαστής όλων ;

Το ανεξάρτητη δεν σημαίνει αυτόματα ούτε αντικειμενική ούτε σωστή. Απλά ξέρεις ότι δεν είναι υποκινούμενη (συνήθως) και γίνεται σε πραγματικό χρόνο πράγμα που έχει τεράστια σημασία.

chris1908

Member
Λολ... Επείδη ήρθε ο Ριβάλντο στην Ελλάδα δηλαδή όλοι οι άλλοι βελτιώθηκαν. Ε ρε τι ακούμε.
Ακούς αυτό που σε βολεύει.....σίγουρα με αυτούς που έπαιζε τους βελτίωσε και ας μην μου άρεσε καθώς άλλη ομάδα, αλλά πάντα μια αυθεντία να προσφέρει έχει φίλε μου όταν το θέλει.

Georgie

Well-Known Member
Ακούς αυτό που σε βολεύει.....σίγουρα με αυτούς που έπαιζε τους βελτίωσε και ας μην μου άρεσε καθώς άλλη ομάδα, αλλά πάντα μια αυθεντία να προσφέρει έχει φίλε μου όταν το θέλει.
εν το μεταξύ και οι 2 ζελες είστε και τσακωνεστε για το Ριβάλντο!!!

Τι ζούμε ?
:p

chris1908

Member
εν το μεταξύ και οι 2 ζελες είστε και τσακωνεστε για το Ριβάλντο!!!

Τι ζούμε ?
:p
Φίλε georgie δεν τσακώνομαι απλά εξηγώ ότι ένας καλός παίκτης υψηλής ποιότητας θα βελτιώσει όσους συναναστραφεί μόνο και μόνο μεταφέροντας τις παραστάσεις του......

Μπλουζα