Συζήτηση για το φόρουμ και το μέλλον του

Ronaldo

Well-Known Member
Φιλε αερατε, να γραψω και εγω την προσωπικη μου αποψη επι του θεματος...

Ωραια...ας πουμε οτι ο κ. ταδε (ιατρος μεταμοσχευσεων) δινει αναλυτικα στοιχεια για τις επισημες παρουσιασεις που κανει...

Και τι εγινε;

Ποιος σε διαβεβαιωνει οτι τα στοιχεια αυτα ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα;

Σου λεει π.χ. οτι εβαλε 2567 grafts. Και ποιος σου ειπε οτι στην πραγματικοτητα δεν εβαλε 3567 grafts; Και ετσι, ακομη και να εχει 70% φυτρωση (αποτυχια δηλαδη), να παρουσιαζει το αποτελεσμα ως απολυτα επιτυχημενο;

Οσοι θυμουνται (εχει περασει πολυ καιρος απο τοτε), οταν βρισκομουν πρωτοστατης στις επαλξεις και ασκουσα δριμεια κριτικη, το βασικο μου επιχειρημα ηταν το εξης:

ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Φυσικα, ακομη και οι ανεξαρτητες θα πρεπει να ειναι απαλλαγμενες απο καθε ειδους υποκειμενικο παραγοντα, οπως η εγωπαθεια, η επιθυμια να ακουστουν κολακευτικα σχολια και ως εκ τουτου η προσπαθεια εξωραϊσμου του τελικου αποτελεσματος. Μονο οι ανεξαρτητες παρουσιασεις που γινονται υπο ολες τις συνθηκες (φωτισμου, οπτικων γωνιων) και με τη συνοδεια αποκαλυτικων video μπορουν να βοηθησουν το forum.

Για μενα καθε επισημη παρουσιαση, οποιασδηποτε κλινικης, εχει καθαρα μονο "φιλολογικο" χαρακτηρα. Δεν μπορει να οδηγησει σε κανενα ασφαλες συμπερασμα.

Μια επισημη παρουσιαση εχει ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ...ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

Και φυσικα "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα".

Ειναι αδιαμφισβητητο οτι θα γινουν ΣΚΟΠΙΜΕΣ παραποιησεις στοιχειων (π.χ. αριθμος grafts), θα γινει επιλεκτικη παρουσιαση μονο των καλων αποτελεσματων, θα ανεβει φωτογραφικο υλικο υπο συγκεκριμενες συνθηκες φωτισμου και οπτικων γωνιων.

Και ενα τελευταιο σχολιο...

Εχει καταντησει, μαλλον, κωμικο και γραφικο (για να μην πω τιποτε χειροτερο) αυτο που γινεται εδω και αρκετους μηνες με τη δηθεν αξιοπιστη παρουσιαση ενος video που δηθεν θα παρουσιαζει την πραγματικη εικονα.

Και βλεπεις μελη του forum που εντυπωσιαζονται απο αυτα τα video.

Για ποια video συζηταμε;

Για τα video με απολυτα ελεγχομενους φωτισμους; Για τα video που το μαλλι χτενιζεται ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ, ωστε να μην αποκαλυπτεται η αδυναμια των πισω ζωνων; Να συγκαλυπτονται ολα τα κενα με το μαλλι της hairline;

Εχετε δει εσεις κανενα επισημο video εξω στον ηλιο; Εχετε δει κανενα video, οπου το μαλλι θα ανακατευεται και θα εχει φορα απο πισω προς τα εμπρος;

Εν κατακλειδι, φιλοι μου, οποιος θεωρει οτι οι επισημες παρουσιασεις γινονται "με τον σταυρο στο χερι", μαλλον απαταται.
Συμφωνώ και εγώ οτι οι πραγματικές ανεξάρτητες μόνο μπορούν να οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Και ότι Οι Επίσημες Παρουσιάσεις των Κλινικών ΔΕΝ πρέπει να αποτελούν κριτήριο κάποιου για την επιλογή κλινικής για τους εξής λόγους:

- Οι επίσημες παρουσιάζεις σου παρουσιάζουν επιλεκτικά τα καλύτερα τους περιστατικά και στο παρουσιάζουν όταν έχει κριθεί ήδη το αποτέλεσμα, άρα δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για την φύτρωση, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να σου παρουσιάσει περιστατικό με ελλιπή φύτρωση αλλά ακόμα και αν έχει θα το "φτιάξει" ή με το χαμηλό φωτισμό ή με τις κατάλληλες λήψεις για να μη το καταλάβεις
-Ο μοναδικός σκοπός της επίσημης παρουσίασης είναι η πώληση και να σε πιάσει πελάτη, άρα μια κλινική μπορεί να διαφύγει και στη χρήση αθέμιτων μέσων για να πετύχει το σκοπό της χωρίς να μπορείς να το καταλάβεις ή να το αποδείξεις εν τέλει ακόμα και να το κατάλαβες.
- Αν δεν δεις όλη την πορεία του περιστατικού σε πραγματικό χρόνο, δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα αν είναι όντως αποτέλεσμα 1 ή 2 επεμβάσεων.
- Διαφορετικές συνθήκες στο Πριν-Μετά. Όλοι έχουμε δει ότι στο Πριν χρησιμοποιούνται οι χειρότερες συνθήκες με τον πιο δυνατό φωτισμό και χτένισμα που να δείχνει την κατάσταση χειρότερη από ότι είναι ενώ στο Μετά το ακριβώς αντίθετο. Για να κριθεί ένα αποτέλεσμα πρέπει να παρουσιάζεται στις ακριβώς ίδιες συνθήκες πριν-μετά.
- Οι επίσημες παρουσιάσεις δείχνουν το αποτέλεσμα υπό συγκεκριμένες οπτικές γωνίες ώστε να μη φαίνονται τα κενά, και να κολακεύουν όσο δυνατόν περισσότερο το αποτέλεσμα
- Οι επίσημες παρουσιάσεις δεν ανεβάζουν πανοραμικές λήψεις bird's view, που ειναι οι πιο αποκαλυπτικές λήψεις και δείχνουν ακριβώς τι έχει γίνει, τις οποίες ζητάμε στα άλλα νήματα, αντίθετα ανεβάζουν συγκεκριμένες πόζες και με τα συγκεκριμένα χτενίσματα απόκρυψης των κενών με μεγάλο μήκος μαλλιού που ξεγελά.
- Ο αριθμός των grafts αφού το αποτέλεσμα παρουσιάζεται όταν είναι ολοκληρωμένο μπορεί να τροποποιηθεί-παραποιηθεί αναλόγως για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς και το τι θέλει να περάσει η κλινική προς τα έξω. Ας πούμε μπορεί να σου πει ότι έβαλε λιγότερα grafts από ότι πραγματικά έβαλε για να σου περάσει ψευδώς την αντίληψη ότι μπορεί να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα όπως μας το δείχνει με λιγότερα grafts και επίσης για να κρίνεται το αποτέλεσμα με επιείκεια αφού "δεν μπήκαν και πολλά grafts"....
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Ενδιαφερον νημα.

Απο τις κλινικες της Ελλαδας στο φορουμ μεγαλη παρουσια εχουν δυο. Η κλινικη Αναστασακη και η κλινικη Τυρκαλα.
Επειδη για τον Αναστασακη τα περισσοτερα ειναι γνωστα και τα αναφερετε πολυ καλυτερα παραπανω, εγω θα παρω τη σκυταλη και για να κρατησουμε ισορροπιες θα συζητησω για τον δευτερο γιατρο του φορουμ, που μελη τον χαρακτηριζουν ως "το καλο παιδι".

Ο κ.Τυρκαλας λοιπον διαβαζει το φορουμ το οποιο ειναι γεματο απο περιστατικα του, επικοινωνει με τον moderator και με καποια μελη εδω μεσα εκφραζοντας αποψη για αυτο "στα κρυφα", κανεις δεν ξερει τι μπορει να λενε και οταν ρωταμε "γιατι απλα δεν μπαινει να γραψει" η απαντηση ειναι ασχολειται με τη δουλεια του.
Μα καλα ειπαμε... η διαφημιση δεν ειναι μερος της δουλειας του; Δεν θελει να αυξησει την πελατεια του; Τι στο καλο;
Μήπως καποιος/οι αλλοι εχουν αναλαβει αυτο το σκοπο υπο το πρισμα του ανεξαρητου;;

Ερωτηματα που θα εβαζαν τον οποιονδηποτε σε σκεψεις.

Για εμενα η σταση του κ.Τυρκαλα ειναι ΠΕΡΙΕΡΓΗ και οφειλω να καταθεσω την αποψη μου. Το μονο προβλημα δεν ειναι ο Αναστασακης και οποιος βλεπει το ζητημα απο τη μια πλευρα μεροληπτει.

Η πρωτοβουλια του CVIAL εξαιρετικη(και το μελους που τη σκφτηκε) και νομιζω ειναι ο μονος τροπος να μιλαμε πλεον πραγματικα για ανεξαρτητες παρουσιασεις. Εντυπωσιαζομαι που στα "like"(αν θεωρησουμε οτι κατι δειχνουν) δεν βλεπω την αντιστοιχη "υποστηριξη".
 

Aldo

Well-Known Member
Γιωργη,

Να απαντήσω σε εσένα μιας και ανεφερες ότι ξανάγιναν τέτοιες συζήτησεις στο παρελθόν .

Σωστά, όπως ομως γνωριζεις χρειάζεται αγώνες και ενασχόληση για να αλλάξουν πράγματα. Όταν οι καταστάσεις και οι συμπεριφορές που σε χαλάνε γινοτναι κανονικότητα και το φόρουμ απλά το προσπερνά μάντεψε τι σου έχουν για μετά!

Προφανώς και δε πρπεει να αφήνονται να συνεχίζουν αυτές οι συμπεριφορές, για αυτό προτείνω να δωθεί λύση μια και καλή ακόμα και αν οι συζητήσεις πάρουν χρόνο .

Τέλος η ιδέα του Cvial αδιαμφισβήτητα βάζει ένα λιθαράκι προς τα εκεί, όμως εδώ χρειάζονται ..θεμέλια … που τα έχουμε ξήλωσει.
 

vlafo

Well-Known Member
Μα καλα ειπαμε... η διαφημιση δεν ειναι μερος της δουλειας του; Δεν θελει να αυξησει την πελατεια του; Τι στο καλο;
Eπειδή γνωρίζω,θα σου πω πως είναι το μεγάλο του μειονέκτημα.
Δυστυχώς κάποια απλά μικρά πράγματα ενώ τα ξέρει για τους δικούς του λόγους δεν τα κάνει.
 

ManCyprus87

Well-Known Member
Μια καλή κλινική ΕΠΙΠΕΔΟΥ θεωρώ ότι δεν έχει ανάγκη τη διαφήμιση και το μαρκετιγκ γενικά.
Μιλάνε τα αποτελέσματα της και δεν έχει να πουλήσει κάτι μέσω της διαφήμισης της.
 

Kostas97

Well-Known Member
Eπειδή γνωρίζω,θα σου πω πως είναι το μεγάλο του μειονέκτημα.
Δυστυχώς κάποια απλά μικρά πράγματα ενώ τα ξέρει για τους δικούς του λόγους δεν τα κάνει.
Και εγω ειμαι της γνωμης οτι στις επισημες παρουσιασεις πρεπει να μπουν κανονες. Το κακο ομως ειναι οτι δεν κανουν και αλλες κλινικες. Τωρα το γιατι νομιζω αιτιολογειται απο το γεγονος οτι δεν αφηνουν και σχολια στο youtube.
 

Kostas97

Well-Known Member
Μια καλή κλινική ΕΠΙΠΕΔΟΥ θεωρώ ότι δεν έχει ανάγκη τη διαφήμιση και το μαρκετιγκ γενικά.
Μιλάνε τα αποτελέσματα της και δεν έχει να πουλήσει κάτι μέσω της διαφήμισης της.
Νομιζω ικανη αλλα οχι αναγκαια συνθηκη.
Παντως και εμενα ειναι η αληθεια, η πολυ διαφημιση περισσοτερο με αποθαρυνει παρα με τραβαει. Μη ξεχναμε ομως οτι στο ευρυ κοινο τραβαει.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@tol το θέμα είναι με τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις ότι οσο και ο άλλος να θελει κολακείες... Να δίνει ελλειπή στοιχεία η ψεύτικα στοιχεία έχεις εικόνα ρε γαμωτο.... Μια κωλο φωτογραφία εξωτερική θα σου βάλει .....

Το πρόβλημα είναι ότι νομίζεις ότι έχεις εικόνα ενώ στην ουσία δεν έχεις τίποτα ή να το πω καλύτερα έχεις παραπλανητική εικόνα.Είμαι (ίσως) ο μόνος που έχω δει πάνω από 120 κεφάλια μελών δια ζώσης εκ των οποίων τουλάχιστον 20-30 ήδη μεταμοσχευμένα από όλες τις γνωστές (Ελληνικές) κλινικές (και αρκετά μη ποσταρισμένα). Έχω πλήρη εικόνα του τι έγινε αλλά και του τι έπρεπε να γίνει (ίσως πιο σημαντικό). Αυτό που έχω να πω είναι ότι τα συμπεράσματα που βγαίνουν (και εν πολλοίς αποτελούν και μπούσουλα για τους επόμενους) είναι πολλές φορές λανθασμένα και αυτός είναι και ο λόγος που με ώθησε στην σκέψη για την κατηγορία των "VERIFIED". Είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρχει μια αδιάβλητη παρουσίαση με όλα τα δεδομένα, με έλεγχο και άποψη βασισμένη σε πραγματικά στοιχεία και όχι σε υποθέσεις που όντως να είναι χρήσιμη για τους επόμενους.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ωραία ιδέα ! Να φανταστώ ότι θα ανακοινώσεις κάποια κριτήρια που θα πρέπει να πληρούν οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις έτσι ώστε να παίρνουν το verified! Αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει αναδρομικά στις παρουσιάσεις και σε αυτό το σημείο υπάρχει δυσκολια

Προφανώς. Η ουσία δεν είναι η ποσότητα των παρουσιάσεων αλλά η ποιοτητά τους. Εκεί πάσχουμε.
 

Kostas97

Well-Known Member
Να μην ανεβαίνουν παρουσιάσεις από κλινικές!!!Ανεβαζουν οτι θελουν οπως θελουν!!!Ανεξάρτητες μόνο με υποχρέωση και φωτο σε εξωτερικο χώρο(κατω απο ηλιο)!!Άλλο βασικο να σεβόμαστε να νήματανα μην εκτροχιάζονται με απειρα άσχετα μηνύματα και να θες μια μερα για να βρεις το νοημα!!Πρέπει να μπουν και αλλοι συνδιαχειριστες να βοηθάνε τον mod για να ανεβαίνουν τα νήματα σωστά!!!
Πραγματικα ανεξαρτητες θα μπορουσαν να ειναι οταν το forum ηταν μικρο. Τοτε που λιγοι το ηξεραν συνεπως μπορει και ποτε να μην ελεγες κανω παρουσιαση.
Σημερα που οι περισσοτερες κλινικες το γνωριζουν και πολυ συχνα τα μελη προκειμενου να εχουν ισως μια μεγαλυτερη προσοχη το αναφερουν, ειναι πιθανες οι συμφωνιες τους στυλ "θα σου κοψω 500 ευρω" και παρουσιασε ως ανεξαρτητος.
Παλι αλλες φορες ο αναξαρτητος επειδη δε θελει να δει το αποτελεσμα του οπως πραγματικα ειναι αλλα καλυτερο, βγαζει φωτογραφιες σαν να ειναι ο γιατρος. Τελικα λοιπον ειτε απο τη μια το πιασεις ειτε απο την αλλη, ουσιαστικα ανεξαρτητο περιστατικο με ολα τα στοιχεια στο φως, δυσκολα βρισκεις.
 

vlafo

Well-Known Member
Και εγω ειμαι της γνωμης οτι στις επισημες παρουσιασεις πρεπει να μπουν κανονες. Το κακο ομως ειναι οτι δεν κανουν και αλλες κλινικες. Τωρα το γιατι νομιζω αιτιολογειται απο το γεγονος οτι δεν αφηνουν και σχολια στο youtube.
Kosta
Για μένα επίσημες παρουσιάσεις δεν υπάρχουν.
Ανεξάρτητες ακόμα και να παρουσιάζουν ευμενώς το αποτέλεσμα μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει,δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο αλλά να παρουσιάζουν με διαφάνεια και καθαρότητα.
"θα σου κοψω 500 ευρω" και παρουσιασε ως ανεξαρτητος.
Aυτό δεν είναι μεμπτό στα πλαίσια της συμφωνίας και του δικού του συμφέροντος,αρκεί όμως να παραθέσει όλο το οπτικό υλικό όπως πρέπει.
Μόνο και μόνο τότε θα έχει αξία.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ponhros1981

Active Member
Πραγματικα ανεξαρτητες θα μπορουσαν να ειναι οταν το forum ηταν μικρο. Τοτε που λιγοι το ηξεραν συνεπως μπορει και ποτε να μην ελεγες κανω παρουσιαση.
Σημερα που οι περισσοτερες κλινικες το γνωριζουν και πολυ συχνα τα μελη προκειμενου να εχουν ισως μια μεγαλυτερη προσοχη το αναφερουν, ειναι πιθανες οι συμφωνιες τους στυλ "θα σου κοψω 500 ευρω" και παρουσιασε ως ανεξαρτητος.
Παλι αλλες φορες ο αναξαρτητος επειδη δε θελει να δει το αποτελεσμα του οπως πραγματικα ειναι αλλα καλυτερο, βγαζει φωτογραφιες σαν να ειναι ο γιατρος. Τελικα λοιπον ειτε απο τη μια το πιασεις ειτε απο την αλλη, ουσιαστικα ανεξαρτητο περιστατικο με ολα τα στοιχεια στο φως, δυσκολα βρισκεις.
Γινεται… κατω απο τον ηλιο δεν κρυβεται τιποτα!!να ειναι υποχρεωτικες οι φωτος σε καθε παρουσιαση στον ηλιο!!ο mod ομως θελει βοηθεια τουλαχιστον 3 ατομα! Θελει ενα καλο restart το φορουμ!πλεον δυσκολευεσαι πολυ να βρεις πληροφοριες!π.χ σε ενα νημα με 100 μνματα τα 10 εχουν ουσια!καλο να εχουμε γιατρους στο φορουμ… αλλα….με τις παρουσιασεις υπάρχει θεμα!
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πραγματικα ανεξαρτητες θα μπορουσαν να ειναι οταν το forum ηταν μικρο. Τοτε που λιγοι το ηξεραν συνεπως μπορει και ποτε να μην ελεγες κανω παρουσιαση.
Σημερα που οι περισσοτερες κλινικες το γνωριζουν και πολυ συχνα τα μελη προκειμενου να εχουν ισως μια μεγαλυτερη προσοχη το αναφερουν, ειναι πιθανες οι συμφωνιες τους στυλ "θα σου κοψω 500 ευρω" και παρουσιασε ως ανεξαρτητος.
Παλι αλλες φορες ο αναξαρτητος επειδη δε θελει να δει το αποτελεσμα του οπως πραγματικα ειναι αλλα καλυτερο, βγαζει φωτογραφιες σαν να ειναι ο γιατρος. Τελικα λοιπον ειτε απο τη μια το πιασεις ειτε απο την αλλη, ουσιαστικα ανεξαρτητο περιστατικο με ολα τα στοιχεια στο φως, δυσκολα βρισκεις.

Σωστά. Για αυτό και οι verified θα έχουν άλλη αντιμετώπιση. Στοιχεία από την αρχή μέχρι το τέλος και (το πιό σημαντικό) δια ζώσης ανάλυση/πιστοποίηση του αποτελέσματος. Δεν είναι μόνο οι φώτο αλλά και αν η στρατηγική αντιμετώπιση του περιστατικού είναι η σωστή. Πολλές φορές ένα φαινομενικά καλό αποτέλεσμα κρύβει παγίδες.
 

vlafo

Well-Known Member
Φίλε

Αν βάλουνε κάτω από τον ήλιο με συγκεκριμένες όμως πόζες,οι μαλλιάδες (υπάρχουν και αυτοί) θα δείχνουν έρημο Σαχάρα και οι καραφλοί θα κλαίνε όλη μέρα.
Άστο καλύτερα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γινεται… κατω απο τον ηλιο δεν κρυβεται τιποτα!!να ειναι υποχρεωτικες οι φωτος σε καθε παρουσιαση στον ηλιο!!ο mod ομως θελει βοηθεια τουλαχιστον 3 ατομα! Θελει ενα καλο restart το φορουμ!πλεον δυσκολευεσαι πολυ να βρεις πληροφοριες!π.χ σε ενα νημα με 100 μνματα τα 10 εχουν ουσια!καλο να εχουμε γιατρους στο φορουμ… αλλα….με τις παρουσιασεις υπάρχει θεμα!

Αγαπητέ δεν είναι μόνο οι φώτο το πρόβλημα. Πολλές φορές το θέμα δεν είναι τι κερδήθηκε αλλά και τι χάθηκε. Η αντιμετώπιση της ΑΑ δεν είναι μόνο η επιτυχία ή μη μιας επέμβασης γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας "Πύρρειας νίκης". Επαναλαμβάνω το θέμα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Αν γίνει μια σωστή παρουσίαση από 5 verified ανεξάρτητα περιστατικά ανά κλινική έχεις όλη την εικόνα στο πιάτο χωρίς φόβο και πάθος. Εγώ τουλάχιστον μετά από τα 40 κεφάλια που έχω δει και αναλύσει δια ζώσης την έχω. Ο σκοπός είναι να μετουσιωθεί και σε νήματα ποσταρισμένα στο φόρουμ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ponhros1981

Active Member
Αγαπητέ δεν είναι μόνο οι φώτο το πρόβλημα. Πολλές φορές το θέμα δεν είναι τι κερδήθηκε αλλά και τι χάθηκε. Η αντιμετώπιση της ΑΑ δεν είναι μόνο η επιτυχία ή μη μιας επέμβασης γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο μια "Πύρρειας νίκης". Επαναλαμβάνω το θέμα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Αν γίνει μια σωστή παρουσίαση από 5 verified ανεξάρτητα περιστατικά ανά κλινική έχεις όλη την εικόνα στο πιάτο χωρίς φόβο και πάθος. Εγώ τουλάχιστον μετά από τα 40 κεφάλια που έχω δει και αναλύσει δια ζώσης την έχω. Ο σκοπός είναι να μετουσιωθεί και σε νήματα ποσταρισμένα στο φόρουμ.
Αν εσυ εχει το χρονο κ το κουραγιο να κανεις ολα αυτα…..ολα καλα
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το θέμα δεν ειναι να έχω τον χρόνο και το κουράγιο, αλλά να γίνει σωστή δουλειά και ανάλυση. Αυτή είναι η ουσία. Εξάλλου έχω ήδη αρκετό υλικό.
 

F1ght3r

Well-Known Member
Ωραίο νήμα Aldo, Εγώ είμαι τις άποψης ότι πρέπει να σβηστούν όλα τα νήματα από τις κλινικές, Δεν μου αρέσει να βάζουν 1-2-3 καλά αποτελέσματα σε 30-40-50-100 κεφαλια που κάνουν χειρουργείο τον μηνα και αυτά που τους βολεύει.
Σβήσιμο λοιπόν και τέρμα.

Ύστερα ανεξάρτητα περιστατικά από την αρχή και εκεί να βάλεις Verified Cvial με το τι θέλεις εσέι, και πως πρέπει να γίνετε η παρουσίαση.

Οποτε μονο ανεξάρτητα και τίποτα αλλο.

Και καλά είναι αν κάποιες κλινικές δεν έχουν πολλά ανεξάρτητα να λένε στους ασθενής κάντε παρουσισι στο forum.
 

witcher

Well-Known Member
Να μην ανεβαίνουν παρουσιάσεις από κλινικές!!!Ανεβαζουν οτι θελουν οπως θελουν!!!Ανεξάρτητες μόνο με υποχρέωση και φωτο σε εξωτερικο χώρο(κατω απο ηλιο)!!Άλλο βασικο να σεβόμαστε να νήματανα μην εκτροχιάζονται με απειρα άσχετα μηνύματα και να θες μια μερα για να βρεις το νοημα!!Πρέπει να μπουν και αλλοι συνδιαχειριστες να βοηθάνε τον mod για να ανεβαίνουν τα νήματα σωστά!!!
Συμφωνώ μαζί σου φίλε. Το θέμα είναι οτι με τα ανεξάρτητα περιστατικά μπορείς να ζητήσεις να ανεβάσουν φωτογραφίες σε εξωτερικό χώρο με ήλιο και χωρίς και διάφορες λήψεις και επίσης το σημαντικό ότι γίνονται από την αρχή οι παρουσιάσεις, ενώ στις επίσημες σου ανεβάζει η κλινική ένα ολοκληρωμένο περιστατικό με συγκεκριμένο χαμηλό φωτισμό και δεν ανεβάζει επιπλέον φωτογραφίες από αυτές που θέλει να σου δείξει. Οπότε και οι επίσημες παρουσιάσεις των κλινικών είναι παραπλανητικές και αναξιόπιστες για ασφαλή συμπεράσματα και θα έπρεπε να απαγορευτούν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ωραίο νήμα Aldo, Εγώ είμαι τις άποψης ότι πρέπει να σβηστούν όλα τα νήματα από τις κλινικές, Δεν μου αρέσει να βάζουν 1-2-3 καλά αποτελέσματα σε 30-40-50-100 κεφαλια που κάνουν χειρουργείο τον μηνα και αυτά που τους βολεύει.
Σβήσιμο λοιπόν και τέρμα.

Ύστερα ανεξάρτητα περιστατικά από την αρχή και εκεί να βάλεις Verified Cvial με το τι θέλεις εσέι, και πως πρέπει να γίνετε η παρουσίαση.

Οποτε μονο ανεξάρτητα και τίποτα αλλο.

Και καλά είναι αν κάποιες κλινικές δεν έχουν πολλά ανεξάρτητα να λένε στους ασθενής κάντε παρουσισι στο forum.

Καταρχήν δεν ξέρεις αν τα 1-2-3 καλά αναφέρονται σε 30-100 κεφάλια. Το υποθέτεις. Η λύση ποτέ δεν είναι ο περιορισμός και ο αποκλεισμός, αλλά ο διαχωρισμός της καλής από την κακή πληροφόρηση. Αυτό αφορά τα πάντα και όχι μόνο τις επίσημες. Επαναλαμβάνω το θέμα δεν είναι μόνο οι φώτο.
 
Μπλουζα