Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
guru_gr είπε:Καλησπέρα, διάβασα τις περισσότερες απαντήσεις και από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι από εμάς με Σ.Δ. έχουν σαν αποτέλεσμα ξηρά μαλλιά και όχι λιπαρά.
Σε έμενα η Σ.Δ. ξεκίνησε πριν 6-7 χρονιά σαν ξηροδερμία, λέπια κλπ και έχει καταλήξει τα τελευταία 2 σε έντονη λιπαρότητα, τα δυο άκρα δηλαδή....δεν ξέρω τι είναι πιο ενοχλητικό!
Οπότε ψάχνω μια λύση για την λιπαρότητα.
Έχω δοκιμάσει σαπούνι με tea tree = τίποτα
Σταγόνες αιθέριου ελαίου Αγριοκυπάρισσο = τίποτα
Ξεβγαλμα με κρύο νερό = τίποτα
Χάπια λεκιθίνης = τίποτα
Neutrogena T/Gel = τίποτα
Jumping Juniper shampoo bar = τίποτα.
To μόνο πράγμα που σταμάτα την λιπαρότητα είναι το ταλκ, τι γίνετε λοιπόν με το ταλκ....
Όταν βάζω ταλκ στο κεφάλι μου φυσικά μπορώ να μείνω άλουστος την επόμενη μέρα χωρίς να μοιάζω με λαδοπόντικα με αραιά μαλλιά, σαν αποτέλεσμα την τρίτη μέρα που θα λουστώ στο φίλτρο της μπανιέρα βρίσκω ελάχιστες τρίχες.
Σε αντίθεση του όταν λούζομαι καθημερινά όπου το γεμίζω το φιλτράκι.
Το χαζό μου το μυαλό λοιπόν λέει ότι η λιπαρότητα ευθύνεται για την τριχόπτωση!
Τι εναλλακτική έχετε να προτείνετε στο πειραματόζωο?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
jimmakos είπε:τεσπα διαβασα το υπολοιπο τοπικ και αυτα που τα προτεινουν ολοι ειναι το stierprox και το selsun (το selsun με το selsun blue εχουν καμια διαφορα; )
jimmakos είπε:συγγνωμη που αργησα να απαντησω
(δεν ειχα ιντερνετ)
εγω εχω λιπαρα μαλλια
αρα το selsun δεν ειναι για μενα;
οποτε συνεχιζω με το frezyderm;
το stierprox κανει να το χρησιμοποιησω;
γενικα υπαρχει καποιος που μπορει να ξεκαθαρισει λιγο το θεμα;![]()
flora είπε:Καλη χρονια σε ολους!Να ρωτησω κατι εγω λουζομαι μερα παρα μερα και εκει που βλεπω τριχοπτωση ειναι στο μπανιο και μετα στο χτενισμα, δεν εχω καθολου στο μαξιλαρι ουτε οταν χτενιζομαι καθημερινα αντε να βλεπω καμια 10αρια ολη την ημερα!εχω παρατηρησει οτι οταν κανω λιγοοο πιο εντονο μασαζ στο κεφαλι εχω μεγαλυτερη τριχοπτωση αλλα στην σμηγματοροικη δερματιτιδα δεν πρεπει να κανεις μασαζ για να απλωθει καλυτερα τα φαρμακευτικα σαμπουαν ?το προβλημα μου ειναι φαγουρα , λιγα κοκκινα σπυρακια και τριχοπτωση!παντα ειχα πυτιριδα πιο εντονη απο τωρα αλλα ποτε δεν ειχα τριχοπτωση!τωρα που μου εχει μειωθει η πυτιριδα εχω τριχοπτωση οτι να ναι! η ερωτηση μου ειναι η εξης: οποιος εχει σμηγματοροικη τετοιου ειδους τριχοπτωση εχει οταν μονο λουζεται η καθημερινα?την ιδια ερωτηση κανωκαι για αυτους που εχουν ΑΑ! ευχαριστω!