Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Pierre είπε:Stieprox δαγκωτό...τουλάχιστον στο δικό μου τριχωτό έδρασε καλύτερα...
Η δραστική του ουσία είναι το Ciclopirox Olamine.
vag25 είπε:Pierre Πως τα πας?
Εχει βελτιωθει καθολου η κατασταση στο θεμα τριχοπτωσης λογο ΣΔ?
best1210 είπε:pierre σε ευχαριστω πολυ.
εχεις χρησιμοποιησει και το Frezyderm Sebum Control ?
αν ναι εντυπωσεις/?
Pierre είπε:Φίλε best δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
Μέσα απο το site βρήκα γράφει τα εξής δραστικά συστατικά: "Sulfopeptides, Vitamines, Plant extracts."
Θα ήθελα να είναι λίγο πιο ξεκάθαροι στο τι βιταμίνες και φυτικά μέρη έχει....
Τέτοιες προτάσεις συνήθως είναι καλές για συντήρηση ή συμπληρωματικά με κάποιο άλλο φαρμακευτικό σαμπουάν.
Σου έκανε δουλεία? Πόσο καιρό το χρησιμοποιείς?
:welc: καλωσόρισες και καλή συνέχεια!!! Μπορείς να δεις και σε αυτό το θέμα για ΣΔ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,845.0.htmlkabatzas είπε:Παιδιά καλησπέρα,
ειμαι 22 ετών και πριν 2 χρόνια επιτελους μου ειπε ενας δερματολογος οτι εχω Σ.Δ. Απο παντα ημοθν κοκκινος στα μηλα και γυρω στα 18-19 παροθσιαζα κοκκινιλες και πισv απο τα αυτια. Ρωταγα δερματολογους απο τα 15 μου και μου ελεγαν οτι απλα ετσι ειναι το δερμα μου, δεν εχω τιποτα. Δεν φαινεται κατι ασχημο γιαυτο και δεν εδινα σημασια.. Στα 18-19 ομως παρουσιασα το προβλημα στο τριχωτο. Να μην πολυλογώ πριν 2 χρονια ξεκινησα θεραπεια με stieprox kaι κρεμα elocon την οποια ηταν για το προσωπο περισσοτερο αλλα μονο σε φασεις εξαρσης τη χρησιμοποιώ. Αυτό που παρατηρώ ειναι οτι ενα τεραστιο ποσοστό παίζει ρόλο η ψυχολογια. Οταν αγχονομαι ειναι δραμα (στο τριχωτο κυριως), εντονη φαγουρα κτλπ.. το stieprox ξερω οτι δεν πρεπει να το χρησιμοποιώ συνεχεια γιαφτο κανω και διαλειμματα.
Εννοείτε αυτό!!!kabatzas είπε:Για καθημερινη χρηση χρησιμοποιω ενα κοινο σαμπουαν (pantene pro-v classic) και επειδη μπερδευτηκα λιγο με τα προηγουμενα ποστ, μηπως να χρησιμοποιω κατι καλυτερο απο ενα κοινο του εμπορίου?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapamarou είπε:οποιος υποφερει απο σμηγμα αξιζει να διαβασει εδω :22m: :22m: :22m:
http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=869
daktodor και εγω βγαζω κοκκινιλες στο προσωπο που και πουSHOOTER είπε:Τι θα βοηθούσε έναν φίλο με ΣΔ.Έχει κοκκινίλες στο κεφάλι αλλά και στο πρόσωπο...Καμιά πρόταση;
εχε υποψιν οτι δεν ειναι για συνεχομενη χρηση,ειναι κορτιζονουχα κρεμα.mikipitri είπε:εδώ και δέκα μέρες περίπου με τη dactador οι κοκκινίλες γίνονται πιο έντονες!!!
στην αρχή που τη χρησιμοποιούσα εξαφανίζονταν τελείως... τι να συμβαίνει? συνήθισε το δέρμα μου?
kapamarou είπε:εχε υποψιν οτι δεν ειναι για συνεχομενη χρηση,ειναι κορτιζονουχα κρεμα.
χρησιμοποιεις και airol? :chinscratch
καλο ειναι να κοψει την airol για λιγο μηπως κανει καμια αντιδρασηheyya είπε:η κέτο είναι που αλληλεπιδρά με κορτιζόνη... Και η airol;;
πες μας τι αποτελεσματα θα εχειSHOOTER είπε:Καπα, ευχαριστώ για την απάντηση.Θα του το πω να το δοκιμάσει.![]()