Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σπύρος είπε:"
μέχρι να υποχωρήσει η ΣΔ (<2 εβδ.)
3746741 είπε:[quote author=Pierre link=topic=662.msg29114#msg29114 date=1268603965]
Δοκίμασε το σε συνδυασμό με κάποιο άλλο shampoo, όπως το Stieprox ή το Fungoral και θα δείς σίγουρα αποτελέσματα.![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Pierre είπε:Παιδιά καλησπέρα,
Είχα αναφέρει πριν μερικές μέρες το πρόβλημά μου για την Σμηγματοροική Δερματίτιδα στη Συζήτηση για το fungoral. Συγνώμη που αλλάζω το post, απλά θεωρώ πως είναι πιο σωστό να το κοινοποιώ εδώ στο εξής.
Στο θέμα μας...τα συμπτώματα μου είναι:
A. Σπυράκια στο τριχωτό της κεφαλής
B. Απολέπιση τριχωτού
Γ. Τριχόπτωση(Τρίχες που φεύγουν κολλημένες μαζί με "νιφάδες" δέρματος)
Όπως είχα αναφέρει, η δερματίτιδά μου προήλθε απο την θεραπεία με ισοτρετινοίνη(Roaccutan) που είχα πάρει για 6 μήνες, προκειμένου να αντιμετωπίσω την ακμή(η οποία δόξα το Θεό με άφησε παντελώς....)
Σήμερα πήγα ξανά στο Α.Συγγρός, προκειμένου να δουν το κεφάλι μου γιατί εδώ και 2 μήνες ξύνομαι σαν σκυλί και δεν περνάει η ρημάδα με Fungoral και κορτιζόλη....
Η διάγνωσή τους ήταν "Θηλακίτιτιδα με τάσεις Σμηγματοροικής Δερματίτιδας"
Η συνταγή που κου έδωσαν αφορά την χρήση 2 σαμπουάν, εναλλάξ για 1 μήνα.
1. Shampoo Stieprox
2. Shampoo Selegal
Και τα 2 είναι για την αντιμετώπιση της Σ.Δ.
Εκτός απο αυτά, επρόκειται να χρησιμοποιήσω συμπληρωματικά τα εξής:
3. Biokap κάψουλες(Συμπλήρωμα διατροφής) - 1 κάψουλα την ημέρα μετά το φαγητό.
4. ΑLOE GEL με καλέντουλα και χαμομήλι της Macrovita - Εφαρμογή στο τριχωτό μετά το λούσιμο στα σημεία που έχω σπυράκια και έντονο κνησμό.
5. Ελαιόλαδο - Εφαρμογή μισή ώρα πριν το λούσιμο τοπικά στα σημεία που έχω σπυράκια και έντονο κνησμό.
Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Δερματολόγοι απέφυγαν να μου δώσουν αντιβίωση(δεν ρώτησα ποια...), καθώς υπάρχουν αντενδείξεις που συνδέονται με την έκθεση του ασθενούς στον ήλιο...
Μόνο στην περίπτωση που δεν υποχωρήσει με τα σαμπουάν, θα προχωρήσουν στην χορήγηση αντιβίωσης απο το στόμα.
Παράκληση: Αν μπορεί ο Administrator(Άκης?...Θα σας μάθω με τον καιρό!) να μεταφέρει τα προηγούμενα post απο την συζήτηση "Fungoral" σε αυτό.
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά απο το forum που με συμβούλεψαν.
Θα σας έχω ενήμερους για την εξέλιξη του προβλήματός μου και ίσως μπορέσω και ανεβάσω καμιά φώτο(εάν το πρόβλημα λυθεί ώστε να έχετε εικόνα για το πριν και το μετά).