Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

dance...επειδη με ολες αυτες τις αηδιουλες τοσο καιρο εχω χασει το νοημα του ποστ σου....
μπορεις να μου διευκρινησεις λιγο αν εχεις συζητησει με τον γιατρο για το πλανο της επεμβασης...δλδ αν θα μπει μονο στα υπαρχοντα η αν θα κατεβασει και χερλαιν?? κι αν κατεβασει...ποσο περιπου θα κατεβει?? εχεις καταληξει?? τι μεθοδο θα κανεις εχεις καταληξει?? περιπου ποτε σχεδιαζεις να την κανεις?? και τελος να μου απαντουσες τι χρωμα περιπου εχει το μαλλι σου??

Δε σου κανω ανακριση αλλα μαζευω απαραιτητες πληροφοριες για να ξερω καλα την περιπτωση σου οταν θα ερθει με το καλο η ωρα :)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Καλησπέρα φίλε Πάνο και γκουρού των μεταμοσχεύσεων!!! Λοιπόν, με γιατρό δεν έχω καταλήξει ακόμη στο 1000% αλλά με το μπαν απο την Σίπρον, και εφόσον μου αρέσουν τα αποτελέσματα Λάζαρου και Vinnie, θα συνεργαστώ 90% με Γε***ίου. Η hairline έχει κάνει ενα receding περίπου 1,5 cm σε σχέση με την αυθεντική προ 10ετιας (δηλαδή το τριγωνάκι και το άπλωμα του ειναι 1,5 cm πιο ψηλά απο την μαμίσια hairline).

Δεν θα κατεβάσω την HL στα επίπεδα 10 ετών πριν διατηρώντας ενα conservative - age oriented profile. Δεν ειναι και τόσο ψηλά που να πεις οτι μου χαλάει το μέτωπο. Οπότε κατέβασμα όχι, στο νέο ύψος θα κλείσουν οι κρόταφοι και θα εισχωρήσουμε και λίγο μέσα στα υπέρχοντα (αρκετά θα έλεγα). Θα κάνω τελικά fue 2500 grafts μόνο στις προβληματικές περιοχές της HR, crown δεν θα πειράξουμε για την ώρα, το ρίσκο καταπληξίας ειναι μεγάλο. Το Πάσχα που ήθελα δεν προλαβαίνω και θα έχω εργασιακές εξελίξεις, οπότε θα γίνει τέλος καλοκαιριού με αρχές Σεπτέμβρη. Αν συναντήσω εκεί εμπόδιο θα πραγματοποιηθεί το μάξιμουμ τον Δεκέμβριο 2012. Το μαλλί μου ειναι καστανόξανθο, ανάλογα τον φωτισμό και την φωτογραφική μηχανή και την εποχή μπορεί να σου φανεί σχετικά ξανθό, άλλες φορές πολύ σκούρο καστανό. Καστανόξανθο θα σου πω με περισσότερη τάση πρός το καστανό ειδικά χειμώνα.

Δες και τις παρακάτω φωτογραφίες. Με κόκκινο χρώμα η μαμά HL, με πράσινο η νέα, με κίτρινο η εισχώρηση. Το έκανα λίγο πρόχειρα και γρήγορα, δεν ειναι ακριβές αλλά στο περίπου:

http://imageshack.us/photo/my-images/43/coverageg.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/16/test1qv.jpg/
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

γκουρου ε?? χαχα... σ'ευχαριστω ;)

Οι φωτογραφιες σου βασικα με διαφωτισαν πληρως....απαντησαν σχεδον ολα οσα ηθελα... ;D
Καταρχην εχεις πολυ καλο χρωμα μαλλιου/δερματος....δε θα εχεις προβλημα πυκνοτητας....(τουλαχιστον οπτικης πυκνοτητας...ξερεις.. )
κατα δευτερον ο σχεδιασμος που εχεις κανει ειναι ο καλυτερος που θα μπορουσες κατ εμε....εχεις διορθωσει χερλαιν....και δεν την εχεις κατεβασει πολυ...
που ειναι πολυ θετικο διοτι οταν μπαινουν μεταμοσχευμενες τριχες σε εντελως καραφλο δερμα...οπως συμβαινει οταν κατεβαζεις χερλαιν....και την κατεβασες 2 ποντους ας πουμε....ειναι αρκετο...και θα πρεπει για να σου αρεσει το αποτελεσμα να συμβουν 2 πραγματα....πρωτον να παει καλα η επεμβαση και να εχεις καλη πυκνοτητα...και δευτερον...πρεπει να εχεις καλο δεσιμο στο μαλλι/δερμα χρωμα....
Τα μεταμοσχευμενα δειχνουν πολυ πιο φυσικα οταν σπερνονται αναμεσα στα υπαρχοντα....η εστω και λιγακι πιο εξω απ αυτα...παρα οταν προωθουνται σε ενα γυμνο δερμα εντελως μονα τους για 2-3 ποντους....οπως στους κροταφους....γιατι δεν εχουν υποστηριξη υπαρχοντων και αρχιζει να "φαινεται η ελλειψη" πυκνοτητας....
Στην περιπτωση σου δε θα χεις κανενα προβλημα...γιατι τα εμφυτευμενα θα βγουν πολυ λιγο εξω απ την χερλαιν...και αμεσως πιο πισω θα ανακατευονται με τα φυσικα σου...οποτε ακομα και να τυχαινε καποια ελλειψη πυκνοτητας εκει που θα ηταν μονο εμφυτευμενα...θα καλυπτονταν οπτικα αυτο το προβλημα επειδη αμεσως απο πισω θα ειχες την καλη πυκνοτητα που δινει η μηξη φυσικων+εμφυτευμενων οποτε και παλι θα ησουν οκ....+ οτι εχεις και το χρωμα που ειναι τρελα ευνοικο χαρακτηριστικο.....

Οποτε για να μην σε κουραζω....η επιλογη της φυε για μενα ειναι μεγαλο ρισκο οταν πας για κατασκευη χερλαιν....προσωπικα θα την χρησιμοποιουσα (και θα την χρησιμοποιησω) μονο για πυκνωσεις και ενδιαμεσες καταστασεις....και δε θα την χρησιμοποιουσα για κατασκευη μιας χερλαιν.....στην περιπτωση σου ομως με τον τροπο που την εχεις σχεδιασει την χερλαιν....και με τα χαρακτηριστικα που εχεις....ειναι ανετα η καλυτερη επιλογη που εχεις να κανεις....μην την φοβασαι καθολου...θα με θυμηθεις... οτι παρ ολο που η πυκνοτητα σου σε σχεση με τα φυσικα θα υστερει.....οπτικα ομως το παιχνιδι αλλαζει και θα ειναι 90% ιδια...ειδικα σε σενα!!

Υ.Γ δυσκολη εποχη ο σεπτεμβρης για επεμβαση....αλλα μη το πας πισω πισω γιατι στο τελος θα βαρεσουμε καμμια πτωχευση...και δε θα εχουμε ουτε να φαμε... και θα μεινουμε με το "μαλλι στο χερι" ... ;D
 

tropheus

Well-Known Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Panos1982 είπε:
Τα μεταμοσχευμενα δειχνουν πολυ πιο φυσικα οταν σπερνονται αναμεσα στα υπαρχοντα....η εστω και λιγακι πιο εξω απ αυτα...παρα οταν προωθουνται σε ενα γυμνο δερμα εντελως μονα τους για 2-3 ποντους....οπως στους κροταφους....γιατι δεν εχουν υποστηριξη υπαρχοντων και αρχιζει να "φαινεται η ελλειψη" πυκνοτητας....

Συμφωνώ απόλυτα ...
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Καλησπέρα φίλε Πάνο και σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, πάντα στοχασμένες και έξυπνες, γιαυτό σε λέω γκουρού, όπως και τον Τροφέα που απίστευτα εκτιμώ και ευχαριστώ για την συμβολή του. Χαιρομαι που συμφωνείς με το στρατηγικό μου πλάνο. Για την hairline το σκέφτηκα πολύ και ελπιζω να δικαιωθώ. Προσφάτως άλλαξα απο στριπ σε fue όχι μόνο για το θέμα ουλή, αλλά κυρίως μετά απο συμβουλές μελών και έγκριση του γιατρού με την λογική πως θα χαραμιστεί η δότρια για σχετικά λίγα grafts. Οπότε συμφωνείς με fue και με σχεδιασμό hairline.

Συμφωνείς που δεν ακουμπάω crown για την ώρα μιας όλοι είπαν πως το ρίσκο καταπληξίας ειναι μεγάλο?

Συμφωνείς με τα 2500 grafts βάσει του προβλήματος μου αλλά και του σχεδιασμού?

Πολλοί εδω μέσα μου λένε πως δεν έχω πρόβλημα και κακώς κάνω επέμβαση. Δες τωρινές σχετικά φωτό μου στο κάτωθι άλμπουμ και πες μου την γνώμη σου:
http://imageshack.us/g/191/pa231008.jpg/

Για εποχή θα προσπαθήσω για χριστούγεννα, ειναι ιδανική εποχή για τέτοια εργασία, απλά ελπίζω να υπάρχει φράγκο γιατί δεν μας βλέπω καλά!!

Τέλος πιά η γνώμη σου για Γε***ίου?

Θα χαρώ να ακούσω και τις απόψεις του Τροφέα!!
 

Hopefull

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Γεια σου Dance αν δεν πειραζει να πω και εγω μια αποψη. Καταρχας θελω να σου πω Dance να μην ενθουσιαζεσαι πολυ με γιατρους, το λεω αυτο γιατι ειδα λιγο τη κυπριακη μαχη που προηγηθηκε. Οποιος και να ειναι οτι και να σου λεει οτι και αν νομιζεις σε αυτα τα πραγματα ποτε δεν ξερουμε τοσα πολλα οσα νομιζουμε και ολο και κατι καινουριο μαθαινουμε που ανατρεπει οσα ξεραμε. Προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι δεν εκανες τιποτα με δολο απλα απο ενθουσιασμο αλλα σε αυτα τα πραγματα ο ενθουσιασμος δεν ειναι καλος συμβουλος και μπορει να κανει και χειροτερη ζημια και απο καποιον που παει με δολο, γιατι συνηθως αυτος που το κανει με δολο τα εξυπνα παιδια τον πιανουν ενω ο ενθουσιωδης μπορει να παρασυρει και αλλους στον ενθουσιασμο του πιο ευκολα ειδικα αν ειναι και ειλικρινης ενθουσιασμος οπως ο δικος σου!

τωρα οσον αφορα το μαλλι. Για μενα φιλε οπως σε βλεπω πας για μεγαλο nw! σε κρατανε τα φαρμακα φαινεται και απο τις φωτογραφιες το birds eye view τα λεει ολα. απλα εισαι στη κλασσικη παγιδα, τα φαρμακα δεν δουλεουν καλα μπροστα και εχει αρχισει η ασυμμετρια στη hairline η οποια απλα τα γ@μ@ει ολα για ενα παιδι με τις απαιτησεις σου. το hairline ειναι σημαντικο στο look δεν μπορω να πω τιποτα και σε καταλαβαινω.

Βασικα εισαι η κλασσικη περιπτωση για μια επιτυχημενη μεταμοσχευση, doctors wet dream. Σου φτιαχνουμε το hairline γεμιζουμε λιγο μπροστα λειτουργει και η θεραπεια και εφυγες και για poster boy αμα γουσταρεις!!!

Αυτη ειναι η καλη πλευρα...

Η κακη πλευρα..Το πιο κακο για μενα ειναι.... και ταυτοχρονα το καλο... οτι εισαι δηλαδη ο perfect candidate( για ενα γιατρο) για ενα πολυ καλο αμεσο αποτελεσμα. Εισαι η περιπτωση που οι γιατροι δε λενε με τιποτα οχι

1. Παιρνεις propecia kαι εχεις σταθεροποιηθει κατα καποιο τροπο
2. Θα γινεις μια ωραια φωτογραφια στο portfolio τους, ο ενθουσιασμος σου θα φερει και αλλους πελατες.
3. Θα συνεχισεις να χανεις μαλλια και αρα θα εισαι πελατης για χρονια.
4. Εχεις καλα χαρακτηριστικα (τριχας, δερμα κτλ)για μεταμοσχευση στο ειπα και αλλοι

Ολα μελι γαλα λοιπον, βασικα αν διωχναν ατομα σαν και σενα θα πρεπε να διωχνουν τα καλυτερα showcases και τους περισσοτερους πελατες τους, τυπακια δηλαδη που τους κραταει το propecia αλλα εχει χαλασει το hairline.

Ομως Dance απο την αλλη εχεις ενα πολυ μεγαλο μειονεκτημα σε ολο αυτο το εγχειρημα...Πας για μεγαλο nw και φαινεται σε ολο το nw6 pattern. Η γραμμη αμυνας σου το propecia ειναι ταυτοχρονα και η μεγαλη δικαιολογια των γιατρων για να σε βαλουν μεσα στο χειρουργειο. Για αυτους ολα καλα, το hairline εχει πραγματι καποιο προβλημα, το παιδι παιρνει propecia και με τη λογικη οτι θα το παιρνει για παντα οτι και να γινει θα μπορεσουμε να το αντιμετωπισουμε. Θα ειναι πελατης που ξαναερχεται οσο αδειαζει αλλα θα καθυστερησει τοσο πολυ η τριχοπτωση και το donor του θα μεινει δυνατο οποτε και αραια να ειναι πιο πολυ αργοτερα, παντα θα του δινουμε μαλλια και θα ναι και happy μιας και οι απαπιτησεις του οσο μεγαλωνει θα γινονται και πιο ωριμες.

Φιλε ομως αυτο το "καλο" σεναριο στηριζεται στο propecia για παντα, ή στο οτι κατι θα βγει στο μελλον(φυσικα αν ολα πανε καλα και με τις μεταμοσχευσεις). Αν κατι δε παει καλα με το propecia τοτε ολο αυτο το σεναριο μπορει να αλλαξει σε ενα εφιαλτικο σεναριο γιατι εισαι diffuse thinner και ακομα σε πρωιμα σταδια. Οτι και να ακουσεις οτι και να σου πουνε αυτο το ρισκο ειναι υπαρκτο και πρεπει να το ξερεις γιατι μετα οτι και να κανεις δεν θα εχεις κανεναν να ριξεις το φταιξιμο εκτος απο σενα. Αυτα πρεπει να τα ξερεις πριν πας, και αν πας να πας συνειδητοποιημενος και ετοιμος .Το μυαλο σου σε αυτη τη φαση προσπαθει να αποβαλει τετοια σεναρια και ψαχνει για επιβεβαιωση και υποστηριξη στην προαποφασισμενη επιλογη σου, αυτο το ξερουν και οι γιατροι... και οσο υπαρχει το propecia στην εξισωση η συνειδηση τους ειναι και καθαρη τις εξηγησεις τους τις κανανε...

Προσεχε ομως οτι σεναρια πετας η αποβαλεις δεν σημαινει οτι δεν ισχυουν. Προσεχτικα κανε τις επιλογες σου και ζυγισε τα ρισκα και μην αφηνεις το μυαλο σου να ψαχνεται για να ακουσει μονο αυτα που θελει. Οχι τιποτα αλλο στη τελικη εισαι μονος σου σε αυτο και οτι και να γινει εσυ με τον ευατο σου θα κανεις απολογισμο στο τελος τελος. Ουτε με το γιατρο ουτε με τους φιλους απο τα forum oυτε κανεναν.
 

agchrist

Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

hopefull είπε:
τωρα οσον αφορα το μαλλι. Για μενα φιλε οπως σε βλεπω πας για μεγαλο nw! σε κρατανε τα φαρμακα φαινεται και απο τις φωτογραφιες το birds eye view τα λεει ολα.

πάντως εγώ βλέπω ότι ο dance έχει κρατήσει πολύ μαλλί σε σχέση με τους περισσότερους, δεν ξέρω πως προβλέπεις μεγάλο nw. δλδ με 2.500 τχθ -και κατάλληλο σχεδιασμό- προβλέπω ότι θα γίνει τούμπανο. για να καταλάβεις εγώ έχω πολύ λιγότερο μαλλί και πάλι στοχεύω σε 2.500-2.700 τχθ. για ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Καλησπέρα φίλε Hopeful. Αν και δεν έχουμε μιλήσει στο παρελθόν, σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες να μου γράψεις. Πάντα διαβάζω προσεκτικά τους στοχασμούς σου τους οποίους βρίσκω αρκετά βαθυστόχαστους!!! Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα περισσότερα γραφόμενα σου. Ευτυχώς υπάρχει το φόρουμ και έχω διαβάσει πολλά και γνωρίζω αρκετά. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ατόμων που πιστεύει πως οι θεραπείες έχουν μόνιμα αποτελέσματα, ούτε επίσης θεωρώ την μεταμόσχευση μόνιμη λύση και πανάκεια. Έχω μπει σε ενα τρυπάκι και έχω πάρει τα ρίσκα μου, ξέρω τις επιλογές μου και κυρίως... δεν αγχώνομαι!! Έχουν περάσει ακριβώς 10 χρόνια απο την πρώτη μέρα που είδα πως η κληρονομική τριχόπτωση που χτύπησε την πόρτα.

Για το Norwood συμφωνώ, αμα δεν ακολουθούσα θεραπεία πήγαινα για μεγάλο nw, 5-6 άνετα. Η μορφή τριχόπτωσης μου ειναι μέτριας επιθετικότητας αλλά δεν συμφωνώ ως προς το διάχυτο Pattern που βλέπεις. Έχω κλασσικό pattern που φάνηκε απο την πρώτη στιγμή με αραίωση πρώτα σε κροτάφους και μετά crown και έτσι κινείται αυτά τα χρόνια. Είμαι σε θεραπείες απο το 2005 με μεγάλη επιτυχία ιδίως ως το 2009. Ακόμη και με μειωμένη δραστικότητα στην Hairline, θεωρώ μεγάλη επιτυχία να έχω διατηρήσει οτι βλέπεις ως και σήμερα, στα 33 μου, με 10 χρόνια τριχόπτωση και με 7 χρόνια θεραπείας ευτυχώς χωρίς καμία παρενέργεια.

Σίγουρα έχω σκεφτεί όσα λές και παίρνω ενα ρίσκο. Εφόσον δεν έχω παρενέργειες δεν σταματάω φίνα για κανένα λόγο, και ακόμη και αν αποκτήσω θα βρώ λύση οπως πχ τροφέας να τις αντιμετωπίσω. Ακόμη και πως το είμαι τώρα αν δεν κάνω τίποτα και μείνω έτσι δεν με χαλάει, έλα όμως που όλοι ξέρουμε πως ειδικά η εμπρόσθια ζώνη αποδυναμώνεται πρώτη. Άρα για οχι μόνο για να πετύχουμε το μέγιστο, αλλά γιατί πλέον η θεραπεία δεν δουλεύει μπροστά, κοιτάμε το θέμα εμφύτευσης που μας δίνει απο 5 ως 10 χρόνια πιστεύω. Μετά ακολουθεί το crown, τα μεσαία η φίνα δείχνει να τα κρατάει αλώβητα. Οπότε γνωρίζω τι έπεται και απο θεραπείες σε μακροχρόνιο ορίζοντα, αλλά και τι εστί εμφύτευση, οτι δεν ειναι και το τέλειο αποτέλεσμα αλλά σίγουρα προσφέρει πολλά. Το ενδεχόμενο διακοπής φίνας μετά απο την επέμβαση απλά δεν θέλω να το σκέφτομαι. Θα έχω παίξει και θα έχω χάσει. Αν ειμαι όμως 50 πχ, μικρό το κακό.

Πιστεύω μια ζωή την έχουμε και καλό ειναι οτι κάνουμε να το κάνουμε τώρα. Δεν θα ζήσουμε 150 χρόνια. Τα χρόνια της νεότητος ειναι τα πιο σημαντικά και σε αυτά κοιτάμε να κρατάμε λίγο την εικόνα μας και να μην δείχνει ο 30αρης σαν 40αρης. Στα 50 οι ανάγκες αλλάζουν και οι αξίες. Ειλικρινά όταν το πρωτοέπαθα το 2002 νόμιζα θα πεθάνω, σήμερα η τωρινή μου εικόνα με καλύπτει πλήρως, όπως πιστεύω και η λογική μου εξέλιξη στα 50. Απλά σχεδιάζουμε το μέλλον των μαλλιών γιατί ειναι μια πάθηση εξελισσόμενη και με συγκεκριμένη δυναμική. Απο την ιστορία σου ξέρω πως έδωσες και εσύ μάχες αλλά λόγω παρενεργειών τα παράτησες και απλά δέχθηκε το ξύρισμα. Σε συγχαίρω για την επιλογή σου, θέλει μαγκιά να το δεχτείς και να συμβιβαστείς με την νέα εικόνα, δεν ειναι αδύνατο αλλά σίγουρα ενα σοκ. Μέσα σου πλέον εισαι ευτυχισμένος και ζεις και χωρίς τον δικό μας φόβο των μελλοντικών προβλημάτων μετά απο τόσο φάρμακο. Εγώ τώρα δίνω την δική μου μάχη, και θα συνεχίσω να την δίνω οσο το κορμί μου, η ψυχή μου και οι δυνάμεις μου το επιτρέπουν, είτε λέγεται φίνα, είτε λεγεται μεταμόσχευση είτε οτιδήποτε άλλο, πάντα με το μέτρο της λογικής, τους διαθέσιμου χρήματος, χωρις υπερβολές και με καλοζυγισμένα ρίσκα που δεν παύουν να ειναι ρίσκα!!
 

crossfire

Well-Known Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

danceworld_2001 είπε:
Έχω μπει σε ενα τρυπάκι και έχω πάρει τα ρίσκα μου, ξέρω τις επιλογές μου


Σίγουρα έχω σκεφτεί όσα λές και παίρνω ενα ρίσκο. Εφόσον δεν έχω παρενέργειες δεν σταματάω φίνα για κανένα λόγο, και ακόμη και αν αποκτήσω θα βρώ λύση οπως πχ τροφέας να τις αντιμετωπίσω. Ακόμη και πως το είμαι τώρα αν δεν κάνω τίποτα και μείνω έτσι δεν με χαλάει, έλα όμως που όλοι ξέρουμε πως ειδικά η εμπρόσθια ζώνη αποδυναμώνεται πρώτη. Άρα για οχι μόνο για να πετύχουμε το μέγιστο, αλλά γιατί πλέον η θεραπεία δεν δουλεύει μπροστά, κοιτάμε το θέμα εμφύτευσης που μας δίνει απο 5 ως 10 χρόνια πιστεύω. Μετά ακολουθεί το crown, τα μεσαία η φίνα δείχνει να τα κρατάει αλώβητα. Οπότε γνωρίζω τι έπεται και απο θεραπείες σε μακροχρόνιο ορίζοντα, αλλά και τι εστί εμφύτευση, οτι δεν ειναι και το τέλειο αποτέλεσμα αλλά σίγουρα προσφέρει πολλά. Το ενδεχόμενο διακοπής φίνας μετά απο την επέμβαση απλά δεν θέλω να το σκέφτομαι. Θα έχω παίξει και θα έχω χάσει. Αν ειμαι όμως 50 πχ, μικρό το κακό.

Πιστεύω μια ζωή την έχουμε και καλό ειναι οτι κάνουμε να το κάνουμε τώρα. Δεν θα ζήσουμε 150 χρόνια. Τα χρόνια της νεότητος ειναι τα πιο σημαντικά και σε αυτά κοιτάμε να κρατάμε λίγο την εικόνα μας και να μην δείχνει ο 30αρης σαν 40αρης. Στα 50 οι ανάγκες αλλάζουν και οι αξίες. Ειλικρινά όταν το πρωτοέπαθα το 2002 νόμιζα θα πεθάνω, σήμερα η τωρινή μου εικόνα με καλύπτει πλήρως, όπως πιστεύω και η λογική μου εξέλιξη στα 50. Απλά σχεδιάζουμε το μέλλον των μαλλιών γιατί ειναι μια πάθηση εξελισσόμενη και με συγκεκριμένη δυναμική. Εγώ τώρα δίνω την δική μου μάχη, και θα συνεχίσω να την δίνω οσο το κορμί μου, η ψυχή μου και οι δυνάμεις μου το επιτρέπουν, είτε λέγεται φίνα, είτε λεγεται μεταμόσχευση είτε οτιδήποτε άλλο, πάντα με το μέτρο της λογικής, τους διαθέσιμου χρήματος, χωρις υπερβολές και με καλοζυγισμένα ρίσκα που δεν παύουν να ειναι ρίσκα!!

+1
Αν μου ζητουσες να περιγραψω πως ακριβως βλεπω το θεμα τριχοπτωση-μεταμοσχευση-θεραπειες-ψυχολογια,θα σου απαντουσα ακριβως ετσι.
Σε μια ζυγαρια.....ρισκα-παρενεργειες-καλη ψυχολογια-καλη hairline-βελτιωση της εικονας για το ΤΩΡΑ...οσο αντεχουμε και προχωραμε
 

hair_dreamer

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Dance αν σταματησεις την φιναστεριδη σ αυτο το σημειο τα αποτελεσματα θα ειναι καταστροφικα για crown και vertex και το ξερεις.Απο την στιγμη που σε κραταει τοσο καλα εγω σου προτεινω να μην αγγιξεις καν το crown γιατι η πυκνοτητα σου στο σημειο εκεινο ειναι ικανοποιητικη και η μεταμοσχευση δεν εχει να σου προσφερει και πολλα παραπανω απο την παρουσα κατασταση και μονο κακο κατα την γνωμη μου θα προξενησει σ εκεινο το σημειο.
Και λεγοντας κακο δεν εννοω διατρηση υπαρχοντων θυλακων αλλα φοβαμαι πως ενα shock loss (αν προκυψει) στην συγκεκριμενη περιοχη ειναι πιθανον να ταραξει αδυναμους θυλακες που διατηρουνται μονο και μονο εξαιτιας της φαρμακευτικης αγωγης με αποτελεσμα να βαλεις 1000 θυλακες και πιθανοτητα ομως να χασεις περισσοτερους,οποτε καλυτερα ειναι να κινηθεις συντηρητικα και να καλυψεις μονο την hairline και κατα την γνωμη μου θα σαι μια χαρα.
Δυστυχως εχεις δικιο οσον αφορα τις φαρμακευτικες αγωγες πως δεν ειναι λυση,ουτε καν η μεταμοσχευση θα σου ελεγα,αλλα ειναι καποια μετρα που αν τα εφαρμοσεις με συνδυασμο πιστευω πως δεν θα χεις προβλημα για πολλα χρονια,αρκετα μεχρι να βγει μια αγωγη που εκτος απο διατηρηση θα προσφερει και μια ικανοποιητικη επανεκφυση,που κατα την γνωμη μου η στιγμη αυτη δεν θα αργησει και ιδιαιτερα καθως ηδη ειναι στα σκαρια με ενθαρυντικα αποτελεσματα σε σχεση με τα υπαρχοντα.
 

MANKAR

Active Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

hair_dreamer είπε:
βγει μια αγωγη που εκτος απο διατηρηση θα προσφερει και μια ικανοποιητικη επανεκφυση,που κατα την γνωμη μου η στιγμη αυτη δεν θα αργησει και ιδιαιτερα καθως ηδη ειναι στα σκαρια με ενθαρυντικα αποτελεσματα σε σχεση με τα υπαρχοντα.


ξερεις κατι παραπανω φιλε ??για ποια θεραπεια που ειναι στα σκαρια λες???
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hair_dreamer

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

MANKAR είπε:
ξερεις κατι παραπανω φιλε ??για ποια θεραπεια που ειναι στα σκαρια λες???
Mακαρι να ξερα κατι παραπανω απο οτι ολοι μας.Στην histogen αναφερομαι και στα trial που πραγματοποιει στην Ασια και απ οτι εχω ακουσει εχουν ενθαρυντικα αποτελεσμα και το 2015 αν δεν εχουμε μια καλη λυση,σιγουρα πιστευω πως θα χουμε ενα καλο οπλο ακομα στην φαρετρα μας,μιας απ οτι λεν και οι ιδιοι θα κυκλοφορησει το προιον στην Ασια.Αλλα ακομα και απο κει να μην προελθει μια καλη λυση υπαρχουν και αλλοι ελπιδοφοροι τομεις για το μελλον οπως ειναι τα βλαστοκυτταρα,η κλωνοποιηση θυλακων οπως επισης και διαφορες τυχαιες ανακαλυψεις απο αλλους τομεις οπως η αστρεσσινη.Που θα παει λιγο λιγο ολο και κατι γινεται,σκεψου ποσα λιγα μετρα ειχαμε πριν δεκα χρονια..
 

MANKAR

Active Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

hair_dreamer είπε:
Mακαρι να ξερα κατι παραπανω απο οτι ολοι μας.Στην histogen αναφερομαι και στα trial που πραγματοποιει στην Ασια και απ οτι εχω ακουσει εχουν ενθαρυντικα αποτελεσμα και το 2015 αν δεν εχουμε μια καλη λυση,σιγουρα πιστευω πως θα χουμε ενα καλο οπλο ακομα στην φαρετρα μας,μιας απ οτι λεν και οι ιδιοι θα κυκλοφορησει το προιον στην Ασια.Αλλα ακομα και απο κει να μην προελθει μια καλη λυση υπαρχουν και αλλοι ελπιδοφοροι τομεις για το μελλον οπως ειναι τα βλαστοκυτταρα,η κλωνοποιηση θυλακων οπως επισης και διαφορες τυχαιες ανακαλυψεις απο αλλους τομεις οπως η αστρεσσινη.Που θα παει λιγο λιγο ολο και κατι γινεται,σκεψου ποσα λιγα μετρα ειχαμε πριν δεκα χρονια..

συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλαρακο , οντως πριν 10-15 χρονια υπηρχε πολυ στασιμοτητα πανω στην τριχοπτωση εως μηδενικη , τα τελευταια χρονια κατι παει να γινει σιγουρα υπαρχει μεγαλητερη κινητικοτητα .Βεβαια τωρα με το ιντερνετ που υπαρχει και ανταλαγη αποψεων και πειραματισμος πρ'ι'οντων ειναι περισσοτερο ευκολο!!!!!!
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Η θεραπεία μου πάει ανέλπιστα καλά, και παρότι εδώ και 4 μήνες δεν έχω αλλάξει κάτι αποτι αναγράφω στην υπογραφή μου, μετά την διακοπή της airol απο Δεκέμβρη 2011, εδώ και 1μιση μήνα έχω φουντώσει για τα καλά. Προφανώς σχετίζεται με κύκλους της τριχόπτωσης. Εχθές μίλησα και με τον Dr.Μιχαλη και τον ενημέρωσα πως δεν θα μπορέσω να κάνω την επέμβαση αρχές Σεπτέμβρη όπως υπολόγιζα λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, θα την μεταθέσω μέχρι νεοτέρας για τέλη του 2012, πάντα σε συνάρτηση με την κρίση και την κατάσταση του μαλλιού. Η διαρκής κατηφόρα έχει πάρει ενα φρένο εδώ και 2-3 μήνες και παρατηρώ ικανοποιητική βελτίωση, και το ξαναλέω, δίχως να έχω αλλάξει κάτι στην θεραπεία, προφανώς εποχικό ειναι.

Πάνω σε αυτό είχα μια ερμηνεία και απο τον γιατρό. Μου είπε οτι εκτός απο την εποχικότητα της τριχόπτωσης, στην διάρκεια της ζωής μας περνάει και φάσεις που σχετίζονται με την λέξη κύματα. Δηλαδή πχ μπορεί σκάσει ενα τσουνάπι στα 31 μου και παρότι κάνω θεραπεία, να έχω απώλειες. Μετά αυτό υποχωρεί, ηρεμεί, μετά απο κάποια χρόνια μπορεί να σκάσει ξανά νεο κύμα, μου το είπε κάπως μπερδεμένο αλλά σε γενικές γραμμές, εκτός απο τις εποχές του χρόνου που έχουμε τριχόπτωση αυξημένη, την ηλικία, τα ανδρογόνα, τους κύκλους ζωης της τρίχας κτλ, υπάρχουν και φάσεις που μέσα στα χρόνια σκάνε σαν κύματα.

Τέλος, μου μετέφερε και μια αξιόλογη είδηση, πως είχε προσωπική συνάντηση και δείπνο εργασίας με τον Hasson στα πλαίσια ενός event στην Ισπανία. Ανταλλαξαν πολλές απόψεις και ειδήσεις γύρω απο τα φλέγοντα ζητήματα, το ολο θέμα έχει καλυφθεί σε ρεπορτάζ απο Ισπανικό φόρουμ, κάπου υπάρχει link και θα το βρώ να σας το παραθέσω, λέτε να έχουμε καμία στρατηγική συμμαχία?
 

Adriano

Well-Known Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

danceworld_2001 είπε:
Τέλος, μου μετέφερε και μια αξιόλογη είδηση, πως είχε προσωπική συνάντηση και δείπνο εργασίας με τον Hasson στα πλαίσια ενός event στην Ισπανία. Ανταλλαξαν πολλές απόψεις και ειδήσεις γύρω απο τα φλέγοντα ζητήματα, το ολο θέμα έχει καλυφθεί σε ρεπορτάζ απο Ισπανικό φόρουμ, κάπου υπάρχει link και θα το βρώ να σας το παραθέσω, λέτε να έχουμε καμία στρατηγική συμμαχία?

Ξεκάθαρα.Ελπίζω να μην έχουν καμμία απολύτως συνεργασία.Γιατί αν ο δρ Μιχάλης ενστερνιστεί τις απόψεις του Hasson για τις τιμές αλλά και για την υποβάθμιση της fue τότε η μεταμόσχευση για μας θα είναι ένα μακρινό όνειρο.Και λέω για μας που θέλουμε ένα καλό αποδεδειγμένα γιατρό και να μην τρέχουμε στην άλλη άκρη της γης.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Με είχε διαβεβαιώσει και παλαιότερα πως στο θέμα ανταγωνιστικότατων τιμών και προσωπικής μεγάλης συμμετοχής στην επέμβαση δεν τίθεται αμφισβήτηση. Όσο για fue και strip δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει την μια ή την άλλη, μάλλον το αντίθετο κόβω, να αρχίζει δηλαδή ο Hasson fue.

Adriano είπε:
Ξεκάθαρα.Ελπίζω να μην έχουν καμμία απολύτως συνεργασία.Γιατί αν ο δρ Μιχάλης ενστερνιστεί τις απόψεις του Hasson για τις τιμές αλλά και για την υποβάθμιση της fue τότε η μεταμόσχευση για μας θα είναι ένα μακρινό όνειρο.Και λέω για μας που θέλουμε ένα καλό αποδεδειγμένα γιατρό και να μην τρέχουμε στην άλλη άκρη της γης.
 

Adriano

Well-Known Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Μακάρι.Και ελπίζω να βάλουν μυαλό σύντομα όλοι τους και να πιάσουν τον παλμό της αγοράς.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Λοιπόν αγαπητοί φίλοι, μετά απο αναμονή 2 ετών και βάλε και αρκετό ψάξιμο, η τελικη απόφαση πάρθηκε. Σήμερα το πρωί ο Dr. Μιχάλης με στρίμωξε στο πρόγραμμα του πριν φύγει για Κύπρο, και κάναμε μια τελική εκτίμηση της κατάστασης μου και μια τελική συζήτηση. Εφόσον τα οικονομικά ας πούμε το επιτρέπουν, η μεγάλη απόφαση πάρθηκε γιατί του χρόνου θα έχουμε γάμο μάλλον και πρέπει να ειμαι τούμπανο!!! Σε λίγες μέρες θα αναρτηθεί και σχετικό νήμα. Είτε 21-22 είτε 27-28 Δεκεμβρίου κλείνω την πρώτη μου fue για 2500-3000 grafts. Περισσότερες λεπτομέρειες αρχές Οκτωβρίου οπού θα ανοίξω σχετικό νήμα και θα έχω ρυθμίσει άδειες, προκαταβολές και τελική ημερομηνία.
 
Μπλουζα