Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για τον καθενα η απαντηση θα ειναι διαφορετικη. Για τον λογο οτι αρκετοι απο εμας επιλεξαμε να κανουμε καπου μεταμοσχευση μαλλιων και ευτυχως οι περισσοτεροι μειναμε απο αρκετα εως πολυ ικανοποιημενοι απο το αποτελεσμα.Καλησπέρα σε όλους… παρακολουθώντας συζητήσεις στο forum διαπίστωσα ότι πολλά άτομα είναι πραγματικά γνωστές του θέματος μμ…. Θα ήθελα οποίος έχει όρεξη και λίγο χρόνο να με βοηθήσει στο πως να κινηθώ … ευχαριστώ πολύ
Αρχικά σε ευχάριστω πολύ για τον χρόνο σου το εκτιμώ…. Έχω διαβάσει αρκετά από το φόρουμ έχω πάει σε πολλές κλινικές στην Αθήνα και δεν ξέρω τι να κανω για τον λόγο ότι υπερισχύει πολύ το μάρκετινγκ στην μμ και ως αποτέλεσμα αυτού δεν ξέρω τι είναι αξιόπιστο ….η dhi μου άρεσε όπως και ο Αναστασάκης αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξωΓια τον καθενα η απαντηση θα ειναι διαφορετικη. Για τον λογο οτι αρκετοι απο εμας επιλεξαμε να κανουμε καπου μεταμοσχευση μαλλιων και ευτυχως οι περισσοτεροι μειναμε απο αρκετα εως πολυ ικανοποιημενοι απο το αποτελεσμα.
Γενικα εγω θα σου ελεγα οτι ο καλυτερος οδηγος για να αποφασισεις ειναι το φορουμ.
Οτι αξιζει απο ιατρους κλινικες σε Ελλαδα και εξωτερικο βρισκεται εδω. Αν δεν βρισκεται εδω προσεξε πολυ γιατι μαλλον ρισκαρεις τα λεφτα σου και τα μαλλια σου.
οποτε μην αγχωνεσαι. παρακολουθησε το φορουμ, διαβασε, δες αποτελεσματα και θα καταλαβεις τι ταιριαζει στην περιπτωση σου και στο πορτοφολι σου.
Σημειωση: το ακριβοτερο δεν ειναι παντα και καλυτερο. καποιες φορες ναι αλλα οχι παντα.
Κατσε διαβασε κανα χρονο εδω μεσα να μαθεις. Αν ακους τον εναν κ τον αλλον χαθηκες.
Παλιοτερα κατι παντογνωστες του φορουμ υποστηριζαν θεαματικα εναν γιατρο απο βορεια κ την εφαγαν τοσο οι ιδιοι οσο κ αυτοι πντους ακουσαν.
Η επιλογη να ειναι δικη σου
Τα θελε ο κωλος σου, μαλλον εχεις αναπτυξει συνδρομο ΣτοκχολμηςΚατσε διαβασε κανα χρονο εδω μεσα να μαθεις. Αν ακους τον εναν κ τον αλλον χαθηκες.
Παλιοτερα κατι παντογνωστες του φορουμ υποστηριζαν θεαματικα εναν γιατρο απο βορεια κ την εφαγαν τοσο οι ιδιοι οσο κ αυτοι πντους ακουσαν.
Η επιλογη να ειναι δικη σου
Budget? Ηλικια? Προβλημα?
Είμαι 31 θα βάλω κάποιες φωτό να δείτε το πρόβλημα ευχαριστώ πολύBudget? Ηλικια? Προβλημα?
Εσυ πρωτος απ ολους, ελβετικο τυρι!!Ποιοι την έφαγαν ρε κρατήρα?? Γτ και κάτι άλλοι υποστήριζαν φανατικά έναν γιατρό από την Αθήνα πολύ φανατικά ,και στο τέλος τους είπε μπακαλόγατους,τους έλεγε να μην συνεχίσουν την παρουσίαση της μεταμόσχευσης τους στο φόρουμ επειδή δεν είχαν πάει καλά και ότι αν το κάνουν ,θα αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ τους ..άλλοι έχουν εναν κρατήρα στο forelock από το τελικό αποτέλεσμα τους και νομίζουν ότι είχαν τέλειο αποτέλεσμα και υποστηρίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο ,ακόμα τον γιατρό αυτό....αλεπουδιαρηδες..........
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@aeratos28Τα θελε ο κωλος σου, μαλλον εχεις αναπτυξει συνδρομο Στοκχολμης
Εσυ πρωτος απ ολους, ελβετικο τυρι!!
Ο αλλος απο Αθηνα εχει μπουκωσει το δικτυο με αποτελεσματα κ δηλωνει παρων.
Κ εισαι επικινδυνος γιατι πιανεσαι απο κατι το οποιο εχω γραψει κ εχω αναδειξει ΕΓΩ κ ΟΧΙ εσυ φελλοειδες πωμα!!! Κατι για το οποιο ηταν εντελως αποκαλυπτικο κ συνετρεχαν ολες "οι κακες" προυποθεσεις, χτενισμα, ληψη, ηλιος,χρονος κ.ά... κ δεν διστασα να αναδειξω! τουεναντιον εσυ π απο τις πολλες και μεγαλες τρυπες εχεις χασει καθε ιχνος νευρικου ιστου εντος κρανιου.
Το θεμα ειναι οτι δεν σ αφησω να παιρνεις κοσμο στο λαιμο σου. Εισαι τερμα κομπλεξικος, εχεις (τουλαχιστον) υπαρξιακα προβληματα.
Ασε τον κοσμο στην ησυχια του να βγαλει τα συμπερασματα του. Δεν ειναι βλαμμενος οπως εισαι εσυ γιατι αν πηγαινε μια φορα εκει π πηγες κ εφευγε οπως εσυ δεν θα ξανα πατουσε.
Αιντε φελλε!!!
Ασε τον κοσμο ησυχο να παει οπου θελει!!!
Εσυ πρωτος απ ολους, ελβετικο τυρι!!
Ο αλλος απο Αθηνα εχει μπουκωσει το δικτυο με αποτελεσματα κ δηλωνει παρων.
Κ εισαι επικινδυνος γιατι πιανεσαι απο κατι το οποιο εχω γραψει κ εχω αναδειξει ΕΓΩ κ ΟΧΙ εσυ φελλοειδες πωμα!!! Κατι για το οποιο ηταν εντελως αποκαλυπτικο κ συνετρεχαν ολες "οι κακες" προυποθεσεις, χτενισμα, ληψη, ηλιος,χρονος κ.ά... κ δεν διστασα να αναδειξω! τουεναντιον εσυ π απο τις πολλες και μεγαλες τρυπες εχεις χασει καθε ιχνος νευρικου ιστου εντος κρανιου.
Το θεμα ειναι οτι δεν σ αφησω να παιρνεις κοσμο στο λαιμο σου. Εισαι τερμα κομπλεξικος, εχεις (τουλαχιστον) υπαρξιακα προβληματα.
Ασε τον κοσμο στην ησυχια του να βγαλει τα συμπερασματα του. Δεν ειναι βλαμμενος οπως εισαι εσυ γιατι αν πηγαινε μια φορα εκει π πηγες κ εφευγε οπως εσυ δεν θα ξανα πατουσε.
Αιντε φελλε!!!
Ασε τον κοσμο ησυχο να παει οπου θελει!!!
Χαχαχαχαχ μας πέθανες αεράτε..... Κλάμα
Γειά σου φιλεεεεεεεεεΑεράτε βλέπω είσαι στις επάλξεις ακόμα.
Χαχαχαχα..
Keep going....
Καλό καλοκαίρι εύχομαι σε όλα τα παιδιά όσα έχουν απομείνει ακόμα(αναμενόμενο)και να έχουν πολλά μαλλιά με σωστές επιλογές σε σωστούς επαγγελματίες και σωστούς ανθρώπους πάνω από όλα.
Αλλιώς μαύρο στο Μαυρογιαλούρο.
Χαχαχα..