Ποια είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία για μεταμόσχευση ;;;

Delispa

New Member
Καλησπέρα σε όλους… παρακολουθώντας συζητήσεις στο forum διαπίστωσα ότι πολλά άτομα είναι πραγματικά γνωστές του θέματος μμ…. Θα ήθελα οποίος έχει όρεξη και λίγο χρόνο να με βοηθήσει στο πως να κινηθώ … ευχαριστώ πολύ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους… παρακολουθώντας συζητήσεις στο forum διαπίστωσα ότι πολλά άτομα είναι πραγματικά γνωστές του θέματος μμ…. Θα ήθελα οποίος έχει όρεξη και λίγο χρόνο να με βοηθήσει στο πως να κινηθώ … ευχαριστώ πολύ
Για τον καθενα η απαντηση θα ειναι διαφορετικη. Για τον λογο οτι αρκετοι απο εμας επιλεξαμε να κανουμε καπου μεταμοσχευση μαλλιων και ευτυχως οι περισσοτεροι μειναμε απο αρκετα εως πολυ ικανοποιημενοι απο το αποτελεσμα.
Γενικα εγω θα σου ελεγα οτι ο καλυτερος οδηγος για να αποφασισεις ειναι το φορουμ.
Οτι αξιζει απο ιατρους κλινικες σε Ελλαδα και εξωτερικο βρισκεται εδω. Αν δεν βρισκεται εδω προσεξε πολυ γιατι μαλλον ρισκαρεις τα λεφτα σου και τα μαλλια σου.
οποτε μην αγχωνεσαι. παρακολουθησε το φορουμ, διαβασε, δες αποτελεσματα και θα καταλαβεις τι ταιριαζει στην περιπτωση σου και στο πορτοφολι σου.
Σημειωση: το ακριβοτερο δεν ειναι παντα και καλυτερο. καποιες φορες ναι αλλα οχι παντα.

Delispa

New Member
Για τον καθενα η απαντηση θα ειναι διαφορετικη. Για τον λογο οτι αρκετοι απο εμας επιλεξαμε να κανουμε καπου μεταμοσχευση μαλλιων και ευτυχως οι περισσοτεροι μειναμε απο αρκετα εως πολυ ικανοποιημενοι απο το αποτελεσμα.
Γενικα εγω θα σου ελεγα οτι ο καλυτερος οδηγος για να αποφασισεις ειναι το φορουμ.
Οτι αξιζει απο ιατρους κλινικες σε Ελλαδα και εξωτερικο βρισκεται εδω. Αν δεν βρισκεται εδω προσεξε πολυ γιατι μαλλον ρισκαρεις τα λεφτα σου και τα μαλλια σου.
οποτε μην αγχωνεσαι. παρακολουθησε το φορουμ, διαβασε, δες αποτελεσματα και θα καταλαβεις τι ταιριαζει στην περιπτωση σου και στο πορτοφολι σου.
Σημειωση: το ακριβοτερο δεν ειναι παντα και καλυτερο. καποιες φορες ναι αλλα οχι παντα.
Αρχικά σε ευχάριστω πολύ για τον χρόνο σου το εκτιμώ…. Έχω διαβάσει αρκετά από το φόρουμ έχω πάει σε πολλές κλινικές στην Αθήνα και δεν ξέρω τι να κανω για τον λόγο ότι υπερισχύει πολύ το μάρκετινγκ στην μμ και ως αποτέλεσμα αυτού δεν ξέρω τι είναι αξιόπιστο ….η dhi μου άρεσε όπως και ο Αναστασάκης αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω

Chris34

Well-Known Member
Για Ελλάδα- Κύπρο δες Advanced hair clinic, Hdc, Τυρκαλα.
Για εξωτερικό έχεις επιλογές όπως Lorenzo, Freitas.
Εγώ αυτές τις επιλογές ξεχωρίζω. Dhi πιστεύω ότι έχει μείνει πίσω στην εξέλιξη της μεταμόσχευσης μαλλιών.
Δεν έχει σημασία μόνο ποιος σου άρεσε από κοντά αλλά ποιος μπορεί να σου δώσει αποτέλεσμα.
Καλή επιτυχία και μην βιαστεις να επιλέξεις.
Όσα περισσότερα μάθεις γύρω από τη μεταμόσχευση μαλλιών τόσο πιο σίγουρος θα είσαι για την επιλογή σου.

Xristos87

Verified MM member
Κατσε διαβασε κανα χρονο εδω μεσα να μαθεις. Αν ακους τον εναν κ τον αλλον χαθηκες.
Παλιοτερα κατι παντογνωστες του φορουμ υποστηριζαν θεαματικα εναν γιατρο απο βορεια κ την εφαγαν τοσο οι ιδιοι οσο κ αυτοι πντους ακουσαν.
Η επιλογη να ειναι δικη σου

aeratos28

Just aeratos
Ποιοι την έφαγαν ρε κρατήρα?? Γτ και κάτι άλλοι υποστήριζαν φανατικά έναν γιατρό από την Αθήνα πολύ φανατικά ,και στο τέλος τους είπε μπακαλόγατους,τους έλεγε να μην συνεχίσουν την παρουσίαση της μεταμόσχευσης τους στο φόρουμ επειδή δεν είχαν πάει καλά και ότι αν το κάνουν ,θα αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ τους ..άλλοι έχουν εναν κρατήρα στο forelock από το τελικό αποτέλεσμα τους και νομίζουν ότι είχαν τέλειο αποτέλεσμα και υποστηρίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο ,ακόμα τον γιατρό αυτό....αλεπουδιαρηδες..........
Κατσε διαβασε κανα χρονο εδω μεσα να μαθεις. Αν ακους τον εναν κ τον αλλον χαθηκες.
Παλιοτερα κατι παντογνωστες του φορουμ υποστηριζαν θεαματικα εναν γιατρο απο βορεια κ την εφαγαν τοσο οι ιδιοι οσο κ αυτοι πντους ακουσαν.

JimKan1

Well-Known Member
Τα θελε ο κωλος σου, μαλλον εχεις αναπτυξει συνδρομο Στοκχολμης

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
HDC Κύπρος εδώ αν θέλεις και κάποια εκτίμηση από την κλινική.

Xristos87

Verified MM member
Ποιοι την έφαγαν ρε κρατήρα?? Γτ και κάτι άλλοι υποστήριζαν φανατικά έναν γιατρό από την Αθήνα πολύ φανατικά ,και στο τέλος τους είπε μπακαλόγατους,τους έλεγε να μην συνεχίσουν την παρουσίαση της μεταμόσχευσης τους στο φόρουμ επειδή δεν είχαν πάει καλά και ότι αν το κάνουν ,θα αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ τους ..άλλοι έχουν εναν κρατήρα στο forelock από το τελικό αποτέλεσμα τους και νομίζουν ότι είχαν τέλειο αποτέλεσμα και υποστηρίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο ,ακόμα τον γιατρό αυτό....αλεπουδιαρηδες..........
Εσυ πρωτος απ ολους, ελβετικο τυρι!!
Ο αλλος απο Αθηνα εχει μπουκωσει το δικτυο με αποτελεσματα κ δηλωνει παρων.

Κ εισαι επικινδυνος γιατι πιανεσαι απο κατι το οποιο εχω γραψει κ εχω αναδειξει ΕΓΩ κ ΟΧΙ εσυ φελλοειδες πωμα!!! Κατι για το οποιο ηταν εντελως αποκαλυπτικο κ συνετρεχαν ολες "οι κακες" προυποθεσεις, χτενισμα, ληψη, ηλιος,χρονος κ.ά... κ δεν διστασα να αναδειξω! τουεναντιον εσυ π απο τις πολλες και μεγαλες τρυπες εχεις χασει καθε ιχνος νευρικου ιστου εντος κρανιου.

Το θεμα ειναι οτι δεν σ αφησω να παιρνεις κοσμο στο λαιμο σου. Εισαι τερμα κομπλεξικος, εχεις (τουλαχιστον) υπαρξιακα προβληματα.
Ασε τον κοσμο στην ησυχια του να βγαλει τα συμπερασματα του. Δεν ειναι βλαμμενος οπως εισαι εσυ γιατι αν πηγαινε μια φορα εκει π πηγες κ εφευγε οπως εσυ δεν θα ξανα πατουσε.
Αιντε φελλε!!!
Ασε τον κοσμο ησυχο να παει οπου θελει!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristos87

Verified MM member
Τα θελε ο κωλος σου, μαλλον εχεις αναπτυξει συνδρομο Στοκχολμης
@aeratos28

Πως σας φαινεται ο κρατηρας?????

Φελλοι κ οι δυο!!

Με εκτεταμενη περιοχη τριχοπτωσης κ με μοναχα 2.500τθ με εκανε σενιο ενω το πλανο αλλων γιατρων ηταν 4500+!! Απλα ηθελε χρονο!
Φωτογραφια σημερινη με κοντρα ηλιο!

Κ δε λεω καποια στιγμη θα χαιρετησουν τα μαλλακια στο forelock αλλα ως τοτε εχω απο τι δειχνουν τα πραγματα. Μ τα προστατεψε ο αξιολογος γιατρος π εμπιστευτηκα κ δεν μ τα σκοτωσε οπως ο δικος σου π ελεγε (σε ολους οσους πηγαν) "αυτα θα χαθουν ειναι αδυναμα, καρφωνω τα νεα τθ(εννοωντας της δοτριας) στα ηδη αδυναμα, αφου θα χαθουν" ...ακουσον ακουσον!!!

κ ελεγε ο Ιπποκράτης, ΩΦελειν ή μη βλαπτειν αλλα που...ελβετικο τυρι, που???

Συνημμένα

• PXL_20240813_141740056.MP.jpg
    PXL_20240813_141740056.MP.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 240
Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member

Κ εισαι επικινδυνος γιατι πιανεσαι απο κατι το οποιο εχω γραψει κ εχω αναδειξει ΕΓΩ κ ΟΧΙ εσυ φελλοειδες πωμα!!! Κατι για το οποιο ηταν εντελως αποκαλυπτικο κ συνετρεχαν ολες "οι κακες" προυποθεσεις, χτενισμα, ληψη, ηλιος,χρονος κ.ά... κ δεν διστασα να αναδειξω! τουεναντιον εσυ π απο τις πολλες και μεγαλες τρυπες εχεις χασει καθε ιχνος νευρικου ιστου εντος κρανιου.

Το θεμα ειναι οτι δεν σ αφησω να παιρνεις κοσμο στο λαιμο σου. Εισαι τερμα κομπλεξικος, εχεις (τουλαχιστον) υπαρξιακα προβληματα.
Ασε τον κοσμο στην ησυχια του να βγαλει τα συμπερασματα του. Δεν ειναι βλαμμενος οπως εισαι εσυ γιατι αν πηγαινε μια φορα εκει π πηγες κ εφευγε οπως εσυ δεν θα ξανα πατουσε.
Αιντε φελλε!!!

Δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι ως ελβετικο τυρι και γιατι, το αποτελεσμα του αερατου ειναι εδω και εχει μαλλι ασβου χωρις καραφλοχετες και καλυψη αποκρυψη για να κρυβει τις τρυπες πισω απο την χερλαιν.

Επισης ο γιατρος που λες απο τα βορεια οτι αποτελεσμα εχει να δειξει μπορεις να το δεις στο φορουμ σε σωστες και αποκαλυπτικες συνθηκες και φωτισμους και οχι σε εσωτερικους χωρους υποφωτισμενους, α και χρεωνει και μιση τιμη. Επισης δεν σχολιαζει σε παρουσιασεις αθενων του προσπαθωντας να αλλαξει τη ροη της παρουσιασης, δεν τους αποκαλει μπακαλωγατους, δεν βριζεται με μελη του φορουμ και αλλα πολλα (τουλαχιστον απ'οσο ξερουμε και εχουμε μαθει).

Δεν καταλαβαινω γιατι καθε φορα πεταγεσαι και λες τα δικα σου, αφου εισαι τοσο ικανοποιημενος με το αποτελεσμα σου γιατι εισαι ακομα στο φορουμ και γραφεις μλκιες;

aeratos28

Just aeratos
:D:rolleyes::D:rolleyes:....
Π Α Ρ Τ Α ρε βλάκα...
Single_Moutza.jpg

Αιντε φελλε!!!

aeratos28

Just aeratos
Ποιον κόσμο να αφήσω ήσυχο εγώ ρε ΗΛΙΘΙΕ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΑ???? ...Σε εμένα το λες που δεν έχω προτείνει ποτέ σε κανέναν ούτε γιατρό ούτε κλινική?? Κοιμισμενε κακομοίρη..
Που θα με πεις εσύ εμένα ελβετικό τυρί..εγώ irl φωτό έβαζα με βρεγμένο μαλλί κάτω από λάμπα ρε κακομοίρη και ήμουν και είμαι πένα...
Ηλίθιε που έμπαινες στο νήμα του άλλου που κατέστρεψε τη δοτρια με το στριπ ο άλλος ο δικός σου,και έλεγες εσύ για την άριστη διαχείριση δοτριας που κάνει ο γιατρός..μπαγλαμά...

vlafo

Well-Known Member
Αεράτε βλέπω είσαι στις επάλξεις ακόμα.
Χαχα:D:Dχαχα..
Keep going....
Καλό καλοκαίρι εύχομαι σε όλα τα παιδιά όσα έχουν απομείνει ακόμα(αναμενόμενο)και να έχουν πολλά μαλλιά με σωστές επιλογές σε σωστούς επαγγελματίες και σωστούς ανθρώπους πάνω από όλα.
Αλλιώς μαύρο στο Μαυρογιαλούρο.
Χαχαχα..

Συνημμένα

• 20240816_221801.jpg
    20240816_221801.jpg
    938 KB · Προβολές: 167
  • 20240816_221458.jpg
    20240816_221458.jpg
    204.7 KB · Προβολές: 160

Gianney

Well-Known Member
Αεράτε βλέπω είσαι στις επάλξεις ακόμα.
Χαχα:D:Dχαχα..
Keep going....
Καλό καλοκαίρι εύχομαι σε όλα τα παιδιά όσα έχουν απομείνει ακόμα(αναμενόμενο)και να έχουν πολλά μαλλιά με σωστές επιλογές σε σωστούς επαγγελματίες και σωστούς ανθρώπους πάνω από όλα.
Αλλιώς μαύρο στο Μαυρογιαλούρο.
Χαχαχα..
Γειά σου φιλεεεεεεεεε

Μπλουζα