Πέταξα το propecia στα σκουπίδια μετά αυτό που διάβασα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aris3

New Member
Καλε μου φιλε, ο ανθρωπος ξεχωριζει απο τα αλλα αλογα οντα, επειδη διαθετει λογικη, μυαλο που φυσικα πρεπει να συνδυαζεται και με κριτικη ικανοτητα.

Αν εσυ θεωρεις οτι η Μαντι (!!!! οπως ο Θρασυβουλας, ο Μπαμπης ο Σουγιας, ο Κιτσος ο Λεβεντης...) ειναι εξισου φερεγγυο ατομο, οπως ιατροι επιστημονες που εχουν δωσει εγκριση ασφαλους χρησης ενος φαρμακου, τοτε, μαλλον, καπου εχεις χασει την ικανοτητα κριτικης σκεψης.

Καταρχας, σταματα να γραφεις επανειλημμενα την "μπαρουφα", οτι δηθεν η φιναστεριδη χορηγειται για αλλαγη φυλου.

Σου αρεσουν τα ανεκδοτα. Καλυτερο ανεκδοτο απο αυτο δεν υπαρχει. Αν θεωρεις οτι δοση 1 mg φιναστεριδης ειναι ικανη να οδηγησει σε αλλαγη φυλου, τοτε, μαλλον, πιστευεις οτι και οι αρχαιοι Ελληνες ειχαν δημιουργησει αποικια στον Αρη!!!

Τελος, καλε μου φιλε Αρη, μας ζητας να προσπαθησουμε να σε ηρεμησουμε, για να συνεχιζεις να παιρνεις φιναστεριδη.

Δυστυχως, αυτο που ζητας ειναι αδυνατο. Ειναι σαν να ζητας να φυτρωσουν γενια σε εναν σπανο!!!

Οτιδηποτε και να σου γραψουμε, δεν υπαρχει περιπτωση να ηρεμησεις. Απο τη στιγμη που στο μυαλο σου εχουν καρφωθει τοσο τρελες, παραλογες, ανηκουστες ιδεες, δεν υπαρχει γιατρεια. Συνεχως, λογω αυθυποβολης, λογω ευκολοπιστιας σε ανυποστατες πληροφοριες, θα βγαζεις κατα φαντασιαν παρενεργειες.

Γι' αυτο καλοπροαιρετα θα σε συμβουλευα να μην ξαναπαρεις απο το καδο απορριματων το κουτι που πεταξες. Ειναι ακαταλληλο για σενα.

ΥΓ Μια τελευταια συμβουλη...στη σημερινη εποχη του κατακλυσμου πληροφοριων απο καθε μεσο επικοινωνιας, ενα ειναι το ασφαλες εφοδιο, ωστε να μην πεφτεις θυμα χειραγωγησης και προπαγανδας....Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
Φίλε tol καταρχήν θέλω να σου πω ότι δίνω πολύ σημασία στην άποψη σου.Φαινεσαι ένας μορφωμένος άνθρωπος με ποιότητα λογου.Αυτό που λες ως μπαρουφα δεν το λέω εγώ αλλά στην Wikipedia λέει ότι η φιναστεριδη χορηγείται για θεραπεία σε διαφυλικες γυναίκες.Οπως και η σπιρο.Μπες δες το.Μακαρι να έλεγα ψέματα.Βεβαια θα μου πεις και έχεις δίκιο ότι εκεί λογικά θα παίρνουν μεγάλες δόσεις αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι το ίδιο χάπι χορηγείται για αυτόν τον λόγο.Φιλε δεν μου είναι ότι δεν έχω κριτική σκέψη αλλά δεν ξέρω στην τελική ποιον να πιστέψω.Βλεπω από την μια τον καθυσηχασμο και την έγκριση κάποιων γιατρών ως προς το χάπι και από την άλλη βλέπω μαρτυρίες για παρενέργειες και την άρνηση κάποιων άλλων γιατρών για την χορήγηση του.Βεβαια η λογική λέει να ακούς τους γιατρούς και την επιστημη.Αλλα και η επιστήμονες είναι διχασμένοι ως προς το χαπι.Απο την άλλη δεν μπορείς να αγνοείς τοσες προσωπικές μαρτυρίες παγκοσμίως και την άποψη κάποιων άλλων γιατρών που δεν σου λένε αυτό που θες να ακούσεις.Το γεγονός ότι η φίνα είναι εγκεκριμένη για την τριχόπτωση δεν αναιρεί ότι δεν βλάπτει αλλού.Και οι στατινες είναι εγκεκριμένες για την χοληστερίνη αλλά βλάπτουν το συκώτι.Κατανοω ότι δεν είναι εύκολο κάποιος να πιστέψει ότι η Μαντι έπαθε αυτό από την φίνα.Αλλα αν το έπαθε τελικά από αυτή;Πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτήν δεν άλλαξε φύλο εξ αιτίας της φίνας;Και άντε πες ότι δεν το έπαθε από την φίνα αυτήν.Στην Αμερική συμφωνα με το ίδιο άρθρο άντρες μηνύουν την μερκ επειδή την κατηγορούν για αλλαγή σεξουαλικού προσανατολισμού εξ αιτίας του χαπιού.Οταν τα διαβάζει αυτά κάποιος είναι εύλογο να ανησυχεί και να φοβάται.Μπορει αυτό το άρθρο να είναι fake και όλα αυτά να είναι ανυπόστατα αλλά ποιος μπορεί να μας το αποδείξει αυτό;Και μένα μου φαίνεται πολύ δύσκολο με ένα χάπι μα γίνεσαι τρανς αλλά αν σε κάποιους το κάνει;Και με βάση την ιδιότητα του σαν φάρμακο ως αντίανδρογονο θεωρώ πως έχει έστω την ελάχιστη αιτιώδη συνάφεια με το να αλλαξει κάποιον σεξουαλικά.Και νομίζω ότι οι περισσότεροι που δεν το παίρνουν δεν στέκονται στο νερωμενο σπέρμα κτλπ αλλά στην ένδειξη που έχει για ορμονική θεραπεία σε τρανς.Διαβαζουν αυτό στο ίντερνετ και δικαιολογημένα δεν τους κάθεται καλά να παίρνουν ένα τέτοιο χάπι.Δεν ξέρω
Ας πούμε και άλλοι πως το βλέπουν.
 

mike1988

Active Member
Παιδιά εγώ μαζί σας,μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε.Δεν έχω σκοπό να μαλώσω με κανέναν ούτε να μπω σε αντιπαράθεση.Μου φαίνεται όμως λίγο ότι εθελοτυφλουμε.Δεχομαι την άποψη ότι αυτήν η Μαντι μπορεί να είναι ηεξαραιση της εξαιρεσης.Αξιζει όμως να πάρεις τέτοιο ρισκο;Εσας δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι παίρνετε ένα χάπι που χορηγείται σε θεραπεία αλλαγής φύλου;Τόσο αψηφιστα το περνάτε;Και πώς μπορεί να είστε τόσο σίγουροι ότι αυτήν η Μαντι δεν το έπαθε αυτό από την φιναστεριδη;Τι σας κανει να είστε τόσο βέβαιοι; Πείτε μου και εμένα ρε παιδιά από πού πηγάζει η βεβαιότητα σας να ηρεμήσω και να συνεχίσω να παίρνω φίνα.Επισης πώς είναι δυνατόν τόσοι γιατροί παγκοσμίως να έχουν αποδεχτεί ότι υπάρχει το post finasteride syndrome και όλως τυχαίως αυτοί που κάνουν μεταμοσχεύσεις δεν το αποδέχονται;Και γιατί τοσοι δερματολόγοι και ενδοκρινολόγοι δεν την συνιστούν για την τριχόπτωση;Μήπως αυτοί λένε την αλήθεια και πρέπει αυτούς να ακολουθήσουμε επειδή δεν έχουν κάτι να κερδίσουν;Μηπως αυτοί που κάνουν μεταμοσχεύσεις ξέρουν πολύ καλά ότι ισχύει και το κρύβουν με σκοπό την δουλειά τους;Δεν ξέρω απλα αναρωτιέμαι.Παιδια όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.Νομιζω ότι είναι λογικό αυτό που λέω.Απαντηστε μου συγκεκριμένα σας παρακαλώ με επιχειρήματα από πού πηγάζει η βεβαιότητα σας ότι η φίνα δεν προκαλεί τέτοιες παρενέργειες Και ότι δεν υπάρχει το post finasteride syndrome.
Περιμένω πως και πως να μας πεις άποψη για τα εμβόλια...Σε ικετεύω. Επίσης δείξε μας κάτι που να επιβεβαιώνει ότι χρησιμοποιείτε σαν βοηθημά στην αλλαγή φύλου. Εσύ μην πάρεις ρε μαν...θα έχεις σοβαρές παρενέργειές σίγουρα. Αντιλαμβάνομαι ότι τα λες όλα αυτά για πλάκα και καλά κάνεις γιατί πρέπει να γελάμε που και που. Επίσης και στο λέω με μεγάλο ενδιαφέρον αν πίνεις coca cola κάνε μια αναζήτηση στο ιντερνετ να δεις τι έπαθαν άλλοι ανά το κόσμο. Για τα τσίγαρα δεν σου λέω παίζει και να ισχύουν δυστυχώς. Μπήκες έγραψες αυτό που ήθελες αλλά άσε τον κόσμο να πάρει με την ησυχία του τη ΜΟΝη εγκεκριμένη θεραπεία (σε σοβαρό επίπεδο όχι τύπου minox) στο κόσμο. Καλή συνέχεια.
 
  • Like
Reactions: tol

Aris3

New Member
Περιμένω πως και πως να μας πεις άποψη για τα εμβόλια...Σε ικετεύω. Επίσης δείξε μας κάτι που να επιβεβαιώνει ότι χρησιμοποιείτε σαν βοηθημά στην αλλαγή φύλου. Εσύ μην πάρεις ρε μαν...θα έχεις σοβαρές παρενέργειές σίγουρα. Αντιλαμβάνομαι ότι τα λες όλα αυτά για πλάκα και καλά κάνεις γιατί πρέπει να γελάμε που και που. Επίσης και στο λέω με μεγάλο ενδιαφέρον αν πίνεις coca cola κάνε μια αναζήτηση στο ιντερνετ να δεις τι έπαθαν άλλοι ανά το κόσμο. Για τα τσίγαρα δεν σου λέω παίζει και να ισχύουν δυστυχώς. Μπήκες έγραψες αυτό που ήθελες αλλά άσε τον κόσμο να πάρει με την ησυχία του τη ΜΟΝη εγκεκριμένη θεραπεία (σε σοβαρό επίπεδο όχι τύπου minox) στο κόσμο. Καλή συνέχεια.
Screenshot_2021-08-16-15-13-31-176_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2021-08-16-15-13-31-176_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2021-08-16-15-14-07-490_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2021-08-16-15-13-31-176_com.android.chrome.jpg
 

mike1988

Active Member
Όπα οκ sorry φίλε. Εχείς δίκιο ότι η wikipedia είναι πολύ έγκυρο μέρος πληροφόρησης. Γιατί ας πούμε δεν μπορεί εκεί να γράφει ο καθένας!! ΧΑΧΑ Σταμάτα σε παρακαλώ! ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Η ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ? και άσε και την μάντυ και τους άλλους ανθρώπους να λένε ότι θέλουν. Σταμάτα να το συνεχίζεις δεν είναι σωστά να λες τέτοιες μπαρούφες. Καταλαβαίνω κάποιος να μην σκαμπάζει πολλά ρε παιδί μου αλλά όχι να μας λέει ότι το ιντερνετ (wiki ή φόρουμ) είναι σοβαρά μέσα πληροφόρησης.
@CVIAL πρόεδρε χρόνια πολλά...μην συνεχίσουμε ένα post τόσο πιασάρικο που μπορεί να επηρεάσει δυστυχώς άλλους από την θεραπεία τους. Άξιοι της μοίρας τους θα μου πεις αλλά είναι και ψυχολογία. Επίσης σκέψου να έλεγε για τα εμβόλια και κάποιον που έβγαλε 3ο πόδι. Σκοπός του φόρουμ είναι η ενημέρωση λέμε και ξαναλέμε. Όχι η μλκια του καθενός!!
 

tol

Well-Known Member
Τωρα απλα ο φιλος εδωσε πασα και η γραφικοτητα θα χτυπησει κοκκινο και απο τις δυο πλευρές
Φιλε Jumanji, εχουμε κανει και στο παρελθον αναλογους διαλογους για το θεμα της φιναστεριδης. Σου εχω γραψει επανειλημμενα οτι οι τραγελαφικες αποψεις που εχεις διατυπωσει για το χαπι δεν ευσταθουν. Εχεις γραψει για "βυζια" που σου εβγαλε το χαπι, για εμβοες, για χιλια μυρια κακα.

Τωρα γραφεις για "γραφικοτητες" που θα αρχισουν εκατερωθεν.

Φυσικα και θα αρχισουν.

Το υφος με το οποιο γραφεις πρεπει να συναδει με το υφος του συνομιλητη σου. Οταν, λοιπον, διαβαζεις "γραφικοτητες", εισαι υποχρεωμενος να απαντας αναλογα...να διακωμωδεις, να σατιριζεις, να καυτηριαζεις ολες αυτες τις "γραφικοτητες" που ταλαιπωρουν τα ματια και τον εγκεφαλο, οταν τις διαβαζεις.
 

tol

Well-Known Member
Φίλε tol καταρχήν θέλω να σου πω ότι δίνω πολύ σημασία στην άποψη σου.Φαινεσαι ένας μορφωμένος άνθρωπος με ποιότητα λογου

Φιλε Αρη, μπορει μεν να θαυμαζω την ηπιοτητα και την ευγενεια σου (φαινεται ξεκαθαρα στις απαντησεις σου στους "μυδρους" που εξαπελυσα εναντιον σου), αλλά απο την αλλη επιμενω οτι χρειαζεται να φιλτραρουμε κριτικα οτιδηποτε διαβαζουμε. Δεν ειναι λογικο μια καποια τυχαια Μαντι (!!! που ισως δεν την ξερει ουτε η μανα της) να αποτελει σοβαρο κριτηριο εξαγωγης λογικων συμπερασματων. Η επιστημη, οι ερευνες και τα πορισματα τους πρεπει να αποτελουν τους δρομοδεικτες στη ζωη μας.
 

tasos33

Well-Known Member
Εκεί που διαβαζα γενικά στο ίντερνετ για την φίνα κτλπ έπεσα σε ένα άρθρο που έλεγε ότι μια Mandi έκανε αλλαγη φύλου και αυτό της το προκάλεσε η εννιά μηνών χρήση φιναστεριδης.Googlarete mandi finasteride.Εξηγει αναλυτικά πως η φιναστεριδη την άλλαζε το σώμα κτλπ.Επισης στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι πολλοί άντρες στην Αμερική μήνυσαν την Merck επειδή η φίνα τους προκάλεσε αλλαγή σεξουαλικού προσανατολισμού.Εκτος από αυτό διάβασα ότι η φιναστεριδη χορηγείται σε ορμονική θεραπεία για διαφυλετικες γυναίκες.Για μένα η συζήτηση για το αν κάποιος πρέπει να παίρνει Φίνα ή όχι για τα μαλλιά σταματα εδώ μετά από αυτήν την πληροφορία ότι έχει και αυτήν την ένδειξη σαν φάρμακο.Μπορει να είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να πάθει κάτι τέτοιο κάποιος αλλά εγώ προτιμάω να γίνω φαλακρός παρά να σκέφτομαι κάθε φορά που παίρνω αυτό το γ@μημενο χάπι αν μπορει στο μέλλον να μου συμβεί κάτι τέτοιο.Με φθείρει ψυχικά μόνο στην σκέψη ότι μπορεί να μου προκαλέσει κάτι τέτοιο.Μην παιζετε με τις ορμόνες σας δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.Ξερω ότι σας τρομοκράτησα μετα από αυτό αλλά είναι πραγματικό γεγονός.Δεν λέγεται τυχαία η φίνα αντιαδρογονο.Προσωπικα δεν με καλύπτει σαν απάντηση καμία έγκριση κανενός γιατρού για το αν πρέπει να το παίρνω.Η φίνα τους γιατρους τους δίνει ψωμί και τους κάνει μάγκες γιατί με αυτήν έχουν καλύτερα αποτελέσματα σε μεταμόσχευσεις και θεραπείες.Γι αυτό και την εγκρίνουν.Δεν είναι χαζοί την δουλειά τους κοιτάνε.Και προκαλώ τους γιατρούς του φόρουμ να με απαντήσουν αν η φίνα δίνεται σε θεραπείες για αλλαγή φύλου.Και τι περιμένετε να πουν οι γιατροί που κάνουν μεταμοσχεύσεις;Μην παιρνεις φίνα;Αφού η φίνα τους βοηθάει.Και λένε συνεχεια την καραμέλα ότι είναι εγκεκριμένη από τον FDA κτλπ.Ξερετε πόσα φάρμακα ήταν εγκεκριμένα από τον FDA και αποσυρθηκαν σε βάθος χρόνου;Και όλοι αυτοί στα φόρουμ δηλαδή λένε ψέματα για τις παρενέργειες;Και ρωτάω κάτι εύλογο νομίζω.Πως όταν μπλοκάρεις το 70τοις εκατό από μια ορμόνη αυτό δεν μπορει να προκαλέσει καμία παρενέργεια;Πώς γίνεται αυτό;Εκτος από αυτό που ανέφερε στην αρχή παιδιά δεν είναι τυχαίο ότι παγκοσμίως υπάρχουν τόσα άτομα που έχουν εμφανίσει παρενέργειες.Οπου και να μπείτε στο YouTube σε φορούμ κτλπ πολλοί είναι αυτοί που έχουν παρενέργειες.Δεν είναι μόνο 2 τοις εκατό.Και να πω ότι την παίρνεις για ένα τρίμηνο με τα οποία ρίσκα σου βγάζει μαλλιά και την σταματάς και τα μαλλιά μένουν πάει στο διάολο.Παιρνεις το ρισκο.Αλλα εδώ μιλάμε για εφ όρου ζωής θεραπεία που αν την κόψεις κάποια στιγμή τα μαλλιά χαιρετανε.Μαγκες η μάχη με την τριχόπτωση είναι άνιση,δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τα γονίδια,με την φύση.Αντε να το παλέψουμε με καμια μινοξιδιλη ή να κάνουμε καμιά μεταμόσχευση με το οποίο αποτέλεσμα.Η φύση μας έδωσε αυτήν την γ@μημενη dht για κάποιους λογους ασχετα εμάς αν μας χτυπάει και στα μαλλιά και μας πονάει αυτό.Το να κόβεις το 70τοις εκατο του πιο ισχυρού ανδρογονου στην φύση σε συνεχόμενη βάση δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προκαλέσει.Μην ξεχνάτε ότι είναι χημείοθεραπευτικο φάρμακο κιόλας.Τυχαια βρήκαν ότι βγάζει μαλλιά.Και εμείς παίρνουμε ένα φάρμακο που το χρησιμοποιούν για αλλαγή φύλου και για καρκίνους για να κρατήσουμε τις τρίχες μας.Και το κάνουμε αυτό για να αισθανθούμε καλύτερα με τον εαυτό μας μη αποδεχόμενοι το μοιραίο που κάποια στιγμή αργά θα έρθει.Το κανουμε αυτό γιατί είμαστε απελπισμένοι με την τριχόπτωση,δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι θα γίνουνε φαλακροί και νομιζουμε ότι φαλακροί δεν θα μπορέσουμε να πηδήξουμε καμία γκόμενα.Δυστυχως αυτήν είναι η αλήθεια.
Τέτοιες μπούρδες διάβαζα και εγώ τόσα χρόνια εδώ μέσα, και δεν ξεκινούσα φίνα, έφτασα στο έσχατο σημείο, διεκοψα το φόρουμ τρεις μήνες για να ξεχάσω όλα αυτά που διάβαζα και κάπως έτσι ξεκίνησα. Κοντεύω χρόνο και δεν έχει αλλάξει κάτι , και προ και μετά φίνα την ίδια σεξουαλική όρεξη έχω , τις ίδιες ψυχολογικές διακυμάνσεις και φυσικά μαρεσουν τα κοριτσάκια ακόμα....

Αν δεν διάβαζα το μακρύ και το κοντό του καθενός θα είχα δώσει πολύ μαλλι και θα ήμουν ψυχολογικά πολύ καλύτερα.

Μύνημα προς ενδιαφερόμενους.

Μην διαβάζετε την οποιαδήποτε καλοπροαίρετη μαλακια ανεβαίνει στο φόρουμ. Όπου βλέπετε τιτλο νήματος για φίνα μην το ανοίγεται καν.
 

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Χωρις καμία ειρωνεία (πλεον) θέλω να ρωτήσω κάτι, ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΑΝΤΥ; Είναι κάποια γνωστή που έχει ιστορικό με τη φινα ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ καπου, σε ένα blog κατι, να μπω να το διαβάσω; Τι είναι αυτό το κορίτσι; Λέμε για τη Μαντι, τη Μαντώ και τη Μενια. ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΑΝΤΥ;
 

Aris3

New Member
Περιμένω πως και πως να μας πεις άποψη για τα εμβόλια...Σε ικετεύω. Επίσης δείξε μας κάτι που να επιβεβαιώνει ότι χρησιμοποιείτε σαν βοηθημά στην αλλαγή φύλου. Εσύ μην πάρεις ρε μαν...θα έχεις σοβαρές παρενέργειές σίγουρα. Αντιλαμβάνομαι ότι τα λες όλα αυτά για πλάκα και καλά κάνεις γιατί πρέπει να γελάμε που και που. Επίσης και στο λέω με μεγάλο ενδιαφέρον αν πίνεις coca cola κάνε μια αναζήτηση στο ιντερνετ να δεις τι έπαθαν άλλοι ανά το κόσμο. Για τα τσίγαρα δεν σου λέω παίζει και να ισχύουν δυστυχώς. Μπήκες έγραψες αυτό που ήθελες αλλά άσε τον κόσμο να πάρει με την ησυχία του τη ΜΟΝη εγκεκριμένη θεραπεία (σε σοβαρό επίπεδο όχι τύπου minox) στο κόσμο. Καλή συνέχεια.
Η
Χωρις καμία ειρωνεία (πλεον) θέλω να ρωτήσω κάτι, ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΑΝΤΥ; Είναι κάποια γνωστή που έχει ιστορικό με τη φινα ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ καπου, σε ένα blog κατι, να μπω να το διαβάσω; Τι είναι αυτό το κορίτσι; Λέμε για τη Μαντι, τη Μαντώ και τη Μενια. ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΑΝΤΥ;
 

Συνημμένα

  • Screenshot_2021-08-16-15-43-41-716_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-08-16-15-43-41-716_com.android.chrome.jpg
    278.7 KB · Προβολές: 102
  • Screenshot_2021-08-16-15-43-49-412_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-08-16-15-43-49-412_com.android.chrome.jpg
    387.4 KB · Προβολές: 104

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jumanji

Active Member
Φιλε Jumanji, εχουμε κανει και στο παρελθον αναλογους διαλογους για το θεμα της φιναστεριδης. Σου εχω γραψει επανειλημμενα οτι οι τραγελαφικες αποψεις που εχεις διατυπωσει για το χαπι δεν ευσταθουν. Εχεις γραψει για "βυζια" που σου εβγαλε το χαπι, για εμβοες, για χιλια μυρια κακα.

Τωρα γραφεις για "γραφικοτητες" που θα αρχισουν εκατερωθεν.

Φυσικα και θα αρχισουν.

Το υφος με το οποιο γραφεις πρεπει να συναδει με το υφος του συνομιλητη σου. Οταν, λοιπον, διαβαζεις "γραφικοτητες", εισαι υποχρεωμενος να απαντας αναλογα...να διακωμωδεις, να σατιριζεις, να καυτηριαζεις ολες αυτες τις "γραφικοτητες" που ταλαιπωρουν τα ματια και τον εγκεφαλο, οταν τις διαβαζεις.
Γραφεις για τραγελαφικες αποψεις που δεν ευσταθούν,χωρις να ξερεις το προσωπικο βιωμα του καθενος.πετας συνέχεια την καραμελα της αυθυποβολής,που γινεται και απο τις δυο πλευρες προσπαθωντας η καθε πλευρα να καλυψει την επιλογη της.με τις δυσκολιες που περασα δεν πηγα στα άκρα και προσπαθω όσο μπορω να πεισω τον καθεναν οτι η αλήθεια ειναι στην μέση.το μονο που θα πω για χιλιοστη φορα,αν το χαπι ητανε τοσο αθώο δεν θα παιζανε ολοι οι γιατροι με δοσολογια,θα το δινανε στο εξωτερικο χωρις συνταγη,θα το πουλουσανε τα φαρμακεία σαν την μινοξιδιλη(ως την μονη θεραπεια δηλαδη) και ολοι θα ητανε ευτυχισμενοι.επισης δινεις συμβουλες για ενα χαπι που ξεκινησες στα 50 και τις συμβουλες σου τις ακουνε πολυ νεότερα μελη στα οποια το χαπι δεν θα συμπεριφερθεί το ιδιο.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Αγαπητέ Aris3, δυστυχώς και εσύ, όπως και άλλοι (σημάδι της αναρχίας του Internet) αντιμετωπίζετε σοβαρά θέματα με "επικεφαλίδες" ή "ανάγνωση της πρώτης σελίδας". Μας πόσταρες ότι η φιναστερίδη είναι μέρος της ορμονικής θεραπέιας για διαφυλετικές γυναίκες. Αυτό είναι σωστό. Το επόμενο (αυθαίρετο) συμπερασμά σου είναι λάθος. Ότι η χρήση της φιναστερίδης στις διαφυλετικές γυναίκες έχει σαν κύριο σκοπό το feminization process. Αυτό είναι λάθος. Η χορήγηση φιναστερίδης ανήκει στην κατηγορία "Other second-line hormonal therapies" και έχει σαν κύριο σκοπό την πρόληψη της τριχόπτωσης αφού προφανώς τα μακριά πλούσια μαλλία είναι το επιθυμητό σενάριο της διαφυλετικής γυναίκας και όχι η φαλάκρα. Ένα καλό άρθρο για τις ορμόνες των οποίων η κύρια δράση είναι το feminization θα βρεις στο παρακάτω paper (απόσπασμα του οποίου ποστάρω).

trans.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
με τις δυσκολιες που περασα δεν πηγα στα άκρα και προσπαθω όσο μπορω να πεισω τον καθεναν οτι η αλήθεια ειναι στην μέση.

Φιλε Jumanji, οχι...κάνεις λαθος. Η αληθεια δεν βρισκεται στη μεση, οπως γραφεις.

Απλα μαθηματικα...απλα επιστημονικα πορισματα.

Δεν μπορει το 3% (το ποσοστο οσων εμφανιζουν παρενεργειες) να εξισωνεται με το υπολοιπο 97%.

Αυτο ειναι παραλογο.

Θα ισχυε αυτο που γραφεις, αν το ποσοστο οσων εχουν παρενεργειες ηταν 50%.

Και, φυσικα, το 3% που προαναφεραμε δεν ειναι ατομων που αλλαξαν φυλο ή εβγαλαν βυζια απο τη φιναστεριδη.

Αρα, η αληθεια βρισκεται στα αντικειμενικα αριθμητικα δεδομενα. Το 3% δεν αποτελει τη μεση οδο.


επισης δινεις συμβουλες για ενα χαπι που ξεκινησες στα 50 και τις συμβουλες σου τις ακουνε πολυ νεότερα μελη στα οποια το χαπι δεν θα συμπεριφερθεί το ιδιο.

Μα ισα κι ισα...το γεγονος οτι σε εναν 50χρονο ουδεποτε η φιναστεριδη του προκαλεσε προβληματα, αποδεικνυει περιτρανα πως σε νεαρα ατομα που "βρισκονται στα ντουζενια τους", που "τρυπουν λαμαρινες", που "δε χρειαζονται κρεμαστρες" για τα ρουχα τους (αφου ηδη διαθετουν πανω τους :D :p ), η φιναστεριδη δεν ειναι λογικο να τους προκαλει ολα αυτα τα παραλογα που περιγραφουν.
 

Jumanji

Active Member
Οσο αστεια μου φαίνεται η ιστορια της μαντυ του φιλου αλλο τοσο μου φαίνεται το 3%!μεσα στο 3% η εταιρεία αναφερει και το νερωμενο σπερμα,τον πονο στους όρχεις και την μειωμένη λιμπιντο!δεν αναφερομαι καθολου στα πολυ σοβαρά που μπορει να προκαλέσει!αν μιλουσαμε για 3 στους 100 στο ξαναλεω δεν θα επαιζε κανεις γιατρος με δοσολογιες!το να πιστευεις ότι εχει το ιδιο ποσοστο παρενεργειων με ενα παυσίπονο σου λεω το θεωρω το ιδιο αστειο!
 

Jumanji

Active Member
νομιζω οτι για αυτα λεει 1 στους 10, αλλα δεν ειμαι απολυτα βεβαιος.
Φιλε μου αυτο να εχει διαφορετικο ποσοστο παρενεργειων ουτε εγω το γνωριζω!απλα νομιζω οτι μεσα στο 3% αναφέρονται και αυτα,τα οποια ειτε τα αντιμετωπισεις 3 μερες ειτε 3 μηνες παρενέργειες ειναι παλι.τωρα το αν πει ο ενας θα συνεχίσω και θα δω αν θα φυγουνε η ο αλλος θα τρομαξει και θα το κοψει με την μια ειναι αλλο ζητημα.
 

Kostas97

Well-Known Member
Μήπως η υπομογοναδικοι αντρες γίνονται και gay ???
Μήπως οδοι έκαναν χρήση ανατολικών στο γυμναστήριο και σταματήσουν να παράγουν ενδογενείς τεστοστερόνη μετα το γυρνάνε σε ομοφυλόφιλος;;;

ΜΗΠΩΣ μετα τα 35 40 ξεκινάνε ολοι οι άντρες σιγά σιγά να το γυρνάνε λόγω φυσιολογικής πτώσης της τεστο;;

Το ζήτημα μεγέθους και ανασφάλειας κατεκλυζε την παιδική ηλικία πολλών...
Η φινα και η dht μπορει να αποτελέσει τη νέα ανασφάλεια. Γενικα ο άντρας ο,τιδηποτε αφορά τα συγκεκριμένα όργανα σεν μπορεί να το διαχειριστεί.
 
  • Like
Reactions: tol

Harris_G

Well-Known Member
Κυριε νηματοθέτα, λυπηθείτε τουλαχιστον εμας που σιχαινομαστε το καλοκαιρι και τη ζεστη και πραγματικά υποφέρουμε. Μην επιβαρυνετε την κατασταση.
 

Kostas97

Well-Known Member
Επίσης όταν το placebo group εχει ποσοστό παρενεργειων 1.7% προφανως και η τοπική φιναστεριδη έχει τουλάχιστον 1.7% παρενέργειες...
 
Μπλουζα