Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Stripar είπε:marmaromenos είπε:Ένα αποτέλεσμα απο το 2009.Όλοι οι γιατροί έχουν κάποιους που δεν έμειναν ευχαριστημένοι.Μπορείς να βρεις και άλλο είμαι σίγουρος.Απομονώνεις βέβαια απο τα ξένα φόρουμ τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και ποστάρεις κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα.Το ίδιο έκανες και με τον Ράχαλ.Μεγάλη η επιθετικότητα σου με όποιον γιατρό είναι εκτός Ελλάδας και Κύπρου. Συγκινητική η προσπάθεια σου να κρατήσεις εντός συνόρων όποιον ενδιαφέρεται για μεταμόσχευση.Όταν βέβαια επικαλείσαι την 20ετή εμπειρία σου στις μεταμοσχεύσεις πραγματικά σε χειροκροτάω.Η εμπάθεια σου προκαλεί εντύπωση.Ποιος ξέρει όμως,ίσως να οφείλεται σε ψυχογενή αίτια.Ισως απλά δεν έχεις τι να κάνεις.Μπορεί να είναι και αυτή η δουλειά σου.Δύσκολες εποχές εύχομαι να συμπληρώνεις το εισόδημα σου πάντως αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ποστάρεις.Δεν καταφέρνεις και πολλά,όποιος σε διαβάζει καταλαβαίνει.Κάνεις μπαμ.Δεν μπορώ άλλο να συνδιαλέγομαι μαζί σου.Δεν θα σου περάσει,ότι και να γράφεις να ξέρεις οτι όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα.Όχι από 1 ή 2 αλλά από το σύνολο αυτών![]()
meandros είπε:οι ελληνικες κλινικες-γιατροι ειναι σαφως καλυτεροι απο αμερικη,καναδα και ευρωπη
Δημητρης38 είπε:zotrix είπε:O Μπισάνγκα είναι σαφως καλύτερος από Κυπριακές κλινικές και για ελληνικές ούτε καν λόγος, είναι σαν να συγκρίνεις μερσεντές με ποδήλατο. Απλά, εγώ αυτό που είπα είναι ότι από κάποιους παρουσιάστηκε ότι ήρθε για να μας βοηθήσει κτλ που δεν μου αρεσε. Για δουλειά ήρθε και αυτό δεν είναι κακό βέβαια.
Αγγλικα ξερεις ? Διαβασε τον τι λεει ...
Αυτο το γραφειο του ΜεγαλοΓιατρου σε ολα τα Φορουμς μεσα το βλεπω....
zotrix είπε:Δημητρης38 είπε:zotrix είπε:O Μπισάνγκα είναι σαφως καλύτερος από Κυπριακές κλινικές και για ελληνικές ούτε καν λόγος, είναι σαν να συγκρίνεις μερσεντές με ποδήλατο. Απλά, εγώ αυτό που είπα είναι ότι από κάποιους παρουσιάστηκε ότι ήρθε για να μας βοηθήσει κτλ που δεν μου αρεσε. Για δουλειά ήρθε και αυτό δεν είναι κακό βέβαια.
Ο λόγος που σου απαντώ ευπρεπώς (προς το παρόν) είναι γιατί είναι εμφανές ότι ψυχικά έχεις θεματάκια με τις ασυναρτησίες που γραφεις... Ισως λόγω φαλακρας, ίσως λόγω αποτυχημένης μεταμόσχευσης εδώ, δεν ξέρω, αλλά κάτι δεν πάει καλά με σένα και δεν μου κάνει κέφι να σου απαντήσω αλλιώς.
Δημητρης38 είπε:zotrix είπε:Δημητρης38 είπε:zotrix είπε:O Μπισάνγκα είναι σαφως καλύτερος από Κυπριακές κλινικές και για ελληνικές ούτε καν λόγος, είναι σαν να συγκρίνεις μερσεντές με ποδήλατο. Απλά, εγώ αυτό που είπα είναι ότι από κάποιους παρουσιάστηκε ότι ήρθε για να μας βοηθήσει κτλ που δεν μου αρεσε. Για δουλειά ήρθε και αυτό δεν είναι κακό βέβαια.
Ο λόγος που σου απαντώ ευπρεπώς (προς το παρόν) είναι γιατί είναι εμφανές ότι ψυχικά έχεις θεματάκια με τις ασυναρτησίες που γραφεις... Ισως λόγω φαλακρας, ίσως λόγω αποτυχημένης μεταμόσχευσης εδώ, δεν ξέρω, αλλά κάτι δεν πάει καλά με σένα και δεν μου κάνει κέφι να σου απαντήσω αλλιώς.
Δεν σου κανει κεφι να μου απαντησεις αλλα ολο μου απαντας ...
Θεματακια εχεις εσυ που κανεις συνεχως προσωπικες επιθεσεις...
Σου στεναχωρουμε τους Γιατρους ?
Τον Μπισανγκα, Τον Ραχαλ, Τον Ερντογαν ?!!!! ?? ? ??
Κλαιω !!!!!!!
ΑΧΑΧαχαΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΑΧ !!!!!!
zotrix είπε:Δημητρης38 είπε:zotrix είπε:Δημητρης38 είπε:zotrix είπε:O Μπισάνγκα είναι σαφως καλύτερος από Κυπριακές κλινικές και για ελληνικές ούτε καν λόγος, είναι σαν να συγκρίνεις μερσεντές με ποδήλατο. Απλά, εγώ αυτό που είπα είναι ότι από κάποιους παρουσιάστηκε ότι ήρθε για να μας βοηθήσει κτλ που δεν μου αρεσε. Για δουλειά ήρθε και αυτό δεν είναι κακό βέβαια.
Δεν σου κανει κεφι να μου απαντησεις αλλα ολο μου απαντας ...
Θεματακια εχεις εσυ που κανεις συνεχως προσωπικες επιθεσεις...
Σου στεναχωρουμε τους Γιατρους ?
Τον Μπισανγκα, Τον Ραχαλ, Τον Ερντογαν ?!!!! ?? ? ??
Κλαιω !!!!!!!
Ψυχοπαθή, για τον πρώτο γιατρό που αναφέρεις, μόλις χθες και λίγες σελίδες πριν λέω ότι έρχεται στην Ελλάδα μόνο και μονο για μπίζνα και μου την επεσαν καποιοι για αυτό, ενώ τον τρίτο που λες, ούτε καν τον ξέρω! Όσο για το δεύτερο έχω πει 1-2 φορές όλες και όλες ότι είναι ένας πολύ καλός γιατρός, αφού υπάρχουν εκατοντάδες ανηρτημένες μεταμοσχεύσεις σου στα ξένα φόρουμς.
Μανιοκαταθλιπτικέ κλάψε όσο θες να ηρεμήσεις, πάρε και 2 ζανάξ να έρθεις στα ίσια σου, βγες στο μπαλκόνι να πάρεις λίγο αέρα και σταμάτησε, 38 ετών ρεμάλι, να είσαι συνέχεια εδώ μεσα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Stripar είπε:
kapa είπε:ο λογος που το κλειδωσα ειναι επειδη αναλωνεστε σε προσωπικους καυγαδες ξενυχτωντας στον υπολογιστη και οχι σε κινητο η ταμπλετα .απο που φαινεται αυτο?απο τα εξειδικευμενα λινκ και φωτο που δινετε.
Thx Kapakapa είπε:ομορφαντρες μου,μου ζητηθηκε να ξεκλειδωθει το θεμα και το κανω...
Δημητρης38 είπε:Ξερεις Στρυπα... και εγω μπορω να σε εκθεσω για την συμφωνια που εκανες με τον Ραχαλ οταν τον επισκεφτηκες με τον Αγγελο...αλλα δεν το κανω... ακομα !!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
zotrix είπε:kapa είπε:ο λογος που το κλειδωσα ειναι επειδη αναλωνεστε σε προσωπικους καυγαδες ξενυχτωντας στον υπολογιστη και οχι σε κινητο η ταμπλετα .απο που φαινεται αυτο?απο τα εξειδικευμενα λινκ και φωτο που δινετε.
ομορφόπαιδο τι λόγος είναι αυτός; παρντόν;
Stripar είπε:Thx Kapakapa είπε:ομορφαντρες μου,μου ζητηθηκε να ξεκλειδωθει το θεμα και το κανω...
Δημητρης38 είπε:Ξερεις Στρυπα... και εγω μπορω να σε εκθεσω για την συμφωνια που εκανες με τον Ραχαλ οταν τον επισκεφτηκες με τον Αγγελο...αλλα δεν το κανω... ακομα !!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δέν μπορείς να το κάνεις ούτε τώρα , ούτε ποτέ!!!.
Γιατί πολύ απλά δέν υπήρξε συμφωνία ή για να το πώ καλύτερα αρνήθηκα την συμφωνία του!!!...όπως ξέρει πολύ καλά ο Άγγελος που ήταν παρών , αλλά και κάποια άλλα παλιά μέλη που είμασταν σε επικοινωνία την περίοδο εκείνη που είμασταν στον Καναδά!.
Το ότι δέν γνωρίζεις τον Άγγελο...
(αλλά εκφράζεσαι με το μικρό του όνομα για να "δείξεις" ότι τον ξέρεις παρόλο που το παιδί ΕΠΕΛΕΞΕ να έχει ενα username και να κρύβεται πίσω απο αυτό---για τους λόγους του--- , όπως μας δίνει το δικαίωμα το forum)
εμένα , και του τί γινόταν την περίοδο εκείνη...και πολύ άνετα διαδίδεις φήμες & και διασείρεις υπολίψεις μας δείχνει το τί λασπολόγος & ανακατωσούρας είσαι!!!.
Όσο για τις ΑΠΕΙΛΕΣ σου αλλού !!!...
(Οι λέξεις που χρησιμοποιω είναι προσεκτικά διαλεγμένες ΆΝ και δέν το αξίζεις!!!.)
Για την Ιστορία θα αναφέρω την συμφωνία που μου πρότεινε ο Rahal
(όχι ότι είμαι αναγκασμένος να το κάνω ή ότι έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον...απλά για να μπούνε μερικοί στην θέση τους...και κάποιοι άλλοι να ντραπούν άν έχουν την τσίπα)
Η συμφωνία του Rahal , άν θεωρείται συμφωνία και σε καμοία περίπτωση δέν εμπλέκει το forum σε κάτι ήταν:
Λόγω της επαγγελματική μου ιδιότητας & δεδομένου του πάρτυ και της διαφθοράς που γίνονταν στην Ελλάδα να κανόνιζα ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ στην Ελλάδα (συνεπώς και στην Ευρώπη-EU) του γιατρού και του βοηθού του με το λιγότερο βαβαβού , εξετάσεις κ.τ.λ
Σαν δώρο για την ενασχόλησή μου ο γιατρός θα μου έκανε την μτχ απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.
Όμως αρνήθηκα πρώτον γιατί δέν το θεώρησα ηθικό εκ΄μέρους του , και δεύτερον δίοτι απο την συζήτηση και τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι την άδεια δέν την ήθελε ο γιατρός για να χειρουργεί Ελλάδα αλλά Αγγλία!.
Συνεπώς επειδή ο ταλαίπωρος ο Ελληνας και τα μέλη του Forum δέν θα είχαν να κερδίσουν κάτι απο αυτό , (παρα μόνο οι Άγγλοι)...και το κόστος , χρόνος και οι "υποχρεώσεις" που θα δημιουργούσα θα ήταν μεγάλες , πιθανόν μεγαλύτερες απο το κόστος μιας μτχ 2000grafts...ΑΡΝΗΘΗΚΑ!
Το παρών μπορεί να το βεβαιώσει και το μέλος που πήγαμε μαζί στον Καναδά (Αγγελος) καθώς και 2-3 παλιά μέλη που μιλούσαμε μέσω skype εκείνη την περίοδο.
(Το παρών θα το κάνω Edit σε κάμποσο καιρό , γιατί θεωρώ ότι δέν είναι σωστό να εκθέτουμε ανθρώπους , και ο μόνος λόγος που το κάνω είναι για αποκαταστήσω την υπόληψή μου...που τόσο απλόχερα ο Δημητρης38 και ένα ακόμα μέλος...σπηλώνουν)
Συνεπώς Δημητράκι βλέπεις κάτι το μεπτόν ή θεωρείς ότι μπορείς να με εκθέσεις σε κάτι?
Καθαρός ουρανός αστραπές δέν φοβάται!!!