Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giwrgos athina είπε:Εχει μαθει κανεις το hotel που θα γινουν οι συναντησεις?
[/quote
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΑΝΔΡΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ TO intercontinental
danceworld_2001 είπε:...Το μόνο που με χάλασε ειναι το όνομα Λε***ος. Είχα πληροφορηθεί όταν ήμουν Κύπρο πέρσι πως είχαν πολλά παράπονα στην τελευταία του θέση και αν δεν κάνω λάθος τον έδιωξαν κιόλας.
tropheus είπε:danceworld_2001 είπε:...Το μόνο που με χάλασε ειναι το όνομα Λε***ος. Είχα πληροφορηθεί όταν ήμουν Κύπρο πέρσι πως είχαν πολλά παράπονα στην τελευταία του θέση και αν δεν κάνω λάθος τον έδιωξαν κιόλας.
Δεν τον έδιωξαν. Έφυγε από μόνος του. Άν κάποιος είχε να επιλέξει ανάμεσα σε Γε**ργίου και Bis**ga είναι προφανές τι θα επέλεγε...
Και βέβαια όταν κάποιος φεύγει από κάπου "ξαφνικά" γίνεται κακός και ανίκανος... Όχι ότι προσωπικά έχω κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση στoν Λέα**ρο αλλά να θέτουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tropheus είπε:danceworld_2001 είπε:...Το μόνο που με χάλασε ειναι το όνομα Λε***ος. Είχα πληροφορηθεί όταν ήμουν Κύπρο πέρσι πως είχαν πολλά παράπονα στην τελευταία του θέση και αν δεν κάνω λάθος τον έδιωξαν κιόλας.
Δεν τον έδιωξαν. Έφυγε από μόνος του. Άν κάποιος είχε να επιλέξει ανάμεσα σε Γε**ργίου και Bis**ga είναι προφανές τι θα επέλεγε...
Και βέβαια όταν κάποιος φεύγει από κάπου "ξαφνικά" γίνεται κακός και ανίκανος... Όχι ότι προσωπικά έχω κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση στoν Λέα**ρο αλλά να θέτουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
marmaromenos είπε:Επειδή έχουμε την τάση να ισοπεδώνουμε τα πάντα και ο κάθε ένας να πετάει το μακρύ και το κοντό του θέλω να διευκρινίσω 2-3 πράγματα.
Όποιος νομίζει ότι ο Μπισάνγκα είναι κάποιος τυχαίος πετάει αετό στην καλύτερη.Στην χειρότερη είναι κακοπροαίρετος.Πολυ επαγγελματίας τυπικός σε όλα του.Όλη η ομάδα δουλεύει σαν ρολόι.Δεν ρισκάρει τίποτα.Δίπλα του έχει τους καλύτερους.Δεν θα ρίσκαρε ποτέ να πάρει στην ομάδα του ένα placer που είναι μέτριος.Έχει χτίσει εδώ και χρόνια ένα όνομα και πραγματικά υπάρχουν χιλιάδες αποτελέσματα του στα ξένα φόρουμ.Κάνει 2 χειρουργεία την ημέρα και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για 3 μήνες.Δεν περίμενε να έρθει στην Ελλάδα για να αποκτήσει πελατεία.Ότι έρχεται εδώ πέρα το κάνει γιατί αγαπάει ιδιαίτερα την χώρα μας και οι συγκυρίες ευνόησαν τώρα.Τα 20 λεπτά είναι υπεραρκετά στα κονσουλτάτιονς γιατί αυτό που θα κάνει ο γιατρός είναι να μετρήσει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της δότριας περιοχής,να μιλήσει με τον καθένα για το τι μπορει να πετύχει και τις προσδοκίες του.Απο κει και πέρα ο καθένας λογικά θα έχει περισσότερο χρόνο να δει από κοντά κάποια άτομα που έχουν κάνει μεταμόσχευση μαζί του,(έτσι γίνεται συνήθως στα κονσουλτάτιονς στα ξενοδοχεία) και να αποκτήσει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.Είναι πολύ θετικό οτι ένας γιατρός τέτοιας κλάσης έρχεται στην Ελλάδα έστω και για μια μέρα,για αυτό πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί.Εκτός αν κάποιοι προτιμάτε τους χασάπηδες ή το ''μονοπώλιο'' της Κύπρου.Να μας το πείτε αν είναι νατο ξέρουμε
[/quote
Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη απαντηση που θα μπορουσες να δωσεις για να ξεκαθαρισει το τοπιο που κακως πηγε να δημιουργηθει......
nucky είπε:20 λεπτά μείον τα μπες - βγές είναι 15 λεπτά στην καλύτερη των περιπτώσεων . Εχω κάνει πολλά ( πολλά όμως ) consultations , σε Ελλάδα και ευρώπη και ποτέ δεν έμεινα μέσα λιγότερο από μισή ώρα . Φίλος μου που τον είδε στο Βέλγιο μου λέει οτι συζητουσαν για πάνω από μισάωρο.Δεν ξέρω αν αγαπά την Ελλάδα ή όχι , μπορεί λόγω του ότι πέρασε από εδώ στα νιάτα του , αλλά πηγαίνει σε πολλές χώρες . Τόσα χρόνια που δεν είχε έρθει δεν μας αγαπούσε δηλαδή ; άλλωστε ο Τροφέας εξ αρχής είπε οτι θα ερχόταν αν υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον . Προφανώς υπήρξε και αυτό τον έπεισε.
Κατα τ'αλλα το οτι θεωρείται κορυφαίος είναι αναμφισβήτητο . Αλλά